Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Kristinehamn

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Kockar till Serviceavdelningen, vikariat

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker tre vikarierande kockar till serviceavdelningen som älskar matlagning och tycker om att ge bra service till våra matgäster. Serviceavdelningen ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker tre vikarierande kockar till serviceavdelningen som älskar matlagning och tycker om att ge bra service till våra matgäster.

Serviceavdelningen ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden.

Vår avdelning har 18 kök varav nio inom förskolan, ett kök inom äldreomsorgen och åtta kök inom skolan. Totalt lagas mat i elva av köken och sju kök är serveringskök dit maten kommer färdig och är klar att serveras.

Stenstalidskolan är en F-9-skola och är en del av norra rektorsområdet. Anpassad grundskola finns också här. Stenstalidskolan är i behov av en vikarierande kock fram till juni år 2025.

Djurgårdsskolan är en F-9 skola och är en del av det södra rektorsområdet. Djurgårdsskolan är i behov av två vikarierande kockar fram till juni år 2025. Chans till förlängning finns för samtliga tre tjänster.

ARBETSUPPGIFTER
Matlagning är en stor del av arbetet och som kock på en av våra två skolor kommer du att förbereda, tillaga och servera frukost, lunch och mellanmål till våra gäster. Förutom det ingår arbetsuppgifter som disk, städ och egenkontroll. Viss varubeställning kan även förekomma.

Du kommer att ingå i ett team om fyra personer där ni samarbetar och hjälps åt med det dagliga arbetet. Arbetstiden är förlagd dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:

• är utbildad kock
• har erfarenhet som kock från storkök och/eller restaurangbranschen
• har kunskap om olika sorters specialkost, egenkontroll och beställningar
• Har god datorvana
• kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska då arbetet innebär en stor del muntlig och skriftlig kommunikation
• Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kostdatasystemet Mashie.

För att lyckas i rollen krävs det att du planerar, organiserar, prioriterar och tar ansvar för dina uppgifter. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och har en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du flexibel och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. För att lyckas i rollen krävs det att du är driven i att vara med och utveckla verksamheten och maten till våra gäster. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, fordon, renhållning, stab och vatten & avlopp.

Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Restaurangbiträde till Kristinehamn

Ansök    Maj 27    Hejan AB    Restaurangbiträde
Brinner du för service och gäster? Då är tjänsten som restaurangbiträde på restaurang pizzeria VALENTINO något för dig. Restaurang pizzeria Valentino erbjuder pizza, kebab, sallad, a la carte och fullständiga rättigheter. En mysig och fresh miljö till både lunch och middag, Restaurangen är välbesökt och de flesta gäster vill beställa via telefon och komma förbi och hämta. Som restaurangbiträde arbetar du dagtid, du behöver inte kunna jobbet perfekt. ... Visa mer
Brinner du för service och gäster?
Då är tjänsten som restaurangbiträde på restaurang pizzeria VALENTINO något för dig.

Restaurang pizzeria Valentino erbjuder pizza, kebab, sallad, a la carte och fullständiga rättigheter. En mysig och fresh miljö till både lunch och middag,
Restaurangen är välbesökt och de flesta gäster vill beställa via telefon och komma förbi och hämta.

Som restaurangbiträde arbetar du dagtid, du behöver inte kunna jobbet perfekt. Vi lär dig yrket så snabbt som möjligt. Du behöver inte kunna språket heller, vi visar dig vad du ska göra. Vi pratar Kurdiska, turkiska och flera språk. Vi söker en person som är duktig och villig att lära sig yrket. Du är glad, positiv och tycker om att jobba med människor. Du ställer upp när det behövs och gillar arbeta över avdelningsgränser.
Vi välkomnar gärna sökande som bidrar till etnisk kulturell mångfald och könsfördelnings då vi tycker att det är berikande för verksamheten.

Tjänsten skall tillsättas snarast så skicka ansökan idag.

VI TAR EMOT ASÖKNINGAR VIA MAIL, ANSTÄLLNINGEN AVSER 0 Visa mindre

Restaurangbiträde på heltid sökes

Ansök    Jun 11    Mitan47 AB    Restaurangbiträde
Mitan47 AB bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare tre restaurangbiträden på heltid. Vi söker dig som har erfarenhet, är glad & serviceinriktad och van att arbeta i team med högt tempo. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga för... Visa mer
Mitan47 AB bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare tre restaurangbiträden på heltid.
Vi söker dig som har erfarenhet, är glad & serviceinriktad och van att arbeta i team med högt tempo.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizza bagaren

Ansök    Apr 25    MASSUM Restaurang AB    Köksbiträde
Hej! Vi på Alanya pizzeria söker en duktig pizza bagare samt köksbiträde som kan hjälpa till med nästan allt möjligt i köket och ute i salen, gärna en som har bakgrund inom resturang och matlagning, B körkort är extra bra för vårat arbete eftersom vi gör utkörningar Visa mer
Hej!
Vi på Alanya pizzeria söker en duktig pizza bagare samt köksbiträde som kan hjälpa till med nästan allt möjligt i köket och ute i salen, gärna en som har bakgrund inom resturang och matlagning, B körkort är extra bra för vårat arbete eftersom vi gör utkörningar Visa mindre

Diskare

Ansök    Apr 22    Wok Café i Kristinehamn AB    Diskare
Vi söker en person som är positiv, arbetsvillig, stresstålig. Du ska lätt samarbeta med arbetskamrat. Du har ansvarig för diskning och städning i köket. Visa mer
Vi söker en person som är positiv, arbetsvillig, stresstålig. Du ska lätt samarbeta med arbetskamrat. Du har ansvarig för diskning och städning i köket. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Apr 19    Adecco Sweden AB    Restaurangbiträde
Är du en serviceinriktad, ansvarstagande och samarbetsvillig person som letar efter nästa steg i arbetslivet? Har du tidigare erfarenhet av eller vill ha erfarenhet av restaurangbranschen? Se hit! Nu finns chansen till en varierande och spännande tjänst på FaciliTec som restaurangbiträde/köksassistent. Där du kommer att vara med och förbereda och tillaga läckra måltider i en trevlig restaurangmiljö tillsammans med matintresserade kollegor. Om tjänsten S... Visa mer
Är du en serviceinriktad, ansvarstagande och samarbetsvillig person som letar efter nästa steg i arbetslivet? Har du tidigare erfarenhet av eller vill ha erfarenhet av restaurangbranschen? Se hit!

Nu finns chansen till en varierande och spännande tjänst på FaciliTec som restaurangbiträde/köksassistent. Där du kommer att vara med och förbereda och tillaga läckra måltider i en trevlig restaurangmiljö tillsammans med matintresserade kollegor.

Om tjänsten

Som restaurangbiträde på FaciliTecs personalrestaurang ansvarar du tillsammans med kollegor för att servera omkring 170 gäster dagligen.

Personalrestaurangen är en unik matupplevelse skapad för de anställda och deras gäster. Filosofin är att erbjuda bekväm och näringsrik mat av högkvalitet i en inbjudande atmosfär. FaciliTec strävar efter att erbjuda prisvärda, miljövänliga och hälsosamma alternativ. Där varje måltid ska vara en smakupplevelse och där varje besök ska vara en möjlighet att skapa minnesvärda stunder tillsammans.

Ansvarsområden:

- Förbereda och laga mat enligt restaurangens standarder och recept.

- Hantera köksutrustning och säkerställa en ren arbetsmiljö.

- Samarbeta med andra köksmedarbetare för att säkerställa effektivitet och kvalitet i matproduktionen.

Uppdraget är ett vikariat på 2 månader till att börja med, med chans till förlängning. Du är anställd som konsult via Adecco. Starten för uppdraget är omgående så vänta inte med din ansökan!

Om dig

Krav:

- Kommunicerar oförhindrat på svenska och engelska.

Meriterande:

- Körkort (B).

- Relevant utbildning.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om FaciliTec

FaciliTec erbjuder omfattande facility management-tjänster i Norden och Polen med fokus på fastighetsförvaltning och att skapa trivsel i vardagen. FaciliTec bildades 2021 och har sedan sommaren 2023 över 250 anställda som betjänar nära 1 000 kunder i sex länder. Deras specialiteter inkluderar hög teknisk kompetens och skräddarsydda lösningar med personlig service. FaciliTec verkar för att sätta kunden och deras mål i fokus – det handlar om ständiga förbättringar – om att leta efter bra lösningar och förbättringar samtidigt som de utför arbetet. Det handlar om yrkeskunnande, yrkesstolthet och goda resultat.

Om Adecco

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Mathilde Branth, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Sökord

Restaurang, Kock, Konsult, Vikariat, Adecco, Karlstad, Kristinehamn Visa mindre

Reception/Café Kristinehamn Arena

80% tjänst Café/Reception Vill du bli en del av vårt härliga team? Vi söker dig med erfarenhet och hög känsla för service som alltid sätter kunden i fokus. Som person behöver du vara positiv, självgående, initiativtagande, gilla att arbeta i ett högt tempo med en god samarbetsförmåga. I tjänsten ingår kväll och helgarbete. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Vi söker dig: Är 18 år fyllda. Är nyfiken och öppen... Visa mer
80% tjänst Café/Reception
Vill du bli en del av vårt härliga team?
Vi söker dig med erfarenhet och hög känsla för service som alltid sätter kunden i fokus. Som person behöver du vara positiv, självgående, initiativtagande, gilla att arbeta i ett högt tempo med en god samarbetsförmåga. I tjänsten ingår kväll och helgarbete. Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.


Vi söker dig:
Är 18 år fyllda.
Är nyfiken och öppen och gillar att träffa nya människor.
Strävar efter att alltid ge det lilla extra i mötet med kunder.
Trivs med att arbeta i en fartfylld miljö.
Är en driven, ansvarstagande och självgående person.
Är målmedveten och har en god planeringsförmåga.


Arbetsuppgifter:
Förberedning av mackor, sallader och fika
Kundservice
Kassa/försäljning
Servering
Städ Visa mindre

Kock till FaciliTec

Ansök    Apr 9    Adecco Sweden AB    Kock, à la carte
Är du en serviceinriktad, ansvarstagande och samarbetsvillig person som letar efter nästa steg i arbetslivet? Har du tidigare erfarenhet av restaurangbranschen och gillar att arbeta med mat? Se hit! Nu finns chansen till en varierande och spännande tjänst på FaciliTec som kock. Du kommer att vara ansvarig för att förbereda och tillaga läckra måltider i en trevlig restaurangmiljö tillsammans med matintresserade kollegor. Om tjänsten Som kock på FaciliTec... Visa mer
Är du en serviceinriktad, ansvarstagande och samarbetsvillig person som letar efter nästa steg i arbetslivet? Har du tidigare erfarenhet av restaurangbranschen och gillar att arbeta med mat? Se hit!

Nu finns chansen till en varierande och spännande tjänst på FaciliTec som kock. Du kommer att vara ansvarig för att förbereda och tillaga läckra måltider i en trevlig restaurangmiljö tillsammans med matintresserade kollegor.

Om tjänsten

Som kock på FaciliTecs personalrestaurang ansvarar du tillsammans med kollegor för att servera omkring 170 gäster dagligen.

Personalrestaurangen är en unik matupplevelse skapad för de anställda och deras gäster. Filosofin är att erbjuda bekväm och näringsrik mat av högkvalitet i en inbjudande atmosfär. FaciliTec strävar efter att erbjuda prisvärda, miljövänliga och hälsosamma alternativ. Där varje måltid ska vara en smakupplevelse och där varje besök ska vara en möjlighet att skapa minnesvärda stunder tillsammans.

Ansvarsområden:

• Förbereda och laga mat enligt restaurangens standarder och recept.
• Hantera köksutrustning och säkerställa en ren arbetsmiljö.
• Samarbeta med andra köksmedarbetare för att säkerställa effektivitet och kvalitet i matproduktionen.

Uppdraget är ett vikariat på 2 månader till att börja med, med chans till förlängning. Du är anställd som konsult via Adecco.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen. Vi ser gärna att du arbetat som kock eller liknande tidigare.

Krav:

• Erfarenhet av att arbeta i kök med matlagning, företrädesvis som kock.
• Kommunicerar oförhindrat på svenska och engelska.

Meriterande:

• Körkort (B).
• Relevant utbildning.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om FaciliTec

FaciliTec erbjuder omfattande facility management-tjänster i Norden och Polen med fokus på fastighetsförvaltning och att skapa trivsel i vardagen. FaciliTec bildades 2021 och har sedan sommaren 2023 över 250 anställda som betjänar nära 1 000 kunder i sex länder. Deras specialiteter inkluderar hög teknisk kompetens och skräddarsydda lösningar med personlig service. FaciliTec verkar för att sätta kunden och deras mål i fokus – det handlar om ständiga förbättringar – om att leta efter bra lösningar och förbättringar samtidigt som de utför arbetet. Det handlar om yrkeskunnande, yrkesstolthet och goda resultat.

Om Adecco

Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Mathilde Branth, [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten [email protected]
Välkommen med din ansökan!

Sökord

Restaurang, Kock, Konsult, Vikariat, Adecco, Karlstad, Kristinehamn Visa mindre

Restaurangbiträde på heltid sökes

Ansök    Apr 5    Mitan47 AB    Restaurangbiträde
Mitan47 AB bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare två restaurangbiträden på heltid. Vi söker dig som har erfarenhet, är glad & serviceinriktad och van att arbeta i team med högt tempo. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga för... Visa mer
Mitan47 AB bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare två restaurangbiträden på heltid.
Vi söker dig som har erfarenhet, är glad & serviceinriktad och van att arbeta i team med högt tempo.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarpersonal Campingplats

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jobba hos oss Sommarpersonal Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail. Krav för tjänsten: Äldre än 18 år. Flytande svenska i tal och skrift. Bra på engelska i tal och skrift. ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Jobba hos oss
Sommarpersonal

Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail.

Krav för tjänsten:

Äldre än 18 år.

Flytande svenska i tal och skrift.

Bra på engelska i tal och skrift.


Önskvärt:

Förståelse av tyska.

Öppen, ärlig, gillar att arbeta med människor, intresse för språk.


Arbetsuppgifter:

In/utcheckning av gäster.

Försäljning av kioskvaror, glass.

Svara i telefon.

Städning av servicehus och reception.


Arbetstider:

Tidsbegränsad anställning.

Maj till mitten av augusti.

20 – 35  timmar per vecka.


Viktig att veta:

Medarbetarna är välutbildade och övervakade av oss under de första 2 veckorna.

Vi arbetar regelbundet lördagar, söndagar och även midsommarhelgen.

Receptionens öppettider är från 9.00 till 20.00 i olika skift från 5 till 8 timmar.

Semester är inte möjlig från maj till mitten av augusti.

Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Feb 8    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Feb 7    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Feb 7    King Food AB    Restaurangbiträde
Är du vår nästa stjärna? Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?

Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete, där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Vill du vara en del av Burger King Sverige?

Vi kan erbjuda dig:

Att få vara en del i ett sammansvetsat team

En spännande vardag med högt tempo och utmaningar

Personlig utveckling och karriärs möjligheter

Flexibla arbetstider

Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal med hrfBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Servitris

Ansök    Feb 7    Mat Av Wenner AB    Servitör/Servitris
Ölme Prästgård vill nu bli fler! Vi är en resturang belägen mellan Kristinehamn och Karlstad. Som ständigt arbetar med lokala råvaror och som anpassar menyn efter säsongens utbud. Vi söker dig som är en kunnig servitris med stor erfarenhet som har service nära hjärtat. Vi ser gärna att du med självförtroende kan presentera våran meny för våra gäster samt har bra allmänbildning kring vin. Du ska vara punktlig, noggrann och självgående.... Visa mer
Ölme Prästgård vill nu bli fler!
Vi är en resturang belägen mellan Kristinehamn och Karlstad. Som ständigt arbetar med lokala råvaror och som anpassar menyn efter säsongens utbud.
Vi söker dig som är en kunnig servitris med stor erfarenhet som har service nära hjärtat.
Vi ser gärna att du med självförtroende kan presentera våran meny för våra gäster samt har bra allmänbildning kring vin.
Du ska vara punktlig, noggrann och självgående. Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 7    Mat Av Wenner AB    Kock, à la carte
Vi på Ölme prästgård vill bli fler! Vi är en resturang belägen mellan Kristinehamn och Karlstad. Som ständigt arbetar med lokala råvaror och som anpassar menyn efter säsongens utbud. Vi söker dig som är engagerad och som brinner för det lilla extra inom matlagning och råvaror. Som gärna har tidigare erfarenhet av Fine - Dining. Vi på Ölme Prästgård stävar hela tiden efter att utvecklas och bli bättre. Vi ser gärna att du vill vara med på våran resa och kl... Visa mer
Vi på Ölme prästgård vill bli fler!
Vi är en resturang belägen mellan Kristinehamn och Karlstad. Som ständigt arbetar med lokala råvaror och som anpassar menyn efter säsongens utbud.
Vi söker dig som är engagerad och som brinner för det lilla extra inom matlagning och råvaror. Som gärna har tidigare erfarenhet av Fine - Dining.
Vi på Ölme Prästgård stävar hela tiden efter att utvecklas och bli bättre. Vi ser gärna att du vill vara med på våran resa och klarar av att hjälpa oss utveckla den nordiska gastronomin.
När vi serverar avsmakningsmenyer här på Prästgården, så presenterar kockarna maten de tillagat så därför önskar vi att du med självförtroende kan gå ut och presentera våran meny för våra gäster.


Tom juni söker vi någon extra vid behov därefter kan vi erbjuda en tjänst på 75% som kan bli mer. Visa mindre

Sommarpersonal Campingplats

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jobba hos oss Sommarpersonal Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail. Krav för tjänsten: Äldre än 18 år. Flytande svenska i tal och skrift. Bra på engelska i tal och skrift. ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Jobba hos oss
Sommarpersonal

Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail.

Krav för tjänsten:

Äldre än 18 år.

Flytande svenska i tal och skrift.

Bra på engelska i tal och skrift.


Önskvärt:

Förståelse av tyska.

Öppen, ärlig, gillar att arbeta med människor, intresse för språk.


Arbetsuppgifter:

In/utcheckning av gäster.

Försäljning av kioskvaror, glass.

Svara i telefon.

Städning av servicehus och reception.


Arbetstider:

Tidsbegränsad anställning.

Maj till mitten av augusti.

20 – 35  timmar per vecka.


Viktig att veta:

Medarbetarna är välutbildade och övervakade av oss under de första 2 veckorna.

Vi arbetar regelbundet lördagar, söndagar och även midsommarhelgen.

Receptionens öppettider är från 9.00 till 20.00 i olika skift från 5 till 8 timmar.

Semester är inte möjlig från maj till mitten av augusti.

Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Sommarpersonal Campingplats

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jobba hos oss Sommarpersonal Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail. Krav för tjänsten: Äldre än 18 år. Flytande svenska i tal och skrift. Bra på engelska i tal och skrift. ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Jobba hos oss
Sommarpersonal

Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail.

Krav för tjänsten:

Äldre än 18 år.

Flytande svenska i tal och skrift.

Bra på engelska i tal och skrift.


Önskvärt:

Förståelse av tyska.

Öppen, ärlig, gillar att arbeta med människor, intresse för språk.


Arbetsuppgifter:

In/utcheckning av gäster.

Försäljning av kioskvaror, glass.

Svara i telefon.

Städning av servicehus och reception.


Arbetstider:

Tidsbegränsad anställning.

Maj till mitten av augusti.

20 – 35  timmar per vecka.


Viktig att veta:

Medarbetarna är välutbildade och övervakade av oss under de första 2 veckorna.

Vi arbetar regelbundet lördagar, söndagar och även midsommarhelgen.

Receptionens öppettider är från 9.00 till 20.00 i olika skift från 5 till 8 timmar.

Semester är inte möjlig från maj till mitten av augusti.

Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Serveringspersonal till Oliveriet Kristinehamn och Karlstad

Ansök    Feb 6    Ossidiana AB    Servitör/Servitris
Just nu söker vi serveringspersonal för sommarsäsongen till våra restauranger i Kristinehamn och Karlstad. Vi söker dig -som har italiensk mat & dryck som passion -gillar att jobba i ett högt tempo i en äkta italiensk miljö. -har positiv energi, är noggrann och älskar att jobba med gäster. Det betyder att du känner samma passion som vi på Oliveriet för god mat och bra service så ansök om du känner igen dig att du: - vågar utmana dig själv och vill väx... Visa mer
Just nu söker vi serveringspersonal för sommarsäsongen till våra restauranger i Kristinehamn och Karlstad.
Vi söker dig
-som har italiensk mat & dryck som passion
-gillar att jobba i ett högt tempo i en äkta italiensk miljö.
-har positiv energi, är noggrann och älskar att jobba med gäster.


Det betyder att du känner samma passion som vi på Oliveriet för god mat och bra service så ansök om du känner igen dig att du:
- vågar utmana dig själv och vill växa som person.
- sätter laget före jaget och är en schysst kollega
- är lösningsorienterad och trivs med ett högt tempo.
- bidrar med positiv energi till din arbetsplats.
- är noggrann och vill hålla hög kvalitet i allt du gör.
Kunskaper i italienska är ett plus.


Är detta du? Om ja maila en ansökan till [email protected] och bifoga cv och personligt brev. Skriv även i din ansökan om du söker jobb i Kristinehamn eller Karlstad.
Vi kommer endast att svara på ansökningar på mail. Visa mindre

Sommarpersonal Campingplats

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jobba hos oss Sommarpersonal Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail. Krav för tjänsten: Äldre än 18 år. Flytande svenska i tal och skrift. Bra på engelska i tal och skrift. ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Jobba hos oss
Sommarpersonal

Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail.

Krav för tjänsten:

Äldre än 18 år.

Flytande svenska i tal och skrift.

Bra på engelska i tal och skrift.


Önskvärt:

Förståelse av tyska.

Öppen, ärlig, gillar att arbeta med människor, intresse för språk.


Arbetsuppgifter:

In/utcheckning av gäster.

Försäljning av kioskvaror, glass.

Svara i telefon.

Städning av servicehus och reception.


Arbetstider:

Tidsbegränsad anställning.

Maj till mitten av augusti.

20 – 35  timmar per vecka.


Viktig att veta:

Medarbetarna är välutbildade och övervakade av oss under de första 2 veckorna.

Vi arbetar regelbundet lördagar, söndagar och även midsommarhelgen.

Receptionens öppettider är från 9.00 till 20.00 i olika skift från 5 till 8 timmar.

Semester är inte möjlig från maj till mitten av augusti.

Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Sommarpersonal Campingplats

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jobba hos oss Sommarpersonal Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail. Krav för tjänsten: Äldre än 18 år. Flytande svenska i tal och skrift. Bra på engelska i tal och skrift. ... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Jobba hos oss
Sommarpersonal

Inför varje säsong söker vi ett visst antal sommarpersonal. Ansökan med cv och personligt brev skickas via e-mail.

Krav för tjänsten:

Äldre än 18 år.

Flytande svenska i tal och skrift.

Bra på engelska i tal och skrift.


Önskvärt:

Förståelse av tyska.

Öppen, ärlig, gillar att arbeta med människor, intresse för språk.


Arbetsuppgifter:

In/utcheckning av gäster.

Försäljning av kioskvaror, glass.

Svara i telefon.

Städning av servicehus och reception.


Arbetstider:

Tidsbegränsad anställning.

Maj till mitten av augusti.

20 – 35  timmar per vecka.


Viktig att veta:

Medarbetarna är välutbildade och övervakade av oss under de första 2 veckorna.

Vi arbetar regelbundet lördagar, söndagar och även midsommarhelgen.

Receptionens öppettider är från 9.00 till 20.00 i olika skift från 5 till 8 timmar.

Semester är inte möjlig från maj till mitten av augusti.

Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

restaurangbiträde på deltid sökes

Ansök    Jan 4    Mitan47 AB    Restaurangbiträde
Mitan47 AB bedriver restaurang och pizzeria verksamhet i centrala Kristinehamn. vi behöver förstärka vårt team med ett restaurangbiträde på deltid (minst 50%) vi behöver dig som kan ta hand om kunderna på bästa sätt, vara trevligt, glad, omtänksamt m.m. Du behöver också hantera stressituationer väldigt bra Arbetsuppgifter: sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom ... Visa mer
Mitan47 AB bedriver restaurang och pizzeria verksamhet i centrala Kristinehamn. vi behöver förstärka vårt team med ett restaurangbiträde på deltid (minst 50%) vi behöver dig som kan ta hand om kunderna på bästa sätt, vara trevligt, glad, omtänksamt m.m. Du behöver också hantera stressituationer väldigt bra Arbetsuppgifter: sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering /diskplock, lagerhantering och städning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare sökes

Ansök    Nov 20    Henna HB    Pizzabagare
Henna Handelsbolag bedriver pizzeriaverksamhet under namnet Jacobs Pizzeria i Kristinehamn. Vi behöver förstärka vår personalstyrka med en pizzabagare och söker dig som är stresstålig, ordningsam och arbetar väl i team. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en pizzabagare. Tidigare erfarenhet av arbetet är meriterande. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetspl... Visa mer
Henna Handelsbolag bedriver pizzeriaverksamhet under namnet Jacobs Pizzeria i Kristinehamn.
Vi behöver förstärka vår personalstyrka med en pizzabagare och söker dig som är stresstålig, ordningsam och arbetar väl i team.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en pizzabagare.
Tidigare erfarenhet av arbetet är meriterande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare till Pizzeria Empoli.

Ansök    Okt 31    Pizzeria Dönmeler KB    Pizzabagare
Dina arbetsuppgifter är att baka pizza och utveckla vår orientaliska rätter samt andra förekommande arbetsuppgifter i en pizzeria. Visa mer
Dina arbetsuppgifter är att baka pizza och utveckla vår orientaliska rätter samt andra förekommande arbetsuppgifter i en pizzeria. Visa mindre

Bingovärd/Bingovärdinna

Vi söker medarbetare som kan arbeta extra vid behov. Arbetspassen varierar mellan dag, kväll och helger. Kriterier: Du ska ha fyllt 18år Du ska ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift) Kunskap och vana med tekniska stödfunktioner i jobbet. Exvis dator, scanner, uppkopplingar via nätet och telelinjer. Ordningsam och stresstålig Ansvarsfull då man hanterar pengar såväl kontant som kort Visa mer
Vi söker medarbetare som kan arbeta extra vid behov. Arbetspassen varierar mellan dag, kväll och helger.
Kriterier:
Du ska ha fyllt 18år
Du ska ha goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
Kunskap och vana med tekniska stödfunktioner i jobbet. Exvis dator, scanner, uppkopplingar via nätet och telelinjer.
Ordningsam och stresstålig
Ansvarsfull då man hanterar pengar såväl kontant som kort Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Okt 10    King Food AB    Restaurangbiträde
Är du vår nästa stjärna? Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?

Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete, där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Vill du vara en del av Burger King Sverige?

Vi kan erbjuda dig:

Att få vara en del i ett sammansvetsat team

En spännande vardag med högt tempo och utmaningar

Personlig utveckling och karriärs möjligheter

Flexibla arbetstider

Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal med hrfBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Okt 10    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Kock 100% till Uranusköket

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill bidra till att måltiden blir en av dagens höjdpunkter för våra äldre, då är det dig vi söker! Serviceavdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig och god mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning med ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Vi söker nu en kock till Uranus köket. Köket är ett produktions... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill bidra till att måltiden blir en av dagens höjdpunkter för våra äldre, då är det dig vi söker!

Serviceavdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig och god mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning med ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Vi söker nu en kock till Uranus köket. Köket är ett produktionskök för kommunens centrala särskilda boenden. Du kommer att ingå i ett team om 5 medarbetare som varje dag lagar ca 300 portioner lunch inklusive dessert och cirka 250 middagar till våra matgäster.

Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, fordon, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar förvaltningen bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår tillagning av dagens måltider inklusive specialkost. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår. Kontakt med kunder och leverantörer. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter. Arbetstiden är schemalagd med pass dagtid samt kvällar och helger.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock med flerårig erfarenhet i storkök alt. restaurangkök. Vi ser att du har kunskaper om riktlinjer och rekommendationer vad gäller mat för äldre samt special koster. Du behöver ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Vi arbetar med en digitaliserad måltidsprocess och det är meriterande är om du har erfarenhet av arbete i kostdatasystemet Mashie.

Som person är du driftig och flexibel. Du har ett stort hjärta för matlagning. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

kock

Hej Vi behöver en kock kan laga Ala carte Duktig och ansvarig och trevligt. ingen erfarenhet krav kan besöka eller skicka Email Charlies Pizzeria Norra Hamngatan 4, 681 30 Kristinehamn [email protected] Visa mer
Hej Vi behöver en kock kan laga Ala carte
Duktig och ansvarig och trevligt.
ingen erfarenhet krav


kan besöka eller skicka Email
Charlies Pizzeria
Norra Hamngatan 4, 681 30 Kristinehamn
[email protected] Visa mindre

Arbetsledande förstekock

Vill du vara med att utveckla måltiderna och laga mat till våra elever vid Djurgårdsskolan? Nu söker vi en arbetsledande förstekock till Djurgårdsskolans kök. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! Djurgårdsskolans kök är ett produktionskök för en F-9 skola med ett team om fem medarbetare som varje vardag lagar lunch till ca 750 portioner och serverar frukost och mellanmål till eleverna. Vi är i en spännande utvecklingsfas med ett sto... Visa mer
Vill du vara med att utveckla måltiderna och laga mat till våra elever vid Djurgårdsskolan?

Nu söker vi en arbetsledande förstekock till Djurgårdsskolans kök. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Djurgårdsskolans kök är ett produktionskök för en F-9 skola med ett team om fem medarbetare som varje vardag lagar lunch till ca 750 portioner och serverar frukost och mellanmål till eleverna. Vi är i en spännande utvecklingsfas med ett stort fokus på digitalisering och utveckling av våra måltider.

Serviceavdelningen ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig och god mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning med ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden.

Tekniska förvaltningen består av knappt 200 medarbetare och verkar för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att barn, ungdomar och äldre får näringsriktig och god kost på våra skolverksamheter och särskilda boenden. Vi ansvarar för invånarnas tillgång till rent och friskt vatten i kranen. Vi sköter insamlingen av hushållsavfall och avfallsanläggning, lokalvård för våra förvaltningslokaler, kontrakt och hyreshantering samt service. Till oss tillhör även fritidsanläggningar, parker och lekparker.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att du leder och fördelar det dagliga arbetet, deltar i tillagning av dagens måltider inklusive specialkost. Du ska planera och utveckla måltiderna tillsammans med ditt team.

I din roll ingår bland annat att ansvara för att köket når avdelningens uppsatta mål, kökets egenkontroll, planera och göra inköp, granska fakturor och delta i menyplaneringar. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som disk, servering och städ ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• är utbildad kock med flerårig erfarenhet av att leda verksamhet och medarbetare i storkök- eller restaurangkök.
• är van att utveckla drift i köket samt arbeta kund- och gästorienterat.
• är van att använda IT- och data som stöd i ditt arbete.
• har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
• har kunskaper om riktlinjer och rekommendationer vad gäller mat för barn samt specialkost.

Utbildningen "Arbetsledare inom måltidsservice" vid Yrkeshögskolan TUC är meriterande.

Vi arbetar mot en digitaliserad måltidsprocess och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kostdatasystemet Mashie.

Vi ser gärna att du är trygg och självgående med mod- och utvecklingsvilja. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och bidra med nya tankar och idéer. Du har god förmåga att skapa engagemang hos dina medarbetare och förutsättningar till att verksamheten utvecklas efter uppsatta mål. Rollen kräver att du är flexibel, lyhörd och kommunikativ för att kunna leda, inspirera och få fram det bästa hos andra då arbetet innebär mycket kontakter med nya människor och situationer. Du bör se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och vid eventuell intervju kommer personliga egenskaper och formell kompetens att bedömas.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Pizza bagare

Hej Vi behöver pizzabagare Duktig och ansvarig och trevligt. ingen erfarenhet krav kan besöka eller skicka Email Charlies Pizzeria Norra Hamngatan 4, 681 30 Kristinehamn [email protected] Visa mer
Hej Vi behöver pizzabagare
Duktig och ansvarig och trevligt.
ingen erfarenhet krav


kan besöka eller skicka Email
Charlies Pizzeria
Norra Hamngatan 4, 681 30 Kristinehamn
[email protected] Visa mindre

Servitör / Servitris

Ansök    Aug 29    SATJ RESTAURANG AB    Servitör/Servitris
Parma restaurang på Kungsgatan 23A mitt i centrala Kristinehamn, är ett populärt besöksmål för stadens invånare samt turister under årets alla dagar, med vårt breda utbud av a la carte. Vi är alltid ett populärt val, och därmed vill vi utöka med serveringspersonal till vårt härliga team. Märk din ansökan med ”Serveringspersonal” Vi söker nu serveringspersonal med tidigare erfarenhet för heltidstjänst kvällar/dagtid. Utbildning/Erfarenhet Som serveri... Visa mer
Parma restaurang på Kungsgatan 23A mitt i centrala Kristinehamn, är ett populärt besöksmål för stadens invånare samt turister under årets alla dagar, med vårt breda utbud av a la carte. Vi är alltid ett populärt val, och därmed vill vi utöka med serveringspersonal till vårt härliga team.
Märk din ansökan med ”Serveringspersonal”
Vi söker nu serveringspersonal med tidigare erfarenhet för heltidstjänst kvällar/dagtid.
Utbildning/Erfarenhet
Som serveringspersonal kommer du vara ansiktet utåt mot våra gäster och därmed ser vi gärna att du är en social person som har hög arbetsmoral och är stresstålig. Krav är att du har meriterande erfarenhet av serveringsyrket. Visa mindre

kock

Ansök    Aug 11    Havin    Specialkock
Hej Vi behöver en kock kan laga Ala carte Duktig och ansvarig och trevligt. ingen erfarenhet krav kan besöka eller skicka Email Charlies Pizzeria Norra Hamngatan 4, 681 30 Kristinehamn [email protected] Visa mer
Hej Vi behöver en kock kan laga Ala carte
Duktig och ansvarig och trevligt.
ingen erfarenhet krav


kan besöka eller skicka Email
Charlies Pizzeria
Norra Hamngatan 4, 681 30 Kristinehamn
[email protected] Visa mindre

Pizza bagare

Ansök    Aug 11    Havin    Pizzabagare
Hej Vi behöver pizzabagare Duktig och ansvarig och trevligt. ingen erfarenhet krav kan besöka eller skicka Email Charlies Pizzeria Norra Hamngatan 4, 681 30 Kristinehamn [email protected] Visa mer
Hej Vi behöver pizzabagare
Duktig och ansvarig och trevligt.
ingen erfarenhet krav


kan besöka eller skicka Email
Charlies Pizzeria
Norra Hamngatan 4, 681 30 Kristinehamn
[email protected] Visa mindre

Kock timvikarier

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu flera timvikarier till serviceavdelningen! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Tjänsten är en timanställning och du kommer att bokas på uppdrag via... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu flera timvikarier till serviceavdelningen!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Tjänsten är en timanställning och du kommer att bokas på uppdrag via kommunens bemmaningscentral. Serviceavdelningen har 14 tillagningskök och 3 serveringskök inom skola, förskola och äldreomsorg.

Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, centraliserad vagnpark, renhållning, stab och VA. Utöver måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter som kock ingår tillagning av dagens lunch inklusive specialkost. Arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår också i uppdraget.

Du kommer arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i köket.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och dokumenterad praktisk erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du behöver ha kunskap i näringslära, specialkost och egenkontroll. Vidare behöver du kunna behärska svenska språket i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med våra matgäster. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Extrajobb i Kristinehamn

Ansök    Jun 26    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team! Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och rest... Visa mer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team!
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Malin Persson på 0722 18 17 54 eller maila till [email protected].


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

restaurangbiträde på deltid sökes

Ansök    Jul 23    Mitan47 AB    Restaurangbiträde
Mitan47 AB bedriver restaurang och pizzeria verksamhet i centrala Kristinehamn. vi behöver förstärka vårt team med ett restaurangbiträde på deltid (minst 75%) vi behöver dig som kan ta hand om kunderna på bästa sätt, vara trevligt, glad, omtänksam m.m. Du behöver också hantera stressituationer väldigt bra. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Öppen för alla Vi f... Visa mer
Mitan47 AB bedriver restaurang och pizzeria verksamhet i centrala Kristinehamn. vi behöver förstärka vårt team med ett restaurangbiträde på deltid (minst 75%) vi behöver dig som kan ta hand om kunderna på bästa sätt, vara trevligt, glad, omtänksam m.m. Du behöver också hantera stressituationer väldigt bra.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kristinehamn: Sushikock till ICA Maxi

Ansök    Maj 29    Jobbakuten Väst AB    Kock, storhushåll
Vi rekryterar en shushikock till ICA Maxi i Kristinehamn Vi söker en sushikock som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass. Du vill vara med och driva din avdelning framåt och ta ett stort ansvar för den dagliga driften. Du måste kunna arbeta under alla våra öppettider. Vi söker en medarbetare till våra produktionsavdelningar. Du är en erfaren sushikock och vi ser gärna att du har erfarenhet av kallkök,... Visa mer
Vi rekryterar en shushikock till ICA Maxi i Kristinehamn

Vi söker en sushikock som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass. Du vill vara med och driva din avdelning framåt och ta ett stort ansvar för den dagliga driften. Du måste kunna arbeta under alla våra öppettider.

Vi söker en medarbetare till våra produktionsavdelningar. Du är en erfaren sushikock och vi ser gärna att du har erfarenhet av kallkök, delikatess, uppläggningar och/eller kock. Våra avdelningar erbjuder kunden en rad måltidslösningar, allt ifrån lunch, smörgåstårta till catering. Du gillar att arbeta i en fartfylld miljö och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder.

Vi vill att du har erfarenhet av liknande arbete, gärna i butik.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten, [email protected] Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 13    Huy Hung Thai AB    Kock, à la carte
Hej! Vi söker en glad och serviceinriktad kock som kan laga thai, kina och vietnamesisk maträtter . Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet. Visa mer
Hej! Vi söker en glad och serviceinriktad kock som kan laga thai, kina och vietnamesisk maträtter . Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Maj 31    King Food AB    Restaurangbiträde
Är du vår nästa stjärna? Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?

Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete, där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Vill du vara en del av Burger King Sverige?

Vi kan erbjuda dig:

Att få vara en del i ett sammansvetsat team

En spännande vardag med högt tempo och utmaningar

Personlig utveckling och karriärs möjligheter

Flexibla arbetstider

Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal med hrfBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Köksbiträde

Vi söker ett köksbiträde som plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket. Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker även kött. Vi önskar helst en thailändsk kvinna som ska hjälpa kocken och delta även i enklare matlagning. Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna som köksbiträde. Visa mer
Vi söker ett köksbiträde som plockar fram och förbereder maten innan den tillagas i köket. Till exempel genom att skölja, skala och hacka grönsaker även kött. Vi önskar helst en thailändsk kvinna som ska hjälpa kocken och delta även i enklare matlagning. Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna som köksbiträde. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Maj 2    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Kristinehamn: Sushikock till ICA Maxi

Vi rekryterar en shushikock till ICA Maxi i Kristinehamn Vi söker en sushikock som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass. Du vill vara med och driva din avdelning framåt och ta ett stort ansvar för den dagliga driften. Du måste kunna arbeta under alla våra öppettider. Vi söker en medarbetare till våra produktionsavdelningar. Du är en erfaren sushikock och vi ser gärna att du har erfarenhet av kallkök,... Visa mer
Vi rekryterar en shushikock till ICA Maxi i Kristinehamn

Vi söker en sushikock som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass. Du vill vara med och driva din avdelning framåt och ta ett stort ansvar för den dagliga driften. Du måste kunna arbeta under alla våra öppettider.

Vi söker en medarbetare till våra produktionsavdelningar. Du är en erfaren sushikock och vi ser gärna att du har erfarenhet av kallkök, delikatess, uppläggningar och/eller kock. Våra avdelningar erbjuder kunden en rad måltidslösningar, allt ifrån lunch, smörgåstårta till catering. Du gillar att arbeta i en fartfylld miljö och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder.

Vi vill att du har erfarenhet av liknande arbete, gärna i butik.

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten, [email protected] Visa mindre

Förstekock Uranus, arbetsledare

Är du en arbetsledare med hjärta för ledarskap, brinner för matlagning och vill bidra till att måltiden blir en av dagens höjdpunkter för våra äldre, då är det dig vi söker! Serviceavdelningen ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig och god mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning med ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden. Vi söker nu en arbetsledare till Uranus k... Visa mer
Är du en arbetsledare med hjärta för ledarskap, brinner för matlagning och vill bidra till att måltiden blir en av dagens höjdpunkter för våra äldre, då är det dig vi söker!

Serviceavdelningen ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig och god mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning med ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden.

Vi söker nu en arbetsledare till Uranus köket. Köket är ett produktionskök för kommunens centrala särskilda boenden. Du kommer leda ett team om fem medarbetare som varje dag lagar ca 300 portioner lunch inklusive dessert och cirka 250 middagar till våra matgäster.

Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, fordon, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar förvaltningen bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att du leder och fördelar det dagliga arbetet, deltar i tillagning av dagens måltider inklusive specialkost. Du ska planera och utveckla måltiderna tillsammans med ditt team.

I din roll ingår bland annat att ansvara för att köket når avdelningens uppsatta mål, kökets egenkontroll, planera och göra inköp, granska fakturor, delta i menyplaneringar och kostombudsträffar. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som disk, servering och städ ingår.

Helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock med flerårig erfarenhet av att leda verksamhet och medarbetare i storkök alt restaurangkök. Du har vana att utveckla drift i köket samt arbeta kund- och gästorienterat. Du behöver ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Vi ser att du har kunskaper om riktlinjer och rekommendationer vad gäller mat för äldre samt specialkost.

Vi arbetar med en digitaliserad måltidsprocess och det är meriterande är om du har erfarenhet av arbete i kostdatasystemet Mashie.

Som person är du en trygg och självständig ledare med mod och utvecklingsvilja. Du har ett stort hjärta för matlagning och god förmåga att utveckla både verksamhet och dina medarbetare. Du skall ha blick för vad som behöver göras, vara flexibel och inte vara rädd att hoppa in där det kan behövas.

Vi ser gärna att du är lyhörd, kommunikativ och att du på ett engagerat sätt kan leda, inspirera och få fram det bästa hos andra då arbetet innebär mycket kontakter med olika människor. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 27    SATJ RESTAURANG AB    Pizzabagare
Pizzabagare Det är mycket på gång hos oss på Parma restaurang och i vårt geografiska närområde. Nu söker vi en Pizzabagare som vill vara med på vår expansiva framtidsresa och som delar våra ambitioner . Var med och ta nästa steg i din utveckling hos oss! Vi söker dig som har en bra erfarenhet i grunden och med erfarenhet från kök och restaurang. Har du erfarenhet från restaurangsverksamhet ser vi det som meriterande. Visa mer
Pizzabagare
Det är mycket på gång hos oss på Parma restaurang och i vårt geografiska närområde. Nu söker vi en Pizzabagare som vill vara med på vår expansiva framtidsresa och som delar våra ambitioner . Var med och ta nästa steg i din utveckling hos oss!
Vi söker dig som har en bra erfarenhet i grunden och med erfarenhet från kök och restaurang. Har du erfarenhet från restaurangsverksamhet ser vi det som meriterande. Visa mindre

Förstekock Uranus, arbetsledare

Är du en arbetsledare med hjärta för ledarskap, brinner för matlagning och vill bidra till att måltiden blir en av dagens höjdpunkter för våra äldre, då är det dig vi söker! Serviceavdelningen ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig och god mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning med ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden. Vi söker nu en arbetsledare till Uranus k... Visa mer
Är du en arbetsledare med hjärta för ledarskap, brinner för matlagning och vill bidra till att måltiden blir en av dagens höjdpunkter för våra äldre, då är det dig vi söker!

Serviceavdelningen ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får näringsriktig och god mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning med ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden.

Vi söker nu en arbetsledare till Uranus köket. Köket är ett produktionskök för kommunens centrala särskilda boenden. Du kommer leda ett team om fem medarbetare som varje dag lagar ca 300 portioner lunch inklusive dessert och cirka 250 middagar till våra matgäster.

Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, fordon, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar förvaltningen bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att du leder och fördelar det dagliga arbetet, deltar i tillagning av dagens måltider inklusive specialkost. Du ska planera och utveckla måltiderna tillsammans med ditt team.

I din roll ingår bland annat att ansvara för att köket når avdelningens uppsatta mål, kökets egenkontroll, planera och göra inköp, granska fakturor, delta i menyplaneringar och kostombudsträffar. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som disk, servering och städ ingår.

Helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock med flerårig erfarenhet av att leda verksamhet och medarbetare i storkök alt restaurangkök. Du har vana att utveckla drift i köket samt arbeta kund- och gästorienterat. Du behöver ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift och vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Vi ser att du har kunskaper om riktlinjer och rekommendationer vad gäller mat för äldre samt specialkost.

Vi arbetar med en digitaliserad måltidsprocess och det är meriterande är om du har erfarenhet av arbete i kostdatasystemet Mashie.

Som person är du en trygg och självständig ledare med mod och utvecklingsvilja. Du har ett stort hjärta för matlagning och god förmåga att utveckla både verksamhet och dina medarbetare. Du skall ha blick för vad som behöver göras, vara flexibel och inte vara rädd att hoppa in där det kan behövas.

Vi ser gärna att du är lyhörd, kommunikativ och att du på ett engagerat sätt kan leda, inspirera och få fram det bästa hos andra då arbetet innebär mycket kontakter med olika människor. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Feb 23    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Pizzabagare Köksbiträde

Ansök    Mar 6    MASSUM Restaurang AB    Pizzabagare
Vi på Alanya pizzeria i Kristinehamn är i behov utav en pizzabagare som hjälper till i köket och har erfarenhet samt B körkort Visa mer
Vi på Alanya pizzeria i Kristinehamn är i behov utav en pizzabagare som hjälper till i köket och har erfarenhet samt B körkort Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Feb 23    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Extra Servicepersonal - Sommarsäsong 2023 Brödernas Kristinehamn

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter extra servicepersonal under sommarsäsongen till vår enhet i Kristinehamn! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är at... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter extra servicepersonal under sommarsäsongen till vår enhet i Kristinehamn!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 90 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Pizzabagare o Köksbiträde

Ansök    Feb 6    Havin    Köksbiträde
Charlies Pizzariea i Kristtinehamn söker två medarbetare en Pizzabagare och en köksbiträde med tillträde omgående. Anställning omfattare heltid och arbetstiden innefattar både kvällar och helger. Pizzariean är öppet alla dagar i veckan mellan 11.00 tom 22.00. Det är ingen krav att Du har erfarenhet som köksbiträde men det är meriterande. Välkommen med din ansökan Visa mer
Charlies Pizzariea i Kristtinehamn söker två medarbetare en Pizzabagare och en köksbiträde med tillträde omgående.
Anställning omfattare heltid och arbetstiden innefattar både kvällar och helger. Pizzariean är öppet alla dagar i veckan mellan 11.00 tom 22.00.
Det är ingen krav att Du har erfarenhet som köksbiträde men det är meriterande.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Receptionist/Servitris

Ansök    Feb 13    Wikan Personal AB    Hotellreceptionist
Om företaget Stadshotellet ligger i en anrik byggnad från 1878, mitt i centrala Kristinehamn. På ena sidan rinner älven Varnan och på den andra ligger gågatan med affärer och småbutiker. Det är nära till såväl restauranger som sevärdheter, samt de historiska gamla stadsdelarna. Tåg -och busstation ligger inom 1 km från hotellet och Kristinehamns kyrka samt Kristinehamns Conference Center ligger endast ett stenkast bort. Stadshotellet har 38 gästrum och en ... Visa mer
Om företaget
Stadshotellet ligger i en anrik byggnad från 1878, mitt i centrala Kristinehamn. På ena sidan rinner älven Varnan och på den andra ligger gågatan med affärer och småbutiker. Det är nära till såväl restauranger som sevärdheter, samt de historiska gamla stadsdelarna. Tåg -och busstation ligger inom 1 km från hotellet och Kristinehamns kyrka samt Kristinehamns Conference Center ligger endast ett stenkast bort. Stadshotellet har 38 gästrum och en svit. I Stadshotellets annex, City Hotel, finns ytterligare 24 rum att tillgå. City hotel ligger ca 80 meter från Stadshotellet. De gäster som bor på City Hotel servers frukost på Stadshotellet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker drivna och ansvarstagande medarbetare som kan leverera en förstklassig service till våra gäster med energi, glädje och professionalitet.
”När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt”
Du som receptionist ska på ett mycket välkomnande sätt checka in- och checka ut våra gäster. I rollen svarar du i telefon, hanterar mail, onlinebokningar, hantering av kassa med olika betalningar samt konferensbokningar. Du ska även hålla reception, lobby och övriga områden städade och välkommande. Utöver det förekommer övriga hotellreceptions sysslor för att säkerställa att alltid ge gästerna den bästa servicen.

Du som servitris är hjärtat i vår matsal, här dukar vi upp till frukost, lunch och á la carte middagar. Vi bjuder upp till bröllop, begravning och fest.

Arbetsuppgifterna är
-Frukost-, bar- och lunchhantering
-Bar kunskaper
-Kassahantering
-Städning av restaurang och tillhörande utrymmen

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en receptionist/servitris som har en hög kompetensnivå och är duktig på att hålla sig uppdaterad om arbetet i receptionen. Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel, ödmjuk, kreativ, resultatinriktad samt tycka om att arbeta i högt tempo. Vi ser att du är en person som vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Är ansvarsfull, strukturerad och noggrann, har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ett arbete. Du drivs av att arbeta med förbättring och utveckling. Det krävs att du är flexibel och inte främmande för förändringar. God datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska är av vikt för den här tjänsten.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig ett engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät samt stora möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsten är på 75% med placering i Kristinehamn. Kvällar och helger ingår i schemat.

Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Receptionsansvarig

Ansök    Dec 12    Wikan Personal AB    Receptionschef
Om företaget Stadshotellet ligger i en anrik byggnad från 1878, mitt i centrala Kristinehamn. På ena sidan rinner älven Varnan och på den andra ligger gågatan med affärer och småbutiker. Det är nära till såväl restauranger som sevärdheter, samt de historiska gamla stadsdelarna. Tåg -och busstation ligger inom 1 km från hotellet och Kristinehamns kyrka samt Kristinehamns Conference Center ligger endast ett stenkast bort. Stadshotellet har 38 gästrum och en ... Visa mer
Om företaget
Stadshotellet ligger i en anrik byggnad från 1878, mitt i centrala Kristinehamn. På ena sidan rinner älven Varnan och på den andra ligger gågatan med affärer och småbutiker. Det är nära till såväl restauranger som sevärdheter, samt de historiska gamla stadsdelarna. Tåg -och busstation ligger inom 1 km från hotellet och Kristinehamns kyrka samt Kristinehamns Conference Center ligger endast ett stenkast bort. Stadshotellet har 38 gästrum och en svit. I Stadshotellets annex, City Hotel, finns ytterligare 24 rum att tillgå. City hotel ligger ca 80 meter från Stadshotellet. De gäster som bor på City Hotel servers frukost på Stadshotellet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en driven receptionsansvarig som kan leverera en förstklassig service till våra gäster med energi, glädje och professionalism.
Som receptionsansvarig leder, engagerar och motiverar du din personal, allt för att säkerställa att vi har det bästa värdskapet till våra gäster. Du kommer vara vårt ansikte utåt och en representant i viktiga lokala nätverk. I arbetet ingår en kombination av administrativa, operativa och strategiska arbetsuppgifter. Du driver och utvecklar affärer och ser även till att hitta nya affärsmöjligheter. Du kommer även få ett större ansvar för hotellet i helhet och hjälpa de andra avdelningarna där det behövs, med fokus på att arbeta ett antal dagar i veckan i reception.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en stark entreprenörsanda. Att vårt stadshotell förblir flaggskeppet inom hotellnäringen i Kristinehamn är av högsta prioritet för dig. En receptionsansvarig på Ekman hotels behöver vara lösningsorienterad, flexibel, ödmjuk, kreativ, resultatinriktad samt tycka om att arbeta i högt tempo. Vi ser att du är en person som vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är prestigelös och inte rädd för att rycka in där det behövs. Ditt ledarskap är tydligt och du är bra på att motivera och skapa delaktighet i ditt team. Du drivs av att arbeta med förbättring och utveckling. God datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska är av vikt för den här tjänsten.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig ett engagerande arbete med stora möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsten är en heltidstjänst hos Ekmans hotels med placering i Kristinehamn. Kvällar och helger ingår i schemat.

Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Kock

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt tycker om variationen av att jobba i olika kök då tjänsten är en kocktjänst med resursturer. Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får god och näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt tycker om variationen av att jobba i olika kök då tjänsten är en kocktjänst med resursturer.

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och äldre får god och näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och god mat tillagad från grunden!

Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 150 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, fordon, renhållning, stab och vatten & avlopp.

Serviceavdelningen har 17 kök varav sju stycken inom förskolan, ett kök inom äldreomsorgen och nio kök inom skolan. Totalt lagas mat i fjorton av köken och tre kök är serveringskök dit maten kommer färdig och är klar att serveras.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock med resursturer kommer du att arbeta i avdelningens alla kök med huvudplacering i äldreomsorgens kök. Du kommer ingå i schemat i äldreomsorgsköket till 30 %, resterande 70 % är schemalagda resursturer.

I arbetet ingår att laga god och näringsriktig mat till våra gäster och utöver det ingår arbetsuppgifter såsom servering, disk, städ, egenkontroll med mera. Du kommer ha ett grundschema i äldreomsorgens kök och arbeta i andra kök när behov uppstår. Arbetstiderna är dagtid, med helgtjänstgöring varannan helg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är kockutbildad med erfarenhet som kock från storkök och eller restaurangbranschen. Du behöver ha kunskap om olika sorters specialkost, konsistenser, egenkontroll och beställningar.

För att lyckas i rollen krävs det att du är driven i att utveckla verksamheten och maten till våra gäster, du är ansvarstagande och tycker om att arbeta både i team och självständigt. Du är noggrann och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift samt god datorvana.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i kostdatasystemet Mashie. Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Då tjänsten innebär arbete i skola/förskola måste ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning visas upp.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kock

Ansök    Jan 9    SYMT AB    Specialkock
Symt AB (Burger House) behöver anställa en kock. Du ska jobba med frukost och lunch a la carté, hamburgare och sallader. Visa mer
Symt AB (Burger House) behöver anställa en kock. Du ska jobba med frukost och lunch a la carté, hamburgare och sallader. Visa mindre

Pizzabagare sökes

Ansök    Dec 8    Henna HB    Pizzabagare
Henna Handelsbolag bedriver pizzeria verksamhet under namnet Jacobs Pizzeria i Kristinehamn. Vi behöver förstärka vår personalstyrka med en pizzabagare och söker dig som är stresstålig, ordningsam och arbetar väl i team. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en pizzabagare. Tidigare erfarenhet av arbetet är meriterande, dock inget krav. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rol... Visa mer
Henna Handelsbolag bedriver pizzeria verksamhet under namnet Jacobs Pizzeria i Kristinehamn.
Vi behöver förstärka vår personalstyrka med en pizzabagare och söker dig som är stresstålig, ordningsam och arbetar väl i team.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en pizzabagare.
Tidigare erfarenhet av arbetet är meriterande, dock inget krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Receptionist/Servitris

Ansök    Nov 1    Wikan Personal AB    Hotellreceptionist
Om företaget Stadshotellet ligger i en anrik byggnad från 1878, mitt i centrala Kristinehamn. På ena sidan rinner älven Varnan och på den andra ligger gågatan med affärer och småbutiker. Det är nära till såväl restauranger som sevärdheter, samt de historiska gamla stadsdelarna. Tåg -och busstation ligger inom 1 km från hotellet och Kristinehamns kyrka samt Kristinehamns Conference Center ligger endast ett stenkast bort. Stadshotellet har 38 gästrum och en ... Visa mer
Om företaget
Stadshotellet ligger i en anrik byggnad från 1878, mitt i centrala Kristinehamn. På ena sidan rinner älven Varnan och på den andra ligger gågatan med affärer och småbutiker. Det är nära till såväl restauranger som sevärdheter, samt de historiska gamla stadsdelarna. Tåg -och busstation ligger inom 1 km från hotellet och Kristinehamns kyrka samt Kristinehamns Conference Center ligger endast ett stenkast bort. Stadshotellet har 38 gästrum och en svit. I Stadshotellets annex, City Hotel, finns ytterligare 24 rum att tillgå. City hotel ligger ca 80 meter från Stadshotellet. De gäster som bor på City Hotel servers frukost på Stadshotellet.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker drivna och ansvarstagande medarbetare som kan leverera en förstklassig service till våra gäster med energi, glädje och professionalitet.
”När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt”
Du som receptionist ska på ett mycket välkomnande sätt checka in- och checka ut våra gäster. I rollen svarar du i telefon, hanterar mail, onlinebokningar, hantering av kassa med olika betalningar samt konferensbokningar. Du ska även hålla reception, lobby och övriga områden städade och välkommande. Utöver det förekommer övriga hotellreceptions sysslor för att säkerställa att alltid ge gästerna den bästa servicen.

Du som servitris är hjärtat i vår matsal, här dukar vi upp till frukost, lunch och á la carte middagar. Vi bjuder upp till bröllop, begravning och fest.

Arbetsuppgifterna är
-Frukost-, bar- och lunchhantering
-Bar kunskaper
-Kassahantering
-Städning av restaurang och tillhörande utrymmen

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker en receptionist/servitris som har en hög kompetensnivå och är duktig på att hålla sig uppdaterad om arbetet i receptionen. Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel, ödmjuk, kreativ, resultatinriktad samt tycka om att arbeta i högt tempo. Vi ser att du är en person som vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Är ansvarsfull, strukturerad och noggrann, har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ett arbete. Du drivs av att arbeta med förbättring och utveckling. Det krävs att du är flexibel och inte främmande för förändringar. God datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska är av vikt för den här tjänsten.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig ett engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät samt stora möjligheter till kompetensutveckling. Tjänsten är på 75% med placering i Kristinehamn. Kvällar och helger ingår i schemat.

Vi erbjuder dig en trygg och rolig arbetsplats med äkta kollegor som du kommer att vara stolt över!

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 1    Wikan Personal AB    Kock, à la carte
Om företaget Stadshotellet ligger i en anrik byggnad från 1878, mitt i centrala Kristinehamn. På ena sidan rinner älven Varnan och på den andra ligger gågatan med affärer och småbutiker. Det är nära till såväl restauranger som sevärdheter, samt de historiska gamla stadsdelarna. Tåg -och busstation ligger inom 1 km från hotellet och Kristinehamns kyrka samt Kristinehamns Conference Center ligger endast ett stenkast bort. Stadshotellet har 38 gästrum och en ... Visa mer
Om företaget
Stadshotellet ligger i en anrik byggnad från 1878, mitt i centrala Kristinehamn. På ena sidan rinner älven Varnan och på den andra ligger gågatan med affärer och småbutiker. Det är nära till såväl restauranger som sevärdheter, samt de historiska gamla stadsdelarna. Tåg -och busstation ligger inom 1 km från hotellet och Kristinehamns kyrka samt Kristinehamns Conference Center ligger endast ett stenkast bort. Stadshotellet har 38 gästrum och en svit. I Stadshotellets annex, City Hotel, finns ytterligare 24 rum att tillgå. City hotel ligger ca 80 meter från Stadshotellet. De gäster som bor på City Hotel servers frukost på Stadshotellet.

Dina arbetsuppgifter
Stadshotellet erbjuder dig chansen att vara med och driva restaurangens utveckling framåt, att nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som kock hjälper du till att förbereda maträtter i enlighet med stadshotellets recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du samarbetar med din köksmästare i matlagningen, med disken och är delaktig i underhåll av ytor och utrustning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är utbildad kock och har tidigare arbetat minst ett år i kök. Tycker om att utmanas och pushas av ditt teams gemensamma framgång. Du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Känner stolthet i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och har inga problem med att bli ledd av din kökschef till att utvecklas och nå uppsatta mål.
Som person är du orädd, noggrann, har god samarbetsförmåga, agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor runt om dig.

Information och kontakt
Vi erbjuder dig ett engagerande arbete med ett stort internt och externt kontaktnät samt stora möjligheter till kompetensutveckling. Det är en heltids tjänst med placering i Kristinehamn. Kvällstid och helger ingår i schemat.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre

Extra Servicepersonal Brödernas Kristinehamn

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi extrapersonal inom service till vår enhet i Kristinehamn! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associ... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi extrapersonal inom service till vår enhet i Kristinehamn!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Okt 29    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Okt 29    King Food AB    Restaurangbiträde
Är du vår nästa stjärna? Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?

Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete, där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Vill du vara en del av Burger King Sverige?

Vi kan erbjuda dig:

Att få vara en del i ett sammansvetsat team

En spännande vardag med högt tempo och utmaningar

Personlig utveckling och karriärs möjligheter

Flexibla arbetstider

Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal med hrfBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Extrajobb i Kristinehamn

Ansök    Sep 21    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team! Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och rest... Visa mer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team!
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Malin Persson på 0722 18 17 54 eller maila till [email protected].


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

Receptionist / Servis

Vi på Stadshotellet i Kristinehamn behöver stärka upp vårt team! Vi söker glada och arbetsvilliga personer som sätter service till våra gäster främst. ”När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt” Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare ... Visa mer
Vi på Stadshotellet i Kristinehamn behöver stärka upp vårt team!
Vi söker glada och arbetsvilliga personer som sätter service till våra gäster främst.
”När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt”
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.


Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår. Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande. Du är initiativtagen och engagerad i dina arbetsuppgifter


Receptionist / servis
Vi söker först och främst behovsanställning i vår hotellreception samt servis i vår Restaurang Axel.
Kvällar och helger ingår i schemat.


Vi tar emot ansökningar via mail: [email protected] Visa mindre

Kock/Cook

Ansök    Okt 4    iWork AB    Specialkock
Pizzeria Tre kronor AB söker en kock. Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom Pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som kock bakar du pizza, bröd och kurdiska/turkiska rätter. Du rekommenderas ha erfarenhet inom branschen. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal. Pizzeria Tre kronor AB is looking for a cook. The work invol... Visa mer
Pizzeria Tre kronor AB söker en kock.
Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom Pizzeria. Vi söker dig som är stresstålig och kan arbeta i tempo. Som kock bakar du pizza, bröd och kurdiska/turkiska rätter. Du rekommenderas ha erfarenhet inom branschen.
Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper då det är viktigt att du passar in i vår verksamhet och bland övriga personal.


Pizzeria Tre kronor AB is looking for a cook.
The work involves usual tasks within Pizzeria. We are looking for you who are stress-resistant and can work at a pace. As a cook, you bake pizza, bread and kurdish/turkish dishes. You are recommended to have experience in the industry.
We will place great emphasis on your personal qualities as it is important that you fit into our business and among other staff.


Välkommen att ansöka till vår epost!
Your are welcome to apply through our email! Visa mindre

Kock sökes

Ansök    Aug 31    Thanh Bui Thai Palace AB    Specialkock
Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny, där kvaliteten på råvaror är högt prioriterad. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider. Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, s... Visa mer
Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny, där kvaliteten på råvaror är högt prioriterad. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket. Visa mindre

Köksbiträde på Pizzeria

Ansök    Sep 6    Havin    Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Charlies Pizzeria i Kristinehamn söker köksbiträde med tillträde omgående. Anställningen omfattar 75 % och arbetstiden innefattar både kvällar och helger, då pizzerian har öppet alla dagar i veckan mellan kl 11-22. Det är inget krav att du har erfarenhet men det är meriterande. Välkommen med din ansökan. Visa mer
Charlies Pizzeria i Kristinehamn söker köksbiträde med tillträde omgående.
Anställningen omfattar 75 % och arbetstiden innefattar både kvällar och helger, då pizzerian har öppet alla dagar i veckan mellan kl 11-22.
Det är inget krav att du har erfarenhet men det är meriterande.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Restaurangbiträde på deltid sökes

Ansök    Aug 13    Mitan47 AB    Restaurangbiträde
Mitan47 AB bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare två restaurangbiträden på deltid (minst 75%). Vi söker dig som har erfarenhet, är glad & serviceinriktad och van att arbeta i team med högt tempo. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte din... Visa mer
Mitan47 AB bedriver restaurang- och pizzeriaverksamhet i centrala Kristinehamn. Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare två restaurangbiträden på deltid (minst 75%).
Vi söker dig som har erfarenhet, är glad & serviceinriktad och van att arbeta i team med högt tempo.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom servering/diskplock, lagerhantering och städning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

KÖKSBITRÄDE

Ansök    Aug 2    Hejan    Köksbiträde
brinner du för service och gäster utanför centrum? Då är tjänsten som köksbiträde på pizzeria restaurang VALENTINO något för dig . restaurang pizzeria valentino erbjuder pizza,kebab,sallad,och a la carte en mysig och fresh miljö till både lunch och middag ,restaurangen är välbesökt och de flesta gäster vill beställa via telefon å komma förbi å hämta . som köksbiträde arbetar du dagtid, du behöver inte vara perfekt på jobbet vi hjälper dig å lära yrket så s... Visa mer
brinner du för service och gäster utanför centrum? Då är tjänsten som köksbiträde på pizzeria restaurang VALENTINO något för dig . restaurang pizzeria valentino erbjuder pizza,kebab,sallad,och a la carte en mysig och fresh miljö till både lunch och middag ,restaurangen är välbesökt och de flesta gäster vill beställa via telefon å komma förbi å hämta . som köksbiträde arbetar du dagtid, du behöver inte vara perfekt på jobbet vi hjälper dig å lära yrket så snabbt så som möjligt. Du behöver inte kunne språket heller vi bara visar dig vad du skulle göra. vi pratar kurdiska,tukiska, å flere språk Vi söker en person som vi inte sätter krav på språk och körkort, bara du är duktigt och villig å lära dig yrket. Du tyker om å jobba med människor, ställer upp när det behövs och gillar arbeta över avdelningsgräns och du är glad, positiv och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald tillför verksamheten, därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta. Tjänsten skall tillsättes snarast så skicka ansökan idag. VI TAR I MOT ANSÖKNINGAR VIA MAIL, ANSTÄLLNINGEN AVSER DELTID u
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Aug 11    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Aug 11    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Restaurangbiträde på Sannagrillen

Ansök    Jul 18    Gharibdost, Hakim    Köksbiträde
Här på Sannagrillen söker vi en köksbiträde som har stöd från arbetsförmedlingen. Arbetsuppgifter är bla. Kan jobba i kök, servera, stå i kassan, städa och diska. Om du känner att detta är något för dig är det bara att höra av dig. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Här på Sannagrillen söker vi en köksbiträde som har stöd från arbetsförmedlingen.
Arbetsuppgifter är bla. Kan jobba i kök, servera, stå i kassan, städa och diska.
Om du känner att detta är något för dig är det bara att höra av dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurang biträde

Söker restaurang biträde och köksbiträden till restaurangen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Arbetsuppgifter är bla. Servering, stå i kassan, jobba inne i köket, diska och städa. Visa mer
Söker restaurang biträde och köksbiträden till restaurangen.
Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.
Arbetsuppgifter är bla. Servering, stå i kassan, jobba inne i köket, diska och städa. Visa mindre

Servis 75% Brödernas Kristinehamn

Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servis på 75% till vår enhet i Kristinehamn! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras me... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter servis på 75% till vår enhet i Kristinehamn!
Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 80 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Servicepersonal hos oss?
I tjänsten ingår det att vara ansiktet utåt. Dina arbetsuppgifter består av att välkomna gäster, ta emot beställningar i kassan eller vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar restaurangen med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga samt säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.

Vem är du?
Som person har du god arbetsmoral, är en social person och tycker om att ha kontakt med människor. Du är samarbetsvillig och trevlig. Du har ett öga för vad du behöver prioritera och tar självständiga beslut i ditt arbete.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter till att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök!

Are you eager for new challenges, a career in the restaurant industry and a company where you can grow fast? Then you have come to the right place!

Who are the Brödernas?

Brödernas successfully conducts its operations throughout Sweden from Umeå in the north to Malmö in the south. Brödernas are expanding at a rapid pace with the vision of becoming known even outside Sweden's borders. Our ambition is for Brödernas to be associated with good quality and fantastic service. We currently have over 80 opened units in Sweden and we open new units every month.

The important thing for us is that no matter what goal you have for the future, we have guaranteed a place for you. With us, it is your own ambitions and results that determine how far you can go.

What does the job as a Service Personnel with us mean?

The service includes being the face outwards. Your duties consist of welcoming guests, taking orders at checkout or at the table, serving food and drink, making sure guests are happy and leaving the restaurant in a good mood. The tasks also include opening and closing and ensuring responsible alcohol serving.

Who are you?

As a person, you have a good work ethic, are a social person and enjoy having contact with people. You are cooperative and nice. You have an eye for what you need to prioritize and make independent decisions in your work.

What do we offer?

We offer a fast-paced workplace that is in the middle of a major expansion, which means very good opportunities to develop with the company.

The recruitment process

Once you have applied for the job, you will have access to a link for a digital interview with the robot Hubert, which takes about 20-30 minutes.

The purpose of the Hubert interview is to give all candidates the opportunity to tell more about themselves and for us to ensure that all candidates are judged in the same way, regardless of gender, age and ethnicity.

We are happy to see that you respond to this within 48 - 72 hours to quickly move forward in the process. You will then be contacted by one of our recruiters if you become relevant for a second interview.

We look forward to hearing from you!

Interviews are ongoing, so do not hesitate! Apply! Visa mindre

Pizzabagare sökes!

Ansök    Jun 17    Henna HB    Pizzabagare
Jacobs Pizzeria i Kristinehamn växer och vi söker nu ytterligare en medarbetare till vår vedugnspizzeria och restaurang! Som medarbetare hos oss är du kundorienterad, ordningsam och gillar ett högt tempo! Vi vill att du arbetar bra ihop med andra, men samtidigt kan ta egna initiativ för att arbetet ska flyta på på ett effektivt sätt. Vi söker i första hand dig som har utbildning eller tidigare erfarenhet inom pizzeria och restaurang. Ett extra plus är om d... Visa mer
Jacobs Pizzeria i Kristinehamn växer och vi söker nu ytterligare en medarbetare till vår vedugnspizzeria och restaurang!
Som medarbetare hos oss är du kundorienterad, ordningsam och gillar ett högt tempo! Vi vill att du arbetar bra ihop med andra, men samtidigt kan ta egna initiativ för att arbetet ska flyta på på ett effektivt sätt.
Vi söker i första hand dig som har utbildning eller tidigare erfarenhet inom pizzeria och restaurang. Ett extra plus är om du förut har arbetat med vedugnsbakade pizzor! Även om erfarenhet är meriterande så är det inget krav.
Arbetsuppgifter: Allt som arbetet som pizzabagare innebär såsom pizzabakning och beredning av råvaror och maträtter, men även vanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang, såsom kund- och leverantörskontakt, servering/diskplock, lagerhantering, egenkontroller och städning.


Ansökan i form av CV och eventuellt personligt brev mejlas till [email protected], och måste märkas med "Ansökan Pizzabagare" i ämnesraden. (OBS! Lämna inte ut några skyddsvärda personuppgifter såsom personnummer och kontouppgifter i din ansökan till oss).
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Hoppas vi hörs! Vedugnsvarmt välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss företagserbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster! Vänligen respektera detta. Visa mindre

Förstekock till Djurgårdsskolan (vikariat)

Är du en erfaren förstekock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en kollega till köket på Djurgårdsskolan! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Djurgårdsskolan är ett tillagningskök för elever i årskursern... Visa mer
Är du en erfaren förstekock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en kollega till köket på Djurgårdsskolan!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Djurgårdsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-9, du kommer arbeta i ett team om fem medarbetare där alla roterar på olika stationer i köket. Varje dag lagas ca 700 portioner lunch, våra matgäster kan välja på två rätter och minst fem sorters sallader varje dag.

Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, vagnpark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att laga god och näringsriktig lunch inklusive olika specialkost till våra matgäster. Du leder och fördelar det dagliga arbetet i köket, gör beställningar och har kontakt med rektorer, pedagoger och skolsköterska. Arbetsschemat är roterande och du arbetar med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och är självständig i din matlagning, meriterande är om du har minst fem års praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Gärna erfarenhet av arbetsledning. Du behöver ha kunskaper i olika sorters specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument. Det krävs också grundläggande datakunskaper.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med barn och vuxna. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kock timvik

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu flera timvikarier till kost- och serviceavdelningen! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Tjänsten är en timanställning och du kommer att bokas på u... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu flera timvikarier till kost- och serviceavdelningen!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Tjänsten är en timanställning och du kommer att bokas på uppdrag via kommunens bemmaningscentral. Kost- och serviceavdelningen har 14 tillagningskök och 3 serveringskök inom skola, förskola och äldreomsorg.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, centraliserad vagnpark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter som kock ingår tillagning av dagens lunch inklusive specialkost. Arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår också i uppdraget.

Du kommer arbeta med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och dokumenterad praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du ska ha kunskap i näringslära, specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med våra matgäster. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden så sök idag!

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kock sökes

Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider. Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider. Ku... Visa mer
Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Visa mindre

Köks & kassabiträde till Bio&Bistro Kristinehamn

Ansök    Maj 31    Lusaskens Biografer AB    Köksbiträde
VI SÖKER PERSONAL! Att arbeta inom Kristinehamns bio & Bistro: När man kliver in i dörren till Kristinehamns Bio & Bistro ska man uppleva en upplevelse utöver det traditionella biobesöket. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt! Detta tror vi att DU som söker kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror at... Visa mer
VI SÖKER PERSONAL!
Att arbeta inom Kristinehamns bio & Bistro:
När man kliver in i dörren till Kristinehamns Bio & Bistro ska man uppleva en upplevelse utöver det traditionella biobesöket. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt! Detta tror vi att DU som söker kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person med känsla för film med tilltugg. Du ser alltid möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår. Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.
Information om tjänsten:
Vi söker kökspersonal/kassapersonal.
75% tjänst.
Du behöver ha fyllt 20 år.
Är du noggrann, flexibel, självgående och ett intresse för förstklassig bistromat? Skicka CV och personligt brev till [email protected].
Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Om Kristinehamns Bio & Bistro:
Vi är Kristinehamns gamla klassiska biograf beläget i KCC som under 2021 återuppstod med nytt modernt koncept. Vi ingår i Ekman koncernen med vår entreprenör och VD Patrik Ekman i spetsen.
Vi ser fram emot din ansökan på [email protected] Visa mindre

Kock sökes

Ansök    Maj 18    Thanh Bui Thai Palace AB    Specialkock
Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny, där kvaliteten på råvaror är högt prioriterad. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider. Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, s... Visa mer
Thanh Thai Palace är en asiatisk restaurang vid gästhamnen i Kristinehamn. Under vardagarna serveras lunchbuffé . Kvällstid och helger erbjuds en meny, där kvaliteten på råvaror är högt prioriterad. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket. Vi söker dig med tidigare erfarenheter inom asiatisk matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid vid rusningstider.
Kunna arbeta självständigt med eget ansvar och även i samarbete med andra. Du är dessutom resultatinriktad, stresstålig och flexibel. Du ska ha dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien och matlagning inom det thailändska köket. Visa mindre

Kökspersonal Brödernas Kristinehamn

Ansök    Maj 17    Brödernas Group AB    Kock, à la carte
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Vilka är Brödernas? Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt!

Vilka är Brödernas?
Brödernas bedriver med framgång sin verksamhet i hela Sverige från Umeå i norr till Malmö i söder. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför Sveriges gränser. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi har idag över 70 öppnade enheter i Sverige och vi öppnar nya enheter varje månad.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket och roterar mellan stationer som stekbord, fritering och sallad. Du ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Brödernas arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under en stor expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Rekryteringsprocessen
När du har sökt tjänsten så kommer du att få tillgång till en länk för en digital intervju med roboten Hubert som tar ca 20 - 30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på denna inom 48 - 72 timmar för att snabbt komma vidare i processen. Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Intervjuer sker löpande så tveka inte! Sök! Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Maj 12    Pizzeria Tre kronor AB    Pizzabagare
Pizzeria Tre Kronor söker nu en pizzabagare som är glad, trevlig och stresstålig. Erfarenhet är ett måste och du ska även kunna hantera kassa. Visa mer
Pizzeria Tre Kronor söker nu en pizzabagare som är glad, trevlig och stresstålig.
Erfarenhet är ett måste och du ska även kunna hantera kassa. Visa mindre

Kristinehamn: Kock till ICA Maxi

Ansök    Maj 16    Jobbakuten Väst AB    Kock, storhushåll
Vi rekryterar en kock till ICA Maxi Kristinehamn Vill du vara med och ta ansvar i en verksamhet som ständigt utvecklas? Vi söker nya medarbetare som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass. Kock till Bistro/Kök Vår Bistro och kök erbjuder kunden en rad måltidslösningar, allt ifrån pizza till salladsbar, korv och smörgåsar. Vi är stora på catering och luncher. Om jobbet Du kommer att arbeta med matlag... Visa mer
Vi rekryterar en kock till ICA Maxi Kristinehamn

Vill du vara med och ta ansvar i en verksamhet som ständigt utvecklas? Vi söker nya medarbetare som sätter kunden i fokus och vill jobba hårt varje dag för att leverera en butik i världsklass.

Kock till Bistro/Kök

Vår Bistro och kök erbjuder kunden en rad måltidslösningar, allt ifrån pizza till salladsbar, korv och smörgåsar. Vi är stora på catering och luncher.

Om jobbet

Du kommer att arbeta med matlagning, försäljning och kundservice. Tillsammans med dina kollegor ser ni till att driva avdelningen framåt och ge kunden ett besök i världsklass.

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse.

Om dig

Du arbetar som kock och vi ser givetvis att du har en stor passion för matlagning. Du gillar att arbeta i en fartfylld miljö och har god förmåga att kommunicera med medarbetare och kunder. Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i storkök, gärna i butikskök eller liknande.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. Urval sker löpande!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Jobbakuten via  [email protected] Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Apr 27    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food. Visa mindre

Poolkock

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt gillar variationen av att jobba i olika kök. Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Avdeln... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker dig som älskar matlagning och tycker om att ge bra service samt gillar variationen av att jobba i olika kök.

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Avdelningen har totalt sjutton kök varav sju stycken inom förskolan, ett kök inom äldreomsorgen och nio kök inom skolan. Totalt lagas mat i fjorton av köken och tre kök är serveringskök dit maten kommer färdig och är klar att serveras.

Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 250 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, måltider, lokalvård, fordonspark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Som poolkock kommer du att arbeta i avdelningens alla kök, både i kök där maten tillagas på plats och kök där maten tas emot och serveras till gästerna. I arbetet ingår att laga god och näringsriktig mat till våra gäster. Det ingår även att diska samt städa kök och till viss del matsalar. När du arbetar som poolkock kommer du med kort varsel att få reda på vilken arbetsplats du ska vara på. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag. Under sommaren ingår viss helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är kockutbildad, du ska ha erfarenhet som kock från storkök eller restaurangbranschen. Du behöver ha kunskap om olika sorters specialkost, egenkontroll, och gärna beställningar. För att lyckas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, samarbetsvillig, noggrann och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du bör vara flexibel och ha förmåga att anpassa dig till de förutsättningar som finns på arbetsplatsen. Du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift samt datorvana.

Arbetet kräver stor flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.


ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Pizzabud

Ansök    Maj 12    Pizzeria Tre kronor AB    Pizzabagare
Nu behöver vi ännu en person som kan köra ut maträtter till våra gäster. Du ska kunna vara snabb då trycket kan vara högt. Körkort är ett måste. Visa mer
Nu behöver vi ännu en person som kan köra ut maträtter till våra gäster. Du ska kunna vara snabb då trycket kan vara högt.
Körkort är ett måste. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Mar 15    King Food AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food. Visa mindre

McDonald's Kristinehamn söker 20-30 nya kollegor!!

Vi söker dig som vill jobba antingen heltid eller deltid! Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får e... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba antingen heltid eller deltid!

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.

Inkom med ditt CV & personliga brev så kommer vi kontakta dig.

Välkommen in med din ansökan!
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kock till Södermalmsskolan

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en kollega till köket på Södermalmsskolan! Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden! Södermalmsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-... Visa mer
Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och vill vara med och bidra till en god måltidsupplevelse? Vi söker nu en kollega till köket på Södermalmsskolan!

Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!

Södermalmsskolan är ett tillagningskök för elever i årskurserna F-9, du kommer arbeta i ett team om fem medarbetare där alla roterar på olika stationer i köket. Varje dag lagas ca 850 portioner lunch, våra matgäster kan välja på 2 rätter och minst fem sorters sallader varje dag.

Serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, lokalvård, vagnpark, renhållning, stab och VA. Förutom måltiderna ansvarar vi bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår att laga god och näringsriktig lunch inklusive olika specialkost till våra matgäster. Arbetsschemat är roterande där även arbetsuppgifter som egenkontroll, disk, servering och städ ingår. Du kommer ha kontakt med såväl barn som pedagoger. I övrigt arbetar du med alla i köket förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har kockutbildning och är självständig i din matlagning, meriterande är om du har minst 5 års praktiskt erfarenhet av arbete som kock i storhushåll eller restaurangkök. Du behöver ha kunskaper i olika sorters specialkost och egenkontroll. Du ska även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då köket dagligen hanterar livsmedel med tillhörande dokument.

Som person ska du vara driftig och flexibel samt tycka om att arbeta i direkt kontakt med barn och vuxna. Du ska se värdet av en vi-känsla och ha en utpräglad ansvars-och servicekänsla samt förmåga att kunna möta nya människor och situationer. Du bör även ha en positiv grundsyn, god samarbetsförmåga och ha en vilja att utvecklas och tänka nytt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kockar

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.


Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servering

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.
Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hotellreceptionist

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.


Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servering

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.
Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Nattreceptionist

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.


Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Hotellreceptionist

Att arbeta inom Ekman Hotels: När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt. Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag! Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först. Vi tror att du är en glad och kreativ person so... Visa mer
Att arbeta inom Ekman Hotels:
När man kliver in genom dörren till Ekman Hotels ska man uppleva en speciell stämning, det värmländska värdskapet. Det ska kännas personligt, trevligt och välkomnande på ett proffsigt sätt.
Detta tror vi att DU som söker till oss kan leverera, varje dag!
Hos oss finns ingen prestige utan alla hjälper till med allt, ingen är viktigare än någon annan och gästen kommer alltid först.
Vi tror att du är en glad och kreativ person som alltid ser möjligheter och hittar lösningar på problem som uppstår.
Lojalitet och gemenskap är värdeord som ligger högt upp i ditt medvetande.


Du har ett öga för detaljer och har en god samarbetsförmåga som bidrar till en fantastisk teamkänsla över gränser.
Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Behandla våra gäster och kollegor med respekt.
Ansvara för att ha läst och förstått arbetsrutinerna.Om Ekman Hotels:
Vi är en hotellkedja med åtta besöksanläggningar och finns idag på orterna Kristinehamn, Årjäng, Charlottenberg, Karlskoga och Helsingborg.
Vårt huvudkontor är beläget i Kristinehamn och hela kedjan ägs av vår entreprenör och VD Patrik Ekman.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Självgående och organiserad kock sökes till ICA Nyvalls!

Ansök    Feb 2    Nyvalls Eva    Kock, storhushåll
Beskrivning ICA nära Nyvalls ligger i Bäckhammar, en liten ort belägen söder om Kristinehamn och är ett företag med flera verksamhetsben. Utöver butiken bedriver vi även en personalrestaurang på Nordic Paper, en kombinerad saluhall och restaurang med alkoholrättigheter samt cateringverksamhet. Just nu söker vi en driven och engagerad kock med erfarenhet från branschen. Tjänsten är ett vikariat till och med September 2022 med start omgående. Arbetsuppgift... Visa mer
Beskrivning
ICA nära Nyvalls ligger i Bäckhammar, en liten ort belägen söder om Kristinehamn och är ett företag med flera verksamhetsben. Utöver butiken bedriver vi även en personalrestaurang på Nordic Paper, en kombinerad saluhall och restaurang med alkoholrättigheter samt cateringverksamhet. Just nu söker vi en driven och engagerad kock med erfarenhet från branschen. Tjänsten är ett vikariat till och med September 2022 med start omgående.
Arbetsuppgifter
Hos oss är utbudet väldigt varierat och du kommer att laga allt från klassiska dagens lunchrätter och buffémat till cateringbeställningar. Det primära ansvaret gäller personalrestaurangen på Nordic Paper men vi förväntar oss även att du glatt bistår i vår saluhall och vid cateringbeställningar. Som kock arbetar du med planering, matlagning, råkost/sallader, servering, disk, kassahantering, försäljning och städning. Du är även delaktig i arbetet med egenkontroll, inköp av råvaror, lägga menyer samt kontakt med personal och gäster.
Kvalifikationer
Vi söker en matglad kock som är serviceinriktad och som gillar att ha många bollar i luften. Hos oss blir du en del av ett glatt och serviceinriktat team som älskar mat :-)
För tjänsten krävs att du:
är lyhörd, ansvarsfull och organiserad
har lätt att samarbeta och är engagerad samt professionell
är självgående och flexibel i ditt arbetssätt där du kan hoppa in i olika forum om så skulle krävas
har ett miljötänk, är stresstålig och van vid ett högt tempo.
har arbetat inom hotell och/eller restaurang/storkök sedan tidigare och därmed har ett par års erfarenhet av branschen
behärskar det svenska språket i både tal och skrift

För att passa hos oss är du en ödmjuk och social person med en känsla för kvalitet. Du är ansvarsfull, lösningsorienterad och har stor kreativ förmåga. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmåga att organisera, strukturera, prioritera och genomföra. Du som söker tjänsten är självgående och trygg i din yrkesroll i köket samt har god planeringsförmåga och kan se till helheten i uppdraget. Du har ett stort engagemang som bidrar till att skapa positiva måltidsupplevelser för våra matgäster.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper då tjänsten kräver ett gott bemötande samt förmåga att se behov och att leda sig själv.
B-körkort är ett krav.
För mer information om tjänsten, ta kontakt med Eva Nyvall på telefon 0705 72 90 23


Ansök senast: 2022-02-13, ansökningar hanteras löpande.

Anställningsvillkor: vikariat med start omgående till och med September 2022, heltid.
Lön enligt överenskommelse
Arbetstid: måndag-fredag 07:00-15:00 alternativt 08:00-16:00, helgarbete kan förekomma. Visa mindre

Köksbiträde till rättspsykiatrin

Ansök    Feb 2    REGION VÄRMLAND    Köksbiträde
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Vi bedriver specialistsjukvård för personer som är överlämnade till rättspsykiatrisk vård och personer inom Kriminalvården som bedöms ha behov av psykiatrisk vård.

Avdelning 81 har 14 vårdplatser och ansvarar för klinikens tre träningslägenheter samt har ett integrerat ansvar för länets rättspsykiatriska öppenvård. Vi arbetar företrädesvis med rehabilitering och utslussning.

På avdelningen arbetar vi i tvärprofessionellt team bestående av läkare, skötare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut, aktivitetssamordnare och sjuksköterskor.

Vi befinner oss i ett utvecklingsskede där vi implementerar flera olika arbetssätt och behandlingsmetoder för att kvalitetssäkra vården för våra patienter. En satsning är att utöka vårt tvärprofessionella team med ett köksbiträde. Tjänsten är ny vilket innebär stora möjligheter med att vara med och påverka arbetssätten!

Arbetsbeskrivning
Som köksbiträde hos oss ingår bland annat att planera, leda och utföra köksuppgifter i form av inköp, beställningar, enklare matlagning, bakning, egenkontroller m.m. I rollen ingår även färdighetsträning tillsammans med patienterna. Ditt ansvar på avdelningen blir att tillsammans med patienterna förse dem med kunskap kring matlagning, näring- och kostmedvetenhet, ekonomiskt tänk samt hushållning.

Du kommer ha ett nära samarbete med övrig personal på avdelningen och i samråd med dem bedriva ett aktivt arbete tillsammans med patienterna.

Vi erbjuder en visstidsanställning på sex månader med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Utbildad kock med kunskap om städning, hygien, egenkontroller, inköp, planering och matlagning alternativt utbildning inom vård, omsorg eller socialt arbete i kombination med kunskaper enligt ovan.

Erfarenhet från psykiatri, HVB eller liknande verksamheter är meriterande men inget krav.

Vi söker dig som är utåtriktad och socialt aktiv i din yrkesutövning. Du har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du bidrar med idéer, nya angreppssätt och ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Du har lätt för att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Extrajobb i Kristinehamn

Ansök    Jan 29    Cherry Spelglädje AB    Dealer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team! Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning. Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig. Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och rest... Visa mer
Nu växer vi och söker fler glada människor till vårt team!
Vi söker dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning.
Vill du ha ett socialt utvecklande extrajobb där ingen kväll är den andra lik? Då har vi jobbet för dig.
Cherry Spelglädje söker blivande dealers i Karlstad. Vi erbjuder casino på barer, nattklubbar och restauranger.
Att arbeta som dealer är ett väldigt spännande jobb som lämpar sig bra för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill ha väldigt roligt på jobbet.
Ett arbete hos oss är flexibelt då Cherry Spelglädje bedriver casino runt om i hela Sverige från Kiruna till Ystad. Så du kan med fördel ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort.
Vi erbjuder minst fyra helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20 timmar. Möjlighet att arbeta mer vardagar och helger utöver detta finns.
Ingen tidigare erfarenhet krävs, då vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal samt möjlighet till provision.
Känner du att detta är ett arbete som passar dig lämna du enkelt din ansökan på www.cherry.se/jobba/ Om du har frågor kan du vända dig till Malin Persson på 0722 18 17 54 eller maila till [email protected].


Kolla gärna in vår Instagram @cherryspelgladje Visa mindre

kock

Ansök    Jan 7    Mrm Invest AB    Köksbiträde
Söker kockar från Mellanöstern som älskar att tillaga mat från grund och botten, har en restaurang med buffé dagligen och vi serverar mat från världens alla hörn, därför vill jag jätte gärna ha kockar som tillagar mat från Mellanöstern speciellt, heltidsjobb med lön enligt avtal. Visa mer
Söker kockar från Mellanöstern som älskar att tillaga mat från grund och botten, har en restaurang med buffé dagligen och vi serverar mat från världens alla hörn, därför vill jag jätte gärna ha kockar som tillagar mat från Mellanöstern speciellt, heltidsjobb med lön enligt avtal. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Dec 18    King Food AB    Restaurangbiträde
Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food. Vi vet att en anställd som tri... Visa mer
Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare. Visa mindre

Kock

Vi på Pizzeria Alanya söker nu en kock till vår restaurang i Kristinehamn. Vi tänker satsa på mat från mellanöstern. Därför är det angeläget att du som söker har en bakgrund som kock från kök i Turkiet, Syrien och Irak. Du ska vara stresstålig och kunna arbeta helger. Är du rätt person för denna tjänst ser vi emot din ansökan. Visa mer
Vi på Pizzeria Alanya söker nu en kock till vår restaurang i Kristinehamn. Vi tänker satsa på mat från mellanöstern. Därför är det angeläget att du som söker har en bakgrund som kock från kök i Turkiet, Syrien och Irak. Du ska vara stresstålig och kunna arbeta helger. Är du rätt person för denna tjänst ser vi emot din ansökan. Visa mindre

Måltidsutvecklare – Inriktning kostdatasystem

Ansök    Dec 8    Kristinehamns kommun    Kostekonom
I Kristinehamn är kommunens serviceverksamheter med tjänster inom måltider, lokalvård och fordon samlade på en avdelning, kost-och serviceavdelningen. Vi levererar dagligen servicetjänster till såväl övriga förvaltningar i kommunen som till våra medborgare. Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, svenska, ekologiska råva... Visa mer
I Kristinehamn är kommunens serviceverksamheter med tjänster inom måltider, lokalvård och fordon samlade på en avdelning, kost-och serviceavdelningen. Vi levererar dagligen servicetjänster till såväl övriga förvaltningar i kommunen som till våra medborgare.
Vår avdelning ansvarar för att alla barn, ungdomar och vuxna får näringsriktig mat i kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi strävar efter klimatsmart matlagning, svenska, ekologiska råvaror och mat tillagad från grunden!
Avdelningen har totalt 17 kök varav sju inom förskolan, ett kök inom äldreomsorgen och nio kök inom skolan. Totalt lagas mat i 14 av köken och tre kök är serveringskök dit maten kommer färdig.
Kost- och serviceavdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost- och service, renhållning, stab och VA. Förutom tjänsterna inom måltider, lokalvård och fordon ansvarar förvaltningen bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

Nu söker vi en projektanställd måltidsutvecklare med huvuduppdrag att införa kostdatasystemet Mashie i vårt äldreomsorgskök!

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag som måltidsutvecklare innebär att du driver och ansvarar för processen att införa kostdatasystemet Mashie i äldreomsorgens kök. Idag finns en del recept och färdiga menyer i systemet vilka behöver kompletteras för att komma vidare med modulen beställning och produktion.

Du ska säkerställa att maträtterna har rätt näringsinnehåll anpassat till målgruppen och tillsammans med kockarna i köket och ansvarig chef arbeta med recept, menyplanering och portionsstorlekar. I uppdraget ingår att arbeta administrativt i systemet samt att utbilda både medarbetarna i köket och omsorgspersonalen på våra boenden i systemet. I din roll som utvecklare är det du som driver införandeprocessen, du tar kontakterna som behövs i projektet och är kontaktperson i frågor som rör kostdatasystemet. Tillsammans med ansvarig chef och personalen i köket och på boendena hittar du lösningar på situationer som uppstår. Du är spindeln i nätet och den drivande kraften i projektet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan inspirera din omgivning, arbeta självständigt utifrån uppdrag och har förmåga att driva projekt. Det är betydelsefullt att du har lätt för att samarbeta, har förmåga att möta andra och anpassa dig i olika situationer och sammanhang. Du är en duktig kommunikatör och kan anpassa din kommunikation i såväl tal som skrift beroende på vem mottagaren är. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vidare har du en god datavana och lätt för att utforma instruktioner på tilltalande och lättförståeligt sätt. Meriterande är om du har en efter gymnasialutbildning och god kännedom om matlagning i storkök.

Du ser möjligheter framför hinder och har ett genuint intresse för service, du vill bidra till att måltiden är en av dagens höjdpunkter för våra matgäster!

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre