Lediga jobb som Administrativ assistent i Kristinehamn

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Projektadministratör till Kongsberg

Är du en strukturerad, lösningsorienterad och serviceinriktad person som letar efter nästa steg i arbetslivet? Är du redo för en spännande möjlighet inom Kongsbergs projektledningsteam? Nu har du chansen! Om tjänsten I rollen som projektadministratör kommer du att vara ryggraden i våra projekt genom att tillhandahålla administrativt stöd till projektledarna. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att säkerställa hög kvalitet på projektdata inom deras a... Visa mer
Är du en strukturerad, lösningsorienterad och serviceinriktad person som letar efter nästa steg i arbetslivet? Är du redo för en spännande möjlighet inom Kongsbergs projektledningsteam? Nu har du chansen!

Om tjänsten

I rollen som projektadministratör kommer du att vara ryggraden i våra projekt genom att tillhandahålla administrativt stöd till projektledarna. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att säkerställa hög kvalitet på projektdata inom deras affärssytem (Baan), i linje med deras processkartor och att följa deras omfattande affärshanteringssystem. Du kommer att arbeta på uppdrag av projektledarna och leverera gedigen support som underlättar i deras arbete. Tjänsten är placerad i Kristinehamn. 

I din roll som projektadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Projekt- och datahantering: Ledning av projektregistrering och upprätthållande av register i affärssystemet Baan.
• Finansiell övervakning: Assistera med kostnadsspårning, valutajusteringar och upprättande/hantering av fakturor. 
• Processkartshantering: Underhåll av processkarta, hänvisa till giltiga kvalitetsstyrningsdokument och förstärka integriteten av projektdokumentation och efterlevnad.

Om dig

Kongsberg söker en organiserad, detaljorienterad individ som är skicklig på att prioritera uppgifter för att säkerställa effektiv projektgenomföring. Din förmåga att samarbeta väl med andra är något som värderas högt för denna tjänst.

Viktigt för tjänsten:

Kommunicera och skriva oförhindrat på svenska och engelska.

Relevant erfarenhet, exempelvis inom affärssystem eller administration.

Förståelse för finansiell data.

Meriterande:

Utbildning inom relevant område

Bakgrund inom finans, ekonomiassistent, controller eller liknande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kongsberg

KONGSBERG är en ledande global teknologigrupp med en historia som sträcker sig över 200 år. Under deras mångåriga historia har de kontinuerligt avancerat genom att tillämpa innovativa lösningar på behoven hos deras kunder, partners och samhället i stort. Organisationen tror att mångfald är deras styrka. Genom att främja en inkluderande och mångfaldig kultur värderar och säkerställer dem utrymme för olika perspektiv och idéer.

Kongsberg Maritime är en teknologipionjär som möjliggör en mer hållbar framtid för våra hav. Med oöverträffad kompetens, domänkunskap, innovation och marknadsräckvidd är Kongsberg Maritime den betrodda maritima partnern. Med huvudkontor i Kongsberg, Norge, har företaget tillverknings-, försäljnings- och serviceanläggningar i 35 länder.

Kongsberg Maritime i Kristinehamn består av 310 engagerade personer som arbetar med försäljning, forskning, utveckling, design, service och montering av marknadsledande lösningar för olika typer av fartyg.

Om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som

konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Urvalsprocessen sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. För denna position arbetar vi med personlighets- och förmågetester, vilka kan skickas till dig om du fortsätter i processen. Intervjuer kan börja under ansökningsperioden då vi vill tillsätta denna position så snart som möjligt.

Eftersom Kongsberg är ett företag som arbetar med kunder inom den marina sektorn kommer frågor relaterade till medborgarskap att ingå i urvalsprocessen.

Sökord

Projektadministratör, Administratör, Ekonomi, Kristinehamn, Värmland, Aris, Baan, Kongsberg, Adecco Visa mindre

Administratör till reception, lokalpolisområde Kristinehamn

Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en flexibel administratör till lokalpolisområde Kristinehamn. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. Region Bergslagen består av Polisområdena Dalarna, Örebro och Värmland. Polisområde Värmland består av fyra lokalpolisområden, LPO Karlstad, LPO Kri... Visa mer
Är du redo för en större uppgift? Vi söker nu en flexibel administratör till lokalpolisområde Kristinehamn. Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige.

Region Bergslagen består av Polisområdena Dalarna, Örebro och Värmland. Polisområde Värmland består av fyra lokalpolisområden, LPO Karlstad, LPO Kristinehamn, LPO Arvika och LPO Torsby. Lokalpolisområde Kristinehamn utgörs av Kristinehamn, Filipstad och Storfors kommuner med polisstationer i Kristinehamn och Filipstad samt ett lokalkontor i Storfors. LPO Kristinehamn är beläget i östra delen av Värmland.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör kommer ditt arbete bestå av att bemanna receptionen i Kristinehamn och även vid behov receptionen i Filipstad. Du kommer att handlägga ansökningar för pass och nationellt ID-kort samt lämna ut resehandlingar. I rollen som administratör utgör du ett stöd till kärnverksamheten i olika typer av administrativa och praktiska arbetsuppgifter samt andra ärenden som inkommer via receptionen. Arbetet sker i direktkontakt med besökare och du blir på så sätt polisens ansikte utåt. Tillsammans med övriga medarbetare bidrar du till att vår verksamhet bedrivs effektivt och rättssäkert.

I tjänsten ingår även:

• hantering av inkomna skrivelser/begäran om allmänna handlingar
• diarieföring och arkivering
• posthantering
• registrering i olika system
• hantering av hittegods
• besvara frågor via mail och telefon
• viss anmälningsupptagning

Vid sidan av de huvudsakliga arbetsuppgifterna kan det över tid tillkomma andra administrativa arbetsuppgifter av annan karaktär inom lokalpolisområdet. Vi söker därför dig som är flexibel och öppen för att ta in ny utbildning eller nya rutiner, i linje med att förbättra och utveckla verksamheten.

Arbetstiderna följer verksamhetens behov och är till största del förlagd dagtid med viss möjlighet till flex. Tjänsten kan innefatta resor inom lokalpolisområdet.


KVALIFIKATIONER
Detta är en möjlighet för dig som har:

• gymnasieexamen
• erfarenhet av arbete i reception eller annat serviceyrke som arbetsgivaren bedömer som relevant
• vana av att använda dator som arbetsredskap och att navigera i datasystem
• goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• B-körkort

Det är meriterande om du utöver ovan även har:

• utbildning i RES och/eller erfarenhet av att hantera resehandlingar inom polismyndigheten
• erfarenhet av administrativt arbete inom statlig verksamhet
• erfarenhet av utlämnande av allmänna handlingar
• språkkunskaper utöver engelska och nordiska språk

Personliga egenskaper

Som polisens ansikte utåt krävs att du är professionell med en öppen och hjälpsam inställning. Du har en förmåga att periodvis arbeta i ett högt tempo med fortsatt hög servicenivå och bibehållen kvalité. Som person behöver du vara flexibel och snabbt kunna anpassa dig efter nya förutsättningar om arbetssituationen kräver det. Då du kommer ingå i en relativt liten arbetsgrupp behöver du vara självständig i ditt arbete och ha en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.ÖVRIGT
Intervjuerna planeras att genomföras 15/12-20/12.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning om 6 månader
Arbetsort: Kristinehamn. Tjänstgöring i Filipstad kan förekomma vid behov
Arbetstid: Arbetstiderna följer verksamhetens behov och är till största del förlagd dagtid med viss möjlighet till flex
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Administratör reception

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens rekryteringssystem Visma Recruit.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult. Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på https://polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administrativ Assistent

Administrativ assistent till Kommunal Västra Svealand i Kristinehamn Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, regioner och privat sektor. Vi är en viktig samhällspolitisk aktör i Sverige och en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar och anställda som tillsammans arbetar för att tillvarata medlemmars intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i stort. Vi söker en assistent Du in... Visa mer
Administrativ assistent till Kommunal Västra Svealand i Kristinehamn
Kommunal är ett fackförbund med över en halv miljon medlemmar. Vi finns i fler än 230 yrken i kommuner, regioner och privat sektor. Vi är en viktig samhällspolitisk aktör i Sverige och en modern fackförening med yrkesskickliga medlemmar och anställda som tillsammans arbetar för att tillvarata medlemmars intressen på arbetsmarknaden och i samhällslivet i stort.
Vi söker en assistent
Du ingår i en arbetsgrupp tillsammans med sex personer. På kontoret finns också 14 ombudsmän och förtroendevalda. Arbetet på kontoret leds av lokalkontorschef och administrativ chef. Kommunal Västra Svealands verksamhet består av ett lokalkontor och 15 sektioner runt om i avdelningens geografiska område som omfattar Örebro och Värmlands län. Avdelningsordförande är den demokratiska ledaren.
Arbetsuppgifter
Som assistent i Kommunal Västra Svealand erbjuder vi dig en varierande roll. Arbetsområdet omfattar administrativa arbetsuppgifter som förekommer på avdelningskontoret. Assistenterna har gemensamt ansvar för att administrera våra interna verksamhetssystem, internutbilda andra i våra system, diarieföring, faktura-ekonomihantering, protokollsskrivning samt handläggning av avdelningens inkommande post. Assistenterna ansvarar även för att boka, administrera och samordna konferenser och utbildningar. I arbetsuppgifterna ingår även att vara stöd till sektionerna, övrig personal och förtroendevalda.
Kvalifikationer och kompetens
Vi söker dig som har utbildning med inriktning inom administration och god kunskap i ekonomi. Arbetet kräver att du har god datorvana. Vi ser att du har väldigt god kunskap i Word, Excel och protokollskrivande. Du har god planeringsförmåga och bör snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter, våra olika data-/ekonomisystem och vara bekväm med flera uppdragsgivare.
Som person är du noggrann och strukturerad samt van att planera ditt arbete självständigt och effektivt. Du är flexibel och trivs att arbeta i en miljö med stundtals högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till ett gott arbetsklimat. Det är av vikt att du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift i svenska språket då du kommer att vara behjälplig att skriva protokoll/anteckningar i olika mötesform.
Vi förutsätter att du som söker delar Kommunals värderingar.
Förutsättningar för tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten är placerad på Kommunal Västra Svealand i Kristinehamn. Vi tillämpar individuell lönesättning. Kollektivavtal finns med Handelsanställdas förbund.

Övrigt
Kommunal arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvalitéer som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2024-02-18
För mer information kring tjänsten, kontakta administrativ chef Lena Wallenstad, telefon 010-442 92 21. Facklig företrädare för Handelsanställdas förbund lokalt, Louise Johansson 010-442 92 11

Innan du ansöker ber vi dig att läsa igenom hur vi hanterar dina personuppgifter som kandidat. Information om ditt integritetsskydd kan du läsa om här. Visa mindre

Vi söker en administratör med start omgående!

Är du en strukturerad och noggrann person som vill arbeta administrativt? Här har vi en möjlighet för dig som är driven och som vill tillträda ett utvecklande och meriterande arbete, där du dessutom blir en viktig nyckelperson hos vårt kundföretag! Skicka in din ansökan redan idag då tillträde för denna tjänst är relativt omgående! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en administratör. Uppdraget är en del av... Visa mer
Är du en strukturerad och noggrann person som vill arbeta administrativt? Här har vi en möjlighet för dig som är driven och som vill tillträda ett utvecklande och meriterande arbete, där du dessutom blir en viktig nyckelperson hos vårt kundföretag!

Skicka in din ansökan redan idag då tillträde för denna tjänst är relativt omgående!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en administratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Stora utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar
• Flexibelt arbete där du har möjlighet att påverka 

Arbetsuppgifter
Inom teamet i hos vårt kundföretag värderas samspel och service högt. I rollen som administratör jobbar du primärt med att avlasta och hjälpa dina kollegor med att uppdatera och utveckla företagets flödesanalyser. Du jobbar även med att effektivisera arbetssätt genom att samla in information om flöden, arbetssätt och produkter för att föra in sådan information i digitala system.

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och axla rollen som administratör. Du är lyhörd, vill finnas till hjälp för andra och har en förmåga att utifrån ett helhetsperspektiv se vilka förändringar som kan göras för att nå ett effektivt och lönsamt arbetssätt. Du trivs med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt, men gör detta på ett ödmjukt och lyhört sätt gentemot dina kollegor utifrån deras önskemål. 

Till denna tjänst bör du ha: 

• Mycket goda datakunskaper och är van att arbeta i Office-programmen, speciellt Excel
• Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift 

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande för tjänsten, men inte ett krav.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kristinehamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vi söker en koordinator med start omgående!

Är du en strukturerad och noggrann person som vill arbeta med utveckling? Här har vi en möjlighet för dig som är driven och som vill tillträda ett utvecklande och meriterande arbete, där du dessutom blir en viktig nyckelperson hos vårt kundföretag! Skicka in din ansökan redan idag då tillträde för denna tjänst är relativt omgående! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en koordinator. Uppdraget är en del av v... Visa mer
Är du en strukturerad och noggrann person som vill arbeta med utveckling? Här har vi en möjlighet för dig som är driven och som vill tillträda ett utvecklande och meriterande arbete, där du dessutom blir en viktig nyckelperson hos vårt kundföretag!

Skicka in din ansökan redan idag då tillträde för denna tjänst är relativt omgående!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en koordinator. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Stora utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar
• Flexibelt arbete där du har möjlighet att påverka 

Arbetsuppgifter
Inom teamet i hos vårt kundföretag värderas samspel och service högt. I rollen som koordinator jobbar du primärt med att avlasta och hjälpa dina kollegor med att uppdatera och utveckla företagets flödesanalyser. Du jobbar även med att effektivisera arbetssätt genom att samla in information om flöden, arbetssätt och produkter för att föra in sådan information i digitala system.

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och axla rollen som koordinator. Du är lyhörd, vill finnas till hjälp för andra och har en förmåga att utifrån ett helhetsperspektiv se vilka förändringar som kan göras för att nå ett effektivt och lönsamt arbetssätt. Du trivs med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt, men gör detta på ett ödmjukt och lyhört sätt gentemot dina kollegor utifrån deras önskemål. 

Till denna tjänst bör du ha: 

• Mycket goda datakunskaper och är van att arbeta i Office-programmen, speciellt Excel
• Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift 

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande för tjänsten, men inte ett krav.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kristinehamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Vi söker en administratör med start omgående!

Är du en strukturerad och noggrann person som vill arbeta administrativt? Här har vi en möjlighet för dig som är driven och som vill tillträda ett utvecklande och meriterande arbete, där du dessutom blir en viktig nyckelperson hos vårt kundföretag! Skicka in din ansökan redan idag då tillträde för denna tjänst är relativt omgående! Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en administratör. Uppdraget är en del av... Visa mer
Är du en strukturerad och noggrann person som vill arbeta administrativt? Här har vi en möjlighet för dig som är driven och som vill tillträda ett utvecklande och meriterande arbete, där du dessutom blir en viktig nyckelperson hos vårt kundföretag!

Skicka in din ansökan redan idag då tillträde för denna tjänst är relativt omgående!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vårt kundföretag en administratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Stora utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar
• Flexibelt arbete där du har möjlighet att påverka 

Arbetsuppgifter
Inom teamet i hos vårt kundföretag värderas samspel och service högt. I rollen som administratör jobbar du primärt med att avlasta och hjälpa dina kollegor med att uppdatera och utveckla företagets flödesanalyser. Du jobbar även med att effektivisera arbetssätt genom att samla in information om flöden, arbetssätt och produkter för att föra in sådan information i digitala system.

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas och axla rollen som administratör. Du är lyhörd, vill finnas till hjälp för andra och har en förmåga att utifrån ett helhetsperspektiv se vilka förändringar som kan göras för att nå ett effektivt och lönsamt arbetssätt. Du trivs med att ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt, men gör detta på ett ödmjukt och lyhört sätt gentemot dina kollegor utifrån deras önskemål. 

Till denna tjänst bör du ha: 

• Mycket goda datakunskaper och är van att arbeta i Office-programmen, speciellt Excel
• Goda kunskaper i såväl svenska som engelska, både i tal och skrift 

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är detta meriterande för tjänsten, men inte ett krav.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kristinehamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecka Permestam

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Administratör på heltid till Kristinehamn

Trivs du med att ha flera bollar i luften? Har du erfarenhet av administrativa uppgifter och handläggning? Då är det dig vi söker! Om uppdraget Vår kund söker nu en administratör på 100% för ett konsultuppdrag beläget på deras huvudkontor i Kristinehamn. Uppdraget förväntas starta den 2 oktober och pågå fram till den 31 mars 2024. Uppdraget inleds med en upplärning på plats på kontoret, vidare in i uppdraget finns även möjligheten till distans. Arbetstide... Visa mer
Trivs du med att ha flera bollar i luften? Har du erfarenhet av administrativa uppgifter och handläggning? Då är det dig vi söker!

Om uppdraget
Vår kund söker nu en administratör på 100% för ett konsultuppdrag beläget på deras huvudkontor i Kristinehamn. Uppdraget förväntas starta den 2 oktober och pågå fram till den 31 mars 2024. Uppdraget inleds med en upplärning på plats på kontoret, vidare in i uppdraget finns även möjligheten till distans. Arbetstiderna utförs under kontorstid mellan kl. 8-17.

Dina arbetsuppgifter

Din roll kommer bestå av en hybrid lösning där du både är administratör och handläggare. Du ska därför uppskatta en variation i arbetet och trivas med att bemöta olika frågor. I rollen som administratör/handläggare kommer du att registrera och behandla inkommande ansökningar om auktorisation som elinstallatör, samt hantera inkommande företagsregistreringar.

Utöver detta ingår arbetsuppgifter som:

- Inregistrering av inkommande ansökningar i ärendehanteringssystemet Platina.

- Kontroll av inkommande betalningar i banksystem.

- Manuell registrering av elinstallationsföretag i ärendehanteringssystemet Platina.

- Besvara skriftliga och muntliga frågor om registrering av elinstallationsföretag.

- Handläggning av enklare ärenden om ansökan om auktorisation.

Dina kvalifikationer

- Gymnasium eller likvärdig utbildning

- Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt

- Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent

- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Vi söker dig som trivs med att vara spindeln i nätet och har en positiv, ambitiös inställning!

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 11 september

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Alicia Belila, [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 0771-84 53 00 (tel:0771845300)

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. Bemannia är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. Bemannia är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem - krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet

Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år. Visa mindre

Administratör

Ansök    Sep 1    Randstad AB    Administrativ assistent
Arbetsbeskrivning Är du en flitig administratör på jakt efter en ny utmaning? Just nu söker vi en Administratör till Elsäkerhetsverket  i Kristinehamn.  Uppdraget ska påbörjas den 2 oktober 2023 och förväntas pågå fram till 31 mars 2024.  I denna roll kommer du att jobba 75% inom administration samt ca 25% med handläggning. Du kommer att vara  placerad på avdelningen för analys men uppdraget omfattar även arbetsuppgifter som utförs på avdelningen för ve... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en flitig administratör på jakt efter en ny utmaning?

Just nu söker vi en Administratör till Elsäkerhetsverket  i Kristinehamn. 

Uppdraget ska påbörjas den 2 oktober 2023 och förväntas pågå fram till 31 mars 2024. 

I denna roll kommer du att jobba 75% inom administration samt ca 25% med handläggning.
Du kommer att vara  placerad på avdelningen för analys men uppdraget omfattar även arbetsuppgifter som utförs på avdelningen för verksamhetsstöd. Du kommer att efter din introduktionsperiod, få möjlighet att arbeta på distans upp till 50% av arbetstiden.

I detta uppdrag kommer du att hantera processer med att registrera och behandla inkommande ansökningar om auktorisation som elinstallatör samt hantera inkommande företagsregistreringar.Ansvarsområden
·         Inregistrering av inkommande ansökningar i ärendehanteringssystemet Platina
·         Kontroll av inkommande betalningar i banksystem
·         Manuell registrering av elinstallationsföretag i ärendehanteringssystemet Platina
·         Besvara skriftliga och muntliga frågor om registrering av elinstallationsföretag
·         Handläggning av enklare ärenden om ansökan om auktorisation

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av administrativa uppgifter om ca 75 % och handläggningsuppgifter om ca 25 %.

Kvalifikationer
 gymnasium eller likvärdig utbildning
mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent
minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete
kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som
skrift.


erfarenhet av att arbeta i ett digitalt ärendehanteringssystem/dokumenthanteringssystem. 
ha god samarbetsförmåga, vara noggrann och ta egna initiativ till att lösa uppkomna frågor. 
Du behöver kunna trivas med att arbeta självständigt och samtidigt ha förmågan att lyfta frågor, söka stöd och erbjuda sin hjälp till dina kollegor. 
Erfarenhet
minst tre års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent

Om företaget
På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential. Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Erfaren administratör sökes till myndighet i Kristinehamn

Nu vi en noggrann administratör för ett konsultuppdrag hos en av våra statliga myndigheter i Kristinehamn. Omfattning: Heltid 100% Längd: Till och med 2024 03 31 Start: 2023 10 03 Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute hos myndigheten i söker Kristinehamn. Viss möjlighet till distansarbete finns. Om tjänsten Vi söker en administratör till en myndighet i Kristinehamn. Myndigheten behöver under en begränsad tid en extra resurs för att ... Visa mer
Nu vi en noggrann administratör för ett konsultuppdrag hos en av våra statliga myndigheter i Kristinehamn.

Omfattning: Heltid 100%
Längd: Till och med 2024 03 31
Start: 2023 10 03

Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute hos myndigheten i söker Kristinehamn. Viss möjlighet till distansarbete finns.

Om tjänsten
Vi söker en administratör till en myndighet i Kristinehamn. Myndigheten behöver under en begränsad tid en extra resurs för att hantera deras processer med att registrera och behandla inkommande ansökningar om auktorisation som elinstallatör samt hantera inkommande företagsregistreringar.

I rollen som administratör hos myndigheten kommer du att hantera administrativa uppgifter med inslag av enklare handläggning. Du kommer att tillhöra myndighetens avdelning för analys men stötta avdelningen för verksamhetsstöd.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Inregistrering av inkommande ansökningar i ärendehanteringssystemet Platina
• Kontroll av inkommande betalningar i banksystem
• Manuell registrering av elinstallationsföretag i ärendesystemet Platina
• Besvara skriftliga och muntliga frågor om registrering av elinstallationsföretag
• Handläggning av enklare ärenden om ansökan om auktorisation

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en gymnasial utbildning eller en likvärdig utbildning och ha minst tre års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent.
Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl som i tal som skift
• Kunna lämna en referens på liknande uppdrag

Därtill har du en god känsla för service, är initiativtagande och trivs med att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdagen är 2023-09-15.

Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Administratör till myndighet i Kristinehamn!

För dig som vill jobba med administrativa arbetsuppgifter på en statlig myndighet finns nu möjligheten! Vi söker en strukturerad och ansvarsfull person som vill vara en del av ett sammansvetsat team. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval. OM TJÄNSTEN Som administratör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter med inslag av enklare handläggning. Du kommer även delta i processen med att registrera och behandla inko... Visa mer
För dig som vill jobba med administrativa arbetsuppgifter på en statlig myndighet finns nu möjligheten! Vi söker en strukturerad och ansvarsfull person som vill vara en del av ett sammansvetsat team. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN

Som administratör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter med inslag av enklare handläggning. Du kommer även delta i processen med att registrera och behandla inkommande ansökningar till myndigheten om auktorisation som elinstallatör. Tjänsten är fördelad på 75% som administratör och 25% som handläggare.

Uppdraget är på heltid med start måndag den 2 oktober och sträcker sig till den 31 mars 2024, med möjlighet till förlängning. Arbetet sker i myndighetens lokaler i Kristinehamn. Efter genomgången introduktion finns möjlighet till distansarbete upp till 49% av arbetstiden.

Du erbjuds
- En spännande roll på en statlig myndighet
- Ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi även stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Inregistrering av inkommande ansökningar i ärendehanteringssystemet Platina
* Kontroll av inkommande betalningar i banksystem
* Manuell registrering av elinstallationsföretag i ärendehanteringssystemet Platina
* Besvara skriftliga och muntliga frågor om registrering av elinstallationsföretag
* Handläggning av enklare ärenden om ansökan om auktorisation


VI SÖKER DIG SOM
- Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning.
- Mycket goda kunskaper i MS Office.
- Goda kunskaper i något ärendehanteringssystem. Meriterande för uppdraget är kunskaper i Platina.
- Minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbete såsom administratör eller assistent.
- Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
- Strukturerad
- Anpassningsbar
- Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Visa mindre

Administratör/Handläggare till myndighet i Kristinehamn!

Om tjänsten Nu finns chansen till ett meriterande och utmanande uppdrag hos Elsäkerhetsverket!  I rollen som administratör/handläggare hos Elsäkerhetsverket kommer du att få förmånen att både arbeta med handläggning samt administration inom olika ärenden. Du kommer att hantera administrativa arbetsuppgifter såsom registrering av inkommande företag, samt registrera och behandla inkommande ansökningar om auktorisation för elinstallatörer. Tjänsten är förde... Visa mer
Om tjänsten

Nu finns chansen till ett meriterande och utmanande uppdrag hos Elsäkerhetsverket! 

I rollen som administratör/handläggare hos Elsäkerhetsverket kommer du att få förmånen att både arbeta med handläggning samt administration inom olika ärenden. Du kommer att hantera administrativa arbetsuppgifter såsom registrering av inkommande företag, samt registrera och behandla inkommande ansökningar om auktorisation för elinstallatörer. Tjänsten är fördelad 75% administratör och 25% handläggare.

Arbetsuppgifter

Specifika arbetsuppgifter i rollen som administratör/handläggare:

• Kontrollera inkommande betalningar
• Hantera ansökningar och registreringar av elinstallationsföretag i ärendehanteringssystemet Platina
• Besvara inkommande frågor kring företagsregistrering
• Handläggning av ärenden inom inkommande ansökningar om auktorisation

 

Du erbjuds ett meriterande heltidsuppdrag hos offentlig sektor där du har möjligheten att arbeta delvis på distans. Uppdraget förväntas pågå mellan 2 oktober 2023 fram till 31 mars 2024, med chans till förlängning. I teamet rapporterar du till administrativ chef och stöttar i de processer teamet arbetar med. Ett spännande uppdrag som ger dig chansen att utvecklas inom din administrativa och problemlösande roll.

Krav för tjänsten

Vi söker dig som är ansvarstagande och självständig i det dagliga arbetet, du har en god samarbetsförmåga och flexibilitet, samt arbetar noggrant och strukturerat. Vi ser även att du är problemlösande och har förmågan att fatta beslut. För att vara kvalificerad för tjänsten behöver du ha:

• Gymnasiumutbildning eller likvärdig utbildning.
• Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
• Goda kunskaper i något ärendehanteringssystem. Meriterande för uppdraget är kunskaper i Platina.
• Minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbete såsom administratör eller assistent.
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mathilde Branth via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 eller på [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Vi arbetar med löpande urval, så sök redan idag!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren administratör sökes till myndighet i Kristinehamn

Nu vi en noggrann administratör för ett konsultuppdrag hos en av våra statliga myndigheter i Kristinehamn. Omfattning: Heltid 100% Längd: Till och med 2024 03 31 Start: 2023 10 03 Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute hos myndigheten i söker Kristinehamn. Viss möjlighet till distansarbete finns. Om tjänsten Vi söker en administratör till en myndighet i Kristinehamn. Myndigheten behöver under en begränsad tid en extra resurs för att ... Visa mer
Nu vi en noggrann administratör för ett konsultuppdrag hos en av våra statliga myndigheter i Kristinehamn.

Omfattning: Heltid 100%
Längd: Till och med 2024 03 31
Start: 2023 10 03

Du blir anställd av Dreamwork men kommer att arbeta ute hos myndigheten i söker Kristinehamn. Viss möjlighet till distansarbete finns.

Om tjänsten
Vi söker en administratör till en myndighet i Kristinehamn. Myndigheten behöver under en begränsad tid en extra resurs för att hantera deras processer med att registrera och behandla inkommande ansökningar om auktorisation som elinstallatör samt hantera inkommande företagsregistreringar.

I rollen som administratör hos myndigheten kommer du att hantera administrativa uppgifter med inslag av enklare handläggning. Du kommer att tillhöra myndighetens avdelning för analys men stötta avdelningen för verksamhetsstöd.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Inregistrering av inkommande ansökningar i ärendehanteringssystemet Platina
• Kontroll av inkommande betalningar i banksystem
• Manuell registrering av elinstallationsföretag i ärendesystemet Platina
• Besvara skriftliga och muntliga frågor om registrering av elinstallationsföretag
• Handläggning av enklare ärenden om ansökan om auktorisation

Vem är du?
För att vara aktuell för rollen behöver du som söker ha en gymnasial utbildning eller en likvärdig utbildning och ha minst tre års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent.
Nödvändiga erfarenheter och kvalifikationer därutöver är:
• Mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
• Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl som i tal som skift
• Kunna lämna en referens på liknande uppdrag

Därtill har du en god känsla för service, är initiativtagande och trivs med att arbeta tillsammans med andra för att nå uppsatta mål.

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdagen är 2023-09-15.

Om verksamheten
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001. Visa mindre

Administratör

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vill du gå till på jobbet och känna att du gör skillnad på riktigt, varje dag? Sök till oss! Om rollen Som administratör kommer du ha en viktig funktion inom den dagliga verksamheten för att få den att fungera på ett smidigt sätt. Ro... Visa mer
Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vill du gå till på jobbet och känna att du gör skillnad på riktigt, varje dag? Sök till oss!

Om rollen
Som administratör kommer du ha en viktig funktion inom den dagliga verksamheten för att få den att fungera på ett smidigt sätt. Rollen innebär att ge stöd i administrativa uppgifter och hjälpa till att säkerställa en bra kundtjänst i avdelningen.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

• Kundtjänst via telefon
• Bemanning av kontor, ta emot besökare och svara på frågor
• Verksamhetsrapportering
• Kvalitetssäkring
• Ta fram administrativa rutiner och implementera dessa i avdelningen
• Ekonomiska uppgifter som fakturering, kundreskontra, göra underlag för löner och ersättningar med mera.
• Registervård
• Arkivering
• Vara ett stöd i IT-frågor inom avdelningen
• Hjälpa cirkelledare och föreningar med exempelvis rapportering, lokalbokning och kopiering.
• Löpande följa förändringar i folkbildningens uppdrag, riktlinjer och regelverk

Din profil
Vi söker dig som tidigare har jobbat brett med olika typer av administrativa uppgifter och trivs med att ge service till andra samt hjälpa verksamheten framåt i riktning mot uppsatta mål. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och självständigt sätta upp och hålla tidsramar. Du har god förmåga att på egen hand planera och prioritera dina arbetsuppgifter, samtidigt är det viktigt att du är bra på att samarbeta genom att ha ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet, anpassa dig och hitta lösningar. Du är noggrann och anstränger dig för att leverera god service. Då studieförbundens verksamhet styrs utifrån statliga villkor behöver du snabbt kunna anpassa dig till ändrade arbetssätt och rutiner.

Det är ett krav att du har gymnasial utbildning eller motsvarande kunskap inhämtad på annat sätt samt tidigare erfarenhet av att arbeta brett inom administration. Du måste ha god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt grundläggande förståelse för enklare ekonomifrågor. Tidigare erfarenhet av arbete inom ideella sektorn är meriterande.

I SV används ett flertal olika datorsystem, du jobbar gentemot hela avdelningen och har därmed daglig digital kontakt med medarbetare på andra orter. I rollen ingår även att ge stöd till dina kollegor i datoranvändning och till ledare i digitala tjänster. Du måste därför ha goda grundläggande datorkunskaper, vara bekväm med att jobba digitalt och ha förmåga att snabbt lära dig nya program och verktyg.


Vi erbjuder dig

• en viktig roll i en organisation som genom folkbildning gör skillnad för samhället och dess medborgare.
• målstyrd arbetstid vilket innebär att du har frihet att utifrån arbetets krav förlägga din arbetstid.
• jobb i en organisation med ett prestigelöst och härligt gäng som hjälps åt och gör varandra bättre hela tiden
• en arbetsplats som är mån om medarbetarnas hälsa och som erbjuder både friskvårdsbidrag och möjlighet till friskvård på arbetstid.

Placeringsort: Kristinehamn
Omfattning: Tillsvidareanställning på 100% med målstyrd arbetstid. Vi tillämpar provanställning.
Jobbstart: Vi behöver dig så snart det är möjligt!

Ansökan: I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev. I stället ber vi dig svara på ett antal urvalsfrågor vid ansökan där du får beskriva din kompetens inom efterfrågat område. Om du uppfyller grundkraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen. Vi har valt att använda oss av tester för att säkerställa en objektiv rekrytering och hitta kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Testningen sker i samarbete med Home of Recruitment och Alva Labs.

Sista ansökningsdag: 2023-08-23. Vi gör urval och genomför intervjuer löpande.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och följa GDPR tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem och inte via epost eller i pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Frågor?
Om du har frågor om rollen, kontakta Maria Nystrand, HR-generalist.
Epost [email protected]. Telefon 054 402 01 32


Varmt välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan!

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. Vi är ett av Sveriges största studieförbund och har idag verksamhet i landets alla kommuner. Varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, så som föreläsningar och kulturprogram, når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet runt om i landet. Det är våra avdelningar som ser till att studiecirklar och kulturarrangemang äger rum och att de riktar sig till rätt deltagare.

Vår värdegrund hävdar principen om människors lika värde baserat på de grundläggande mänskliga rättigheterna. Vår syn på bildning bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor. Den utgår från individens rättigheter och skyldigheter att som aktiv medborgare ta ansvar för en samhällsutveckling som stärker den liberala demokratin. Visa mindre

Administratör till statlig myndighet i Kristinehamn

Är du en initiativtagande administratör med en god känsla för service? Trivs du att arbeta tillsammans med andra och nå uppsatta mål? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Just nu söker en av våra statliga myndigheter, verksamma i Kristinehamn, en noggrann administratör. För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbet... Visa mer
Är du en initiativtagande administratör med en god känsla för service? Trivs du att arbeta tillsammans med andra och nå uppsatta mål? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Just nu söker en av våra statliga myndigheter, verksamma i Kristinehamn, en noggrann administratör.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu!   

Om uppdraget 

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Nu söker vi en administratör till en myndighet i Kristinehamn. Myndigheten behöver under en begränsad tid en extra resurs för att hantera deras processer med att registrera och behandla inkommande ansökningar om auktorisation som elinstallatör samt hantera inkommande företagsregistreringar.

I rollen som administratör hos myndigheten kommer du att arbeta med administrativa uppgifter samt enklare handläggning. Du kommer att tillhöra myndighetens avdelning för analys men stötta avdelningen för verksamhetsstöd.

Vi vill gärna berätta mer om uppdraget under nästa steg i rekryteringsprocessen. Vi har även då möjlighet att gå ut med myndighetens namn och beskriva organisationens specifika uppdrag. Tillsammans skapar vi värde för samhället i stort.   

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

inregistrering av inkommande ansökningar i ärendehanteringssystemet Platina
kontroll av inkommande betalningar i banksystem
manuell registrering av elinstallationsföretag i ärendehanteringssystemet Platina
besvara skriftliga och muntliga frågor om registrering av elinstallationsföretag
handläggning av enklare ärenden om ansökan om auktorisation.


Krav för tjänsten 

gymnasium eller likvärdig utbildning
mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent
minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som handläggare
kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
kan lämna en referens på ett liknande uppdrag.


Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid med planerad start den 2 oktober och pågår tom 31 mars 2024. Placeringsort för uppdraget är hos myndigheten i Kristinehamn. Viss möjlighet till distansarbete finns.

Ansökan 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-09-11. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Miranda Nilsson på [email protected]

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss  

Novare Bemanning bygger karriärer och stöttar organisationer. Vi är ett personligt och samhällsengagerat bolag som erbjuder interims och bemanningstjänster till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med oss bidrar du till ett hållbart arbetsliv. Vi tar personlig utveckling till en helt ny nivå och är en unik arbetsgivare i branschen.   

När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kultur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult som har eget bolag att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid. 

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen. Visa mindre

Koordinator till kanslifunktionen

Ekonomi- och kanslienheten är en av två enheter inom ekonomi- och styrningsavdelningen som tillhör kommunlednings-förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 110 medarbetare inom områdena administration, digitalisering, ekonomi, kansli, kommunikation, personal och planering. Kanslifunktionen består för närvarande av fyra medarbetare som finns på kommunledningsförvaltningens kontor på Kungsgatan i Kristinehamn samt på kommunarkivet på Mariebergsområdet. ... Visa mer
Ekonomi- och kanslienheten är en av två enheter inom ekonomi- och styrningsavdelningen som tillhör kommunlednings-förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 110 medarbetare inom områdena administration, digitalisering, ekonomi, kansli, kommunikation, personal och planering. Kanslifunktionen består för närvarande av fyra medarbetare som finns på kommunledningsförvaltningens kontor på Kungsgatan i Kristinehamn samt på kommunarkivet på Mariebergsområdet.ARBETSUPPGIFTER
Rollen som koordinator på kanslifunktionen innebär till största del att utgöra ett ledningsstöd till kommundirektören. Det gäller arbetsuppgifter såsom arrangera och boka möten, skapa förslag på dagordningar och dokumentera möten genom bland annat minnesanteckningar. I rollen som koordinator gäller det att du arbetar proaktivt genom bland annat utveckling av möten och dess former och vara en viktig del i utvecklingen av kommunens ledningsstödssystem.

Vid sidan av ledningsstöd till kommundirektören innebär tjänsten även löpande arbete, främst inom områdena registratur och arkiv. Arbetsuppgifter som rör nämndadministration kan även bli aktuella. Kommunens ärendehanteringssystem är LEX.

Rollen kommer att säkerhetsklassas.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
• Lägst 3-årig högskoleförberedande gymnasiekompetens
• Flerårig arbetslivserfarenhet av att arbeta som koordinator eller motsvarande
• Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska
• Förmåga att ta till dig och ligga i framkant i den digitala utvecklingen
• Lätt för att samarbeta.

Det är meriterande om du har:
• Högskoleutbildning inom relevant område
• Erfarenhet av liknande roll i en offentlig organisation,

Vi söker dig som trivs i rollen med många kontaktytor, därför är det av stor vikt att du är en tydlig kommunikatör och visar omdöme i dina uttalanden. Du arbetar organiserat och strukturerat med god prioriteringsförmåga. Du bidrar till utvecklings- och förbättringsarbete. Du är självständig och trygg i din arbetsroll och vill leverera kvalitativ service till de du möter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt. Visa mindre

Administratör/koordinator till Kongsberg Maritime AB

Har du tidigare erfarenhet som administratör och vill arbeta i en bred, varierande roll? Känner du igen dig som en person som är noggrann och ansvarstagande? Läs då mer om tjänsten! Om tjänsten Som administratör kommer du arbeta på Kongsbergs avdelning för eftermarknad. Du kommer att agera som stöd/länk mellan avdelningens säljare, projektledare och finansavdelning för att följa inkommande order från start till slut. Din uppgift är att - Delta i orderöve... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet som administratör och vill arbeta i en bred, varierande roll? Känner du igen dig som en person som är noggrann och ansvarstagande? Läs då mer om tjänsten!

Om tjänsten
Som administratör kommer du arbeta på Kongsbergs avdelning för eftermarknad. Du kommer att agera som stöd/länk mellan avdelningens säljare, projektledare och finansavdelning för att följa inkommande order från start till slut.

Din uppgift är att
- Delta i orderöverlämning från säljare till projektledare
- Starta projekten i affärssystem och bekräfta order mot kund
- Följa upp och fakturera enligt kontraktens betalningsvillkor
- Intern rapportering av orderintag
- Kontrollera underlag för varje månads/halvårs/års-bokslut

Tjänsten är ett föräldravikariat med start i slutet av november och sträcker sig fram till 31 augusti.

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet från någon administrativ tjänst och är van att arbeta i affärssystem, har du erfarenhet av Baan är det meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning, tex från gymnasiet. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet med fokus på Outlook, Word och Excel. Har du tidigare erfarenhet av elektronisk hantering av kundorder och fakturering är det meriterande.

Som person är du hjälpsam, noggrann och serviceinriktad, en lagspelare som ser till att gruppen når sina mål. Vidare har du ett systematiskt arbetssätt och van att arbeta efter uppsatta regler och rutiner. Du har en förmåga att se och arbeta med detaljer samt är inte rädd för att komma med förbättringsförslag.

Viktigt för tjänsten är:
- Administrativ erfarenhet
- Officepaketet och affärssystem
- Serviceinriktad
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Sara Pagré 054-771 85 47.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Koordinator, Administratör, Baan, order, fakturering, Kristinehamn, Kongsberg Maritime, Adecco, Värmland Visa mindre

Administratör inom fastighetsförvaltning

Reflex Fastighetsförvaltning AB förvaltar hyreslägenheter i Kristinehamn med omnejd. Företaget ansvarar för all skötsel och underhåll av fastigheterna. Vi strävar efter att ge våra kunder flexibel service till högsta kvalitet. Vi söker nu ytterligare medarbetare till vårt team. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att: motta samtal och felanmälningar från hyresgäster via telefon och mail. registrera uppgifter digitalt i fastighetssystem (Real... Visa mer
Reflex Fastighetsförvaltning AB förvaltar hyreslägenheter i Kristinehamn med omnejd. Företaget ansvarar för all skötsel och underhåll av fastigheterna. Vi strävar efter att ge våra kunder flexibel service till högsta kvalitet.
Vi söker nu ytterligare medarbetare till vårt team.
Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att:
motta samtal och felanmälningar från hyresgäster via telefon och mail.
registrera uppgifter digitalt i fastighetssystem (Real)
ansvara för annonsering, visning och uthyrning av lägenheterSom person är du driven, handlingskraftig och engagerad. Du har höga ambitioner och är villig att lära dig nya saker. Vidare är du flexibel och prestigelös med en god känsla för ansvar och initiativtagande.
Du ska kunna jobba med kort varsel. Visa mindre

Administratör

Bergslagens Räddningstjänst är ett kommunalförbund som ansvarar för räddningstjänsten för ca 85 500 invånare i Kristinehamn, Storfors, Filipstad, Hällefors, Karlskoga och Degerfors kommuner. Organisationen består av 85 heltidsanställda och 111 deltidsanställda fördelade på åtta brandstationer. Arbetsuppgifter Du arbetar med löpande diarieföring, expediering och posthantering samt säkerställer att processen sker i enlighet med lagens krav på ett effektivt ... Visa mer
Bergslagens Räddningstjänst är ett kommunalförbund som ansvarar för räddningstjänsten för ca 85 500 invånare i Kristinehamn, Storfors, Filipstad, Hällefors, Karlskoga och Degerfors kommuner. Organisationen består av 85 heltidsanställda och 111 deltidsanställda fördelade på åtta brandstationer.
Arbetsuppgifter
Du arbetar med löpande diarieföring, expediering och posthantering samt säkerställer att processen sker i enlighet med lagens krav på ett effektivt och transparent sätt. Du stödjer vidare övriga i organisationen med dokumenthanteringsfrågor och ansvarar för utlämnande av allmän handling, inklusive arbete med sekretessprövning. Vi arbetar ständigt med att digitalisera oss och därför kommer du att arbeta med att utveckla digitala processer och ärendehantering i vårt ärendehanteringssystem. Arbetet innebär också utvecklingsarbete inom de administrativa arbetsuppgifterna. Som nämndsekreterare ansvarar du för kallelser, protokoll, expediering av protokoll och handlingar, stöd och service till nämndens ordförande och förbundets medarbetare. I tjänsten ingår även fakturahantering, fakturering samt övriga ekonomi och administrativa arbetsuppgifter.
Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har minst gymnasieexamen eller annan utbildning som bedöms relevant för tjänsten. Du har tidigare erfarenhet av arbete som administratör eller en annan roll som givit dig erfarenhet av offentlig förvaltning. Du har god kunskap om de lagar och regler som styr offentlig verksamhet.
Personliga egenskaper
Du har ett intresse, en vilja och en förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du förväntas ta ett stort eget ansvar för dina uppgifter vilket du gör genom att självständigt planera och styra ditt arbete. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Arbetet innebär mycket kontakter med medarbetare och allmänheten där det är av vikt att du är serviceinriktad och uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Övrigt om anställningen
Tillsvidareanställning, Provanställning kan komma att tillämpas.
Heltid, dagtid
Tillträde enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning tillämpas, lämna gärna löneanspråk i din ansökan.
Rekrytering sker i samråd med våra berörda fackliga organisationer. Vi arbetar aktivt med mångfald inom räddningstjänsten och eftersträvar en jämnare könsfördelning.
Vi kallar till intervju löpande så vänta inte med din ansökan.
Välkommen med din skriftliga ansökan till [email protected]
Ange ”Ansökan Administratör” i rubrikraden.
Kontaktperson
Förbundschef Peter Backman, 0586-636 29
Fackliga företrädare Vision, Kommunal eller Ledarna nås via växeln 0586-636 00 Visa mindre

Elsäkerhetsverket söker en administratör

Elsäkerhetsverket har som mål att göra elen trygg och störningsfri. Vi arbetar för att elanläggningar och elprodukter ska vara säkra, att branschen och elyrkespersoner har rätt kompetens och för att allmänheten ska vara medvetna om farorna med el. Vi är en liten, modern och samarbetsinriktad myndighet som har täta kontakter med branschen. Nytänkande och öppenhet för att prova nya lösningar ser vi som viktiga förutsättningar för framgång. Våra engagerade oc... Visa mer
Elsäkerhetsverket har som mål att göra elen trygg och störningsfri. Vi arbetar för att elanläggningar och elprodukter ska vara säkra, att branschen och elyrkespersoner har rätt kompetens och för att allmänheten ska vara medvetna om farorna med el. Vi är en liten, modern och samarbetsinriktad myndighet som har täta kontakter med branschen. Nytänkande och öppenhet för att prova nya lösningar ser vi som viktiga förutsättningar för framgång. Våra engagerade och kompetenta medarbetare utför uppdraget med kvalitet, rättssäkerhet och hög servicegrad. Vi är också tillsynsmyndighet enligt lagen om elektromagnetisk kompatibilitet (EMC).
Tjänsten, som är en visstidsanställning är placerad på huvudkontoret i Kristinehamn.

Du kommer att tillhöra avdelningen för Verksamhetsstöd där funktionerna IT, HR, registratur, systemförvaltning och kommunikation finns. Avdelningen leds av administrativ chef.

Arbetsuppgifter
Arbetet som administratör är omväxlande och omfattar bland annat ärendehantering, registrering, posthantering samt att stötta medarbetare internt. I arbetet ingår även arkivarbete som till exempel kopiering, skanning, insortering och gallring av dokument. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande utifrån verksamhetens behov. 

Kvalifikationer
- Gymnasieutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer är relevant för tjänsten, 
- ha kunskap och praktiskt erfarenhet av de lagar och förordningar som styr myndigheternas arbete, framförallt offentlighetsprincipen, 
- vara mycket noggrann och kunna arbeta självständigt,
- kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift,
- erfarenhet av registrering och handläggning i offentlig förvaltning,
- erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystemet Platina,
- erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper, eftersom arbetsuppgifterna kräver att du har god samarbetsförmåga och är mycket noggrann. Du behöver även ha förmåga att kommunicera både internt och externt och ta till dig ny information som du behöver för att utföra
uppgifterna. Tjänsten är en visstidsanställning till och med 31 oktober 2022 och vi önskar att du kan börja snarast. 

Villkor
Din ansökan ska vara skriven på svenska och innehålla CV och personligt brev. Vi vill att du beskriver hur du uppfyller de obligatoriska kraven för tjänsten. Betyg och intyg lämnas först vid nästa steg i rekryteringsprocessen, då vi även kommer att efterfråga referenser.

Ansökan till denna tjänst ska vara märkt med ref 2022/7 och vara inkommen till oss senast den 18 mars 2022.

Elsäkerhetsverket är en statlig myndighet med uppdraget att arbeta för hög elsäkerhet och för att elektriska utrustningar inte ska störa varandra. Utifrån visionen ”Trygg och störningsfri el” utövar vi aktiv tillsyn av elektriska anläggningar, elinstallationsföretag och elinstallatörer samt marknadskontroll av elektriska produkter. Myndigheten ansvarar för auktorisation av elinstallatörer och för register över elinstallationsföretag. Vi arbetar med projekt, rapporter, analyser och statistik inom vårt område. Vi utarbetar också föreskrifter för elektrisk säkerhet och elektromagnetisk kompatibilitet samt deltar i teknisk standardisering både nationellt och internationellt. Ett aktivt samarbete med elbranschen och andra aktörer kring elsäkerhetsfrågor är en naturlig del av verksamheten. Myndigheten använder kommunikation som ett strategiskt verktyg för förändring och ökad kunskap.


Elsäkerhetsverket har cirka 50 medarbetare med placering i Kristinehamn, Umeå, Hässleholm och Stockholm. Huvudkontoret ligger i Kristinehamn.


Elsäkerhetsverket vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi erbjuder möjlighet till distansarbete på deltid och vi eftersträvar en arbetsmiljö där varje medarbetare ges möjlighet att kombinera yrkes- och privatliv. Du kan läsa mer om myndighetens olika verksamheter samt vilka anställningsvillkor och förmåner vi erbjuder på http://www.elsakerhetsverket.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt i rekryteringsverktyget Varbi. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Personalplanerare till Tågab!

Är du en lösningsorienterad och strukturerad person som gillar att arbeta administrativt och koordinerande? Om du är flexibel som person och stimuleras av en föränderlig arbetsdag där du får pussla och hitta olika lösningar – så kan det vara dig vi söker! Ansök redan idag, vi arbetar med urvalet löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Tågabs räkning en personalplanerare på deltid i sommar mellan veckorna 25–31. Du kommer att arbeta måndagar och fred... Visa mer
Är du en lösningsorienterad och strukturerad person som gillar att arbeta administrativt och koordinerande? Om du är flexibel som person och stimuleras av en föränderlig arbetsdag där du får pussla och hitta olika lösningar – så kan det vara dig vi söker! Ansök redan idag, vi arbetar med urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Tågabs räkning en personalplanerare på deltid i sommar mellan veckorna 25–31. Du kommer att arbeta måndagar och fredagar men det kan även bli några extra dagar under veckorna. I dagsläget arbetar två personer i teamet, en arbetsledare och en personalplanerare. Som personalplanerare ansvarar du för planering, schemaläggning och bemanning av ombordansvariga och lokförare. För att på bästa sätt kunna axla rollen och dess ansvarsområden kommer anställningen att börja med en introduktion som pågår mellan veckorna 25–28.

Tågåkeriet i Bergslagen AB (Tågab) är ett regionalt järnvägsföretag med Värmland och Bergslagen som "hemmaplan". Det är Sveriges mest kompletta tågföretag med gods- och persontrafik samt egen verkstad i Kristinehamn. Företaget har ca 165 medarbetare. Verkstaden underhåller ca 35 egna lok, ca 200 gods- och personvagnar samt länståg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd som konsult hos Academic Work men arbeta hos Tågab.

Du erbjuds


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
- Planering, schemaläggning och bemanning av personal.
- Hålla koll på kollektivavtal och arbetstidsregler.
- Sköta hotellbokningar och annan övrig administration.

VI SÖKER DIG SOM
- Vi ser positivt på om du har erfarenhet från en liknande roll och har arbetat med administration och schemaläggning.
- Är kommunikativ och har lätt för att motivera andra människor samt arbeta i team.
- Talar och skriver obehindrat på svenska.

Som person är du


* Noggrann
* Problemlösande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Juni.
* Omfattning: Deltid, veckorna 25-31. Måndagar och fredagar samt eventuellt fler dagar under veckorna, 7-16.
* Placering: Kristinehamn.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Personalplanerare till Tågab!

Är du en lösningsorienterad och strukturerad person som gillar att arbeta administrativt och koordinerande? Om du är flexibel som person och stimuleras av en föränderlig arbetsdag där du får pussla och hitta olika lösningar – så kan det vara dig vi söker! Ansök redan idag, vi arbetar med urvalet löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Tågabs räkning en personalplanerare på heltid i sommar mellan veckorna 25–31. I dagsläget arbetar två personer i tea... Visa mer
Är du en lösningsorienterad och strukturerad person som gillar att arbeta administrativt och koordinerande? Om du är flexibel som person och stimuleras av en föränderlig arbetsdag där du får pussla och hitta olika lösningar – så kan det vara dig vi söker! Ansök redan idag, vi arbetar med urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Tågabs räkning en personalplanerare på heltid i sommar mellan veckorna 25–31. I dagsläget arbetar två personer i teamet, en arbetsledare och en personalplanerare. Som personalplanerare ansvarar du för planering, schemaläggning och bemanning av ombordansvariga och lokförare. För att på bästa sätt kunna axla rollen och dess ansvarsområden kommer anställningen att börja med en introduktion som pågår mellan veckorna 25–28.

Tågåkeriet i Bergslagen AB (Tågab) är ett regionalt järnvägsföretag med Värmland och Bergslagen som "hemmaplan". Det är Sveriges mest kompletta tågföretag med gods- och persontrafik samt egen verkstad i Kristinehamn. Företaget har ca 165 medarbetare. Verkstaden underhåller ca 35 egna lok, ca 200 gods- och personvagnar samt länståg.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd som konsult hos Academic Work men arbeta hos Tågab.

Du erbjuds


* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


ARBETSUPPGIFTER
- Planering, schemaläggning och bemanning av personal.
- Hålla koll på kollektivavtal och arbetstidsregler.
- Sköta hotellbokningar och annan övrig administration.

VI SÖKER DIG SOM
- Vi ser positivt på om du har erfarenhet från en liknande roll och har arbetat med administration och schemaläggning.
- Är kommunikativ och har lätt för att motivera andra människor samt arbeta i team.
- Talar och skriver obehindrat på svenska.

Som person är du


* Noggrann
* Problemlösande
* Flexibel


Övrig information


* Start: Juni.
* Omfattning: Heltid, veckorna 25-31. Måndag till fredag, 7-16.
* Placering: Kristinehamn.


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Administratör till överförmyndarenheten

Är du en strukturerad person och har ett positivt förhållningsätt? Då kan du vara vår nya kollega! Vi behöver utöka och inrättar nu en ny tjänst som administratör. Överförmyndarnämnden är en gemensam nämnd tillsammans med Kristinehamn, Degerfors, Filipstad, Karlskoga och Storfors kommun där Kristinehamns kommun är värdkommun. Nämnden är en kommunal myndighet som har tillsyn över förmyndare, gode män och förvaltare. Uppdraget är att säkerställa att förmyn... Visa mer
Är du en strukturerad person och har ett positivt förhållningsätt? Då kan du vara vår nya kollega! Vi behöver utöka och inrättar nu en ny tjänst som administratör.

Överförmyndarnämnden är en gemensam nämnd tillsammans med Kristinehamn, Degerfors, Filipstad, Karlskoga och Storfors kommun där Kristinehamns kommun är värdkommun. Nämnden är en kommunal myndighet som har tillsyn över förmyndare, gode män och förvaltare. Uppdraget är att säkerställa att förmyndare, gode män och förvaltare tar till vara sina huvudmäns rättigheter på ett bra sätt. Huvudmän kan vara barn, äldre, sjuka eller personer med någon form av funktionsnedsättning och som därmed inte kan ta till vara sina intressen, förvalta sin egendom eller sörja för sin person. Behovet av gode män och förmyndare är stor och ökande.

Överförmyndarenheten, som är en del av kommunledningsförvaltningen, består idag av sex medarbetare och en enhetschef.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära granskning av de års- och sluträkningar som gode män och förvaltare årligen lämnar in. Det innebär siffergranskning, verifikatgranskning och rimlighetsbedömningar. Arbetet innebär även kontakter med gode män samt hantering av inkommande handlingar. Andra arbetsuppgifter som utförs på överförmyndarenheten kan bli aktuella.

Rollen är ny vilket innebär att du kan få möjlighet att forma delar av innehållet i tjänsten tillsammans med enhetschef och arbetsgrupp.

KVALIFIKATIONER
Teoretisk gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi. Då arbetet kräver hög grad av självständighet och noggrannhet söker vi dig med erfarenhet av administration, gärna från en offentlig eller statlig myndighet. Du har god förmåga att uttala dig väl i tal och skrift på svenska.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö och arbetsglädje.

Som anställd hos oss ska kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. Vi erbjuder möjlighet att teckna distansarbetsavtal. De medarbetare som tecknar distansarbetsavtal får även teknisk utrustning till sin distansarbetsplats samt ett bidrag på 5000 kr för att kunna inreda distansarbetsplatsen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Socialadministratörer till barn- och ungdomsvården

Kristinehamns kommun har de senaste åren satsat på den sociala barn- och ungdomsvården och nu görs ytterligare en satsning i form av att utöka antalet socialadministratörer. Vi söker dig som vill vara med att skapa en hållbar, effektiv och välfungerande socialtjänst med brukaren i fokus. Du blir en av fyra socialadministratörer och kommer serva de olika enheterna tillsammans med dina kollegor. Vi söker två socialadministratör där en har huvudfokus på utlä... Visa mer
Kristinehamns kommun har de senaste åren satsat på den sociala barn- och ungdomsvården och nu görs ytterligare en satsning i form av att utöka antalet socialadministratörer.

Vi söker dig som vill vara med att skapa en hållbar, effektiv och välfungerande socialtjänst med brukaren i fokus. Du blir en av fyra socialadministratörer och kommer serva de olika enheterna tillsammans med dina kollegor. Vi söker två socialadministratör där en har huvudfokus på utlämnande av handlingar och en annan som kommer att arbeta gentemot barn- och ungdomsgruppen.

Arbetsmarknad, kompetens och välfärdsförvaltnings kärnverksamhet är, att ge stöd och hjälp för att människor ska bli självförsörjande och leva ett självständigt liv, att genom utredning och insatser ge barn, ungdomar och vuxna stöd, hjälp och service samt att arbeta för vuxnas lärande. Förvaltningen är nybildad och innehåller verksamhetsområdena individ- och familjeomsorg, arbetsmarknad, integration och vuxenutbildning. Förvaltningen ska genomsyras av öppenhet, transparens och prestigelöshet. Vi kommer att arbeta utifrån nämndens mål och utveckla våra verksamheter för att ge medborgarna den bästa servicen. Alla lämpliga insatser kommer att samlas under ett tak, vilket vi tror kommer att gynna medborgarna. Att jobba över gränserna såväl internt som externt kommer att bli mycket viktigt.
ARBETSUPPGIFTER
Som socialadministratör stöttar du socialsekreteraren med administrativa uppgifter i stort som smått.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Skicka kallelser och material till klienter och andra aktörer
• Journalföring
• Mötesbokningar
• Mötesanteckningar
• Hantera akter
• Hantera utlämnanden av handlingar


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som
• är flexibel och har lätt att anpassa dig och ditt arbete efter rådande förutsättningar
• har hög datorvana och kan med enkelhet hantera såväl olika verksamhetssystem samt Officepaketet
• trivs med administrativa arbetsuppgifter och sätter värde på ordning och reda
• har hög servicekänsla och är administrativt skicklig
• mycket väl kan formulera dig i tal och skrift
• har eftergymnasial utbildning lämplig för området
• har B-körkort (resor i arbetet kan förekomma)

Meriterande är:
• om du har erfarenhet av arbete inom socialtjänsten
• erfarenheter av liknande administrativt arbete

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är prestigelös och öppen för att tänka om och nytt. Du har god kommunikativ förmåga och ser lösningar istället för hinder.ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Kort uppdrag i Kristinehamn till internationellt modebolag

Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Kristinehamn. Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterliga... Visa mer
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Kristinehamn.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är tillgänglig den 11e november mellan kl. 05:45 - 10:00


* Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
* Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 11e november mellan kl 05:45 - 10:00
* Var? Kristinehamn
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Administratör på deltid till Kristinehamn

Om tjänsten Vi söker nu en administratör till ett teknikkontor i Kristinehamn med ett 30-tal medarbetare. I rollen kommer du att vara behjälplig för dina kollega med enklare administrativa arbetsuppgifter såsom: - Dokumentationshantering - Registrering av handlingar - Förbereda underlag - Se till att rätt material finns tillgängligt Det här jobbet är perfekt för dig som vill ha ett extrajobb under din studietid eller för dig som är påväg att avsluta din ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en administratör till ett teknikkontor i Kristinehamn med ett 30-tal medarbetare. I rollen kommer du att vara behjälplig för dina kollega med enklare administrativa arbetsuppgifter såsom:

- Dokumentationshantering
- Registrering av handlingar
- Förbereda underlag
- Se till att rätt material finns tillgängligt

Det här jobbet är perfekt för dig som vill ha ett extrajobb under din studietid eller för dig som är påväg att avsluta din karriär och vill gå ner i tid.

Arbetet kräver närvaro på plats på kontoret i Kristinehamn och uppskattas till 2-3 dagar i veckan under vanliga kontorstider.

Din kompetens
Vi söker en hjälpsam person som gillar att hålla ordning och reda runt omkring sig och andra. För tjänsten krävs att du som söker har god datavana.

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att vara anställd hos Procruitment AB.

Lön: timlön
Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan
Start: Augusti
Placeringsort: Kristinehamn

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Visa mindre

Sommarjobb på AkzoNobel i Kristinehamn

AkzoNobel Adhesives i Kristinehamn är en ledande leverantör av bindningslösningar till träbearbetande industrin. Vi erbjuder sakkunnig teknisk kunskap inom kärntillämpningsområden som i kombination med en stark kundsamarbetsmodell skapar innovativa och specifika bindningslösningar för att hantera de mest utmanande limningsförhållanden. Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – mitten av a... Visa mer
AkzoNobel Adhesives i Kristinehamn är en ledande leverantör av bindningslösningar till träbearbetande industrin. Vi erbjuder sakkunnig teknisk kunskap inom kärntillämpningsområden som i kombination med en stark kundsamarbetsmodell skapar innovativa och specifika bindningslösningar för att hantera de mest utmanande limningsförhållanden.
Vi söker nu sommarvikarier som ska täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna början av juni – mitten av augusti. 


Vad kommer du att arbeta med?
Produktion och lager
Vårt största behov av sommarvikarier är inom vår produktion. Här arbetar du inom processindustrin i driften, du arbetar med service, rondering, provtagning samt logistik som truckkörning och utlastning. Arbetet inom produktion är förlagt såväl dagtid som skift och inom lager arbetar du dagtid. För att kunna arbeta på vårt lager behöver du körkort B och det är meriterande om du har truckkort. Som person skall du vara praktiskt lagd och tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem. 
 
Laboratorietjänster
För våra laboratorietjänster söker vi dig som har påbörjat en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi eller kemi-och processteknik. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Vi värdesätter personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.
 
Administration
De administrativa arbetsuppgifterna omfattas av order/avrop och kundservice. Arbetet är framförallt förlagt dagtid. Dessa tjänster kräver goda kommunikationsfärdigheter och hög servicekänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper i SAP är meriterande. Vi ser gärna att du har påbörjat universitets- eller högskolestudier och har ett par år kvar att studera. 


Vem är du?
Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet. Akzo Nobel arbetar kontinuerligt med förbättringar, vilket innebär att vi gärna ser att du tycker om att ta egna initiativ för att förbättra och lösa problem. Utöver detta ser vi även att du uppfyller följande:
 
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning. 
Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.  Ytterligare information 
Tjänsterna avser sommarvikariat under hela eller delar av månaderna från början av juni – mitten av augusti. Det är viktigt att du är tillgänglig hela arbetsperioden. Samtliga av våra tjänster?är förlagda på vår site?i?Kristinehamn. Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren.
 
Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected] 

Vi genomför urval och intervjuer löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! 
 
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Felicia Lindbom, Talent Acquisition Partner, +46 708358690
 
För fackligt relaterade frågor, vänligen kontakta: Unionen, Lennart Nyman, +46 708 937594, alt. Mikael Pettersson +46 702 644681 / Ledarna, Jan Steen +46 708 887232 / IF Metall, Anders Isaksson Visa mindre

Kort uppdrag i Kristinehamn till internationellt modebolag

Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Kristinehamn. Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterliga... Visa mer
Är du noggrann och effektiv som person och vill få erfarenhet från ett välkänt bolag inom mode/retailbranschen? Vi söker nu dig som vill ta dig an ett inventeringsuppdrag den 11e november. Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning personal till ett inventeringsuppdrag i deras butik i Kristinehamn.

Arbetet innebär att räkna varorna i butiken och vid väl utfört arbete finns möjlighet för ytterligare uppdrag framåt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

VI SÖKER DIG SOM
* Är tillgänglig den 11e november mellan kl. 05:45 - 10:00


* Har ett sinne för siffror och kan räkna på ett effektivt sätt
* Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetat med inventering eller i butik tidigare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess. Du som tar dig an uppdraget är pålitlig och har en positiv inställning. Vidare är du:


* Noggrann
* Ansvarstagande
* Snabblärd
* Effektiv


Övrig information


* När? 11e november mellan kl 05:45 - 10:00
* Var? Kristinehamn
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Visa mindre

Avtalsadministratör inom mark/fiber sökes för start omgående!

Vår kund erbjuder säkra och prisvärda fiberanslutningar till hushåll, företag och offentliga verksamheter. Den avdelning du kommer att arbeta på tillhandahåller alla former av tillstånd och avtal som krävs för att stödja utbyggnaden av fiberoptiska nät i Sverige. Placeringsort är Kristinehamn. I denna process har vår kund valt att vara anonyma och mer information ges vid intervjutillfälle. OM TJÄNSTEN Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du k... Visa mer
Vår kund erbjuder säkra och prisvärda fiberanslutningar till hushåll, företag och offentliga verksamheter. Den avdelning du kommer att arbeta på tillhandahåller alla former av tillstånd och avtal som krävs för att stödja utbyggnaden av fiberoptiska nät i Sverige. Placeringsort är Kristinehamn. I denna process har vår kund valt att vara anonyma och mer information ges vid intervjutillfälle.

OM TJÄNSTEN

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av Studentwork och sedan uthyrd som konsult till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Studentwork och frågor om tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Elin Karlsson.
DINA ARBETSUPPGIFTER Som avtalsadministration inom mar och fiber/elnät arbetar du med att stötta markavtalsledaren och markavtalskoordinator i hela avtalsprocessen. Du kommer att hantera och arkivera avtal samt hjälpa till med att ta fram kundunderlag för planerad fibersträckning. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara att kvalitetssäkra tidigare utförd dokumentation för att se att den följer standard och är korrekt utformad.

Placeringsort: Kristinehamn
Omfattning: Heltid (100 %)
Period: Start omgående och 6 månader framåt, chans till förlängning finns

DIN PROFIL

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med gärna någon vidareutbildning inom relevant område. Du bör ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med fokus på administration och ska känna dig trygg i hela Officepaketet och olika IT stödsystem. Detta för att du snabbt ska kunna komma in i rollen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av el- och/eller fiberprojekt.
Som person tror vi att du som söker är en administratör ut i fingerspetsarna. Du gillar att jobba med varierade uppgifter och är flexibel, på så sätt har du också lätt för att strukturera och prioritera ditt arbete samtidigt som du skapar ordning och reda omkring dig. Du är positiv, hjälpsam, kommunikativ och gör gärna det lilla extra samtidigt som du är en sann problemlösare. Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.


Mer information Visa mindre

Driftadministratör

Trivs du med att ha många bollar i luften och är duktig på att strukturera dina och andras arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker! Hos oss får du varierande arbetsuppgifter där du varje dag gör skillnad för Kristinehamns invånare! På gata-/park-/fritidsavdelningen arbetar idag 25 personer och vi ansvarar för uppförande, drift och underhåll av kommunens allmänna platser såsom gator, parker och fritidsanläggningar. Till uppdragen hör exempelvis asfaltering... Visa mer
Trivs du med att ha många bollar i luften och är duktig på att strukturera dina och andras arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker! Hos oss får du varierande arbetsuppgifter där du varje dag gör skillnad för Kristinehamns invånare!

På gata-/park-/fritidsavdelningen arbetar idag 25 personer och vi ansvarar för uppförande, drift och underhåll av kommunens allmänna platser såsom gator, parker och fritidsanläggningar. Till uppdragen hör exempelvis asfaltering och gatuunderhåll, snöröjning, barmarksrenhållning samt park- och grönyteskötsel såväl som nyanläggning av gator, gc-banor med mera. Som driftadministratör är din närmaste chef gatuchefen och du tillhör enheten administration gatukontoret.

Vi är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden samt att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.ARBETSUPPGIFTER
Som driftadministratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att ansvara för de administrativa arbetsuppgifterna i verksamheten samt stödja andra avdelningar inom förvaltningen. Du är en resurs för driftchefer och arbetsledare i den dagliga driften. Arbetsuppgifterna är varierande men omfattar i huvudsak:

• Grävanmälningar
• Godsmottagning
• Intern och extern fakturering
• Assistera vid trafikmätningar
• Beställningar m.m.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har gymnasieexamen med inriktning mot ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med administration och har erfarenhet ifrån anläggningsarbete. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift, har mycket hög datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är noggrann och serviceinriktad. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande ska du ha lätt för att hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. Hos oss erbjuds du bland annat:
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre