Lediga jobb som Hantverksyrken i Kristinehamn

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

FU-ingenjör till Nordic Paper

Nordic Paper är en ledande tillverkare av naturligt greaseproofpapper och kraftpapper. Pappret vi producerar används världen över i en mängd olika sammanhang och marknader. Våra fem pappersbruk är belägna i Bäckhammar, Åmotfors och Säffle i Sverige, Greåker i Norge samt Québec i Kanada. Samtliga bruk producerar papper och i Bäckhammar producerar vi även egen massa. Nu söker vi en FU-ingenjör till vårt bruk i Bäckhammar! Vårt team på avdelningen Förebygga... Visa mer
Nordic Paper är en ledande tillverkare av naturligt greaseproofpapper och kraftpapper. Pappret vi producerar används världen över i en mängd olika sammanhang och marknader. Våra fem pappersbruk är belägna i Bäckhammar, Åmotfors och Säffle i Sverige, Greåker i Norge samt Québec i Kanada. Samtliga bruk producerar papper och i Bäckhammar producerar vi även egen massa.

Nu söker vi en FU-ingenjör till vårt bruk i Bäckhammar!

Vårt team på avdelningen Förebyggande Underhåll (FU) består av sju medarbetare, vi är en skön grupp som gillar att skratta och ha kul ihop! Tillsammans fokuserar vi på att underhålla, optimera och förbättra vår produktionsprocess för att öka tillgänglighet, livslängd och prestanda på våra maskiner.

Vi söker nu en FU-ingenjör som tillsammans med oss ser till att vår fabrik går och mår så bra som möjligt.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

I rollen som FU-Ingenjör ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

- Att både operativt och strategisk hjälpa till att driva, utveckla, representera och säkerställa FU-tekniken, arbetsprocesser och metoder,

- Att utföra och utveckla analys och mätmetoder inom området vibrationsteknik,

- Att utveckla och stötta avdelningen i tillståndskontroller och vibrationsanalyser,

- Att kunna göra djupgående statusbedömning och analys på utrustningen i våra anläggningar. Utifrån detta kunna skriva klar och tydlig rapport på fel som upptäckts och dokumentera det i vårt UH system,

- Att kunna leda och fördela arbeten för intern och extern arbetskraft,

- Att vara den kommunicerande länken mellan FU, de olika UH-avdelningar och driften.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet inom processindustri, gärna inom området förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi tror att du har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt erfarenhet som kan motsvara utbildningskravet. Goda datakunskaper är ett krav, erfarenhet av att arbeta i underhållsrelaterade system är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. Du kommer att jobba med förebyggande underhåll över hela verksamheten och du bör därför ha lätt för att kommunicera med andra. Vi söker en lagspelare till vårt team, vi värderar din samarbetsförmåga högt eftersom du ska arbeta i en liten och tight grupp. Kommunikationen sker både på svenska och engelska.

Vardagen som FU-ingenjör består av både planerade och oförutsedda händelser som behöver hanteras och för att lyckas i rollen bör du därför vara en flexibel person som gillar felsökning och problemlösning. Därför ser vi också att du är en drivande, självständig och ansvarstagande person.

Vad erbjuder vi?

Nordic Paper är en oberoende tillverkare av papper och massa av högsta kvalitet. Hos oss är våra medarbetare i fabrikerna hjärtat i vår verksamhet.

På Nordic paper är du som medarbetare, din kompetens och ditt engagemang avgörande för vår framgång. Att ge dig som medarbetare, möjlighet till att ta dig an nya arbetsuppgifter internt och utvecklas och växa i din yrkesroll är något vi tror på. Under de första åren hos oss kommer du få genomgå flertal utbildningar för att bli ännu bättre inom Förebyggande underhåll samt få en stor förståelse av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig tillfredsställd med de utvecklingsmöjligheter som finns inom verksamheten.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, trivselpeng, gym på anläggning som du har fri tillgång till, lunchrestaurang med lunch till förmånligt pris m.m.

Tjänsten är heltid, provanställning med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Bäckhammar.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Per Gottfridsson som nås på [email protected]

Ansök till jobbet!

Du ansöker genom att trycka på ”ansök” i annonsen på technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut den 19 november

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fleet Support Engineer till Kongsberg Maritime

FLEET SUPPORT ENGINEER TILL KONGSBERG MARITIME ARBETSUPPGIFTER Vi på Kongsberg söker nu två ingenjörer som ska förstärka vår Fleet Support-avdelning i Kristinehamn. Vi strävar efter att bygga upp en grupp av ingenjörer som kommer fungera som den primära kontaktpunkten för ett antal utvalda kunder och som kan ge bästa möjliga service och support till dem och de fartyg de har i drift. Vår målsättning är att fånga upp och kartlägga kundens olika behov och slu... Visa mer
FLEET SUPPORT ENGINEER TILL KONGSBERG MARITIME
ARBETSUPPGIFTER
Vi på Kongsberg söker nu två ingenjörer som ska förstärka vår Fleet Support-avdelning i Kristinehamn. Vi strävar efter att bygga upp en grupp av ingenjörer som kommer fungera som den primära kontaktpunkten för ett antal utvalda kunder och som kan ge bästa möjliga service och support till dem och de fartyg de har i drift. Vår målsättning är att fånga upp och kartlägga kundens olika behov och slussa dem vidare till rätt instans internt. Det kan röra möjliga uppgraderingar, behov av teknisk support, reservdelar eller serviceassistans. Förhoppningen är att med en primär kontakt kunna höja kundnöjdheten ytterligare.

Rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt och då rollen är ny kommer du att vara högst delaktig i att se till att våra arbetssätt är så effektiva som möjligt. I tjänsten kommer det att förekomma resor för att träffa våra kunder och se färdiga produkter i drift, vilket adderar en spännande dimension till produktens användning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är utbildad ingenjör med goda erfarenheter av kundrelationer från tidigare arbeten. Dina administrativa och sociala färdigheter i kombination med din förmåga att hantera flera projekt samtidigt kommer du ha stor nytta av i den här rollen. Vidare tror vi att du har utmärkta kommunikationsegenskaper och att du talar och skriver svenska och engelska. En grundläggande förståelse för mekanik, hydraulik och elektronik är fördelaktig, och erfarenhet av arbete inom maritim industri är meriterande.

Eftersom vi är ett företag som arbetar med kunder inom försvars- och kritisk infrastruktur-segmentet kräver denna anställning säkerhetsprövning av Säkerhetspolisen och kräver därför att du har varit bosatt i Sverige i minst fem år. Frågor relaterade till medborgarskap kommer därför att vara en del av urvalsprocessen.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Fleet Support Engineer är en direktrekrytering där du blir anställd av Kongsberg Maritime Sweden AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Technical Support Engineer

A new opportunity has arisen for a Technical Support Engineer to join our existing multi-skilled technical department within Kongsberg Maritime in Kristinehamn. We are looking for a driven, solution-oriented engineer who is passionate about customer service and thrives in finding new ways to solve technical problems! The Kongsberg Maritime team are experts in delivering high-end propulsion solutions for the maritime sector. As Technical Support Engineer ... Visa mer
A new opportunity has arisen for a Technical Support Engineer to join our existing multi-skilled technical department within Kongsberg Maritime in Kristinehamn. We are looking for a driven, solution-oriented engineer who is passionate about customer service and thrives in finding new ways to solve technical problems!


The Kongsberg Maritime team are experts in delivering high-end propulsion solutions for the maritime sector. As Technical Support Engineer at Kongsberg, you become part of the Global Customer Support Division which is responsible for Kongsberg Maritime services, upgrades and support in the aftermarket. To provide our customers with a solid and confident experience throughout the whole product life cycle, we are also focused on delivering top class customer support in the global aftermarket. If you love communication and customer service on a global scale, we have a great opportunity for you!
In your role as Technical Support Engineer no two days are the same. In your daily work, you will provide technical support and assistance to customers and colleagues all around the world. The issues we are faced with often take place in real time, where you may, for example, assist by providing live technical guidance directly to customers and colleagues in the field sailing vessels experiencing operational disruptions. The issues often concern questions of mechanical and hydraulic nature, or even regarding electronic control systems. In your role you may also conduct investigations of various technical matters to improve both products and support processes. For this position, traveling occurs every now and then. The destinations can be almost anywhere in the world, so we hope you find this exciting.
What we can offer
A position with a wide range of challenging work tasks, opportunities to make a real difference and develop on a technical and personal level. You will have the opportunity to work with unique products and shape your role based on your interest and background for the world-leading supplier of maritime solutions. You will work in an international work environment and in multidisciplinary team collaboration. We can offer flexible working hours and the option to work partly remote based on your work tasks.
Qualifications and Experience
To succeed in this role, we expect you will have a Bachelor’s or Master’s degree in Engineering as well as previous experience working in technical support or technical product development dealing with mechanics, hydraulics and/or electronics in the maritime industry or related field.
Given regular communication with both international customers and colleagues is a big part of this role, a high level of both oral and written English is necessary. Communication skills in other languages are also considered advantageous.
To excel in this role, you have a collaborative attitude strong communication skills. You are well organized and work in a systematic way, prioritizing activities and allocating your resources effectively. You enjoy utilizing your professional specialist knowledge to analyse complex issues, deliver smart and feasible solutions and find it natural to share your experience and knowledge with others.
Last day to apply – 2024-03-18
Selection and interviews may commence during the application period. In this recruitment we utilize personality and ability tests, which may be sent to you if you proceed further in the recruitment process.
Since we are a company working with customers in the Naval segment, questions related to citizenship will be part of the selection process.
For questions regarding this position, please contact:
Georgina Fielding, HR Specialist
Tel: +4676-894 55 92
Email: [email protected]
Kongsberg Maritime, a subsidiary of KONGSBERG, is a global marine technology company, providing innovative and reliable technology solutions for all marine industry sectors including merchant, offshore, subsea and naval. Headquartered in Kongsberg, Norway, the company has manufacturing, sales and service facilities in 34 countries. Kongsberg Maritime is part of KONGSBERG, an international, knowledge-based group delivering high-technology systems and solutions to clients within the oil and gas industry, merchant marine, defence and aerospace.
Kongsberg Maritime has a commitment in Sustainable Development Goals and for us, the oceans and marine resources are important. We therefore strive to develop products that help reduce emissions and damage to life below water. We believe in a workplace characterized by diversity and together we can create a work environment that brings the best out of everyone. We are very positive that you want to contribute to our development, and that you want to develop within Kongsberg.
Kongsberg Maritime in Kristinehamn consists of 310 engaged people working with sales, research, development, design, service and assembly of market leading solutions for different types of vessels. Our Hydrodynamic Research Centre is one of the world’s leading marine hydrodynamic research facilities, specialized in development, design and testing of marine propulsion systems.
At Kongsberg, we believe in tackling challenging problems and delivering extreme performance for extreme conditions. We do that through excellent products and services developed for delivering the greatest benefits to our customers. Visa mindre

Vi söker Kyltekniker/Värmepumpstekniker

Som kyltekniker förelägger du ditt arbete ute hos våra kunder där du kommer att arbeta med både service och i mindre entreprenadprojekt. Det innebär att du både kommer få arbeta självständigt, men också i team där du är en viktig representant för KVT. Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper, men även utvecklas sjä... Visa mer
Som kyltekniker förelägger du ditt arbete ute hos våra kunder där du kommer att arbeta med både service och i mindre entreprenadprojekt. Det innebär att du både kommer få arbeta självständigt, men också i team där du är en viktig representant för KVT. Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper, men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi ska bli starkare tillsammans.
Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen som kyltekniker söker vi dig som har:
Ett brinnande intresse för teknik och lärande
Goda el- och styr/reglerkunskaper
Goda kunskaper i svenska
B-körkort

Som person är du:
Driven, nyfiken, engagerad och framåtriktad
Affärsmässig och sätter kunden i centrum
Nytänkande och kreativ där du gärna delar med dig av dina tankar och idéer och omsätter detta i verkligheten

För att trivas i rollen behöver du vara både självgående samt ha förmågan att arbeta tillsammans med andra. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig av dina kunskaper och lär av misstag.
Övrigt:
Huvudsaklig arbetsort är Kristinehamn men tjänsten kan komma att innebära resor i hela regionen.
Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten så tveka inte att höra av dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konditor med erfarenhet eller utbildning sökes.

Ansök    Okt 17    Bageri Höghuset AB    Bagare/Konditor
Vi på Bageri Höghuset söker nu en konditor med erfarenhet eller utbildning som kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det behövs. Du kommer jobba tillsammans med en konditor och bagare samt café personal. Din tjänst är 75% med jobb varannan helg och tidiga morgnar. Visa mer
Vi på Bageri Höghuset söker nu en konditor med erfarenhet eller utbildning som kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det behövs.
Du kommer jobba tillsammans med en konditor och bagare samt café personal.
Din tjänst är 75% med jobb varannan helg och tidiga morgnar. Visa mindre

FU-ingenjör till Nordic Paper

Nordic Paper är en ledande tillverkare av naturligt greaseproofpapper och kraftpapper. Pappret vi producerar används världen över i en mängd olika sammanhang och marknader. Våra fem pappersbruk är belägna i Bäckhammar, Åmotfors och Säffle i Sverige, Greåker i Norge samt Québec i Kanada. Samtliga bruk producerar papper och i Bäckhammar producerar vi även egen massa. Nu söker vi en FU-ingenjör till vårt bruk i Bäckhammar! Vårt team på avdelningen Förebygga... Visa mer
Nordic Paper är en ledande tillverkare av naturligt greaseproofpapper och kraftpapper. Pappret vi producerar används världen över i en mängd olika sammanhang och marknader. Våra fem pappersbruk är belägna i Bäckhammar, Åmotfors och Säffle i Sverige, Greåker i Norge samt Québec i Kanada. Samtliga bruk producerar papper och i Bäckhammar producerar vi även egen massa.

Nu söker vi en FU-ingenjör till vårt bruk i Bäckhammar!

Vårt team på avdelningen Förebyggande Underhåll (FU) består av sju medarbetare, vi är en skön grupp som gillar att skratta och ha kul ihop! Tillsammans fokuserar vi på att underhålla, optimera och förbättra vår produktionsprocess för att öka tillgänglighet, livslängd och prestanda på våra maskiner.

Vi söker nu en FU-ingenjör som tillsammans med oss ser till att vår fabrik går och mår så bra som möjligt.

Vilka blir dina arbetsuppgifter?

I rollen som FU-Ingenjör ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

- Att både operativt och strategisk hjälpa till att driva, utveckla, representera och säkerställa FU-tekniken, arbetsprocesser och metoder,

- Att utföra och utveckla analys och mätmetoder inom området vibrationsteknik,

- Att utveckla och stötta avdelningen i tillståndskontroller och vibrationsanalyser,

- Att kunna göra djupgående statusbedömning och analys på utrustningen i våra anläggningar. Utifrån detta kunna skriva klar och tydlig rapport på fel som upptäckts och dokumentera det i vårt UH system,

- Att kunna leda och fördela arbeten för intern och extern arbetskraft,

- Att vara den kommunicerande länken mellan FU, de olika UH-avdelningar och driften.

Vem är du?

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet inom processindustri, gärna inom området förebyggande och avhjälpande underhåll. Vi tror att du har en gymnasial eller eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, alternativt erfarenhet som kan motsvara utbildningskravet. Goda datakunskaper är ett krav, erfarenhet av att arbeta i underhållsrelaterade system är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid att hitta en medarbetare med rätt personliga egenskaper. Du kommer att jobba med förebyggande underhåll över hela verksamheten och du bör därför ha lätt för att kommunicera med andra. Vi söker en lagspelare till vårt team, vi värderar din samarbetsförmåga högt eftersom du ska arbeta i en liten och tight grupp. Kommunikationen sker både på svenska och engelska.

Vardagen som FU-ingenjör består av både planerade och oförutsedda händelser som behöver hanteras och för att lyckas i rollen bör du därför vara en flexibel person som gillar felsökning och problemlösning. Därför ser vi också att du är en drivande, självständig och ansvarstagande person.

Vad erbjuder vi?

Nordic Paper är en oberoende tillverkare av papper och massa av högsta kvalitet. Hos oss är våra medarbetare i fabrikerna hjärtat i vår verksamhet.

På Nordic paper är du som medarbetare, din kompetens och ditt engagemang avgörande för vår framgång. Att ge dig som medarbetare, möjlighet till att ta dig an nya arbetsuppgifter internt och utvecklas och växa i din yrkesroll är något vi tror på. Under de första åren hos oss kommer du få genomgå flertal utbildningar för att bli ännu bättre inom Förebyggande underhåll samt få en stor förståelse av verksamheten. Vi lägger stor vikt vid att du ska känna dig tillfredsställd med de utvecklingsmöjligheter som finns inom verksamheten.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, trivselpeng, gym på anläggning som du har fri tillgång till, lunchrestaurang med lunch till förmånligt pris m.m.

Tjänsten är heltid, provanställning med start enligt överenskommelse. Placeringsort är Bäckhammar.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Technogarden. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Per Gottfridsson som nås på 073- 517 99 91 eller [email protected]

Ansök till jobbet!

Du ansöker genom att trycka på ”ansök” i annonsen på technogarden.se. På grund av GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut den 19 november

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker Kyltekniker/Värmepumpstekniker

Som kyltekniker förelägger du ditt arbete ute hos våra kunder där du kommer att med både service och i mindre entreprenadprojekt. Det innebär att du både kommer få arbete självständigt, men också i team där du är en viktig representant för KVT. Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper, men även utvecklas själva gen... Visa mer
Som kyltekniker förelägger du ditt arbete ute hos våra kunder där du kommer att med både service och i mindre entreprenadprojekt. Det innebär att du både kommer få arbete självständigt, men också i team där du är en viktig representant för KVT. Rollen som kyltekniker innebär stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut. Du kommer alltid ha stöd i form av erfarna kollegor som vill dela med sig av sina kunskaper, men även utvecklas själva genom att ta del av dina idéer, tankar och kunskaper. Vi tror och arbetar för att vi ska bli starkare tillsammans.
Dina kvalifikationer
För att lyckas i rollen som kyltekniker söker vi dig som har:
Ett brinnande intresse för teknik och lärande
Goda el- och styr/reglerkunskaper
Goda kunskaper i svenska
B-körkort
Personligt certifikat för F-gaser

Meriterande om du också har erfarenhet av CO2 och ammoniaksystem.
Som person är du:
Driven, nyfiken, engagerad och framåtriktad
Affärsmässig och sätter kunden i centrum
Nytänkande och kreativ där du gärna delar med dig av dina tankar och idéer och omsätter detta i verkligheten

För att trivas i rollen behöver du vara både självgående samt ha förmågan att arbeta tillsammans med andra. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig av dina kunskaper och lär av misstag.
Övrigt:
Huvudsaklig arbetsort är Karlstad/Kristinehamn men tjänsten kan komma att innebära resor i hela regionen.
Vi gör urval löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor om tjänsten så tveka inte att höra av dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Montör - Inredning, Kaross, Service

Mobila lösningar ökar och vi behöver förstärka Team Nordic. Nordic husbilar ab har tillverkat, servat och sålt husbilar sen år 1990 - så är du flexibel, gillar utmaningar och skapande så kanske du är vår nya medarbetare? Montör Inredning / Kaross / Service Nordic bygger specialhusbilar till både företag, myndigheter och privatpersoner. Visa mer
Mobila lösningar ökar och vi behöver förstärka Team Nordic.
Nordic husbilar ab har tillverkat, servat och sålt husbilar sen år 1990 - så är du flexibel, gillar utmaningar och skapande så kanske du är vår nya medarbetare?
Montör Inredning / Kaross / Service
Nordic bygger specialhusbilar till både företag, myndigheter och privatpersoner. Visa mindre

Snickare sökes

Vi söker målmedveten snickare. Svensktalande och körkort. Ansvarstagande , driven, engagerad snickare. Arbetsuppgifter: Montering badrum / bastu/ tvättstuga / kök mm Arbetsuppgifterna är mycket varierande därför är en bred kunskap en merit. Visa mer
Vi söker målmedveten snickare.
Svensktalande och körkort.
Ansvarstagande , driven, engagerad snickare.
Arbetsuppgifter:
Montering badrum / bastu/ tvättstuga / kök mm
Arbetsuppgifterna är mycket varierande därför är en bred kunskap en merit. Visa mindre

Jobba med reservdelar,kundmottagare

jobba med bil reservdelar och sortering av reservdelar i lager och i data systemet, tar i mot beställning av reservdelar via nätet och telefonen Visa mer
jobba med bil reservdelar och sortering av reservdelar i lager och i data systemet, tar i mot beställning av reservdelar via nätet och telefonen Visa mindre

Spare Parts Coordinator, Kongsberg Maritime Sweden AB

Do you have a great deal of interest and experience from a technically and/or commercially oriented role? Are you attracted to co-operate with our team that supports our customers with spare parts around the world? Then we have the job for you! About the job and your workday An exciting opportunity has arisen as Spare Parts Coordinator to support our customers worldwide. You will be part of a team responsible for supporting our customers with offering and... Visa mer
Do you have a great deal of interest and experience from a technically and/or commercially oriented role? Are you attracted to co-operate with our team that supports our customers with spare parts around the world? Then we have the job for you!

About the job and your workday
An exciting opportunity has arisen as Spare Parts Coordinator to support our customers worldwide. You will be part of a team responsible for supporting our customers with offering and delivery of spare parts from our broad product portfolio. You will be responsible to plan, execute and follow up on spare part deliveries for our customers both locally and globally. You will do this in close co-operation with our technical departments, customer support, supply chain, planning, warehouse and logistics functions, as well as our operations and customers worldwide. The role is situated in Kristinehamn.

As Spare Parts Coordinator, you will be part of the Global Customer Support division which is responsible for Kongsberg Maritimes services, upgrades and support in the aftermarket. Our 2300 employees are present in 34 different countries around the world. During the operational lifetime of more than 30 000 installations, we ensure cost-efficient delivery of services, upgrades and spare parts in order to secure availability and predictability to our customers.

Your key accountabilities will be:
-Execute on customer requests for spare parts, as well as proactive sales initiatives
-Spare parts identification, from technical documentation and drawings
-Prepare quotes and order processing
-Plan and follow up on deliveries of spare parts
-Customer communications

About You
Qualifications and experience:
-Higher technical or commercial education
-Experience from technically and/or commercially oriented role
-High level of English, both written and oral
-Ability to read and understand technical documentation and drawings
-Experience in customer contact
-Product knowledge and knowledge of ERP Systems is advantageous
-Skills and knowledge in Excel and Incoterms rules are meritorious

In your daily work, we think that you:
-Act on own initiative, make things happen and accept responsibility for the results
-Adhere to company rules and procedures and execute plans with commitment and determination
-Use a methodical and systematic approach, plan ahead, define clear priorities and allocate resources effectively
-Communicate in a clear, precise and structured way
-Co-operate well with others, share knowledge, experience, information and support others in the pursuit of team goals

About Kongsberg Maritime Sweden AB
Kongsberg Maritime, a subsidiary of KONGSBERG, is a global marine technology company, providing innovative and reliable technology solutions for all marine industry sectors including: merchant, offshore, subsea and naval. Headquartered in Kongsberg, Norway, the company has manufacturing, sales and service facilities in 34 countries. Kongsberg Maritime is part of KONGSBERG, an international, knowledge-based group delivering high-technology systems and solutions to clients within the oil and gas industry, merchant marine, defence and aerospace. Kongsberg Martitime has a commitment in Sustainable Development Goals and for us, the oceans and marine resources are important. We therefore strive to develop products that help reduce emissions and damage to life below water.

Kongsberg Maritime in Kristinehamn consists of 265 engaged people working with sales, research, development, construction, service and assembly of market leading solutions.
At Kongsberg, we believe in tackling challenging problems and delivering extreme performance for extreme conditions. We do that through excellent products and services developed for delivering the greatest benefits to our customers. We believe that we can achieve world class solutions through dedicated people and continuous improvement of or our technology. We believe in a workplace characterized by diversity and together we can create a work environment that brings the best out of everyone. We are very positive that you want to contribute to our development, and that you want to develop within Kongsberg.

Interested?
Sounds like an employment that would suit you? Send in your application as soon as possible. Last day to apply is 23 january 2022.

If you have any questions regarding the recruitment process you are welcome to contact responsible recruiter: [email protected]

If you have questions regarding registration, please contact the support via [email protected]

Welcome with your application! Visa mindre

Produktionspersonal

Vi söker produktionspersonal till vår enhet i Kristinehamn. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: 2 skifts schema, FM 6-15, EM 9-18 Om oss: Ventisol Brandventilatorer AB i Kristinehamn har funnits på marknaden i närmare 30 år och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av rökluckor, kupoler och lanterniner. Våra produkter finns på många välkända byggnader i Skandinavien, bland annat på Handelshögskolan och Vasamuseet i Stockholm.... Visa mer
Vi söker produktionspersonal till vår enhet i Kristinehamn.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: 2 skifts schema, FM 6-15, EM 9-18
Om oss:
Ventisol Brandventilatorer AB i Kristinehamn har funnits på marknaden i närmare 30 år och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av rökluckor, kupoler och lanterniner. Våra produkter finns på många välkända byggnader i Skandinavien, bland annat på Handelshögskolan och Vasamuseet i Stockholm. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet
Vi är nu inne i en expansiv förändringsresa och behöver utöka vår personalgrupp med ett antal medarbetare.
Om jobbet:
Vi söker dig som arbetat med montering inom industri.
Du kommer att arbeta i en produktion med montering och tillverkning av rökluckor. I arbetet kommer du att jobba självständigt men även i ett team. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget.
Du bör motiveras av att lära dig nya saker och att vara en viktig medlem i ett team.
Tillsammans ansvarar teamet för säkerhet, kvalitet, leverans och effektivitet. En naturlig del av arbetet är att jobba med ständiga förbättringar så att vi kan korta ledtider och få fram effektivare processer.
Har du även erfarenhet av något av detta så är det meriterande men inte ett krav:
-Erfarenhet av ritningsläsning
-Travers vana och Traverskort
-Truckkort
-Erfarenhet av plåtbearbetning, klipp och bock
-Produktionsplanering
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Ventisol har kollektivavtal med IF Metall. Visa mindre

Montör Inredning / Kaross / Service / Husbilstekniker/ Elektriker

Mobila lösningar ökar och vi behöver förstärka Team Nordic. Nordic husbilar ab har tillverkat, servat och sålt husbilar i 30 år - så är du flexibel, gillar utmaningar och skapande så kanske du är vår nya medarbetare? Montör Inredning / Kaross / Service / Husbilstekniker/ Elektriker Nordic bygger specialhusbilar till både företag, myndigheter och privatpersoner. Hör av dig till [email protected] eller ring 0703753695 Per Grödevik Visa mer
Mobila lösningar ökar och vi behöver förstärka Team Nordic.
Nordic husbilar ab har tillverkat, servat och sålt husbilar i 30 år - så är du flexibel, gillar utmaningar och skapande så kanske du är vår nya medarbetare?
Montör Inredning / Kaross / Service / Husbilstekniker/ Elektriker
Nordic bygger specialhusbilar till både företag, myndigheter och privatpersoner.
Hör av dig till [email protected] eller ring 0703753695 Per Grödevik Visa mindre

Hjälpmedelstekniker

Nu finns chansen att söka tjänst som hjälpmedelstekniker på Rehabenheten i Kristinehamns kommun. Som hjälpmedelstekniker i Kristinehamns kommun tillhör du en grupp bestående av tre hjälpmedelstekniker, tio arbetsterapeuter och sju fysioterapeuter. Det finns en stor ambition och mycket engagemang i gruppen, och tillsammans skapar vi ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi har ett arbetssätt som innebär ett nära samarbete och att vi lär av varandras erfarenhet... Visa mer
Nu finns chansen att söka tjänst som hjälpmedelstekniker på Rehabenheten i Kristinehamns kommun.

Som hjälpmedelstekniker i Kristinehamns kommun tillhör du en grupp bestående av tre hjälpmedelstekniker, tio arbetsterapeuter och sju fysioterapeuter. Det finns en stor ambition och mycket engagemang i gruppen, och tillsammans skapar vi ett gott klimat på arbetsplatsen. Vi har ett arbetssätt som innebär ett nära samarbete och att vi lär av varandras erfarenheter och kompetenser.

Rehabenheten är en del av Socialförvaltningen och ansvarar för hantering av hjälpmedel och rehabilitering inom kommunens särskilda boenden, korttidsplatser, samt ordinärt boende.
Socialförvaltningen är uppdelad i verksamhetsområdena funktionsstöd, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg. Vår kärnverksamhet är att bedriva omvårdnad, omsorg och rehabilitering. Det innebär bland annat att ge stöd och hjälp för människor att bli självförsörjande samt att genom utredning och insatser ge barn, ungdomar, vuxna och funktionshindrade stöd, hjälp och service.

ARBETSUPPGIFTER
Som hjälpmedelstekniker i Kristinehamns kommun ansvarar du för hjälpmedelshantering, vilket innebär ansvar för lagerhållning, logistik, rengöring, service och reparationer av alla medicintekniska produkter som ägs av Kristinehamns kommun.

I uppdraget ingår att utföra individuella anpassningar av hjälpmedel på beställning av legitimerad personal. I detta ingår att säkerställa att alla anpassningar uppfyller gällande lagar och förordningar. Våra hjälpmedelstekniker utför löpande besiktningar av medicintekniska produkter som ägs av kommunen.

En stor del av arbetet utförs i patientens egna hem och det är ett arbete med många kontaktytor, vilket ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Samtidigt erbjuder arbetet som hjälpmedelstekniker både flexibilitet och variation för dig som medarbetare.

Som vår medarbetare har du alltid nära till stöd i arbetet från kollegor och chef som finns på samma arbetsplats.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god teknisk kompetens och intresse för service.
En teknisk utbildning med inriktning mot elektronik och mekanik är önskvärd och kommer betraktas som meriterande.

Du ska ha vana att lösa tekniska problem, ha ett gott bemötande och vara ansvarstagande så att god kvalitet och patientsäkerhet säkerställs.

Körkort B krävs.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Produktionspersonal

Vi söker produktionspersonal till vår enhet i Kristinehamn. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid fram till 1 september 2021. Fr.o.m. 1 september 2021, 2 skifts schema Om oss: Ventisol Brandventilatorer AB i Kristinehamn har funnits på marknaden i närmare 30 år och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av rökluckor, kupoler och lanterniner. Våra produkter finns på många välkända byggnader i Skandinavien, bland annat på H... Visa mer
Vi söker produktionspersonal till vår enhet i Kristinehamn.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid fram till 1 september 2021. Fr.o.m. 1 september 2021, 2 skifts schema
Om oss:
Ventisol Brandventilatorer AB i Kristinehamn har funnits på marknaden i närmare 30 år och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av rökluckor, kupoler och lanterniner. Våra produkter finns på många välkända byggnader i Skandinavien, bland annat på Handelshögskolan och Vasamuseet i Stockholm. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet
Vi är nu inne i en expansiv förändringsresa och behöver utöka vår personalgrupp med ett antal medarbetare.
Om jobbet:
Vi söker dig som arbetat med montering inom industri.
Du kommer att arbeta i en produktion med montering och tillverkning av rökluckor. I arbetet kommer du att jobba självständigt men även i ett team. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget.
Du bör motiveras av att lära dig nya saker och att vara en viktig medlem i ett team.
Tillsammans ansvarar teamet för säkerhet, kvalitet, leverans och effektivitet. En naturlig del av arbetet är att jobba med ständiga förbättringar så att vi kan korta ledtider och få fram effektivare processer.
Har du även erfarenhet av något av detta så är det meriterande men inte ett krav:
-Erfarenhet av ritningsläsning
-Travers vana och Traverskort
-Truckkort
-Erfarenhet av plåtbearbetning, klipp och bock
-Produktionsplanering
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Ventisol har kollektivavtal med IF Metall. Visa mindre

Renewcell satsar vidare och söker processoperatörer!

Om företaget Renewcell är ett banbrytande företag som omvandlar gamla förbrukade textilier till nya fibrer för modeindustrin. Den globala efterfrågan på textil är idag ca 100 miljoner ton per år och den beräknas öka med 3-4% per år. Fabriken i Kristinehamn innebär startskottet för något som kan möta det globala behovet av högkvalitativa och hållbara textilfibrer. Företaget grundades 2012, och redan 2014 kunde en modell gå nedför catwalken iklädd en gul klä... Visa mer
Om företaget
Renewcell är ett banbrytande företag som omvandlar gamla förbrukade textilier till nya fibrer för modeindustrin. Den globala efterfrågan på textil är idag ca 100 miljoner ton per år och den beräknas öka med 3-4% per år. Fabriken i Kristinehamn innebär startskottet för något som kan möta det globala behovet av högkvalitativa och hållbara textilfibrer. Företaget grundades 2012, och redan 2014 kunde en modell gå nedför catwalken iklädd en gul klänning som var producerad av 100% återvunnet material från Renewcell. Med den nybyggda fabriken i Kristinehamn har re:newcell nu tagit steget till industriell skala i sin produktion.

Till produktionen söker de nu ytterligare flera processoperatörer som vill vara med och utveckla företaget.
Du kommer att erbjudas goda möjligheter till ett fast jobb i ett spännande och utvecklande företag med miljö och kvalitet i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör hos Renewcell bidrar du aktivt med ditt engagemang till företagets utveckling genom att se till att processenheterna körs optimalt utifrån givna produktions-, kvalité och miljömål. Eftersom du kommer in i ett tidigt skede så finns det både stora och goda möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

Du kommer att ha ansvar för drift och övervakning av produktionsprocessen, ta prover, utföra kvalitetskontroller samt hantera produktionsdokumentation. Daglig tillsyn, underhåll och rengöring av maskinerna är också något som ryms under din dag. Eftersom fabriken och produktionen är under uppbyggnad så pågår ett ständigt förbättringsarbete vilket gör att du som söker behöver vara nyfiken, engagerad och ha ett konstruktivt förhållningssätt där utvecklingen av verksamheten är ständigt närvarande. Säkerhetskraven är höga och du kommer att vara en del i att de efterlevs, förbättras och följs.

Din profil
Som person är du tekniskt kunnig och är van att samarbeta med andra för att komma fram till lösningar.

Lockas du av möjligheten att vara med och bygga upp något nytt?
Vill du vara med och bidra till att göra industrin mer hållbar?
Vill du jobba i ett företag där det enda som sätter gränser för din personliga utveckling är du själv?

Ta chansen och sök idag!
Vi jobbar med löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag.


Rekryteringen sköts via Industrisupport och anställningen kommer att vara en hyrrekrytering på 6 månader.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Renewcell satsar vidare och söker processoperatörer!

Om företaget Renewcell är ett banbrytande företag som omvandlar gamla förbrukade textilier till nya fibrer för modeindustrin. Den globala efterfrågan på textil är idag ca 100 miljoner ton per år och den beräknas öka med 3-4% per år. Fabriken i Kristinehamn innebär startskottet för något som kan möta det globala behovet av högkvalitativa och hållbara textilfibrer. Företaget grundades 2012, och redan 2014 kunde en modell gå nedför catwalken iklädd en gul klä... Visa mer
Om företaget
Renewcell är ett banbrytande företag som omvandlar gamla förbrukade textilier till nya fibrer för modeindustrin. Den globala efterfrågan på textil är idag ca 100 miljoner ton per år och den beräknas öka med 3-4% per år. Fabriken i Kristinehamn innebär startskottet för något som kan möta det globala behovet av högkvalitativa och hållbara textilfibrer. Företaget grundades 2012, och redan 2014 kunde en modell gå nedför catwalken iklädd en gul klänning som var producerad av 100% återvunnet material från Renewcell. Med den nybyggda fabriken i Kristinehamn har re:newcell nu tagit steget till industriell skala i sin produktion.

Till produktionen söker de nu ytterligare flera processoperatörer som vill vara med och utveckla företaget.
Du kommer att erbjudas goda möjligheter till ett fast jobb i ett spännande och utvecklande företag med miljö och kvalitet i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör hos Renewcell bidrar du aktivt med ditt engagemang till företagets utveckling genom att se till att processenheterna körs optimalt utifrån givna produktions-, kvalité och miljömål. Eftersom du kommer in i ett tidigt skede så finns det både stora och goda möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

Du kommer att ha ansvar för drift och övervakning av produktionsprocessen, ta prover, utföra kvalitetskontroller samt hantera produktionsdokumentation. Daglig tillsyn, underhåll och rengöring av maskinerna är också något som ryms under din dag. Eftersom fabriken och produktionen är under uppbyggnad så pågår ett ständigt förbättringsarbete vilket gör att du som söker behöver vara nyfiken, engagerad och ha ett konstruktivt förhållningssätt där utvecklingen av verksamheten är ständigt närvarande. Säkerhetskraven är höga och du kommer att vara en del i att de efterlevs, förbättras och följs.

Din profil
Som person är du tekniskt kunnig och är van att samarbeta med andra för att komma fram till lösningar.

Lockas du av möjligheten att vara med och bygga upp något nytt?
Vill du vara med och bidra till att göra industrin mer hållbar?
Vill du jobba i ett företag där det enda som sätter gränser för din personliga utveckling är du själv?

Ta chansen och sök idag!
Vi jobbar med löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag.


Rekryteringen sköts via Industrisupport och anställningen kommer att vara en hyrrekrytering på 6 månader.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

Vill du jobba som processoperatör på Renewcell?

Om företaget Renewcell är ett banbrytande företag som omvandlar gamla förbrukade textilier till nya fibrer för modeindustrin. Företaget grundades 2012, och redan 2014 kunde en modell gå nedför catwalken iklädd en gul klänning som var producerad av 100% återvunnet material från Renewcell. Den globala efterfrågan på textil är idag ca 100 miljoner ton per år och den beräknas öka med 3-4% per år. I Kristinehamn har företaget en idag fullt fungerande pilotanläg... Visa mer
Om företaget
Renewcell är ett banbrytande företag som omvandlar gamla förbrukade textilier till nya fibrer för modeindustrin. Företaget grundades 2012, och redan 2014 kunde en modell gå nedför catwalken iklädd en gul klänning som var producerad av 100% återvunnet material från Renewcell. Den globala efterfrågan på textil är idag ca 100 miljoner ton per år och den beräknas öka med 3-4% per år. I Kristinehamn har företaget en idag fullt fungerande pilotanläggning. Nu bygger man en ny mer storskalig anläggning i Sundsvall för att tillgodose kundernas behov. Att man lägger anläggningen i Sundsvall beror på att där finns mycket kompetent arbetskraft. Renewcells patenterade process påminner väldigt mycket om cellulosaprocessen, dock finns det några avgörande skillnader. Därför söker vi nu ytterligare flera processoperatörer som jobbar/har jobbat på SCA i Sundsvall och som vill jobba ett år nere i Kristinehamn för att lära sig processen och därefter flytta tillbaka till Sundsvall och vara med och starta upp Renewcells tillverkning där. I och med att man kommer in i ett tidigt skede på den nystartade fabriken har man mycket goda karriärmöjligheter. Du kommer att erbjudas goda möjligheter till ett fast jobb i ett spännande och utvecklande företag med miljö och kvalitet i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör hos Renewcell bidrar du aktivt med ditt engagemang till företagets utveckling genom att se till att processenheterna körs optimalt utifrån givna produktions-, kvalité och miljömål. Eftersom du kommer in i ett tidigt skede så finns det både stora och goda möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

Du kommer att ha ansvar för drift och övervakning av produktionsprocessen, ta prover, utföra kvalitetskontroller samt hantera produktionsdokumentation. Daglig tillsyn, underhåll och rengöring av maskinerna är också något som ryms under din dag. Eftersom fabriken och produktionen är under uppbyggnad så pågår ett ständigt förbättringsarbete vilket gör att du som söker behöver vara nyfiken, engagerad och ha ett konstruktivt förhållningssätt där utvecklingen av verksamheten är ständigt närvarande. Säkerhetskraven är höga och du kommer att vara en del i att de efterlevs, förbättras och följs.

Din profil
Vi söker i första hand dig som jobbar/har jobbat på SCA i Sundsvall och som har möjlighet att under ett år arbeta i Kristinehamn för att därefter vara med och starta upp tillverkningen i Sundsvall. Du ska helst ha jobbat i den våta delen av processen, så som kokeri, blekeri och liknande. Som person är du tekniskt kunnig och är van att samarbeta med andra för att komma fram till lösningar.

Lockas du av möjligheten att vara med och bygga upp något nytt? Vill du vara med och bidra till att göra industrin mer hållbar? Vill du jobba i ett företag där det enda som sätter gränser för din personliga utveckling är du själv? Ta då chansen och sök jobbet redan idag! Vi jobbar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Rekryteringen sköts via Industrisupport som också svarar på dina frågor om tjänsten.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre

re:newcell satsar vidare och söker processoperatörer!

Om företaget re:newcell är ett banbrytande företag som omvandlar gamla förbrukade textilier till nya fibrer för modeindustrin. Den globala efterfrågan på textil är idag ca 100 miljoner ton per år och den beräknas öka med 3-4% per år. Fabriken i Kristinehamn innebär startskottet för något som kan möta det globala behovet av högkvalitativa och hållbara textilfibrer. Företaget grundades 2012, och redan 2014 kunde en modell gå nedför catwalken iklädd en gul kl... Visa mer
Om företaget
re:newcell är ett banbrytande företag som omvandlar gamla förbrukade textilier till nya fibrer för modeindustrin. Den globala efterfrågan på textil är idag ca 100 miljoner ton per år och den beräknas öka med 3-4% per år. Fabriken i Kristinehamn innebär startskottet för något som kan möta det globala behovet av högkvalitativa och hållbara textilfibrer. Företaget grundades 2012, och redan 2014 kunde en modell gå nedför catwalken iklädd en gul klänning som var producerad av 100% återvunnet material från re:newcell. Med den nybyggda fabriken i Kristinehamn har re:newcell nu tagit steget till industriell skala i sin produktion.

Till produktionen söker de nu ytterligare flera processoperatörer som vill vara med och utveckla företaget.
Du kommer att erbjudas goda möjligheter till ett fast jobb i ett spännande och utvecklande företag med miljö och kvalitet i fokus.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör hos re:newcell bidrar du aktivt med ditt engagemang till företagets utveckling genom att se till att processenheterna körs optimalt utifrån givna produktions-, kvalité och miljömål. Eftersom du kommer in i ett tidigt skede så finns det både stora och goda möjligheter till personlig utveckling och utökat ansvar i takt med att företaget växer.

Du kommer att ha ansvar för drift och övervakning av produktionsprocessen, ta prover, utföra kvalitetskontroller samt hantera produktionsdokumentation. Daglig tillsyn, underhåll och rengöring av maskinerna är också något som ryms under din dag. Eftersom fabriken och produktionen är under uppbyggnad så pågår ett ständigt förbättringsarbete vilket gör att du som söker behöver vara nyfiken, engagerad och ha ett konstruktivt förhållningssätt där utvecklingen av verksamheten är ständigt närvarande. Säkerhetskraven är höga och du kommer att vara en del i att de efterlevs, förbättras och följs.

Din profil
Som person är du tekniskt kunnig och är van att samarbeta med andra för att komma fram till lösningar.

Lockas du av möjligheten att vara med och bygga upp något nytt?
Vill du vara med och bidra till att göra industrin mer hållbar?
Vill du jobba i ett företag där det enda som sätter gränser för din personliga utveckling är du själv?

Ta chansen och sök idag!
Vi jobbar med löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så tveka inte att söka redan idag.


Rekryteringen sköts via Industrisupport och anställningen kommer att vara en hyrrekrytering på 6 månader.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre