Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Kristinehamn

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Kökspersonal Brödernas Kristinehamn

Ansök    Maj 17    Brödernas Group AB    Kock, à la carte
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Visa mindre

Kock sökes

Ansök    Maj 18    Thanh Bui Thai Palace AB    Specialkock
Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny, där kvaliteten på råvaror är högt prioriterad. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider. Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, s... Visa mer
Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny, där kvaliteten på råvaror är högt prioriterad. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket. Visa mindre

Kock sökes

Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider. Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider. Ku... Visa mer
Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Maj 12    Pizzeria Tre kronor AB    Pizzabagare
Pizzeria Tre Kronor söker nu en pizzabagare som är glad, trevlig och stresstålig. Erfarenhet är ett måste och du ska även kunna hantera kassa. Visa mer
Pizzeria Tre Kronor söker nu en pizzabagare som är glad, trevlig och stresstålig.
Erfarenhet är ett måste och du ska även kunna hantera kassa. Visa mindre

Kristinehamn: Kock till ICA Maxi

Ansök    Maj 16    Jobbakuten Väst AB    Kock, storhushåll
Vi rekryterar en kock till ICA Maxi Kristinehamn Vill du vara med och ta ansvar i en verksamhet som ständigt utvecklas? Vi söker nya medarbetare som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass. Kock till Bistro/Kök Vår Bistro och kök erbjuder kunden en rad måltidslösningar, allt ifrån pizza till salladsbar, korv och smörgåsar. Vi är stora på catering och luncher. Om jobbet Du kommer att arbeta med matlag... Visa mer
Vi rekryterar en kock till ICA Maxi Kristinehamn

Vill du vara med och ta ansvar i en verksamhet som ständigt utvecklas? Vi söker nya medarbetare som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass.

Kock till Bistro/Kök

Vår Bistro och kök erbjuder kunden en rad måltidslösningar, allt ifrån pizza till salladsbar, korv och smörgåsar. Vi är stora på catering och luncher.

Om jobbet

Du kommer att arbeta med matlagning, försäljning och kundservice. Tillsammans med dina kollegor ser ni till att driva avdelningen framåt och ge kunden ett besök i världsklass.

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Om dig

Du arbetar som kock och vi ser givetvis att du har en stor passion för matlagning. Du gillar att arbeta i en fartfylld miljö och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i storkök, gärna i butikskök eller liknande.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. Urval sker löpande!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten via  [email protected] Visa mindre

Pizzabud

Ansök    Maj 12    Pizzeria Tre kronor AB    Pizzabagare
Nu behöver vi ännu en person som kan köra ut maträtter till våra gäster. Du ska kunna vara snabb då trycket kan vara högt. Körkort är ett måste. Visa mer
Nu behöver vi ännu en person som kan köra ut maträtter till våra gäster. Du ska kunna vara snabb då trycket kan vara högt.
Körkort är ett måste. Visa mindre

Poolkock

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt gillar variationen av att jobba i olika kök. Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Avdeln... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt gillar variationen av att jobba i olika kök.

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Avdelningen har totalt sjutton kök varav sju stycken inom förskolan, ett kök inom äldreomsorgen och nio kök inom skolan. Totalt lagas mat i fjorton av köken och tre kök är serveringskök dit maten kommer färdig och är klar att serveras.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 250 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, måltider, lokalvård, fordonspark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Som poolkock kommer du att arbeta i avdelningens alla kök, både i kök där maten tillagas på plats och kök där maten tas emot och serveras till gästerna. I arbetet ingår att laga god och näringsriktig mat till våra gäster. Det ingår även att diska samt städa kök och till viss del matsalar. När du arbetar som poolkock kommer du med kort varsel att få reda på vilken arbetsplats du ska vara på. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag. Under sommaren ingår viss helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är kockutbildad, du ska ha erfarenhet som kock från storkök eller restaurangbranschen. Du behöver ha kunskap om olika sorters specialkost, egenkontroll, och gärna beställningar. För att lyckas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, samarbetsvillig, noggrann och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du bör vara flexibel och ha förmåga att anpassa dig till de förutsättningar som finns på arbetsplatsen. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift samt datorvana.

Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.


ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Apr 27    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food. Visa mindre

Kock till Södermalmsskolan

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en kollega till köket på Södermalmsskolan! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Södermalmsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en kollega till köket på Södermalmsskolan!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Södermalmsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-9, du kommer arbeta i ett team om fem medarbetare där alla roterar på olika stationer i köket. Varje dag lagas ca 850 portioner lunch, våra matgäster kan välja på 2 rätter och minst fem sorters sallader varje dag.

Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, vagnpark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att laga god och näringsriktig lunch inklusive olika specialkost till våra matgäster. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår. Du kommer ha kontakt med såväl barn som pedagoger. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och är självständig i din matlagning, meriterande är om du har minst 5 års praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du behöver ha kunskaper i olika sorters specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med barn och vuxna. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

McDonald's Kristinehamn söker 20-30 nya kollegor!!

Vi söker dig som vill jobba antingen heltid eller deltid! Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får e... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba antingen heltid eller deltid!

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.

Inkom med ditt CV & personliga brev så kommer vi kontakta dig.

Välkommen in med din ansökan!
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Servering

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.
Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Mar 15    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food. Visa mindre

Servering

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.
Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hotellreceptionist

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.


Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kockar

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.


Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Självgående och organiserad kock sökes till ICA Nyvalls!

Ansök    Feb 2    Nyvalls Eva    Kock, storhushåll
Beskrivning ICA nära Nyvalls ligger i Bäckhammar, en liten ort belägen söder om Kristinehamn och är ett företag med flera verksamhetsben. Utöver butiken bedriver vi även en personalrestaurang på Nordic Paper, en kombinerad saluhall och restaurang med alkoholrättigheter samt cateringverksamhet. Just nu söker vi en driven och engagerad kock med erfarenhet från branschen. Tjänsten är ett vikariat till och med September 2022 med start omgående. Arbetsuppgift... Visa mer
Beskrivning
ICA nära Nyvalls ligger i Bäckhammar, en liten ort belägen söder om Kristinehamn och är ett företag med flera verksamhetsben. Utöver butiken bedriver vi även en personalrestaurang på Nordic Paper, en kombinerad saluhall och restaurang med alkoholrättigheter samt cateringverksamhet. Just nu söker vi en driven och engagerad kock med erfarenhet från branschen. Tjänsten är ett vikariat till och med September 2022 med start omgående.
Arbetsuppgifter
Hos oss är utbudet väldigt varierat och du kommer att laga allt från klassiska dagens lunchrätter och buffémat till cateringbeställningar. Det primära ansvaret gäller personalrestaurangen på Nordic Paper men vi förväntar oss även att du glatt bistår i vår saluhall och vid cateringbeställningar. Som kock arbetar du med planering, matlagning, råkost/sallader, servering, disk, kassahantering, försäljning och städning. Du är även delaktig i arbetet med egenkontroll, inköp av råvaror, lägga menyer samt kontakt med personal och gäster.
Kvalifikationer
Vi söker en matglad kock som är serviceinriktad och som gillar att ha många bollar i luften. Hos oss blir du en del av ett glatt och serviceinriktat team som älskar mat :-)
För tjänsten krävs att du:
är lyhörd, ansvarsfull och organiserad
har lätt att samarbeta och är engagerad samt professionell
är självgående och flexibel i ditt arbetssätt där du kan hoppa in i olika forum om så skulle krävas
har ett miljötänk, är stresstålig och van vid ett högt tempo.
har arbetat inom hotell och/eller restaurang/storkök sedan tidigare och därmed har ett par års erfarenhet av branschen
behärskar det svenska språket i både tal och skrift

För att passa hos oss är du en ödmjuk och social person med en känsla för kvalitet. Du är ansvarsfull, lösningsorienterad och har stor kreativ förmåga. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmåga att organisera, strukturera, prioritera och genomföra. Du som söker tjänsten är självgående och trygg i din yrkesroll i köket samt har god planeringsförmåga och kan se till helheten i uppdraget. Du har ett stort engagemang som bidrar till att skapa positiva måltidsupplevelser för våra matgäster.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då tjänsten kräver ett gott bemötande samt förmåga att se behov och att leda sig själv.
B-körkort är ett krav.
För mer information om tjänsten, ta kontakt med Eva Nyvall på telefon 0705 72 90 23


Ansök senast: 2022-02-13, ansökningar hanteras löpande.

Anställningsvillkor: vikariat med start omgående till och med September 2022, heltid.
Lön enligt överenskommelse
Arbetstid: måndag-fredag 07:00-15:00 alternativt 08:00-16:00, helgarbete kan förekomma. Visa mindre

Nattreceptionist

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.


Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hotellreceptionist

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.


Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Extrajobb i Kristinehamn

Ansök    Jan 29    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team! Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och rest... Visa mer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team!
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Malin Persson på 0722 18 17 54 eller maila till [email protected]


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

kock

Ansök    Jan 7    Mrm Invest AB    Köksbiträde
Söker kockar från Mellanöstern som älskar att tillaga mat från grund och botten, har en restaurang med buffé dagligen och vi serverar mat från världens alla hörn, därför vill jag jätte gärna ha kockar som tillagar mat från Mellanöstern speciellt, heltidsjobb med lön enligt avtal. Visa mer
Söker kockar från Mellanöstern som älskar att tillaga mat från grund och botten, har en restaurang med buffé dagligen och vi serverar mat från världens alla hörn, därför vill jag jätte gärna ha kockar som tillagar mat från Mellanöstern speciellt, heltidsjobb med lön enligt avtal. Visa mindre

Köksbiträde till rättspsykiatrin

Ansök    Feb 2    REGION VÄRMLAND    Köksbiträde
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Vi bedriver specialistsjukvård för personer som är överlämnade till rättspsykiatrisk vård och personer inom Kriminalvården som bedöms ha behov av psykiatrisk vård.

Avdelning 81 har 14 vårdplatser och ansvarar för klinikens tre träningslägenheter samt har ett integrerat ansvar för länets rättspsykiatriska öppenvård. Vi arbetar företrädesvis med rehabilitering och utslussning.

På avdelningen arbetar vi i tvärprofessionellt team bestående av läkare, skötare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, aktivitetssamordnare och sjuksköterskor.

Vi befinner oss i ett utvecklingsskede där vi implementerar flera olika arbetssätt och behandlingsmetoder för att kvalitetssäkra vården för våra patienter. En satsning är att utöka vårt tvärprofessionella team med ett köksbiträde. Tjänsten är ny vilket innebär stora möjligheter med att vara med och påverka arbetssätten!

Arbetsbeskrivning
Som köksbiträde hos oss ingår bland annat att planera, leda och utföra köksuppgifter i form av inköp, beställningar, enklare matlagning, bakning, egenkontroller m.m. I rollen ingår även färdighetsträning tillsammans med patienterna. Ditt ansvar på avdelningen blir att tillsammans med patienterna förse dem med kunskap kring matlagning, näring- och kostmedvetenhet, ekonomiskt tänk samt hushållning.

Du kommer ha ett nära samarbete med övrig personal på avdelningen och i samråd med dem bedriva ett aktivt arbete tillsammans med patienterna.

Vi erbjuder en visstidsanställning på sex månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Utbildad kock med kunskap om städning, hygien, egenkontroller, inköp, planering och matlagning alternativt utbildning inom vård, omsorg eller socialt arbete i kombination med kunskaper enligt ovan.

Erfarenhet från psykiatri, HVB eller liknande verksamheter är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är utåtriktad och socialt aktiv i din yrkesutövning. Du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du bidrar med idéer, nya angreppssätt och ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du har lätt för att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Måltidsutvecklare – Inriktning kostdatasystem

Ansök    Dec 8    Kristinehamns kommun    Kostekonom
I Kristinehamn är kommunens serviceverksamheter med tjänster inom måltider, lokalvård och fordon samlade på en avdelning, kost-och serviceavdelningen. Vi levererar dagligen servicetjänster till såväl övriga förvaltningar i kommunen som till våra medborgare. Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, svenska, ekologiska råva... Visa mer
I Kristinehamn är kommunens serviceverksamheter med tjänster inom måltider, lokalvård och fordon samlade på en avdelning, kost-och serviceavdelningen. Vi levererar dagligen servicetjänster till såväl övriga förvaltningar i kommunen som till våra medborgare.
Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, svenska, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!
Avdelningen har totalt 17 kök varav sju inom förskolan, ett kök inom äldreomsorgen och nio kök inom skolan. Totalt lagas mat i 14 av köken och tre kök är serveringskök dit maten kommer färdig.
Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost- och service, renhållning, stab och VA. Förutom tjänsterna inom måltider, lokalvård och fordon ansvarar förvaltningen bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

Nu söker vi en projektanställd måltidsutvecklare med huvuduppdrag att införa kostdatasystemet Mashie i vårt äldreomsorgskök!

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag som måltidsutvecklare innebär att du driver och ansvarar för processen att införa kostdatasystemet Mashie i äldreomsorgens kök. Idag finns en del recept och färdiga menyer i systemet vilka behöver kompletteras för att komma vidare med modulen beställning och produktion.

Du ska säkerställa att maträtterna har rätt näringsinnehåll anpassat till målgruppen och tillsammans med kockarna i köket och ansvarig chef arbeta med recept, menyplanering och portionsstorlekar. I uppdraget ingår att arbeta administrativt i systemet samt att utbilda både medarbetarna i köket och omsorgspersonalen på våra boenden i systemet. I din roll som utvecklare är det du som driver införandeprocessen, du tar kontakterna som behövs i projektet och är kontaktperson i frågor som rör kostdatasystemet. Tillsammans med ansvarig chef och personalen i köket och på boendena hittar du lösningar på situationer som uppstår. Du är spindeln i nätet och den drivande kraften i projektet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan inspirera din omgivning, arbeta självständigt utifrån uppdrag och har förmåga att driva projekt. Det är betydelsefullt att du har lätt för att samarbeta, har förmåga att möta andra och anpassa dig i olika situationer och sammanhang. Du är en duktig kommunikatör och kan anpassa din kommunikation i såväl tal som skrift beroende på vem mottagaren är. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vidare har du en god datavana och lätt för att utforma instruktioner på tilltalande och lättförståeligt sätt. Meriterande är om du har en efter gymnasialutbildning och god kännedom om matlagning i storkök.

Du ser möjligheter framför hinder och har ett genuint intresse för service, du vill bidra till att måltiden är en av dagens höjdpunkter för våra matgäster!

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kock

Vi på Pizzeria Alanya söker nu en kock till vår restaurang i Kristinehamn. Vi tänker satsa på mat från mellanöstern. Därför är det angeläget att du som söker har en bakgrund som kock från kök i Turkiet, Syrien och Irak. Du ska vara stresstålig och kunna arbeta helger. Är du rätt person för denna tjänst ser vi emot din ansökan. Visa mer
Vi på Pizzeria Alanya söker nu en kock till vår restaurang i Kristinehamn. Vi tänker satsa på mat från mellanöstern. Därför är det angeläget att du som söker har en bakgrund som kock från kök i Turkiet, Syrien och Irak. Du ska vara stresstålig och kunna arbeta helger. Är du rätt person för denna tjänst ser vi emot din ansökan. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Dec 18    King Food AB    Restaurangbiträde
Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food. Vi vet att en anställd som tri... Visa mer
Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare. Visa mindre

Kock till Södermalmsskolan

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en ny kollega till köket på Södermalmsskolan! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Södermalmsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en ny kollega till köket på Södermalmsskolan!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Södermalmsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-9, du kommer arbeta i ett team om fem medarbetare där alla roterar på olika stationer i köket. Varje dag lagas ca 850 portioner lunch, våra matgäster kan välja på två rätter och minst fem sorters sallader varje dag.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, vagnpark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att laga god och näringsriktig lunch inklusive specialkost till våra matgäster. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår. Du kommer ha kontakt med såväl barn som pedagoger. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och är självständig i din matlagning, meriterande är om du har minst fem års praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du behöver ha kunskaper i olika sorters specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med barn och vuxna. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kock till Södermalmsskolan - vikariat

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en vikarie till köket på Södermalmsskolan! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Södermalmsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en vikarie till köket på Södermalmsskolan!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Södermalmsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-9, du kommer arbeta i ett team om fem medarbetare där alla roterar på olika stationer i köket. Varje dag lagas ca 850 portioner lunch, våra matgäster kan välja på två rätter och minst fem sorters sallader varje dag.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, vagnpark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att laga god och näringsriktig lunch inklusive specialkost till våra matgäster. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår. Du kommer ha kontakt med såväl barn som pedagoger. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och är självständig i din matlagning, meriterande är om du har minst fem års praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du behöver ha kunskaper i olika sorters specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med barn och vuxna. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Söker en restaurang biträde

Söker restaurang biträde och köksbiträden till restaurangen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Arbetsuppgifter är bla. Servering, stå i kassan, jobba inne i köket, diska och städa. Visa mer
Söker restaurang biträde och köksbiträden till restaurangen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.
Arbetsuppgifter är bla. Servering, stå i kassan, jobba inne i köket, diska och städa. Visa mindre

Extrajobb i Kristinehamn

Ansök    Nov 17    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team! Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och rest... Visa mer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team!
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Malin Persson på 0722 18 17 54 eller maila till [email protected]


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Poolkock

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt gillar variationen av att jobba i olika kök. Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Avde... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt gillar variationen av att jobba i olika kök.

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Avdelningen har totalt sjutton kök varav sju stycken inom förskolan, ett kök inom äldreomsorgen och nio kök inom skolan. Totalt lagas mat i fjorton av köken och tre kök är serveringskök dit maten kommer färdig och är klar att serveras.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 250 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, måltider, lokalvård, fordonspark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.
ARBETSUPPGIFTER
Som poolkock kommer du att arbeta i avdelningens alla kök, både i kök där maten tillagas på plats och kök där maten tas emot och serveras till gästerna. I arbetet ingår att laga god och näringsriktig mat till våra gäster. Det ingår även att diska samt städa kök och till viss del matsalar. När du arbetar som poolkock kommer du med kort varsel att få reda på vilken arbetsplats du ska vara på. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag. Under sommaren ingår viss helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är kockutbildad, du ska ha erfarenhet som kock från storkök eller restaurangbranschen. Du behöver ha kunskap om olika sorters specialkost, egenkontroll, och gärna beställningar. För att lyckas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, samarbetsvillig, noggrann och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du bör vara flexibel och ha förmåga att anpassa dig till de förutsättningar som finns på arbetsplatsen. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift samt datorvana.

Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.


ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kökspersonal Brödernas Kristinehamn

Ansök    Nov 15    Brödernas Group AB    Kock, à la carte
Kökspersonal Dina ansvarsområden som kock inom Brödernas: Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster. Att ha god kännedom kring rättigheter och skyldigheter satta av de avtal du berörs av Att du har ansvar för din station och dess ansvarsområden - be närmaste chef om enhetens rutiner i listform vid behov. Du har koll på att din station sköts på rätt sätt. At... Visa mer
Kökspersonal

Dina ansvarsområden som kock inom Brödernas:

Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster.

Att ha god kännedom kring rättigheter och skyldigheter satta av de avtal du berörs av

Att du har ansvar för din station och dess ansvarsområden - be närmaste chef om enhetens rutiner i listform vid behov. Du har koll på att din station sköts på rätt sätt.

Att bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners och leverantörer

Upplärning av nyanställda

För din och gästernas säkerhet måste du:

Ha full kännedom om Arbetsmiljöverkets regelverk

Ha full kännedom om på restaurangens brand- och säkerhetsrutiner

Ha full kännedom om restaurangens hygienrutiner, egenkontroll av livsmedels och liknande rutiner som gäller

Kockars dagliga sysslor helt utan prioriteringsordning:

Att efterfölja direktiv satta av Köksmästaren i den dagliga servicen för att säkerställa en trevlig upplevelse för våra gäster

Ansvara för din station samt dess ansvarsområden

Att kunna svara på alla frågor om innehåll och tillagning om meny och produkter

Att aktivt söka upp information gällande tider, prioritet och beställningar vid arbetspass

Vara uppmärksam vid gästklagomål rörande kök och jobba för att förbättra eventuella problem

Följa alla satta rutiner gällande förberedelse, produktion och städning

Se till att din köksmästare får information om eventuella problem som måste åtgärdas i köket

Följa ditt satta schema med pass föredelade på dag, kväll och helg

Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy

Eventuellt andra uppgifter som kan komma från din närmsta chef Visa mindre

McDonald's Kristinehamn söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster. ?

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Okt 4    REGION VÄRMLAND    Köksbiträde
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Vi bedriver specialistsjukvård för personer som är överlämnade till rättspsykiatrisk vård och personer inom Kriminalvården som bedöms ha behov av psykiatrisk vård.

Avdelning 81 har 14 vårdplatser och ansvarar för klinikens 3 träningslägenheter samt har ett integrerat ansvar för länets rättspsykiatriska öppenvård. Vi arbetar företrädesvis med rehabilitering och utslussning. På avdelningen arbetar vi i tvärprofessionellt team bestående av läkare, skötare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, aktivitetssamordnare och sjuksköterskor.

Arbetsbeskrivning
Som köksbiträde hos oss ingår bl.a. att planera, leda och utföra köksuppgifter i form av inköp, beställningar, matlagning, bakning, egenkontroller m.m. I rollen ingår även färdighetsträning tillsammans med patienterna. Ditt ansvar på avdelningen blir att tillsammans med patienterna förse dem med kunskap kring matlagning, näring- och kostmedvetenhet, ekonomiskt tänk samt hushållning. Du kommer ha ett nära samarbete med övrig personal på avdelningen och i samråd med dem bedriva ett aktivt arbete tillsammans med patienterna.

Vi befinner oss i ett utvecklingsskede där vi implementerar flera olika arbetssätt och behandlingsmetoder för att kvalitetssäkra vården för våra patienter. En satsning är att utöka vårt tvärprofessionella team med ett köksbiträde. Tjänsten är ny vilket innebär stora möjligheter med att vara med och påverka arbetssätten!

Vi erbjuder en visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning. 

Kvalifikationer
Utbildad kock med kunskap om städning, hygien, egenkontroller, inköp, planering och matlagning alternativt utbildning inom vård, omsorg eller socialt arbete i kombination med kunskaper enligt ovan.

Erfarenhet från psykiatri, HVB eller liknande verksamheter är meriterande men inget krav. 

Vi söker dig som är utåtriktad och socialt aktiv i din yrkesutövning. Du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du bidrar med idéer, nya angreppssätt och ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du har lätt för att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.


https://www.regionvarmland.se/jobb-utbildning-och-forskning/Jobba-hos-oss/vara-medarbetare/


Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Extrajobb i Kristinehamn krogliv

Ansök    Okt 5    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team! Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och rest... Visa mer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team!
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Malin Persson på 0722 18 17 54 eller maila till [email protected]


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Köksbiträde på deltid till Kristinehamn

Torggrillen är en snabbmatsrestaurang som serverar snabbmat, korv och hamburgare i centrala Kristinehamn. Vi söker dig som är serviceinriktad, ordningsam, stresstålig och arbetar väl i team. Din personlighet och ditt engagemang är de största tillgångarna för oss. Arbetsuppgifter: Förekommande arbetsuppgifter i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Visa mer
Torggrillen är en snabbmatsrestaurang som serverar snabbmat, korv och hamburgare i centrala Kristinehamn.
Vi söker dig som är serviceinriktad, ordningsam, stresstålig och arbetar väl i team. Din personlighet och ditt engagemang är de största tillgångarna för oss.
Arbetsuppgifter:
Förekommande arbetsuppgifter i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Visa mindre

Restaurang och pizzaria

Ansök    Sep 2    Kartalo    Kock, à la carte
Körkort och turkiska och kurdiska skulle kunna jobba 5 dagar i veckan och ska ta hand om sitt arbete Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Körkort och turkiska och kurdiska skulle kunna jobba 5 dagar i veckan och ska ta hand om sitt arbete
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en kollega till kost- och serviceavdelningen! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Tjänsten är för närvarande placerad på Djurgårdsskolan som är ett... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en kollega till kost- och serviceavdelningen!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Tjänsten är för närvarande placerad på Djurgårdsskolan som är ett tillagningskök. Du kommer arbeta i ett team om fyra medarbetare där alla roterar på olika stationer i köket. Varje dag lagas ca 750 portioner lunch, våra matgäster kan välja på 2 rätter och minst fem sorters sallader varje dag.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 150 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår tillagning av dagens lunch inklusive specialkoster. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår. Du kommer ha kontakt med såväl elever som pedagoger.

I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och minst 5 års praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du ska ha kunskaper i näringslära, specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med barn och vuxna. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kock

Ansök    Aug 1    Mrm Invest AB    Chefskock
Söker två kockar från Mellanöstern. Du ska kunna vara själv driven och ha erfarenhet inom restaurang branschen/lunch servering. Och det flesta hjälper vi er på plats hur vårat kök funkar . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker två kockar från Mellanöstern. Du ska kunna vara själv driven och ha erfarenhet inom restaurang branschen/lunch servering. Och det flesta hjälper vi er på plats hur vårat kök funkar .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Aug 4    MASSUM Restaurang AB    Pizzabagare
Vi söker nu en pizzabagare på 100% som kan hjälpa till med allehanda uppgifter i vår pizzeria. Du kommer att få utföra de flesta uppgifter som kan förekomma på en pizzeria. Detta inkluderar bl.a. att baka pizza, servera våra gäster, städa samt förberedning av såser med mera. Tillsammans med dina kollegor kommer du se till att god mat serveras, att allt hålls rent och fräscht och att gästerna får ett varmt bemötande. Erfarenhet efterfrågas! Välkomme... Visa mer
Vi söker nu en pizzabagare på 100% som kan hjälpa till med allehanda uppgifter i vår pizzeria.


Du kommer att få utföra de flesta uppgifter som kan förekomma på en pizzeria. Detta inkluderar bl.a. att baka pizza, servera våra gäster, städa samt förberedning av såser med mera.


Tillsammans med dina kollegor kommer du se till att god mat serveras, att allt hålls rent och fräscht och att gästerna får ett varmt bemötande. Erfarenhet efterfrågas!


Välkommen med din ansökan till oss!
[email protected] telefonen nu 0739575396 Visa mindre

Kock timvikarier

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu timvikarier till kost- och serviceavdelningen! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Tjänsten är en timanställning och du kommer att bokas på uppdrag... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu timvikarier till kost- och serviceavdelningen!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Tjänsten är en timanställning och du kommer att bokas på uppdrag via kommunens bemmaningscentral. Kost- och serviceavdelningen har 14 tillagningskök och 3 serveringskök inom skola, förskola och äldreomsorg.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 150 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, centraliserad vagnpark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter som kock ingår tillagning av dagens lunch inklusive specialkoster. Arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår också i uppdraget.

Du kommer arbeta med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och dokumenterad praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du ska ha kunskaper i näringslära, specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med våra matgäster. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Urval och intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

KÖKSBITRÄDE

Ansök    Jul 31    Hejan    Köksbiträde
Brinner du för service och gäster utanför centrum? Då är tjänsten som köksbiträde på pizzeria resturang Valentino något för dig. Resturang pizzeria Valentino erbjuder pizza, kebab, sallad och a la carte en mysig och fresch miljö till både lunch och middag, resturangen är velbesökt och de flesta gäster vill beställa via telefon å komm förbi å hämta. Som köksbiträde arbetar du dagtid, du behöver inte vara perfekt på jobbet vi hjälper dig å lära yrket så snab... Visa mer
Brinner du för service och gäster utanför centrum? Då är tjänsten som köksbiträde på pizzeria resturang Valentino något för dig. Resturang pizzeria Valentino erbjuder pizza, kebab, sallad och a la carte en mysig och fresch miljö till både lunch och middag, resturangen är velbesökt och de flesta gäster vill beställa via telefon å komm förbi å hämta. Som köksbiträde arbetar du dagtid, du behöver inte vara perfekt på jobbet vi hjälper dig å lära yrket så snabbt som möjligt. Du behöver inte kunne språket heller vi bara visar dig vad du skal göra. Vi pratar kurdiska, turkiska å flera språk. Vi söker en person som vi inte sätter krav på språk, körkort, bara du är duktig och villig å lära dig yrket. Du tycker om att jobba med menniskor, ställer upp när det behövs och gillar arbeta över avdelningsgränserna och du är glad, positiv och könsfördelning samt etninsk och kulturell mångfald tillför verksamheten, därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta. Tjänsten skal tilsättes snarast så skicka ansökan idag. VI TAR IMOT ANSÖKNINGAR VIA MAIL, ANSTÄLLNINGEN AVSER DELTID u Visa mindre

Sommarjobbare till Våffelbruket Kristinehamn

Ansök    Jul 23    Ps Partner AB    Restaurangbiträde
Vill du vara med och skapa sommarens Våffelupplevelser? För att trivas med vårt unga team måste du gilla ett högt tempo, våga hugga i, vara en schysst kollega och förstå att just Du är en viktig del av besökarens upplevelse av Våffelbruket. Vi kör laget före jaget, skapar upplevelser, har roligt tillsammans och om du älskar glass och våfflor så är det en god bonus. Vem söker vi? • Du måste ha fyllt 16 år och kunna jobba stor del av sommaren och v.29-31 ... Visa mer
Vill du vara med och skapa sommarens Våffelupplevelser?

För att trivas med vårt unga team måste du gilla ett högt tempo, våga hugga i, vara en schysst kollega och förstå att just Du är en viktig del av besökarens upplevelse av Våffelbruket. Vi kör laget före jaget, skapar upplevelser, har roligt tillsammans och om du älskar glass och våfflor så är det en god bonus.

Vem söker vi?

• Du måste ha fyllt 16 år och kunna jobba stor del av sommaren och v.29-31 i synnerhet.
• Kunskaper eller utbildning inom livsmedelshantering är meriterande och så även om du har jobbat tidigare.
• Du som är över 18 år, ange i din ansökan om du har körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder lön enligt Visitas rekommendationer;

• Under 17 år 88,77 kr /timme
• From 17 år 97,09 kr/timme
• From 18 år 101,31 kr/timme
• From 19 år 109,74 kr/timme

Våra olika funktioner:

“Våffelvärd”

Du kommer att servera våfflor och se till att Våffelbruket ser fint och fräscht ut samt hjälpa våra besökare!

“Våffelfrontare”

Är du som tar emot beställningar, serverar glass och dryck och gör kaffe. Du är vår front utåt! Du gillar att bjuda på dig själv i rollen och samtidigt hjälpa besökaren att hitta sin “våffelupplevelse”

"Våffelgräddare och montörer"

Befinner sig i köket eller strax intill. Gräddar våfflor (bra skills är datorspel)

En våffelmontör är snabb och samtidigt noggrann.

Våra våfflor blir ofta kändisar så du måste ha ett öga för detaljerna.

Svara på frågorna och spela in en kort filmsnutt om vem du är och varför du är intresserad av Våffelbruket.

Vi kommer att kontakta dig så snart vi kan. Visa mindre

Kökschef Brödernas Kristinehamn

KÖKSCHEF BRÖDERNAS Dina ansvarsområden som köksmästare inom Brödernas: Att följa satta direktiv tillsammans med övriga i ledningsgrupp på plats och leverera vår produkt enligt konceptets standard. Övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök. Att ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt att de följs. Att alltid tillhandahålla medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny. Skapa utförliga listor med tydlig... Visa mer
KÖKSCHEF BRÖDERNAS
Dina ansvarsområden som köksmästare inom Brödernas:

Att följa satta direktiv tillsammans med övriga i ledningsgrupp på plats och leverera vår produkt enligt konceptets standard.

Övergripande ansvar för service & kvalitet av färdig produkt från kök.

Att ha god kännedom om de kollektivavtal vi berörs av samt att de följs.

Att alltid tillhandahålla medarbetarna med aktuell lista över allergener i meny.

Skapa utförliga listor med tydliga rutiner & instruktioner (vad, vart, när & av vem) för varje ansvarsområde inom din enhet samt se till att dessa följs av medarbetarna. Personalansvar inom kök, attest av lön & att personal arbetar efter satt schema.Ansvar för inköp och organisation.

Att närvara varje vecka på restaurangens ledningsmöten & vara väl förberedd på de punkter som i förväg skickats ut i agendaform.

Konceptutveckling · Att följa skrivna avtal gällande inköp av varor och hålla sig till våra leverantörer i den mån det är möjligt samt bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners & leverantörer.

Fakturaansvar för mat, disk & städ.

Introduktion av nyanställda samt utbildning/ vidareutveckling av dem

APPLY FOR THIS JOB (https://brodernas.teamtailor.com/jobs/978137-kokschef-jonkoping/applications/new) Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Jun 2    King Food AB    Restaurangbiträde
Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food. Är du vår nästa stjärna? Nu s... Visa mer
Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food.
Är du vår nästa stjärna?

Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete, där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Vill du vara en del av Burger King Sverige?

Vi kan erbjuda dig:

Att få vara en del i ett sammansvetsat team

En spännande vardag med högt tempo och utmaningar

Personlig utveckling och karriärs möjligheter

Flexibla arbetstider

Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal med hrf Visa mindre

Restaurangbiträde på deltid

Johanssons Gatukök bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en restaurangbiträde. Vi söker dig som har erfarenhet, är glad & serviceinriktad och van att arbeta i team med högt tempo. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Visa mer
Johanssons Gatukök bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en restaurangbiträde.
Vi söker dig som har erfarenhet, är glad & serviceinriktad och van att arbeta i team med högt tempo.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Visa mindre

Servicepersonal Brödernas Kristinehamn

Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att vara i kontakt med människor. Du är sammarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för var du är behövd och tar självständiga beslut. Du har en god prioriteringsförmåga och kan se vad som är viktigast att göra först. Vi söker en stabil, noggrann och ambitiös servis som vill vara med och bygga Brödernas Stockholm. Som servis hos oss är du en nyckelspelare i vårt ansikte utåt och för att... Visa mer
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att vara i kontakt med människor. Du är sammarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för var du är behövd och tar självständiga beslut. Du har en god prioriteringsförmåga och kan se vad som är viktigast att göra först.

Vi söker en stabil, noggrann och ambitiös servis som vill vara med och bygga Brödernas Stockholm. Som servis hos oss är du en nyckelspelare i vårt ansikte utåt och för att förmedla den känsla och service vi strävar efter att erbjuda på våra restauranger.

Vi vill att du:

Har stort intresse för att erbjuda en härlig service till våra gäster. Vi vill ge alla en riktigt god, trevlig och rolig restaurangupplevelse.

Vi söker dig som:

tycker om att jobba dagligen med människor

brinner för att erbjuda människor god service och en härlig upplevelse

har erfarenhet av att jobba med kassaapparater

har erfarenhet av att jobba inom ett service yrke, gärna restaurang

I arbetet ingår:

Daglig service med människor som är där för en trevlig upplevelse

En möjlighet att växa både som person och arbetsmässigt, även att växa inom företaget Visa mindre

Restaurangbiträde på Bless Burgers

Ansök    Nov 13    Happyr AB    Restaurangbiträde
Bless Burgers rekryterar: Restaurangbiträde Bless Burgers är ett nystartat svensk koncept med rötterna på svenska västkusten. Målet är att etablera sig som en ny modern hamburgerkedja, som jobbar med ett gediget csr arbete med FN´s 17 globala mål i fokus. Maten vi serverar är vår stolthet mångt om mycket använder vi svenska producenter för att behålla och stärka våra bönder och garanterad kvalité. Välkommen till oss på Bless Burgers. ... Visa mer
Bless Burgers rekryterar: Restaurangbiträde


Bless Burgers är ett nystartat svensk koncept med rötterna på svenska västkusten. Målet är att etablera sig som en ny modern hamburgerkedja, som jobbar med ett gediget csr arbete med FN´s 17 globala mål i fokus.

Maten vi serverar är vår stolthet mångt om mycket använder vi svenska producenter för att behålla och stärka våra bönder och garanterad kvalité.

Välkommen till oss på Bless Burgers.
Vi söker dig med härlig personlighet. Du älskar att träffa nya människor, både gäster och arbetskamrater. Du förstår att du är otroligt viktig för både gästerna och kollegor, därför kommer du till jobbet med bra energi – precis som resten av teamet. För dig är det en självklarhet att gästerna ska få den bästa servicen. Det blir stressiga stunder i en restaurang, men det hanterar du effektivt och lösningsfokuserat.

Vi älskar hamburgare. Och vi älskar att servera hamburgare till våra gäster. På Bless Burgers får gästerna hamburgare lagade med kärlek med ett stort utbud av svenska råvaror, och en restaurangupplevelse som är modern.

Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.

Du får lära dig mycket om gästservice.

Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.

Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Bless Burgers är en nystartad kedja med ambition att växa, vi jobbar tillsammans mot FNs 17 globala mål, för att göra världen till en bättre plats, vill du vara med på denna resa? Visa mindre

Restaurangbiträde på deltid

Ansök    Mar 9    Henna HB    Restaurangbiträde
Henna Handelsbolag bedriver pizzeria verksamhet under namnet Jacobs Pizzeria i Kristinehamn. Vi är idag 3 personer, varav 2 delägare som arbetar i verksamheten och behöver förstärka personalstyrkan med ytterligare en restaurangbiträde. Vi söker dig som är ordningsam, arbetar väl i team och är effektiv. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Tidigare erfarenhet av ... Visa mer
Henna Handelsbolag bedriver pizzeria verksamhet under namnet Jacobs Pizzeria i Kristinehamn.
Vi är idag 3 personer, varav 2 delägare som arbetar i verksamheten och behöver förstärka personalstyrkan med ytterligare en restaurangbiträde.
Vi söker dig som är ordningsam, arbetar väl i team och är effektiv.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning.
Tidigare erfarenhet av arbetet är meriterande, dock inget krav. Visa mindre

Kock

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu 2 kollegor till kost- och serviceavdelningen! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Tjänsten är för närvarande placerad på Brogårdsgymnasiet som är... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu 2 kollegor till kost- och serviceavdelningen!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Tjänsten är för närvarande placerad på Brogårdsgymnasiet som är ett tillagningskök med utskick till Presterudsgymnasiet. Du kommer arbeta i ett team om fyra medarbetare där alla roterar på olika stationer i köket. Varje dag lagas ca 550 portioner lunch där våra matgäster kan välja på 2 rätter, 1 soppa och minst fem sorters sallader.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår tillagning av dagens lunch inklusive specialkost. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår. Du kommer ha kontakt med såväl elever som pedagoger. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

Omfattning av tjänsterna: 1 deltid 75 % uppehållstjänst och 1 vikariat deltid 75 % uppehållstjänst som kan övergå till en tillsvidare tjänst.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och minst 5 års praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du ska ha kunskaper i näringslära, specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med ungdomar och vuxna. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är meriterande


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Restaurangbiträde på deltid

Johanssons Gatukök bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en restaurangbiträde. Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och är van att arbeta i högt tempo. Visa mer
Johanssons Gatukök bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en restaurangbiträde.


Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och är van att arbeta i högt tempo. Visa mindre

Köksbiträde på deltid till Kristinehamn

Torggrillen är en snabbmatsrestaurang som serverar snabbmat, korv och hamburgare i centrala Kristinehamn. Idag är vi tre anställda i verksamheten och vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare. Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och är van att jobba i högt tempo. Visa mer
Torggrillen är en snabbmatsrestaurang som serverar snabbmat, korv och hamburgare i centrala Kristinehamn. Idag är vi tre anställda i verksamheten och vi behöver förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare.


Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och är van att jobba i högt tempo. Visa mindre

Köksbiträde Sökes

Ansök    Sep 5    Yalcin, Ferdi    Köksbiträde
Köksbiträde sökes till före detta Orion Kök&Caf;é i Kristinehamn Anställning: Deltid 75%, Tillsvidare Fast månadslön Visa mer
Köksbiträde sökes till före detta Orion Kök&Caf;é i Kristinehamn


Anställning:


Deltid 75%, Tillsvidare
Fast månadslön Visa mindre

Croupier sökes i Kristinehamn!

Ansök    Jul 31    Fc Casino AB    Croupier
Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat? Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad? Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" på kvällar och helger? FC Casino är då företaget för dig! FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg, Närke, Värmland samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ö... Visa mer
Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?
Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?
Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" på kvällar och helger? FC Casino är då företaget för dig!


FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg, Närke, Värmland samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antalet kunder och befinner oss i flertal kommuner. Vi strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsgivare som medarbetaren trivs hos. På så sätt anser vi att kvalitativ verksamhet kan skapas.


Vi söker nu därför kompetent croupierpersonal till krogar i Dalarna, Kristinehamn samt Karlskoga för att fortsätta stärka vårat redan högt värderade varumärke.


Arbetet som croupier förutsätter att du ger en god service samt att du kan vara trevlig och professionell i en stressig miljö. Det är också viktigt att du är en öppen och social person.


Kvalifikationer:
Körkort är en merit, men inget krav. Körkortet gör dock att du är mer flexibel gällande vart du kan arbeta. Dock finns inget tvång till arbetspass i annan kommun.


Ingen utbildning krävs, men tidigare erfarenhet och utbildning är meriterande. Utbildning till croupier är kostnadsfri och påbörjas direkt du blir vald att arbeta för oss. Även kostnadsfri vidareutbildning i bl.a. Roulette samt Poker genomförs under anställningstiden om intresset finns. Du utbildas även bland annat i dokumentation, kassaarbete, teknik, regler samt socialt samspel och konflikthantering.


Tillsättning av tjänsten/tjänsterna sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag till [email protected]
Märk gärna din ansökan med vilken stad du söker till. Visa mindre

Grill och köksbiträde till Torggrillen i Kristinehamn 50-75%

info om torggrillen: Torggrillen ligger i centrala Kristinehamn, idag är vi 3 anställda och behöver en ny kollega i teamet. här lagas det allt i från hamburgare, kebab, korv med m.m. Vi på torggrillen söker en anställd på 50-75%, Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och gillar högt tempo! Välkommen med din ansökan. Arbetstider: vardagar samt helger. Visa mer
info om torggrillen: Torggrillen ligger i centrala Kristinehamn, idag är vi 3 anställda och behöver en ny kollega i teamet. här lagas det allt i från hamburgare, kebab, korv med m.m.


Vi på torggrillen söker en anställd på 50-75%, Vi söker dig som är glad, serviceinriktad och gillar högt tempo! Välkommen med din ansökan.
Arbetstider: vardagar samt helger. Visa mindre

Kock Sökes

Ansök    Sep 5    Yalcin, Ferdi    Kock, à la carte
Kock sökes till före detta Orion Kök&Caf;é i Kristinehamn Anställning: Deltid 75%, Tillsvidare, Fast månadslön Visa mer
Kock sökes till före detta Orion Kök&Caf;é i Kristinehamn


Anställning:


Deltid 75%, Tillsvidare, Fast månadslön Visa mindre

Ledig jobb

Ansök    Jun 11    Kartalo    Kock, à la carte
Hej! Jag söker en som jobbar inom restaurang. Jag har heltid behov.Det som vill jobba ska kunna lära sig a la carte och pizza bakning.Körkort kommer att blir krav.Jobbet blir heltid. Visa mer
Hej!
Jag söker en som jobbar inom restaurang. Jag har heltid behov.Det som vill jobba ska kunna lära sig a la carte och pizza bakning.Körkort kommer att blir krav.Jobbet blir heltid. Visa mindre

Restaurangbiträde

Nyöppnad Pizzeria Alanya som ligger på Storängsgatan 2 H i Kristinehamn behöver anställa minst 3 personer. Arbetsuppgifter: Förbereda, servera och lokalvård. Du ska vara stresstålig, trevlig, serviceinriktad och kunna jobba helger. Möjligheter till att arbeta på deltid i överenskommelse med arbetsgivare. Visa mer
Nyöppnad Pizzeria Alanya som ligger på Storängsgatan 2 H i Kristinehamn behöver anställa minst 3 personer.
Arbetsuppgifter: Förbereda, servera och lokalvård.
Du ska vara stresstålig, trevlig, serviceinriktad och kunna jobba helger.
Möjligheter till att arbeta på deltid i överenskommelse med arbetsgivare. Visa mindre

Croupier sökes i Kristinehamn!

Ansök    Jul 13    Fc Casino AB    Croupier
Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat? Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad? Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" på kvällar och helger? FC Casino är då företaget för dig! FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg, Närke, Värmland samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ö... Visa mer
Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?
Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?
Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" på kvällar och helger? FC Casino är då företaget för dig!


FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg, Närke, Värmland samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antalet kunder och befinner oss i flertal kommuner. Vi strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsgivare som medarbetaren trivs hos. På så sätt anser vi att kvalitativ verksamhet kan skapas.


Vi söker nu därför kompetent croupierpersonal till krogar i Dalarna, Kristinehamn samt Karlskoga för att fortsätta stärka vårat redan högt värderade varumärke.


Arbetet som croupier förutsätter att du ger en god service samt att du kan vara trevlig och professionell i en stressig miljö. Det är också viktigt att du är en öppen och social person.


Kvalifikationer:
Körkort är en merit, men inget krav. Körkortet gör dock att du är mer flexibel gällande vart du kan arbeta. Dock finns inget tvång till arbetspass i annan kommun.


Ingen utbildning krävs, men tidigare erfarenhet och utbildning är meriterande. Utbildning till croupier är kostnadsfri och påbörjas direkt du blir vald att arbeta för oss. Även kostnadsfri vidareutbildning i bl.a. Roulette samt Poker genomförs under anställningstiden om intresset finns. Du utbildas även bland annat i dokumentation, kassaarbete, teknik, regler samt socialt samspel och konflikthantering.


Tillsättning av tjänsten/tjänsterna sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag till [email protected]
Märk gärna din ansökan med vilken stad du söker till. Visa mindre

INGEN ERFAREN TILL RESTAURANG PIZZERIA

Ansök    Feb 3    Hejan    Köksbiträde
brinner du för servis och gäster utanför centrum ? Då är tjänsten som kökbiträde på pizzeria restaurang valentino något för dig . restaurang pizzeria valentino erbjuder pizza,kebeb,sallad och a la carte i en mysigt och fres miljö till både lunch och middag restaurangen är velbesökt och de flesta gäster ville beställa via telefon komma förbi och hämta. som köksbiträde arbetar du båda dag och kväl... Visa mer
brinner du för servis och gäster utanför centrum ? Då är tjänsten som kökbiträde på pizzeria restaurang valentino något för dig . restaurang pizzeria valentino erbjuder pizza,kebeb,sallad och a la carte i en mysigt och fres miljö till både lunch och middag restaurangen är velbesökt och de flesta gäster ville beställa via telefon komma förbi och hämta. som köksbiträde arbetar du båda dag och kvällstid. du behöver inte vara perfekt på jobbet vi hjälper dig och lära yrket så snabbt så möjligt .du behöver inte kunna språket heller bara vi visar dig vad du skulle göra fast vi pratar kurdiska och turkiska i andra språker . vi söker en personal som köksbiträde som vi kräver ingenting ingen språk ingen körkrort bara om du är duktigt och villigt och lära dig ytrket. du tycker om att jobba med meniskor, ställer upp när det behövs och gillar att arbeta över avdelningsgränserna och du är glad, positiv och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. därför vällkomnar vi sökande som bidrar till detta. tjänsten skall tillsättas snarast så skicka din ansökan idag. VI TAR EMOT ANSÖKNINGAR VI MAIL Visa mindre

Kock

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu två kollegor till kostavdelningen! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Tjänsten är för närvarande placerad på Södermalmsskolan som är ett tillagn... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu två kollegor till kostavdelningen!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Tjänsten är för närvarande placerad på Södermalmsskolan som är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-9. Du kommer arbeta i ett team om fem medarbetare där alla roterar på olika stationer i köket. Varje dag lagas ca 850 portioner lunch, våra matgäster kan välja på 2 rätter och minst fem sorters sallader varje dag.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.


ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår tillagning av dagens lunch inklusive specialkoster. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår. Du kommer ha kontakt med såväl barn som pedagoger. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och minst 5 års praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du ska ha kunskaper i näringslära, specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med barn och vuxna. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske 22-24 juni.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

PIZZABAGARE TILL KRISTINEHAMN

Verksamhetsbeskrivning Johansson Gatukök är en snabbmatsrestaurang mitt i centrala Kristinehamn. Arbetsuppgifter: Vi söker nu en pizzabagare till vår restaurang Johansson Gatukök. Baka pizza och hjälpa till i köket samt kontakt med kunder. Visa mer
Verksamhetsbeskrivning
Johansson Gatukök är en snabbmatsrestaurang mitt i centrala Kristinehamn.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en pizzabagare till vår restaurang Johansson Gatukök.
Baka pizza och hjälpa till i köket samt kontakt med kunder. Visa mindre

McDonald’s Kristinehamn söker extramedarbetare

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 m... Visa mer
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

 

Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick.

Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på ditt CV.

Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.

På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.

 

Vi söker dig som gillar...
SERVICE
att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen


TEAM WORK              
att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet


TEMPO
när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ


EGET DRIV
att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar 


Information om tjänsten

Vi söker nu personer som vill jobba extra på kvällar och helger

 

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt! Visa mindre

Servitör/Servitris

Vi söker dig som Servitör/Servitris och som är intresserad av det italienska käket. I restaurangarbete är det nödvändigt att alla anställda arbetar skift både lunch, kväll och helg. Visa mer
Vi söker dig som Servitör/Servitris och som är intresserad av det italienska käket. I restaurangarbete är det nödvändigt att alla anställda arbetar skift både lunch, kväll och helg. Visa mindre

Kafébiträde

Extrapersonal sökes till Vetekransen i Kristinehamn omgående. Arbetsuppgifter består huvudsakligen av kassa, bereda smörgåsar , sallader m.m Visa mer
Extrapersonal sökes till Vetekransen i Kristinehamn
omgående.
Arbetsuppgifter består huvudsakligen av kassa,
bereda smörgåsar , sallader m.m Visa mindre

Arbetsledare på Burger King

Ansök    Nov 6    Burger King    Restaurangbiträde
Burger King rekryterar: Arbetsledare Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att ... Visa mer
Burger King rekryterar: Arbetsledare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. 

Som arbetsledare i Burger King är du med och ansvarar för:

- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

Varför ska du välja oss?

- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalent Visa mindre

Restaurangbiträde

Vi söker ett restaurangbiträde som är serviceinriktad och noggrann. Du kommer främst att arbeta som hjälp i köket, ta hand om disken och städning. Visa mer
Vi söker ett restaurangbiträde som är serviceinriktad och noggrann.
Du kommer främst att arbeta som hjälp i köket, ta hand om disken och städning. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Nov 7    Diner 26 Nybble AB    Restaurangbiträde
Vi söker en glädjespridande Restaurangbiträde som uppskattar gästkontakten och är serviceinriktade, noggranna och trivs i ett högt tempo samt tycker om att arbeta i team. Du kommer att arbeta i kassa och ta emot våra gäster, hålla rent i lokalen och servera maten i restaurangen. Visa mer
Vi söker en glädjespridande Restaurangbiträde som uppskattar gästkontakten och är serviceinriktade, noggranna och trivs i ett högt tempo samt tycker om att arbeta i team.
Du kommer att arbeta i kassa och ta emot våra gäster, hålla rent i lokalen och servera maten i restaurangen. Visa mindre

Medarbetare på Burger King

Ansök    Nov 6    Burger King    Restaurangbiträde
Burger King rekryterar: Medarbetare Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jo... Visa mer
Burger King rekryterar: Medarbetare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

Varför ska du välja oss?

- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare. Visa mindre

Croupier sökes Kristinehamn

Ansök    Sep 11    Restauranger Kristinehamn    Croupier
Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" på kvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg, Närke, Värmland samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antale... Visa mer
Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" på kvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg, Närke, Värmland samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antalet kunder och befinner oss i flertal kommuner. Vi strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsgivare som medarbetaren trivs hos. På så sätt anser vi att kvalitativ verksamhet kan skapas.Vi söker nu därför kompetent croupierpersonal till krogar i Uppsala, Gävle, Söderhamn, Borlänge, Falun, Rättvik, Hedemora, Kristinehamn samt Karlskoga för att fortsatt stärka vårt redan högt värderade varumärke.Arbetet som croupier förutsätter att du ger en god service och att du kan vara trevlig och professionell i en stressig miljö. Det är också viktigt att du är en öppen och social person.KvalifikationerKörkort är en merit, men inget krav. Körkortet gör dock att du är mer flexibel gällande var du kan arbeta, dock finns inget tvång till arbetspass i annan kommun. Ingen utbildning krävs, men tidigare erfarenheter och utbildning är meriterande. Utbildning till "Blackjackdealer" påbörjas direkt du blir vald att arbeta för oss och är kostnadsfri. Sen tillkommer kostnadsfri vidareutbildning i bl.a. Roulette, Punto Banco samt Poker under anställningstiden om intresse finns.Du utbildas även bland annat även i dokumentation, kassaarbete, teknik, regler, socialt samspel samt konflikthantering. Visa mindre

Croupier sökes Leksand

Ansök    Sep 11    Restauranger Kristinehamn    Croupier
Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" på kvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg, Närke, Värmland samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antale... Visa mer
Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" på kvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg, Närke, Värmland samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antalet kunder och befinner oss i flertal kommuner. Vi strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsgivare som medarbetaren trivs hos. På så sätt anser vi att kvalitativ verksamhet kan skapas.Vi söker nu därför kompetent croupierpersonal till krogar i Uppsala, Gävle, Söderhamn, Borlänge, Falun, Rättvik, Hedemora, Kristinehamn samt Karlskoga för att fortsatt stärka vårt redan högt värderade varumärke.Arbetet som croupier förutsätter att du ger en god service och att du kan vara trevlig och professionell i en stressig miljö. Det är också viktigt att du är en öppen och social person.KvalifikationerKörkort är en merit, men inget krav. Körkortet gör dock att du är mer flexibel gällande var du kan arbeta, dock finns inget tvång till arbetspass i annan kommun. Ingen utbildning krävs, men tidigare erfarenheter och utbildning är meriterande. Utbildning till "Blackjackdealer" påbörjas direkt du blir vald att arbeta för oss och är kostnadsfri. Sen tillkommer kostnadsfri vidareutbildning i bl.a. Roulette, Punto Banco samt Poker under anställningstiden om intresse finns.Du utbildas även bland annat även i dokumentation, kassaarbete, teknik, regler, socialt samspel samt konflikthantering. Visa mindre

Stadshotellet i Kristinehamn söker serveringspersonal med tillträde snarast

Vi söker serveringspersonal med minst 2-4 års erfarenhet av service av restaurang.Som person är du strukturerad och ordningsam.För att trivas hos oss på Statt älskar du också service, har social kompetens, prestigelös, positiv, modig och entusiastisk.Vem är du?Du brinner för att kunna ge personlig service och kan konsten att bjuda på dig självDu är en kreativ problemlösareDu känner stor kärlek till mat & dryckDu älskar att skapa minnesrika upplevelser.Du b... Visa mer
Vi söker serveringspersonal med minst 2-4 års erfarenhet av service av restaurang.Som person är du strukturerad och ordningsam.För att trivas hos oss på Statt älskar du också service, har social kompetens, prestigelös, positiv, modig och entusiastisk.Vem är du?Du brinner för att kunna ge personlig service och kan konsten att bjuda på dig självDu är en kreativ problemlösareDu känner stor kärlek till mat & dryckDu älskar att skapa minnesrika upplevelser.Du bidrar med god energi och skapar samarbete med hjälp av team spiritDu är positiv – ser lösningar och inte problemDu kommer självklart hel och ren till jobbetArbetstiden är varierande och förlagd på både kvällar och helger. Visa mindre

Biträdande Kost- och servicechef

Är du duktig på att bygga relationer och har en förmåga att vinna andras förtroende? Då är detta en tjänst för dig! Vi söker nu en biträdande kost- och servicechef som kommer vara med och driva utvecklingsfrågor inom kost och nutrition. Som biträdande kost-och servicechef är du direkt underställd kost-och servicechefen. På kost-och serviceavdelningen ansvarar vi för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och... Visa mer
Är du duktig på att bygga relationer och har en förmåga att vinna andras förtroende? Då är detta en tjänst för dig! Vi söker nu en biträdande kost- och servicechef som kommer vara med och driva utvecklingsfrågor inom kost och nutrition.

Som biträdande kost-och servicechef är du direkt underställd kost-och servicechefen. På kost-och serviceavdelningen ansvarar vi för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden. Vi har även hand om kommunens lokalvård, som du som biträdande kost- och service chef kommer ansvara över.

Vi är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost- och service, renhållning och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande kost- och servicechef kommer du vara ställföreträdande kost- och servicechefen samt vara direkt chef till äldreomsorgens tillagningskök. Du kommer arbeta med kostdatasystem och driva utvecklingsfrågor inom kost och nutrition. Du kommer också ansvara för kommunens lokalvård som är på entreprenad.

Tillsammans med kost- och servicechefen och avdelningens två driftchefer leder, stöttar och utvecklar du avdelningens medarbetare så de känner en delaktighet och engagemang. Ett naturligt inslag i vardagen är att utveckla arbetssätt, metoder, menyer och rutiner. I uppdraget ingår att vara avdelningens ansikte utåt och utveckla samarbetet med våra kunder.

Uppföljning av ekonomi och verksamhet är viktiga delar i uppdraget. Du kommer ingå i avdelningens ledningsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kostekonomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser även att du har några års erfarenhet från ledande befattning. Ditt förhållningssätt är affärsmässigt, men du förstår och respekterar förutsättningarna i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet från verksamhetsområdet och arbete med kostdatasystem är meriterande.

Vi tror att du är en strukturerad, kvalitetsmedveten och självgående chef som är tydlig i ditt ledarskap. Du är en god ledare som vinner medarbetarnas förtroende att leda dem i uppdraget. Du inspirerar och skapar en kultur där vilja, arbetsglädje och olikheter integreras på ett värdeskapande sätt. Du har en mycket god samarbetsförmåga, kan ge och ta och är lösningsfokuserad. Du hittar fungerande vägar framåt, i samspel med övriga avdelningar, men också med andra förvaltningar och aktörer.

Du har god förmåga att hantera, koordinera och arbeta med komplexa frågeställning. Du är en kommunikativ person som kan uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. Hos oss erbjuds du bland annat:
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Stadshotellet i Kristinehamn söker en kock med tillträde snarast

Ansök    Aug 22    Statt    Kock, à la carte
Stadshotellet i Kristinehamn söker en kock med tillträde snarast, Vi söker dig med minst två års erfarenhet utav att arbeta i kök och brinner för att ge dina gäster den bästa smakupplevelsen. För att klara av jobbet måste du kunna arbeta självständigt och ta ansvar för ett helt kök då du kommer arbeta ensam många gånger. Framförallt är det viktigt att du tycker det är roligt att stå i ett kök med högt tempo och som värderar våra gästers upplevelse in i... Visa mer
Stadshotellet i Kristinehamn söker en kock med tillträde snarast,

Vi söker dig med minst två års erfarenhet utav att arbeta i kök och brinner för att ge dina gäster den bästa smakupplevelsen.

För att klara av jobbet måste du kunna arbeta självständigt och ta ansvar för ett helt kök då du kommer arbeta ensam många gånger.

Framförallt är det viktigt att du tycker det är roligt att stå i ett kök med högt tempo och som värderar våra gästers upplevelse in i minsta detalj.

Du vet precis hur man hanterar råvaror och hur man ska presentera dom. Om detta beskriver dig tveka då inte att skicka in en ansökan.

I köket på Statt i Kristinehamn ansvarar man för att all mat som kommer ut är av bästa kvalité och alltid håller samma standard. Din främsta uppgift är att laga mat tillsammans med bra råvaruhantering och förberedelser.

Lika viktigt är upplägg och presentation av våra rätter. Som kock på Statt Kristinehamn vill vi att du är: delaktig i skapandet av menyer och rätter, beställningsansvarig, ekonomitänkande m.m

Vi vill att du gör det lilla extra i köket och att du kan bevisa att du är pålitlig. Sen är det viktigt att förstå att städning och renhållning är en lika stor del av jobbet som att laga mat.

Tjänsten är heltid och med rätt person finns utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Kök Biträde

kök med arbetare samt hantera kök rå varor och hjälpa disk avdelningen. Önskas att kunna hantera kött delar samt behandling. Visa mer
kök med arbetare samt hantera kök rå varor och hjälpa disk avdelningen. Önskas att kunna hantera kött delar samt behandling. Visa mindre

Kock sökes till Tre Kronor

Tre Kronor är en nyöppnad restaurang med inriktning på framförallt pizza och kolgrill. Vi söker nu en kock för att kunna utöka vårt utbud med lunchbuffé. Erfarenhet är ett krav, det är också viktigt att du är självgående och har ett glatt humör. Tror du att du skulle passa in i vårt lilla team så tveka inte att skicka ett personligt brev samt ett cv så snart du kan då intervjuer sker löpande. Visa mer
Tre Kronor är en nyöppnad restaurang med inriktning på framförallt pizza och kolgrill. Vi söker nu en kock för att kunna utöka vårt utbud med lunchbuffé. Erfarenhet är ett krav, det är också viktigt att du är självgående och har ett glatt humör. Tror du att du skulle passa in i vårt lilla team så tveka inte att skicka ett personligt brev samt ett cv så snart du kan då intervjuer sker löpande. Visa mindre

Kock

Är du en erfaren kock som brinner för att laga mat tillagad från grunden? Vi söker nu en kollega till köket på Ölme skolan! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi arbetar utifrån konceptet S.M.A.R.T, vilket innebär Större andel vegetabilier, Mindre andel "tomma kalorier", Andelen ekologiskt ökas, Rätt kött och grönsaker samt Transportsnålt. Vi strävar efte... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för att laga mat tillagad från grunden? Vi söker nu en kollega till köket på Ölme skolan!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi arbetar utifrån konceptet S.M.A.R.T, vilket innebär Större andel vegetabilier, Mindre andel "tomma kalorier", Andelen ekologiskt ökas, Rätt kött och grönsaker samt Transportsnålt. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Kostavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår tillagning inklusive dietmatlagning. Du kommer ha hand om egenkontroll samt hjälpa till och ansvara för städning och diskning. Du kommer även ha kontakt med såväl barn som pedagoger. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning eller motsvarande kunskaper och praktiskt erfarenhet av arbete i storhushåll. Du ska ha kunskaper i näringsriktig mat, specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då kosten dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direktkontakt med människor. Du har en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer i det dagliga arbetet. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga samt vara ansvarskännande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. Hos oss erbjuds du bland annat:
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

FC CASINO SÖKER Chefscroupier

Ansök    Jun 25    FC Casino AB    Croupier
Chefscroupier sökes!Har du erfarenhet av Croupieryrket och är sugen på att bygga upp och leda ett team?Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Gillar du flexibla arbetstider på kvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i mellansverige. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har st... Visa mer
Chefscroupier sökes!Har du erfarenhet av Croupieryrket och är sugen på att bygga upp och leda ett team?Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Gillar du flexibla arbetstider på kvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i mellansverige. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antalet kunder och befinner oss i flertal kommuner. Vi strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsgivare som medarbetaren trivs hos. På så sätt anser vi att kvalitativ verksamhet kan skapas.Vi är just just nu inne i ett läge där vi utvecklar vår verksamhet och bygger upp vårt koncept "minikasinon", med 7 olika speltyper, i olika delar av landet. Vi påbörjar nu vår expansion i fler delar av landet och söker en person med erfarenhet, driv och energi som vill bygga och leda vårt team i Värmland. Du förväntas arbeta i verksamheten till stor del, rekrytera personal, schemalägga, sköta kundkontakt, viss ekonomi samt statistik.Arbetet förutsätter att du ger en god service och att du kan vara trevlig och professionell i en stressig miljö. Det är också viktigt är att du är en öppen och social person. Det är viktigt att du är intresserad och öppen inför att utveckla ditt ledarskap och dina administrativa kunskaper.KvalifikationerKörkort och tillgång till bil är ett kravDu ska ha erfarenhet av croupieryrket sedan tidigare Visa mindre

sökes medelhavs kök Kock

Vi söker kock /kockar från medelhavskök ganska omgående efter byte till ett nytt koncept! Vi hoppas på att få en kock som är erfaren av tappas, medelhavskök små rätter som passar till en pub meny och kunnig inom olika typer av kött. Kunnande av kålgrill är ett måste! Visa mer
Vi söker kock /kockar från medelhavskök ganska omgående efter byte till ett nytt koncept! Vi hoppas på att få en kock som är erfaren av tappas, medelhavskök små rätter som passar till en pub meny och kunnig inom olika typer av kött. Kunnande av kålgrill är ett måste! Visa mindre

Serveringspersonal sökes till La Cucina

Ansök    Jul 21    La Cucina    Servitör/Servitris
Vi söker serveringspersonal som kan jobba ca 50-80%. Vi söker glada, serviceinriktade och stresståliga personer. Ett stort plus är om du har tidigare erfarenheter från restaurangbranschen/serviceyrket men det är inget krav. Visa mer
Vi söker serveringspersonal som kan jobba ca 50-80%. Vi söker glada, serviceinriktade och stresståliga personer. Ett stort plus är om du har tidigare erfarenheter från restaurangbranschen/serviceyrket men det är inget krav. Visa mindre

Full - time cook

Ansök    Jun 11    La Cucina    Kock, à la carte
We are looking for a full-time cook with education and at least one year of working experience. You need to be able to handle stress and work at a fast pace. Since the head chef speaks very little English, Swedish (or Vietnamese) is preferred or you need to be able to learn Swedish quickly. The restaurant is located in a small town called Kristinehamn in Sweden and offers Swedish and Italian inspired food. Thus, it is preferable if you have experience with... Visa mer
We are looking for a full-time cook with education and at least one year of working experience. You need to be able to handle stress and work at a fast pace. Since the head chef speaks very little English, Swedish (or Vietnamese) is preferred or you need to be able to learn Swedish quickly. The restaurant is located in a small town called Kristinehamn in Sweden and offers Swedish and Italian inspired food. Thus, it is preferable if you have experience with the Swedish and Italian kitchen. Visa mindre

Kock

Är du en erfaren kock som brinner för att laga mat tillagad från grunden? Vi söker nu en kollega till köket på Södermalmsskolan! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi arbetar utifrån konceptet S.M.A.R.T, vilket innebär Större andel vegetabilier, Mindre andel "tomma kalorier", Andelen ekologiskt ökas, Rätt kött och grönsaker samt Transportsnålt. Vi strävar... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för att laga mat tillagad från grunden? Vi söker nu en kollega till köket på Södermalmsskolan!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi arbetar utifrån konceptet S.M.A.R.T, vilket innebär Större andel vegetabilier, Mindre andel "tomma kalorier", Andelen ekologiskt ökas, Rätt kött och grönsaker samt Transportsnålt. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Kostavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Södermalmsskolan kommer du ingå i en arbetsgrupp på 6 personer. Tillsammans så arbetar vi för att skolans barn och vuxna får god och näringsriktig kost samt att vårt kök och våra måltider utvecklas!

I dina arbetsuppgifter ingår tillagning inklusive dietmatlagning. Du kommer ha hand om egenkontroll samt hjälpa till och ansvara för städning och diskning. Du kommer även ha kontakt med såväl barn som pedagoger. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

Intervjuer kommer att genomföras vecka 28. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning eller motsvarande kunskaper och praktiskt erfarenhet av arbete i storhushåll. Du ska ha kunskaper i näringsriktig mat, specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då kosten dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direktkontakt med människor. Du har en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer i det dagliga arbetet. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga samt vara ansvarskännande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. Hos oss erbjuds du bland annat:
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

FC CASINO SÖKER CROUPIER

Ansök    Jun 17    FC Casino AB    Croupier
Croupier sökes!Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" påkvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antalet k... Visa mer
Croupier sökes!Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Vill du få in en fot på arbetsmarknaden eller letar du efter ett "extraknäck" påkvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i Dalarna, Gävleborg samt Uppsala län. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antalet kunder och befinner oss i flertal kommuner. Vi strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsgivare som medarbetaren trivs hos. På så sätt anser vi att kvalitativ verksamhet kan skapas.Just nu växer vi och utökar vår verksamhet i Värmland och söker croupierpersonal till krogar i Kristinehamn och Karlskoga för att fortsatt stärka vårt redan högt värderade varumärke.Arbetet som croupier förutsätter att du ger en god service och att du kan vara trevlig och professionell i en stressig miljö. Det är också viktigt är att du är en öppen och social person.KvalifikationerKörkort är en merit, men inget krav. Körkortet gör dock att du är mer flexibel gällande var du kan arbeta, dock finns inget tvång till arbetspass i annan kommun.Ingen utbildning krävs, men tidigare erfarenheter och utbildning är meriterande.Utbildning till "dealer" påbörjas direkt du blir vald att arbeta för oss och är kostnadsfri.Du utbildas bland annat i dokumentation, kassaarbete, teknik, regler, socialt samspel samt konflikthantering. Visa mindre

Medarbetare på Burger King

Ansök    Maj 13    Burger King    Restaurangbiträde
Burger King rekryterar: Medarbetare Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jo... Visa mer
Burger King rekryterar: Medarbetare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande Visa mindre

FC CASINO SÖKER Chefscroupier

Ansök    Maj 19    FC Casino AB    Croupier
Chefscroupier sökes!Har du erfarenhet av Croupieryrket och är sugen på att bygga upp och leda ett team?Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Gillar du flexibla arbetstider på kvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i mellansverige. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har st... Visa mer
Chefscroupier sökes!Har du erfarenhet av Croupieryrket och är sugen på att bygga upp och leda ett team?Är du en utåtriktad och snabbtänkt person med glimten i ögat?Älskar du att ge service, "showa" och är tävlingsinriktad?Gillar du flexibla arbetstider på kvällar och helger?FC Casino är företaget för dig!FC Casino AB är ett företag som anordnar casinoverksamhet på restauranger främst i mellansverige. Vår verksamhet startade år 2000 i Borlänge och vi har stadigt ökat antalet kunder och befinner oss i flertal kommuner. Vi strävar efter att vara en professionell och attraktiv arbetsgivare som medarbetaren trivs hos. På så sätt anser vi att kvalitativ verksamhet kan skapas.Vi är just just nu inne i ett läge där vi utvecklar vår verksamhet och bygger upp "minicasinon", med 7 olika speltyper, i olika delar av landet. Vi påbörjar nu vår expansion i fler delar av landet och söker en person med erfarenhet, driv och energi som vill bygga och leda vårt team i Värmland. Du förväntas arbeta i verksamheten till stor del, rekrytera personal, schemalägga, sköta kundkontakt, viss ekonomi samt statistik. Arbetet förutsätter att du ger en god service och att du kan vara trevlig och professionell i en stressig miljö. Det är också viktigt är att du är en öppen och social person. Det är viktigt att du är intresserad och öppen inför att utveckla ditt ledarskap och dina administrativa kunskaper.KvalifikationerKörkort och tillgång till bil är ett kravDu ska ha erfarenhet av croupieryrket sedan tidigare Visa mindre

Kock sökes

Ansök    Apr 12    THANH BUI THAI PALACE AB    Specialkock
Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider. Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna... Visa mer
Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket.

Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket.

Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny, där kvaliteten på råvaror är högt prioriterad. Visa mindre

Cafeansvarig

Vi söker en driftig, ansvarsfull och modern ansvarig chef till vårt café.Du ska ha det dagliga ansvaret i caféet när det gäller produktion, beställningar och personal.Du kommer vara aktiv i produktionen och sälja till kund i caféet. Maila oss för mer info Visa mer
Vi söker en driftig, ansvarsfull och modern ansvarig chef till vårt café.Du ska ha det dagliga ansvaret i caféet när det gäller produktion, beställningar och personal.Du kommer vara aktiv i produktionen och sälja till kund i caféet. Maila oss för mer info Visa mindre

Grill och köksbiträde till Torggrillen i Kristinehamn 75%

Arbete i gatukök och de arbetsuppgifter som förekommer. Kundkontakt samt tillagning av mat. Servering ingår också. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete i gatukök. Du kommer få arbeta med att tillaga mat samt servera gästerna. Gatukök där du får jobba med att tillaga mat, ta hand om gäster och till viss del även servering. Visa mer
Arbete i gatukök och de arbetsuppgifter som förekommer. Kundkontakt samt tillagning av mat. Servering ingår också.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete i gatukök. Du kommer få arbeta med att tillaga mat samt servera gästerna.

Gatukök där du får jobba med att tillaga mat, ta hand om gäster och till viss del även servering. Visa mindre