Lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Kristinehamn

Se lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Biomedicinsk analytiker, sommarvikariat 2022, Värmland

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig.

Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – Välkommen till Region Värmland!

Om verksamheten
Vi söker nu medarbetare för sommarvikariat 2022 till våra verksamheter klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och transfusionsmedicin. Gemensamt bildar vi verksamhetsområde Laboratoriemedicin Värmland och inom våra specialiteter utför vi kvalitetssäkrade diagnostik- och analyssvar för att rätt diagnos och behandling ska kunna ges till patienter.

Klinisk kemi utför ven och kapillärprovtagning på patienter på vårdcentrals- och sjukhuslaboratorier i hela länet och analyser inom bland annat allmänkemi, hematologi, koagulation, protein-, drog- och läkemedelsanalyser samt funktionsundersökningar.

Klinisk mikrobiologi utför bland annat diagnostik av mikroorganismer som bakterier, virus, svampar och parasiter vid infektionssjukdomar samt kan vara rådgivande vid val av antibiotika.

Klinisk patologi arbetar med omhändertagande av vävnads- och cellprover inför mikroskopisk diagnostik som ett led i utredning och utvärdering av behandling vid tumörsjukdomar och många inflammatoriska tillstånd.

Transfusionsmedicin utför blod- och plasmatappning och framställer blodkomponenter, utför blodgrupperingar och utredningar inför planerade och akuta transfusioner samt lämnar ut blodkomponenter till vården. Verksamheten GeBlod utförs i samarbete med klinisk kemi i länet.

Vi söker dig som vill arbeta hos oss på sjukhusen i Arvika, Karlstad, Torsby eller vid primärvårdslaboratorierna i Filipstad, Hagfors, Kristinehamn, Sunne, Säffle och Karlstad med omnejd. Du kommer att få rangordna önskemål gällande placeringsort samt inriktning när du skickar in din ansökan. Notera att klinisk patologi och klinisk mikrobiologi bara finns på Centralsjukhuset i Karlstad.

Arbetsbeskrivning
Som sommarvikarie hos oss inom laboratoriemedicin kan du bland annat få utföra provtagning, registrera och sortera prover, preparera prover inför diagnostik, utföra- bedöma- och svara ut vissa analyser- och undersökningsresultat.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där din insats är viktigt för patienten och arbetsgruppen.

Ett sommarvikariat kan vara ett första steg in till oss i ett fortsatt arbetsliv, det hoppas vi.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan likvärdig universitetsutbildning eller är undersköterska. Även du som studerar till läkare, sjuksköterska, undersköterska eller annan liknande utbildning är välkommen att söka.

Stor vikt läggs vid personliga kompetenser som noggrannhet, samarbetsförmåga, fokus på kvalitet, flexibilitet och gott bemötande gentemot patienter, beställare och kollegor.

Urval och tillsättning sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/lediga-jobb?id=450025

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Miljösamordnare/Miljökoordinator

Ansök    Jan 12    Kristinehamns kommun    Miljöcontroller
Nu söker vi en Miljösamordnare/miljökoordinator till renhållningsavdelningen. Vill du bli en av oss? Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett gott företagsklimat, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. Tekniska förvaltningen ansvarar bland annat för kommunens gator, parker, skog, fastigheter, lokalvård, kost och service, kommunens fordonspark, fritidsan... Visa mer
Nu söker vi en Miljösamordnare/miljökoordinator till renhållningsavdelningen. Vill du bli en av oss?

Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett gott företagsklimat, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur.

Tekniska förvaltningen ansvarar bland annat för kommunens gator, parker, skog, fastigheter, lokalvård, kost och service, kommunens fordonspark, fritidsanläggningar, trafik och parkeringsfrågor. Vi ansvarar även för kommunens allmänna vatten- och avloppshantering samt för insamling av kommunalt avfall. Vi arbetar också med verksamhetsavfall och förpackningsinsamling under marknadskonkurrens.

Renhållningsavdelningen består av 20 medarbetare uppdelade inom administration, anläggning och insamling. Avdelningen ansvarar för insamling av kommunalt avfall, farligt avfall, latrin samt drift av våra återvinningscentraler samt hantering av verksamhetsavfall och förpackningar. Kommunen samarbetar med grannkommunerna i ett samarbetsavtal runt avfallstjänster. Vi ingår också i regionala och nationella avfallsnätverk.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med ett brett spektrum av arbetsuppgifter inom miljö, då kan du vara den vi söker! Utvecklingen inom avfallsområdet sker snabbt och du deltar i och utvecklar verksamheten i nära samarbete med medarbetare och intressenter utifrån lagstadgade krav och våra kunders förväntningar.

Rollen innebär i huvudsak att ansvara för miljöledningsarbetet inom avdelningen, men även bidra till det strategiska arbetet genom utredning, analys och uppföljning för att kunna bidra till utvecklingen av konceptet för hållbar avfallshantering, vilket vi tror inkluderar att hitta kreativa och innovativa lösningar.

Tillsammans med renhållningsavdelningen samt andra roller inom förvaltningen kommer du att arbeta med:
• tillståndsfrågor
• miljöledning
• renhållningsordning
• taxeföreskrifter
• hållbarhetsfrågor
• miljörapportering
• ledning och uppföljning enligt provtagningsprogram
• utvärdering statistik och vattenanalyser
• utredningsarbeten gällande förorenat vatten
• rapportering av utredningsresultat
• regionalt samarbete och nätverkande
• övrigt stöd i miljöfrågor främst inom förvaltningen

Arbetet har stort fokus på hållbarhet ur ett samhällsperspektiv och du kommer att vara en del av att utveckla verksamheten i enlighet med lagar och förordningar, verksamhetskrav, avfallsplanen, miljökrav och politiskt uppsatta mål. Du kommer även att representera kommunen i kommunikation med myndigheter.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en naturvetenskaplig eller teknisk examen på högskolenivå eller annan examen som vi bedömer som relevant samt B-körkort.

Du ska också ha erfarenhet av verksamhetsstyrning och kontroll mot kraven i Miljöbalken. Det krävs att du har en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt samt att du kan arbeta självständigt och strukturerat utifrån krav och uppsatta mål. Du bör vara prestigelös, ansvarstagande och konstruktiv tillsammans med andra. Du är också trygg i dig själv och i din professionella roll.

För att klara rollen krävs ett översiktligt synsätt och förhållningssätt kopplat till lagar och förordningar för framtidens avfallshantering samt ett pragmatiskt sätt att styra och, inte minst, följa upp verksamheten. Vi räknar med att du bidrar till engagemang, inspiration, struktur och nya idéer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
• arbete med tillståndshantering
• avfallshantering, även farligt avfall
• vatten- och miljöverksamhet
• förorenad mark och deponi

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker, sjuksköterska eller undersköterska

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Laboratoriemedicin i Kristinehamnområdet har cirka 15 medarbetare.

Vi utför provtagning, analysarbete samt funktionsundersökningar på primärvårdens laboratorier i Kristinehamn och Filipstad. Inom transfusionsmedicin bedrivs plasma- och blodtappning med tillhörande komponentberedning. Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt och varierande arbete inom Laboratoriemedicin!

Arbetsbeskrivning
Som undersköterska arbetar du nära patienten främst med venös- och kapillärprovtagning på både vuxna och barn samt hantering av rör och remisser. Även analyser på patientnära instrument ingår i arbetsuppgifterna.

Som sjuksköterska kommer du också att utföra plasma- och blodtappning.

Är du biomedicinska analytiker får du ytterligare arbetsuppgifter som funktionsundersökningar, handha instrument, bedöma analyssvar, samt komponentberedning av blodprodukter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, legitimerad sjuksköterska eller undersköterska, gärna med laboratorieerfarenhet.

Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga då du möter olika människor och arbetskollegor i det dagliga arbetet. I analysarbetet är kvalitet och flödesarbete en viktig del. Du är flexibel och trivs både med att arbeta tillsammans i grupp och självständigt. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du är flexibel, serviceinriktad och har ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan!

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

R&D Chemist

Ansök    Okt 4    Lixea    Analytisk kemist
POSITION IN THE ORGANISATION Reports to: CTO Works in conjunction with:Product Development Chemist, Technical Director, R&D Engineers and Pilot plant Manager JOB DESCRIPTION We are seeking a R&D Chemist to support our pilot plant activities in Bäckhammar, Sweden. Lixea has received a grant from the EIC to build a pilot plant for our novel chemical process, which uses ionic liquids to fractionate wood biomass into cellulose, lignin and by-products. The p... Visa mer
POSITION IN THE ORGANISATION
Reports to: CTO
Works in conjunction with:Product Development Chemist, Technical Director, R&D Engineers and Pilot plant Manager

JOB DESCRIPTION
We are seeking a R&D Chemist to support our pilot plant activities in Bäckhammar, Sweden. Lixea has received a grant from the EIC to build a pilot plant for our novel chemical process, which uses ionic liquids to fractionate wood biomass into cellulose, lignin and by-products. The pilot plant will be used to optimise the process for process economics and product quality, which will require analysis of different process streams as well as the isolated products. Bench-scale experiments will be carried out for trouble shooting and benchmarking.

By joining the team, you will work in a fast-paced R&D environment alongside world-leading researchers and ambitious entrepreneurs in sustainable solvent technologies. You will also get first-hand experience of research and development work in biorefining, joining the fight for a more sustainable future.


SCOPE OF THE ROLE
Key responsibilities:
- Carry out lab tests to analyse process streams from the pilot plant, such as water content measurements and
- Carry out bench-scale experiments for trouble shooting and benchmarking of the pilot-scale results
- Produce cellulose and lignin from lignocellulosic input materials under various conditions at a lab-scale using the proprietary ionic liquid-based process and characterise them for further product development activities
- Characterise cellulose and lignin produced in the pilot plant and work with the Product Development Chemist to optimise product quality based on findings from laboratory scale and commercially available products

Specific tasks related to the EIC project:

Pre-pilot studies:
- Produce lab-scale samples of cellulose and lignin
- Using lab-scale samples of cellulose and lignin, validate target applications
- Support the production of a product properties and applications dossier as well as a small catalogue that will be disseminated to prospective customers

Pilot validation:
- Run or arrange various analyses on process streams from the pilot plant, such as trace element analysis, solids content, water content, wastewater analysis, Klason lignin content, cellulose viscosity and particle size
- Run bench-scale tests to trouble shoot problems in the pilot plant
- Confirm the results obtained from pre-pilot tests in this large-scale environment against identified KPIs for the targeted applications
- Suggest changes to the process where necessary in order to improve the process
- Support the production of at least one prototype product from both the cellulose and lignin at the multi-kilo scale with a partner

Preparation for commercialization and communication:
- Communication: Participate in communication activities
In addition to these functions, employees are required to carry out such other duties as may reasonably be required.

QUALIFICATIONS AND SKILLS
First degree (or equivalent) in Chemistry or a closely related discipline
Proven experience in a research environment and experience in following laboratory protocols
Desired skills and knowledge include:
- Working with lignocellulosic biomass
- Biorefining
- Ionic liquids and corrosion and material compatibility of ionic liquids
- Various analytical techniques, including Karl Fischer titration, cellulose viscosity measurements, Kappa number and Klason lignin content analysis
- Materials chemistry

- Have high level of self-motivation
- Ability to effectively plan and organise work, allowing you to work on multiple projects in parallel
- Flexibility, cooperative approach and the ability to work independently as well as in teams
- Ability to produce clear written reports
- Willingness to learn a broad range of new techniques, follow laboratory protocols and keep accurate and complete records of all your findings
- Have excellent communication skills
- Ability to engage with other team members who work remotely using online meeting tools and file sharing systems Visa mindre

Miljöingenjör till Renewcell

Ansök    Nov 12    Poolia Sverige AB    Miljöingenjör
Om tjänsten Är du ute efter en ny spännande utmaning och lockas av att verka förebyggande inom miljö? Vi söker nu en miljöingenjör till vår kund Renewcell med placeringsort i Kristinehamn. Renewcell är ett banbrytande företag, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Renewcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvalitativ cellulosamassa som i sin tur kan bli till nya ... Visa mer
Om tjänsten
Är du ute efter en ny spännande utmaning och lockas av att verka förebyggande inom miljö?
Vi söker nu en miljöingenjör till vår kund Renewcell med placeringsort i Kristinehamn.

Renewcell är ett banbrytande företag, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Renewcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvalitativ cellulosamassa som i sin tur kan bli till nya kläder. Företaget har sitt utvecklingscenter i Kristinehamn och bygger nu sin första fullskaliga anläggning i Sundsvall/Ortviken.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som miljöingenjör kommer du att ingå i enheten Teknologi där du ansvarar för miljöfrågor gällande yttre miljö och miljötillstånd. Du kommer att arbeta med att upprätthålla och utveckla rutiner, arbetssätt samt bevaka förändringar i lag- och myndighetskrav inom ansvarsområdet. I arbetet kommer du att stötta ledningen med miljöfrågor och ha ett nära samarbete med driftorganisationen både på Ortviken och Kristinehamn.

Vem är du?
Du som söker:
- Har relevant utbildning på akademisk nivå och/eller en Masterexamen inom kemi, biologi eller miljö
- Har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete inom kemi/processindustrin
- Har erfarenhet av kontakt med myndigheter och media i miljöfrågor
- Har erfarenhet av att skriva rapporter och instruktioner
- Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Som person är du driven, resultatinriktad och kan strukturera ditt eget arbete. Du har ett stort intresse för miljö-arbete och är öppen i din kommunikation samt har lätt för att samarbeta med andra och bygga långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner. Visa mindre

R&D Chemist

Ansök    Okt 4    Lixea    Analytisk kemist
POSITION IN THE ORGANISATION Reports to: CTO Works in conjunction with:Product Development Chemist, Technical Director, R&D Engineers and Pilot plant Manager JOB DESCRIPTION We are seeking a R&D Chemist to support our pilot plant activities in Bäckhammar, Sweden. Lixea has received a grant from the EIC to build a pilot plant for our novel chemical process, which uses ionic liquids to fractionate wood biomass into cellulose, lignin and by-products. The p... Visa mer
POSITION IN THE ORGANISATION
Reports to: CTO
Works in conjunction with:Product Development Chemist, Technical Director, R&D Engineers and Pilot plant Manager

JOB DESCRIPTION
We are seeking a R&D Chemist to support our pilot plant activities in Bäckhammar, Sweden. Lixea has received a grant from the EIC to build a pilot plant for our novel chemical process, which uses ionic liquids to fractionate wood biomass into cellulose, lignin and by-products. The pilot plant will be used to optimise the process for process economics and product quality, which will require analysis of different process streams as well as the isolated products. Bench-scale experiments will be carried out for trouble shooting and benchmarking.

By joining the team, you will work in a fast-paced R&D environment alongside world-leading researchers and ambitious entrepreneurs in sustainable solvent technologies. You will also get first-hand experience of research and development work in biorefining, joining the fight for a more sustainable future.


SCOPE OF THE ROLE
Key responsibilities:
- Carry out lab tests to analyse process streams from the pilot plant, such as water content measurements and
- Carry out bench-scale experiments for trouble shooting and benchmarking of the pilot-scale results
- Produce cellulose and lignin from lignocellulosic input materials under various conditions at a lab-scale using the proprietary ionic liquid-based process and characterise them for further product development activities
- Characterise cellulose and lignin produced in the pilot plant and work with the Product Development Chemist to optimise product quality based on findings from laboratory scale and commercially available products

Specific tasks related to the EIC project:

Pre-pilot studies:
- Produce lab-scale samples of cellulose and lignin
- Using lab-scale samples of cellulose and lignin, validate target applications
- Support the production of a product properties and applications dossier as well as a small catalogue that will be disseminated to prospective customers

Pilot validation:
- Run or arrange various analyses on process streams from the pilot plant, such as trace element analysis, solids content, water content, wastewater analysis, Klason lignin content, cellulose viscosity and particle size
- Run bench-scale tests to trouble shoot problems in the pilot plant
- Confirm the results obtained from pre-pilot tests in this large-scale environment against identified KPIs for the targeted applications
- Suggest changes to the process where necessary in order to improve the process
- Support the production of at least one prototype product from both the cellulose and lignin at the multi-kilo scale with a partner

Preparation for commercialization and communication:
- Communication: Participate in communication activities
In addition to these functions, employees are required to carry out such other duties as may reasonably be required.

QUALIFICATIONS AND SKILLS
First degree (or equivalent) in Chemistry or a closely related discipline
Proven experience in a research environment and experience in following laboratory protocols
Desired skills and knowledge include:
- Working with lignocellulosic biomass
- Biorefining
- Ionic liquids and corrosion and material compatibility of ionic liquids
- Various analytical techniques, including Karl Fischer titration, cellulose viscosity measurements, Kappa number and Klason lignin content analysis
- Materials chemistry

- Have high level of self-motivation
- Ability to effectively plan and organise work, allowing you to work on multiple projects in parallel
- Flexibility, cooperative approach and the ability to work independently as well as in teams
- Ability to produce clear written reports
- Willingness to learn a broad range of new techniques, follow laboratory protocols and keep accurate and complete records of all your findings
- Have excellent communication skills
- Ability to engage with other team members who work remotely using online meeting tools and file sharing systems Visa mindre

Miljö- och hälsoinspektör

Ansök    Jul 26    Kristinehamns kommun    Miljöinspektör
Är du duktig på att samarbeta och har erfarenhet av tillsyn inom miljö, hälsa och livsmedel? Är du en medarbetare som är lyhörd och tar egna initiativ? Då kan du vara den vi söker. På Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen arbetar idag 25 personer och vi ansvarar för bygglovshanteringen, miljö- och hälsoskydd samt geodatafrågorna i kommunen. Verksamheten regleras av lagar och styrs av en politisk nämnd, Miljö- och byggnadsnämnden. Vi är både myndighetsut... Visa mer
Är du duktig på att samarbeta och har erfarenhet av tillsyn inom miljö, hälsa och livsmedel? Är du en medarbetare som är lyhörd och tar egna initiativ? Då kan du vara den vi söker.

På Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen arbetar idag 25 personer och vi ansvarar för bygglovshanteringen, miljö- och hälsoskydd samt geodatafrågorna i kommunen. Verksamheten regleras av lagar och styrs av en politisk nämnd, Miljö- och byggnadsnämnden. Vi är både myndighetsutövande och rådgivande och vi vill att vår organisation ska kännetecknas av att vi ger god service till dem som bor och verkar i Kristinehamns kommun.

Vi söker nu dig som vill vara med och forma en miljöbalktillsyn till miljö- och hälsoskyddsavdelningen som består av 9 engagerade medarbetare. Avdelningen ansvarar för framförallt prövning och tillsyn inom miljö, hälsoskydd och livsmedel.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbetsuppgifter inom miljöbalkens tillsynsområde och söker nu en engagerad medarbetare som vill stärka upp vårt team. I tjänsten idag ingår tillsyn inom både hälsoskydd och miljöskydd; bland annat skolor, förskolor, gym och andra hälsoskyddsverksamheter, bullerfrågor, detaljplaner och tillsyn av industrier och biltvättar. Innehållet i tjänsten kan anpassas utifrån dina erfarenheter och önskemål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tillsyn i kommunal verksamhet.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, tar egna initiativ, har lätt för att utrycka dig i tal och skrift samt god förmåga till självständigt arbete. Som person kan du ställa krav, är tydlig och kan fatta beslut, men samtidigt är du lyhörd i rollen som myndighetsutövare. Du besitter en god social kompetens och i en rådgivande roll kan du på ett professionellt sätt förmedla information. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Låter det som ett lockande arbete som du vill dela med oss?
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

R&D Chemist

Ansök    Sep 23    Lixea    Analytisk kemist
POSITION IN THE ORGANISATION Reports to: CTO Works in conjunction with:Product Development Chemist, Technical Director, R&D Engineers and Pilot plant Manager JOB DESCRIPTION We are seeking a R&D Chemist to support our pilot plant activities in Bäckhammar, Sweden. Lixea has received a grant from the EIC to build a pilot plant for our novel chemical process, which uses ionic liquids to fractionate wood biomass into cellulose, lignin and by-products. The p... Visa mer
POSITION IN THE ORGANISATION
Reports to: CTO
Works in conjunction with:Product Development Chemist, Technical Director, R&D Engineers and Pilot plant Manager

JOB DESCRIPTION
We are seeking a R&D Chemist to support our pilot plant activities in Bäckhammar, Sweden. Lixea has received a grant from the EIC to build a pilot plant for our novel chemical process, which uses ionic liquids to fractionate wood biomass into cellulose, lignin and by-products. The pilot plant will be used to optimise the process for process economics and product quality, which will require analysis of different process streams as well as the isolated products. Bench-scale experiments will be carried out for trouble shooting and benchmarking.

By joining the team, you will work in a fast-paced R&D environment alongside world-leading researchers and ambitious entrepreneurs in sustainable solvent technologies. You will also get first-hand experience of research and development work in biorefining, joining the fight for a more sustainable future.


SCOPE OF THE ROLE
Key responsibilities:
- Carry out lab tests to analyse process streams from the pilot plant, such as water content measurements and
- Carry out bench-scale experiments for trouble shooting and benchmarking of the pilot-scale results
- Produce cellulose and lignin from lignocellulosic input materials under various conditions at a lab-scale using the proprietary ionic liquid-based process and characterise them for further product development activities
- Characterise cellulose and lignin produced in the pilot plant and work with the Product Development Chemist to optimise product quality based on findings from laboratory scale and commercially available products

Specific tasks related to the EIC project:

Pre-pilot studies:
- Produce lab-scale samples of cellulose and lignin
- Using lab-scale samples of cellulose and lignin, validate target applications
- Support the production of a product properties and applications dossier as well as a small catalogue that will be disseminated to prospective customers

Pilot validation:
- Run or arrange various analyses on process streams from the pilot plant, such as trace element analysis, solids content, water content, wastewater analysis, Klason lignin content, cellulose viscosity and particle size
- Run bench-scale tests to trouble shoot problems in the pilot plant
- Confirm the results obtained from pre-pilot tests in this large-scale environment against identified KPIs for the targeted applications
- Suggest changes to the process where necessary in order to improve the process
- Support the production of at least one prototype product from both the cellulose and lignin at the multi-kilo scale with a partner

Preparation for commercialization and communication:
- Communication: Participate in communication activities
In addition to these functions, employees are required to carry out such other duties as may reasonably be required.

QUALIFICATIONS AND SKILLS
First degree (or equivalent) in Chemistry or a closely related discipline
Proven experience in a research environment and experience in following laboratory protocols
Desired skills and knowledge include:
- Working with lignocellulosic biomass
- Biorefining
- Ionic liquids and corrosion and material compatibility of ionic liquids
- Various analytical techniques, including Karl Fischer titration, cellulose viscosity measurements, Kappa number and Klason lignin content analysis
- Materials chemistry

- Have high level of self-motivation
- Ability to effectively plan and organise work, allowing you to work on multiple projects in parallel
- Flexibility, cooperative approach and the ability to work independently as well as in teams
- Ability to produce clear written reports
- Willingness to learn a broad range of new techniques, follow laboratory protocols and keep accurate and complete records of all your findings
- Have excellent communication skills
- Ability to engage with other team members who work remotely using online meeting tools and file sharing systems Visa mindre

Biomedicinsk analytiker/undersköterska, laboratoriemedicin

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kristinehamnsområdet har cirka 15 medarbetare. Vi utför provtagning, analysarbete samt funktionsundersökningar på primärvårdens laboratorier i Kristinehamn och Filipstad. Inom tra... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kristinehamnsområdet har cirka 15 medarbetare. Vi utför provtagning, analysarbete samt funktionsundersökningar på primärvårdens laboratorier i Kristinehamn och Filipstad. Inom transfusionsmedicin bedrivs plasma- och blodtappning med tillhörande komponentberedning.


Biomedicinsk analytiker/undersköterska, laboratoriemedicin

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom Laboratoriemedicin. Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga då du möter olika människor/arbetskollegor i det dagliga arbetet. I analysarbetet är kvalitet och flödesarbete en viktig del. Du är flexibel och trivs med att arbeta tillsammans i grupp samt självständigt. Du arbetar nära patienten främst med venös och kapillär provtagning på både vuxna och barn. Analyser på patientnära instrument ingår i arbetsuppgifterna. Placeringsort Kristinehamn. Vikariat tom 2022-09-01.


Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller undersköterska med laboratorieerfarenhet. Stor vikt vid personliga egenskaper som serviceinriktad, flexibel samt ha ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater.
B-körkort önskvärt.

 


Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser Visa mindre

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Ligger miljö och hälsa dig varmt om hjärtat? Vill du jobba i en verksamhet som arbetar för att bevara miljön och främja människors hälsa? Då är det dig vi söker! Vi söker dig som vill vara med och forma Kristinehamns kommuns livsmedels- och miljöbalkstillsyn. Du kommer att arbeta på miljö och hälsa som består av 8 engagerade inspektörer. Miljö-och hälsoskydd består av tre delar; miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel. Vi arbetar med tillsyn enligt miljöbalk... Visa mer
Ligger miljö och hälsa dig varmt om hjärtat? Vill du jobba i en verksamhet som arbetar för att bevara miljön och främja människors hälsa? Då är det dig vi söker! Vi söker dig som vill vara med och forma Kristinehamns kommuns livsmedels- och miljöbalkstillsyn.

Du kommer att arbeta på miljö och hälsa som består av 8 engagerade inspektörer. Miljö-och hälsoskydd består av tre delar; miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel. Vi arbetar med tillsyn enligt miljöbalkens bestämmelser. Våra tillsynsområden kan till exempel vara verkstadsindustrin, avfallsanläggningar och lantbruk. Vi arbetar även med tillsyn av verksamheter för att skydda människors hälsa och främja redligheten i handeln med livsmedel.

Vi är en del av Miljö-och stadsbyggnadsförvaltningen. Vi är både myndighetsutövande och rådgivande och våra verksamheter regleras av lagar samt styrs av miljö-och byggnadsnämnden. Vi vill att vår organisation ska kännetecknas av att vi ger en god service till de som bor och verkar i Kristinehamns kommun.

En av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet och vi söker nu hennes ersättare.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljö- och hälsoskyddsinspektör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara tillsyn inom livsmedelsområdet. Andra arbetsuppgifter inom miljöbalken kan också komma att bli aktuella.

Vi vill att du ska känna dig bekväm i rollen som myndighetsutövare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör med inriktning mot livsmedel, eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, tar egna initiativ, har lätt för att utrycka dig i tal och skrift samt god förmåga till självständigt arbete. Som person kan du ställa krav, är tydlig och kan fatta beslut, men samtidigt är du lyhörd i rollen som myndighetsutövare. Du besitter en god social kompetens och i en rådgivande roll kan du på ett professionellt sätt förmedla information. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av livsmedelskontroll i kommunal verksamhet.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker, laboratoriemedicin, Kristinehamnsområdet

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kristinehamnsområdet har cirka 15 medarbetare. Vi utför provtagning, analysarbete samt funktionsundersökningar på primärvårdens laboratorier i Kristinehamn och Filipstad. Inom tra... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kristinehamnsområdet har cirka 15 medarbetare. Vi utför provtagning, analysarbete samt funktionsundersökningar på primärvårdens laboratorier i Kristinehamn och Filipstad. Inom transfusionsmedicin bedrivs plasma- och blodtappning med tillhörande komponentberedning.


Biomedicinsk analytiker, laboratoriemedicin, Kristinehamnsområdet

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. I analysarbetet är kvalitet och flödesarbete en viktig del. Arbetsuppgifterna på arbetsplatsen är varierande och innebär bland annat handhavande av instrument, bedömning av analyssvar, provtagning, plasma- och blodtappning och komponentberedning.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Du är flexibel och gillar att arbeta i grupp. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. B-körkort önskvärt.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser Visa mindre

Biomedicinsk analytiker, laboratoriemedicin, Kristinehamnsområdet

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Biomedicinsk analytiker, laboratoriemedicin, Kristinehamnsområdet Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. I analysarbetet är kvalitet... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Biomedicinsk analytiker, laboratoriemedicin, Kristinehamnsområdet

Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. I analysarbetet är kvalitet och flödesarbete en viktig del. Arbetsuppgifterna på arbetsplatsen är varierande och innebär bland annat handhavande av instrument, bedömning av analyssvar, provtagning, plasma- och blodtappning och komponentberedning.

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

B-körkort önskvärt. Visa mindre

Biomedicinsk analytiker, laboratoriemedicin Kristinehamnsområdet

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Klinisk kemi och transfusion... Visa mer
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kristinehamnsområdet har ca 15 medarbetare. Vi utför provtagning, analysarbete samt funktionsundersökningar på primärvårdens laboratorier i Kristinehamn och Filipstad. Inom transfusionsmedicin bedrivs plasma- och blodtappning med tillhörande komponentberedning.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill ha ett ansvarsfullt, utvecklande och spännande arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. I analysarbetet är kvalitet och flödesarbete en viktig del.

Arbetsuppgifterna på arbetsplatsen är varierande och innebär bland annat handhavande av instrument, bedömning av analyssvar, provtagning, plasma- och blodtappning och komponentberedning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker.

Arbetet kräver att du är noggrann, välstrukturerad och har god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
B-körkort önskvärt.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Miljö - och hälsoskyddsinspektör med livsmedelsinriktning

Ligger miljö och hälsa dig varmt om hjärtat? Vill du jobba i en verksamhet som arbetar för att bevara miljön och främja människors hälsa? Då är det dig vi söker! Vi söker en miljö- och hälsoskyddsinspektör som kommer att jobba på vår avdelning miljö- och hälsoskydd. Miljö-och hälsoskydd består av tre delar; miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel. Vi arbetar med tillsyn och kontroll enligt miljöbalkens och livsmedelslagens bestämmelser. Våra tillsynsområden... Visa mer
Ligger miljö och hälsa dig varmt om hjärtat? Vill du jobba i en verksamhet som arbetar för att bevara miljön och främja människors hälsa? Då är det dig vi söker! Vi söker en miljö- och hälsoskyddsinspektör som kommer att jobba på vår avdelning miljö- och hälsoskydd.

Miljö-och hälsoskydd består av tre delar; miljöskydd, hälsoskydd och livsmedel. Vi arbetar med tillsyn och kontroll enligt miljöbalkens och livsmedelslagens bestämmelser. Våra tillsynsområden kan till exempel vara verkstadsindustrin, avfallsanläggningar och lantbruk. Vi arbetar även med tillsyn av verksamheter för att skydda människors hälsa och främja redligheten i handeln med livsmedel.
Du kommer arbeta tillsammans med

7 engagerade inspektörer. Vi är en del av miljö-och stadsbyggnadsförvaltningen. Vi är både myndighetsutövande och rådgivande och våra verksamheter regleras av lagar samt styrs av miljö-och byggnadsnämnden. Vi vill att vår organisation ska kännetecknas av att vi ger en god service till de som bor och verkar i Kristinehamns kommun.

Vi vill att du ska känna dig bekväm i rollen som myndighetsutövare. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med lagstiftningen och att du har tillsynserfarenhet. Vi söker dig som vill vara med och forma Kristinehamns kommuns livsmedelskontroll och miljöbalkstillsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av att handlägga ärenden och utföra livsmedelskontroll men tillsynsuppgifter utifrån miljöbalken kan också förekomma.

Du planerar tillsynsarbete och genomför tillsynsbesök. Du handlägger självständigt kvalificerade arbetsuppgifter såsom utredningar, planering, uppföljning inom ditt specialområde. Du skriver rapporter och formulerar beslutshandlingar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskap inom livsmedelsområdet är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av livsmedelskontroll i kommunal verksamhet.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, tar egna initiativ, har lätt för att utrycka dig i tal och skrift samt god förmåga till självständigt arbete. Som person kan du ställa krav, är tydlig och kan fatta beslut, men samtidigt är du lyhörd i rollen som myndighetsutövare. Du besitter en god social kompetens och i en rådgivande roll kan du på ett professionellt sätt förmedla information. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Låter det som ett lockande arbete som du vill dela med oss?

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. Hos oss erbjuds du bland annat:
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre