Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Kristinehamn

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Frisör salong med damm/herrklippning

Ansök    Nov 2    Salong Vintergatan    Frisör
Vi växer och behöver utöka med en frisör på heltid till vår Salong Vintergatan i centrala Kristinehamn. I dagsläget är vi två frisörer i salongen och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss. Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa både män och kvinnor, och även du som kan klippa men saknas erfarenhet inom yrket ör välkommen att höra av dig. Vi säljer även hårvårdsprodukter i salongen. Du har en naturl... Visa mer
Vi växer och behöver utöka med en frisör på heltid till vår Salong Vintergatan i centrala Kristinehamn.
I dagsläget är vi två frisörer i salongen och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss.
Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa både män och kvinnor, och även du som kan klippa men saknas erfarenhet inom yrket ör välkommen att höra av dig.
Vi säljer även hårvårdsprodukter i salongen.
Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv.

Salongen ligger på gågatan i Kristinehamn med närhet till lunchrestauranger samt promendavstånd till tåg och busstation.

Kontakta mig gärna via telefon:
Kasim Chukri Telefon: 0700166998
[email protected] Visa mindre

FRISÖR SÖKES TILL SALONG I CENTRALA KRISTINEHAMN

Ansök    Jan 25    Salong Vintergatan    Frisör
Vi växer och behöver utöka med en frisör på heltid till vår Salong Vintergatan i centrala Kristinehamn. I dagsläget är vi tre frisörer i salongen och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss. Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa både män och kvinnor. Vår salongs värderingar bygger på personlig service, att alltid överträffa kundens förväntningar och att ständigt utvecklas. Vi söker dig som är driven... Visa mer
Vi växer och behöver utöka med en frisör på heltid till vår Salong Vintergatan i centrala Kristinehamn.
I dagsläget är vi tre frisörer i salongen och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss.
Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa både män och kvinnor.
Vår salongs värderingar bygger på personlig service, att alltid överträffa kundens förväntningar och att ständigt utvecklas.

Vi söker dig som är driven, självgående och ambitiös.
Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv.
OM DIG:
. Du har ett brinnande intresse för hår och människor!
. Du har mycket god känsla för service, och förstår vikten av att alltid ge en fantastisk kundupplevelse.
. Du strävar alltid efter att vara den bästa frisör du kan vara, både inom yrkesteknik och service.
. Du vill gärna bidra till helheten och få använda så mycket av din kompetens som möjligt.
. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje, och förstår hur viktigt det är att själv göra vad du kan för att bidra till en härlig energi på din arbetsplats.
. Du är inte rädd för att hoppa utanför boxen, du vill utvecklas och du lär dig gärna nya saker.
. Du vill vara en del av ett kreativt, framåtsträvande företag som ständigt söker utveckling och nästa nivå!
. Du vill vara en del av ett starkt team, där vi arbetar tillsammans mot gemensamma mål!

Vi säljer och marknadsför även hårvårdsprodukter i salongen.
Salongen ligger på gågatan i Kristinehamn med närhet till lunchrestauranger samt promenadavstånd till tåg och busstation.

Kontakta mig gärna via telefon: 070-0166998

If you are new in Sweden you are welcome to send us your CV.

We are growing and need to add a full-time hairdresser to our Salon Vintergatan in central Kristinehamn.
We are currently three hairdressers in the salon and are looking for a new employee who wants to continue developing within the profession with us.
Experience in the profession is important to us, you must be able to cut both men and women.
Our salon's values ??are based on personal service, to always exceed the customer's expectations and to constantly develop.

We are looking for you who are driven, independent and ambitious.
You have a natural sense of customer service and strive to always convey exceptional service to our customers. As a person, you are social, service-oriented, happy and positive.
ABOUT YOU:
. You have a burning interest in hair and people!
. You have a very good sense of service, and understand the importance of always providing a fantastic customer experience.
. You always strive to be the best hairdresser you can be, both in professional technique and service.
. You would like to contribute to the whole and be able to use as much of your skills as possible.
. You take on your tasks with joy, and understand how important it is to do what you can yourself to contribute to a wonderful energy in your workplace.
. You are not afraid to jump outside the box, you want to develop and you like to learn new things.
. You want to be part of a creative, forward-looking company that is constantly looking for development and the next level!
. You want to be part of a strong team, where we work together towards common goals!

We also sell and market hair care products in the salon.
The salon is located on the pedestrian street in Kristinehamn with proximity to lunch restaurants and walking distance to the train and bus station.

Feel free to contact me by phone: 070-0166998 Visa mindre

Frisör med gesällbrev

Vi behöver nu förstärkning i vårt team här på Salong Agaton i Kristinehamn! Vi söker en frisör med gesällbrev som brinner för yrket! Vi är öppna för både heltid och deltid. Hos oss trivs du som gillar att ta eget ansvar, vill kunna påverka din egen arbetssituation och utveckling. För oss är de viktigt att du sätter kunden i fokus och kan utföra alla typer av behandlingar på en blandad kundkrets. Låter detta intressant? Hör av dig till oss på info@salon... Visa mer
Vi behöver nu förstärkning i vårt team här på Salong Agaton i Kristinehamn!
Vi söker en frisör med gesällbrev som brinner för yrket! Vi är öppna för både heltid och deltid.
Hos oss trivs du som gillar att ta eget ansvar, vill kunna påverka din egen arbetssituation och utveckling.
För oss är de viktigt att du sätter kunden i fokus och kan utföra alla typer av behandlingar på en blandad kundkrets.
Låter detta intressant?
Hör av dig till oss på [email protected], så berättar vi mer om tjänsten. Visa mindre

Dam/herr klippning

Ansök    Okt 11    Salong Vintergatan    Frisör
Vi växer upp och söker 1 frisör på heltid till vår Salon Vintergatan i Kristinehamn. Vi är i dagsläget 2 frisörer och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss. Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa män och kvinnor. Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv. kontakta... Visa mer
Vi växer upp och söker 1 frisör på heltid till vår Salon Vintergatan i Kristinehamn. Vi är i dagsläget 2 frisörer och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss.
Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa män och kvinnor.
Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv.
kontakta gärna via telefon:
Kasim Chukri 0700166998 Visa mindre

Vi behavior en duktig frisör som klippa både män och kvinnor

Ansök    Sep 13    Ommar, Zuher Abd Al-Karim    Frisör
Vi behöver en duktig frisör som kan klippa både män och kvinnor kvalifikationer erfarenhet jobbat frisör 5 år Visa mer
Vi behöver en duktig frisör som kan klippa både män och kvinnor kvalifikationer
erfarenhet jobbat frisör 5 år Visa mindre

Frisör Barber

Ansök    Jun 14    Salong Vintergatan    Frisör
Vi växer upp och söker 1 frisör på heltid till vår Salon Vintergatan i Kristinehamn. Vi är i dagsläget 2 frisörer och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss. Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa män och kvinnor. Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv.... Visa mer
Vi växer upp och söker 1 frisör på heltid till vår Salon Vintergatan i Kristinehamn. Vi är i dagsläget 2 frisörer och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss.
Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa män och kvinnor.
Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv. Visa mindre

Fotvårdsspecialist sökes

Fotvårdsspecialist sökes till en väletablerad fotvård med stort kundunderlag i Kristinehamn.För mer information ring eller maila Lena Johanssontel: 0702-772427mail: [email protected] Visa mer
Fotvårdsspecialist sökes till en väletablerad fotvård med stort kundunderlag i Kristinehamn.För mer information ring eller maila Lena Johanssontel: 0702-772427mail: [email protected] Visa mindre

Frisör Barber

Ansök    Apr 19    Salong Vintergatan    Frisör
Vi växer upp och söker 1 frisör på heltid till vår Salon Vintergatan i Kristinehamn. Vi är i dagsläget 2 frisörer och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss. Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa män och kvinnor. Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv.... Visa mer
Vi växer upp och söker 1 frisör på heltid till vår Salon Vintergatan i Kristinehamn. Vi är i dagsläget 2 frisörer och söker en ny medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss.
Erfarenhet inom yrket är viktigt för oss, du ska kunna klippa män och kvinnor.
Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är du social, serviceinriktad, glad och positiv. Visa mindre

Frisör sökes till Kristinehamn

Ansök    Maj 19    SandSalong    Frisör
Sand Salong söker frisör som kan arbeta under sommaren juni och juli med goda möjligheter till förlängning. Du kommer att arbeta med dam och herrklippning och övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter i frisersalongen. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mer
Sand Salong söker frisör som kan arbeta under sommaren juni och juli med goda möjligheter till förlängning.

Du kommer att arbeta med dam och herrklippning och övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter i frisersalongen.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre