Lediga jobb som Naturbruk i Kristinehamn

Se lediga jobb som Naturbruk i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Kyrkogårdsarbetare, tillvidare

Kyrkgårdsförvaltningen i Kristinehamn söker Kyrkogårdsarbetare Kyrkogårdsförvaltningen i Kristinehamn sköter åtta kyrkogårdar som vi har delat in i två distrikt med en arbetande förman och en lagbas som arbetsledare på respektive distrikt. Vi är 11 fastanställda på kyrkogårdar, administration och begravningskapell, under sommaren tillkommer 16 säsongsanställda och en del skolungdom. Nu har en av de fastanställda gått i pension och vi söker hens efterträdar... Visa mer
Kyrkgårdsförvaltningen i Kristinehamn söker
Kyrkogårdsarbetare
Kyrkogårdsförvaltningen i Kristinehamn sköter åtta kyrkogårdar som vi har delat in i två distrikt med en arbetande förman och en lagbas som arbetsledare på respektive distrikt.
Vi är 11 fastanställda på kyrkogårdar, administration och begravningskapell, under sommaren tillkommer 16 säsongsanställda och en del skolungdom. Nu har en av de fastanställda gått i pension och vi söker hens efterträdare.
Vi är måna om att ge en bra service till allmänheten och våra gravrättsinnehavare, därför vill vi att du som söker har förmågan att möta våra besökare och kunder på ett bra sätt. Att du har respekt för arbetsplatsens karaktär som vilorum ser vi som en självklarhet.
Du kommer placerad i de södra församlingarna (Visnum, Visnums-Kil och Rudskoga) året om och under sommarsäsongen kommer du att vara lagbas för gänget som jobbar där. Detta innebär att du deltar i det praktiska arbetet med skötsel av kyrkogårdarna men även deltar i planering och ledning av arbetet på kyrkogårdarna Björneborg, Visnum, Visnums-Kil samt Rudskoga.
Under vintersäsongen kommer du att vara en del av kyrkogårdsförvaltningens gemensamma arbetslag, vilket innebär att du kan komma att arbeta på alla våra kyrkogårdar och även delta i vår snöjour under helgerna.
Till tjänsten hör även en del administrativa uppgifter.
Gravregister och gravkartor är digitaliserade så du bör ha viss datavana.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är strukturerade och självgående, har förmåga att smälta in i vårt arbetslag men även arbeta på egen hand, att du kan ta för dig och driva det som utvecklar verksamheten, dvs bidra med idéer och lösningar.
Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse.
- Körkort lägst klass B och tillgång till egen bil är ett krav
- Vana att köra (förarbevis på grävmaskin) och hantera maskiner är en fördel
- Erfarenhet av växter och grönytor är en fördel
- Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Ansökan med CV vill vi ha senast 2022-03-06 till [email protected] eller till Kristinehamns pastorat, diarium, Box 106, 68123 Kristinehamn. Visa mindre

Gårdsarbetare / djurskötare

Gårdsarbetare på en mjölkgård med robotmjölkning och automatisk utfodring till de vuxna djuren. Arbetsuppgifter är till största delen att mata och sköta om kalvar samt daglig tillsyn hus mjölkdjur och ungdjur. Säsongsbetonade andra uppgifter förekommer Visa mer
Gårdsarbetare på en mjölkgård med robotmjölkning och automatisk utfodring till de vuxna djuren.
Arbetsuppgifter är till största delen att mata och sköta om kalvar samt daglig tillsyn hus mjölkdjur och ungdjur.
Säsongsbetonade andra uppgifter förekommer Visa mindre

Djurhemspersonal

Djurskyddet Kristinehamn söker nu en medarbetare för det dagliga arbetet på Djurhemmet vilket innefattar skötsel av våra djur, städ, utfodring och förekommande arbetsuppgifter på vår djurbegravningsplats. Resor till och från veterinär och eventuell upphämtning av djur. Planering av aktiviteter som rör Djurskyddet. Vi tar hand om och omplacerar hundar, katter och andra sällskapsdjur. Vi söker dig som är positiv och har en stor empatisk känsla för djur och s... Visa mer
Djurskyddet Kristinehamn söker nu en medarbetare för det dagliga arbetet på Djurhemmet vilket innefattar skötsel av våra djur, städ, utfodring och förekommande arbetsuppgifter på vår djurbegravningsplats. Resor till och från veterinär och eventuell upphämtning av djur. Planering av aktiviteter som rör Djurskyddet.
Vi tar hand om och omplacerar hundar, katter och andra sällskapsdjur.
Vi söker dig som är positiv och har en stor empatisk känsla för djur och som delar våra värdegrunder. Du behöver vara självgående och kunna ta egna initiativ.
Du behöver ha lätt för att ha en dialog med myndigheter och människor både i tal- och skrift via telefon och vid möten. Visa mindre

Gårdsarbetare / djurskötare

Djurskötsel av mjölkdjur och rekrytering, till största delen fokuserat på kalvkötsel. Eventuellt en del traktorkörning om kunskap finns. Löpande byggnadsunderhåll när behov finnes. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Djurskötsel av mjölkdjur och rekrytering, till största delen fokuserat på kalvkötsel.
Eventuellt en del traktorkörning om kunskap finns.
Löpande byggnadsunderhåll när behov finnes.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säsongsanställning gata och park

Trivs du att arbeta utomhus och har kunskaper om växter och grönyteskötsel? Då kan du vara den vi söker. Vi på gata- park och fritidsavdelningen behöver förstärkning inför årets säsong och söker nu sex säsongsarbetare under perioden april till oktober. Vår avdelning ansvarar för uppförande, drift och underhåll av kommunens allmänna platser såsom gator, parker och fritidsanläggningar. Till uppdragen hör exempelvis asfaltering och gatuunderhåll, snöröjnin... Visa mer
Trivs du att arbeta utomhus och har kunskaper om växter och grönyteskötsel? Då kan du vara den vi söker. Vi på gata- park och fritidsavdelningen behöver förstärkning inför årets säsong och söker nu sex säsongsarbetare under perioden april till oktober.

Vår avdelning ansvarar för uppförande, drift och underhåll av kommunens allmänna platser såsom gator, parker och fritidsanläggningar. Till uppdragen hör exempelvis asfaltering och gatuunderhåll, snöröjning, barmarksrenhållning samt park- och grönyteskötsel såväl som nyanläggning av gator, gc-banor med mera.

Gatu-, park- och fritidsavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Vår förvaltning består av cirka 150 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park-och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi ansvarar även för att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Utöver det sköter vi också insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att i huvudsak arbeta med olika former av skötsel av kommunens grönytor och gatumiljöer. Arbetet innefattar ogräsrensning i offentliga planteringar och hårdgjorda ytor, gräsklippning/trimning, plantering och skötsel av säsongsväxter, perennplanteringar, buskar och träd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och omsorgsfull. Du har goda kunskaper om växter och grönyteskötsel eller en nyfikenhet och intresse för att lära. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv. Eftersom ni arbetar i grupp är det en förutsättning att du trivs med att samarbeta, är prestigelös och bidrar till att skapa ett tryggt och välkomnande klimat i arbetsgruppen.

Utbildning och tidigare arbete inom trädgårdsarbete och maskinvana är meriterande. Som person är du flexibel, självgående och serviceinriktad. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och i grupp.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.


ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare - säsong

Vi söker säsongspersonal till våra kyrkogårdar i Kristinehamns Pastorat. Huvudsakliga arbetsuppgifter är allmänt kyrkogårdsunderhåll såsom gräsklippning, plantering av blommor, skötsel av gravrabatter och planteringsytor. Lön: Enligt avtal B-körkort krävs Sista ansökningsdag 2022-03-10 Körkort B körkort fordras. Arbetstid/Varaktighet Tjänsterna är heltid av varierande längd under perioden 2022-05-02—2022-09-30 Kontaktpersoner Anna-Kar... Visa mer
Vi söker säsongspersonal till våra kyrkogårdar i Kristinehamns Pastorat.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är allmänt kyrkogårdsunderhåll såsom gräsklippning, plantering av blommor, skötsel av gravrabatter och planteringsytor.

Lön: Enligt avtal

B-körkort krävs

Sista ansökningsdag 2022-03-10

Körkort
B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsterna är heltid av varierande längd under perioden 2022-05-02—2022-09-30

Kontaktpersoner
Anna-Karin Jansson, 0550-87954, 070-6594151, Förman/arbetsledare
Elionor Norén, 0550-87929, [email protected], kyrkogårdschef


Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-03-10
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]

Arbetsgivare
KYRKOGÅRDSFÖRVALTNINGEN KRISTINEHAMN
BOX 106
68123
KRISTINEHAMN
Tel: 0550-87930
E-post: [email protected] Visa mindre

Hästskötare

Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vårt stall. Vi föder upp travhästar och har även en mindre seminstation. Arbetet består av hästskötsel, traktorkörning och andra på gården förekommande sysslor. Tjänstgöringsgrad 75-100%, helgarbete varannan helg. Provanställning. Visa mer
Vi söker nu ytterligare en medarbetare till vårt stall. Vi föder upp travhästar och har även en mindre seminstation. Arbetet består av hästskötsel, traktorkörning och andra på gården förekommande sysslor. Tjänstgöringsgrad 75-100%, helgarbete varannan helg. Provanställning. Visa mindre

Skogs- och parkarbetare

Trivs du att arbeta utomhus och har ett stort intresse för park- och naturmarksskötsel? Då kanske du är vår nya kollega då vi nu söker fyra medarbetare som vill vara en del av en positiv och driven arbetsgrupp på gata/park. Vi arbetar för att skapa en attraktiv och trygg kommun med säkra gator samt trevliga rekreationsområden och andra allmänna platser. Gata/park sköter bland annat om kommunens gator och vägar, parker, friluftsområden, bad- och lekplatser... Visa mer
Trivs du att arbeta utomhus och har ett stort intresse för park- och naturmarksskötsel? Då kanske du är vår nya kollega då vi nu söker fyra medarbetare som vill vara en del av en positiv och driven arbetsgrupp på gata/park.

Vi arbetar för att skapa en attraktiv och trygg kommun med säkra gator samt trevliga rekreationsområden och andra allmänna platser. Gata/park sköter bland annat om kommunens gator och vägar, parker, friluftsområden, bad- och lekplatser samt skolgårdar och äldreboenden. Vi ansvarar även för skötseln av den tätortsnära skogen.


Gata- och parkavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 150 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som skog- och parkarbetare innebär i huvudsak parkskötsel under sommarhalvåret och skogsarbete under vinterhalvåret. Detta betyder att man bör trivas att arbeta utomhus oavsett årstid och väder. Inom parkskötsel ingår till exempel gräsklippning, trimning, röjning, trädbeskärning, trädfällning, städ av allmän platsmark etc.

Skogsarbetet omfattar arbete på produktiv skogsmark och skötsel av naturmark i stadsmiljön, skog & natur. Vanligt förekommande arbetsuppgifter inom skog & natur är nedtagning av riskträd, gallring av skogsbestånd och röjning av sly. I stadsmiljön drar vi ihop ris, städar bort skräp och genomför naturvårdande åtgärder såsom skapande av faunadepåer och uppsättning av fågelholkar.

Beredskapstjänst kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
För att passa för denna tjänst behöver du vara engagerad i ditt arbete samt kunna arbeta självständigt. Det är även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team. Då du i rollen som parkarbetare blir ett ansikte utåt för kommunen är det viktigt att du har ett trevligt bemötande och en naturlig känsla för service. Det är en fördel att du är händig och kan se praktiska lösningar.

Du som söker tjänsten har trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller naturbruksprogram/trädgård gymnasienivå/universitetsnivå och/eller erfarenhet av att arbeta inom gata/park/trädgård eller liknande, samt B-körkort.

Det är meriterande om du som söker har utbildning i röj/motorsåg, maskinförarbevis/yrkesförarbevis för hjullastare, arbete på väg , skyliftkort samt grönt kort för Natur-och kulturmiljövård.

Vi kommer att ta hänsyn till personlig lämplighet. Vi tror att man skapar de bästa förutsättningarna för en god arbetsmiljö på en jämställd arbetsplats. Vår arbetsgrupp på gata/park består till övervägande del av män, varför vi gärna ser kvinnor som sökande till oss.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Arbetsledare grönyteskötsel

Vill du bli en av oss? Nu söker vi en arbetsledare till grönyteskötsel. Arbetsplatsen är idag indelad i Gata/Park/Fritid och skall utökas med en avdelning för grönyteskötsel på park och fasighetsmark samt även tätortsnära skog i Kristinehamns tätort, Ölme, Björneborg, Bäckhammar och Nybble. Gata/park- och fritidsavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 150 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fri... Visa mer
Vill du bli en av oss? Nu söker vi en arbetsledare till grönyteskötsel.

Arbetsplatsen är idag indelad i Gata/Park/Fritid och skall utökas med en avdelning för grönyteskötsel på park och fasighetsmark samt även tätortsnära skog i Kristinehamns tätort, Ölme, Björneborg, Bäckhammar och Nybble.

Gata/park- och fritidsavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 150 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna för en blivande arbetsledare är, att leda en personalstyrka på fem helårsanställda och ett antal säsongsanställda samt utföra skötsel av planteringar, trädvård, slåtterytor, gräsytor m.m. Detta arbete utfös i nära samarbete med befintlig personalstyrka men även med arbetsmarknadsenhetens personal.

Årsplanering utförs i samarbete med driftchef och arbetsledare på gata. Hantering av fakturor, arbetsorder, felanmälningar samt tidrapportering ingår i arbetsuppgifterna.

Beredskapsarbete/Jour kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som innehar en utbildning eller erfarenhet av att leda en personalstyrka samt har relevanta kunskaper om grönyteskötsel. Tidigare erfarenhet av arbete med natur, skog planteringar är meriterande.

Vi ser att du är serviceinriktad, stresstålig, strukturerad, noggrann, flexibel och utåtriktad.
Andra viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, kommunikationsförmåga, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens.

B-körkort krävs


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Gårdsskötare/hästskötare sökes!

Ansök    Dec 20    Långeruds Gård    Djurskötare, häst
Vill du jobba med topp-stammade ston och unghästar? Vi söker Dig med stort djurintresse. Du ska vara självgående, ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du ser vad som behöver göras och Du har lätt för att samarbeta. Vi har ca 60 hästar på gården och odlar vårt egna grovfoder. Arbetet består av daglig skötsel av hästar och maskiner och även de flesta andra sysslor som förekommer på gården. Det viktiga är att Du har djurvana/djuröga (behöver inte ha jobbat med... Visa mer
Vill du jobba med topp-stammade ston och unghästar?
Vi söker Dig med stort djurintresse. Du ska vara självgående, ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du ser vad som behöver göras och Du har lätt för att samarbeta.
Vi har ca 60 hästar på gården och odlar vårt egna grovfoder. Arbetet består av daglig skötsel av hästar och maskiner och även de flesta andra sysslor som förekommer på gården.
Det viktiga är att Du har djurvana/djuröga (behöver inte ha jobbat med hästar tidigare).
100% Tillträde efter överenskommelse. Provanställning
Skicka CV och berätta lite om dig själv till [email protected] Visa mindre

Skötselarbetare till säsong

Nu söker trädgårdsarbetare för säsongsanställning hos Svensk Markservice i Kristinehamn! Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m. Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice platskontor i Kristinehamn. Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårds... Visa mer
Nu söker trädgårdsarbetare för säsongsanställning hos Svensk Markservice i Kristinehamn!

Uppdraget innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning, plantering, beskärning av buskar och träd, bevattning m.m.
Utgångspunkten för arbetet kommer att vara Svensk Markservice platskontor i Kristinehamn.
Det är en stor fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning eller KY/YH-utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Behörighet och erfarenhet av röjsåg, motorsåg och andra grönytemaskiner är meriterande.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Du bör vara en serviceinriktad person som är mån om att utföra ett bra arbete. Vi söker dig med hög arbetsvilja som är redo att ta i. Du har en god förmåga att samarbeta i grupp samtidigt som du har en egen drivkraft och kan jobba självständigt.

Anställningsform: Säsongsanställning, Heltid, Maj-Sept. Visa mindre

Djurskötare,mjölk

Söker djurskötare till 70 mjölkkor i robotstall + rekryteringsdjur. Arbetsuppgifterna innebär även behov av att köra traktor/lastmaskin. Visa mer
Söker djurskötare till 70 mjölkkor i robotstall + rekryteringsdjur. Arbetsuppgifterna innebär även behov av att köra traktor/lastmaskin. Visa mindre

Sesongsarbete grönsaker

Ansök    Maj 15    Burhöi Olov    Grönsaksodlare
Vi söker en person som trivs med att jobba utomhus och inte är rädd att ta i eller bli skitig. Vi är ett litet familjeföretag som producerar grönsaker för torgförsäljning och kål till grossist. Vi har vår verksamhet i Ölme ca 7km från E18 där närmsta busshållplats finns. Så bil är ett plus om man inte uppskattar motion. Arbetet går ut på att rensa ogräs, göra iordning grönsaker för försäljning på torget, skörda kål och även stå och sälja varorna på torget.... Visa mer
Vi söker en person som trivs med att jobba utomhus och inte är rädd att ta i eller bli skitig. Vi är ett litet familjeföretag som producerar grönsaker för torgförsäljning och kål till grossist. Vi har vår verksamhet i Ölme ca 7km från E18 där närmsta busshållplats finns. Så bil är ett plus om man inte uppskattar motion. Arbetet går ut på att rensa ogräs, göra iordning grönsaker för försäljning på torget, skörda kål och även stå och sälja varorna på torget. Det är viktigt att du kan prata svenska bra iom kundkontakter på torget. Jobbet startar 1/7 och håller på till 30/9 eller efter överenskommelse beroende på hur varm/blöt hösten blir. Visa mindre

Lantbruksavbytare till Växa Sverige

Vill du ha världens bästa djurskötseljobb? Avbytarverksamheten är under ständig utveckling och ökad efterfrågan av våra tjänster gör att vi behöver vara fler avbytare. Som avbytare jobbar du självständigt med frihet under ansvar och med servicekänsla sätter du kunden i fokus. Samtidigt ingår du i Växa Sveriges avdelning Avbytarservice. I avdelningen anordnas fortbildningsdagar och studieresor, genom detta upplever du en laganda och teamkänsla som är u... Visa mer
Vill du ha världens bästa djurskötseljobb? Avbytarverksamheten är under ständig utveckling och ökad efterfrågan av våra tjänster gör att vi behöver vara fler avbytare. Som avbytare jobbar du självständigt med frihet under ansvar och med servicekänsla sätter du kunden i fokus. Samtidigt ingår du i Växa Sveriges avdelning Avbytarservice. I avdelningen anordnas fortbildningsdagar och studieresor, genom detta upplever du en laganda och teamkänsla som är unik. Som avbytare är du hemstationerad och bor i närheten av de orter som vi söker personal.I arbetsuppgifterna ingår: Traditionell djurskötsel. Om du är rätt person har du stora möjligheter att påverka ditt arbete efter intresse och erfarenhet.Lämplig utbildning och erfarenhet Lantbruksutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet erfordras. Om du älskar djur och är serviceinriktad är detta jobbet för dig. B-körkort krävs. Meriterande: Tidigare erfarenhet av mjölkproduktion eller likvärdigt.Placeringsort Varberg, Falkenberg, Bredaryd, Hedekas, Skara, Mariestad, Trollhättan, Kristinehamn, Vimmerby, Borlänge, BollnäsHar du frågor är du välkommen att kontaktaAvdelningschef Ingemar Eriksson 010-471 03 22Affärsområdeschef Lars-Erik Karlsson 010-471 04 28Avbytarassistent Karin Fredriksson 010-471 01 91 Facklig förtroendeman Karin Slettebo, Kommunal 010-442 79 33Ansökan senast 31 oktober 2019Skicka in din ansökan omgående, rekrytering sker löpande.Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare 50 – 100 % tjänst Visa mindre

Diversearbetare grönsaker

Ansök    Jun 27    Burhöi Olov    Grönsaksodlare
Vi söker en arbetsvillig person för arbete på vår gård i ölme.Arbetet går ut på att rensa ogräs, göra iordning grönsaker för försäljning på torget, skörda kål och även stå och sälja varorna på torget i Kristinehamn och Karlskoga.Anställningen börjar nu och fortgår september ut, möjligtvis en bit in i oktober. Gården ligger ca 8km från närmsa busshållplats så bil är ju bra att ha om man inte vill cyckla eller så.Tillträde snarast.... Visa mer
Vi söker en arbetsvillig person för arbete på vår gård i ölme.Arbetet går ut på att rensa ogräs, göra iordning grönsaker för försäljning på torget, skörda kål och även stå och sälja varorna på torget i Kristinehamn och Karlskoga.Anställningen börjar nu och fortgår september ut, möjligtvis en bit in i oktober. Gården ligger ca 8km från närmsa busshållplats så bil är ju bra att ha om man inte vill cyckla eller så.Tillträde snarast. Visa mindre

Provningsingenjör / tekniker kontrollsystem , Kongsberg Maritime Sweden AB

Lockas du av en roll där du är ansvarig för slutprovning och verifiering av våra kontrollsystem innan leverans till kund? Har du en bakgrund inom elektronik och systemprovning? Då kan detta vara en tjänst för dig!Våra kontrollsystem är en kompletterande verksamhet till propellerprodukter samt vattenjet och här får du möjlighet att arbeta med helheten i dessa system. Då våra manöversystem är unika och anpassade efter våra kunders behov förekommer stor varia... Visa mer
Lockas du av en roll där du är ansvarig för slutprovning och verifiering av våra kontrollsystem innan leverans till kund? Har du en bakgrund inom elektronik och systemprovning? Då kan detta vara en tjänst för dig!Våra kontrollsystem är en kompletterande verksamhet till propellerprodukter samt vattenjet och här får du möjlighet att arbeta med helheten i dessa system. Då våra manöversystem är unika och anpassade efter våra kunders behov förekommer stor variation i omfattning och komplexitet, vi erbjuder därför ett omväxlande arbete. Arbetsuppgifter: Provning av våra kontrollsystem utförs enligt fördefinierat provprogram, men innefattar även felsökning och problemlösning i samarbete med våra utvecklings- och applikationsingenjörer. Du ger även tekniskt stöd till vår serviceorganisation i frågor som rör kontrollsystem. I rollen är du kontaktperson med våra klassningssällskap och bokar in dem inför provning av system i dialog med våra planeringsresurser. Du har även viss kundkontakt då det förekommer att vi visar upp provning av systemen för våra kunder vid FAT (Factory Acceptance Test). Kvalifikationer:• Utbildning inom ellära, alternativt skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet• Erfarenhet av elektronik/systemprovning och är van att läsa el-scheman samt teknisk dokumentation• Förmåga att självständigt lösa de problem som uppstår på ett flexibelt sätt• God kommunikationsförmåga och social kompetens i samverkan med interna och externa parter• Goda kunskaper i engelska då vi arbetar i ett globalt företag i en internationell miljö. Låter detta som en tjänst för dig? Sök snarast då vi genomför urval och intervjuer löpande.Om oss:Kongsberg Maritime Sweden AB i Kristinehamn har funnits i över 150 år och 1937 började vi tillverka ställbara propellrar under namnet KAMEWA. Verksamheten i Kristinehamn omfattar säljstöd, utveckling, forskning och konstruktion av ställbara och fasta akterpropellrar, vattenjetsystem, POD-system samt kontrollsystem.Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:Anders Karlsson, Workshop ManagerTel: 0550-845 54, 070-998 19 [email protected] Julia Palmqvist, HR SpecialistTel: 0550-842 52, 072-392 23 [email protected] Visa mindre

Provningsingenjör kontrollsystem , Rolls - Royce AB

Lockas du av en roll där du är ansvarig för slutprovning och verifiering av våra kontrollsystem innan leverans till kund? Har du en bakgrund inom elektronik och systemprovning? Då kan detta vara en tjänst för dig! Våra kontrollsystem är en kompletterande verksamhet till propellerprodukter samt vattenjet och här får du möjlighet att arbeta med helheten i dessa system. Då våra manöversystem är unika och anpassade efter våra kunders behov förekommer stor var... Visa mer
Lockas du av en roll där du är ansvarig för slutprovning och verifiering av våra kontrollsystem innan leverans till kund? Har du en bakgrund inom elektronik och systemprovning? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Våra kontrollsystem är en kompletterande verksamhet till propellerprodukter samt vattenjet och här får du möjlighet att arbeta med helheten i dessa system. Då våra manöversystem är unika och anpassade efter våra kunders behov förekommer stor variation i omfattning och komplexitet, vi erbjuder därför ett omväxlande arbete.

Arbetsuppgifter:
Provning av våra kontrollsystem utförs enligt fördefinierat provprogram, men innefattar även felsökning och problemlösning i samarbete med våra utvecklings- och applikationsingenjörer. Du ger även tekniskt stöd till vår serviceorganisation i frågor som rör kontrollsystem.

I rollen är du kontaktperson med våra klassningssällskap och bokar in dem inför provning av system i dialog med våra planeringsresurser. Du har även viss kundkontakt då det förekommer att vi visar upp provning av systemen för våra kunder vid FAT (Factory Acceptance Test).

Kvalifikationer:
• Utbildning inom ellära, alternativt skaffat dig motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av elektronik/systemprovning och är van att läsa el-scheman samt teknisk dokumentation
• Förmåga att självständigt lösa de problem som uppstår på ett flexibelt sätt
• God kommunikationsförmåga och social kompetens i samverkan med interna och externa parter
• Goda kunskaper i engelska då vi arbetar i ett globalt företag i en internationell miljö.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök snarast då vi genomför urval och intervjuer löpande, dock senast 2019-04-05.

Om oss:
Rolls-Royce AB i Kristinehamn har funnits i över 150 år och 1937 började vi tillverka ställbara propellrar under namnet KAMEWA. Verksamheten i Kristinehamn omfattar säljstöd, utveckling, forskning och konstruktion av ställbara och fasta akterpropellrar, vattenjetsystem, POD-system samt kontrollsystem. Vi har även en omfattande eftermarknadsavdelning och hit söker vi nu medarbetare till den spännande tjänsten som Serviceingenjör.

Den 1 april övergår verksamheten i Kristinehamn, tillsammans med övriga inom Rolls-Royce Marine, till företaget Kongsberg. Detta är något vi ser väldigt positivt på då en sammanslagning av våra produktportföljer kompletterar varandra väl och tillsammans blir vi en stark leverantör på den marina marknaden.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Karlsson, Workshop Manager
Tel: 0550-845 54, 070-998 19 71

Julia Palmqvist, HR Specialist
Tel: 0550-842 52, 072-392 23 14 Visa mindre