Lediga jobb som Bygg och anläggning i Kristinehamn

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare Elteknik

Ansök    Maj 23    Infranord AB    Arbetsledare, anläggning
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Är du en idérik och samarbetsvänlig ledare med erfare... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Är du en idérik och samarbetsvänlig ledare med erfarenhet av elteknik? Då är du Infranords framtida Arbetsledare inom Elteknik i Kristinehamn.

 

Bli en av oss!   

Till Infranords kompetenta och positiva gäng söker vi nu en kollega som vill vara med och sätta strukturen och driva det eltekniska arbetet i kontraktet Värmland/Dalsland i nära samarbete med de andra arbetsledarna. Du kommer bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo. Vi jobbar tätt ihop med andra teknikgrenar och säkerställer effektivitet samtidigt som vi har kul på jobbet!  
 
Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.  

 

Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett starkt intresse för infrastruktur, teknologi och vill vara med och utveckla järnvägen.

På uppdrag av Platschef; 

Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
Ansvarar för att följa upprättat egenkontrollprogram utifrån elsäkerhetsverkets krav
Ansvarar du för uppföljning enligt kontrakterade villkor
Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent och modernt ledarskap
Håller du och följer upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
Säkerställer samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål
Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom el- och energiprogrammet eller motsvarande. Du har kännedom om, eller har erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eltekniskt arbete och arbetsledning sedan tidigare. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus.

Kommunikation- och samarbete är du riktigt skicklig på då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Flexibilitet och serviceförmåga är en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att få utföra ett personlighetstest.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. B-körkort är ett krav. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. 

 Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

 

  Ansökan :

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se Visa mindre

Mekaniker med elerfarenhet till Tågab

Om tjänsten I rollen som mekaniker kommer du utföra systematisk felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll på alla system i förekommande fordon. Vidare kommer du utföra underhållsarbeten på fordonens utrustning såsom arbete med att reglera och justera dörrar, pneumatiska tester i broms- och hjälputrustning, täthet av kretsar, kylkretsar, startmotorer, tester under spänning och tester för att starta utrustning. Till arbetsuppgifterna är även att... Visa mer
Om tjänsten
I rollen som mekaniker kommer du utföra systematisk felsökning samt förebyggande och avhjälpande underhåll på alla system i förekommande fordon. Vidare kommer du utföra underhållsarbeten på fordonens utrustning såsom arbete med att reglera och justera dörrar, pneumatiska tester i broms- och hjälputrustning, täthet av kretsar, kylkretsar, startmotorer, tester under spänning och tester för att starta utrustning.
Till arbetsuppgifterna är även att medverka i utredningar, analyser av tekniska problem samt föreslå förbättringar inom såväl avhjälpande som förebyggande åtgärder.

Du kommer att genomföra kontroller för att säkerställa att uppgifter som utförts uppfyller kvalitets- och säkerhetskraven i relevanta järnvägsstandarder. Säkerställa att utfört arbete följer företagets policyer och rutiner samt stötta produktionspersonal vid tekniska problem.
Bidra till att regler för hälsa, säkerhet och miljö efterlevs.

Tjänsten som mekaniker är ett konsultuppdrag med start snarast så ansök redan idag! Uppdraget sträcker sig till att börja med 6 månader men kan komma att bli längre alt ett övertag av kund.

Om dig
Vi söker dig som är social och trivs med att samarbeta med andra människor. Du är serviceinriktad och levererar mervärde för kunden. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, anpassningsbar, flexibel och har en mycket god förmåga att arbeta strukturerat. Du kan självständigt och med starkt fokus driva dina processer framåt, och du har god samarbetsförmåga.

Som mekaniker är det viktigt att du kommunikativ och ett krav är därför att du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och skrift samt kan förstå och skriva instruktioner och föreskrifter. För tjänsten krävs B-körkort samt genomgår godkänd hälsokontroll och behörighetskontroll.

För att lyckas i rollen är det även viktigt att du:
• har god kännedom om el, elektronik, mekanik och dess komponenter
• kan läsa och förstå ritningar samt felsöka i el-system efter defekta komponenter
• har mycket god kunskap i schema- och ritningsläsning (kunskap i hur man utläser information och funktionalitet ur el-, pneumatik- och mjukvaruscheman, apparatlistor, testinstruktioner)
• har god kännedom om styr- och reglerteknik samt hydraulik och pneumatik.
• har kunskap i logisk uteslutningsmetodik och systematisk- och metodisk felsökning
• har kunskaper om rapportering av aktiviteter, tid och material

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Tågab
Tågåkeriet i Bergslagen AB (Tågab) är ett regionalt järnvägsföretag med Värmland och Bergslagen som "hemmaplan".
Det är Sveriges mest kompletta tågföretag med gods- och persontrafik samt egen verkstad i Kristinehamn. Företaget har ca 165 medarbetare. Verkstaden underhåller ca 35 egna lok, ca 200 gods- och personvagnar samt länståg.
Verkstaden utgör en tredjedel av företaget, i omsättning och antal anställda.
Underhåll utförs åt Region Värmland (länstrafiken ) och Vänertåg/SJ. Utöver detta hanteras eget underhåll samt större projekt med upprustning av bl. a diesellok från både Danmark och Norge. Specialiteter är bl. a radiostyrning och signalsystem.

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort med mera För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Sara Pagré 054-771 85 47 alt [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tågtekniker, underhåll, el, automation, pneumatik, mekanik, Tågab, Adecco, Kristinehamn Visa mindre

Byggarbetare

Arbete under sommaren och höst med formning och betonggjutning, Grund med ingjutningsgods för större maskinhall samt bygge av mindre ladugård. Eventuellt finns möjlighet till bostad under arbetet. Visa mer
Arbete under sommaren och höst med formning och betonggjutning, Grund med ingjutningsgods för större maskinhall samt bygge av mindre ladugård.
Eventuellt finns möjlighet till bostad under arbetet. Visa mindre

Snickare sökes

SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected] eller Adam Fransson Mörk via 073-8617253 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till HEAB

Ansök    Mar 30    Qtym AB    Arbetsledare, anläggning
HEAB grundades redan 1974 av Björn Hesselius i värmländska Kristinehamn. Företaget är fortfarande idag ett familjeföretag och drivs av andra generationen med Per Hesselius som VD. Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten, vägbyggnation och vägunderhåll. Vi har uthyrning av maskiner och containrar, försäljning av jordmaterial, grus och bergmaterial från egna bergkrossanläggningar. Vi utför även trailer- lastbils- och lastväxlartransporter. HEA... Visa mer
HEAB grundades redan 1974 av Björn Hesselius i värmländska Kristinehamn. Företaget är fortfarande idag ett familjeföretag och drivs av andra generationen med Per Hesselius som VD. Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten, vägbyggnation och vägunderhåll. Vi har uthyrning av maskiner och containrar, försäljning av jordmaterial, grus och bergmaterial från egna bergkrossanläggningar. Vi utför även trailer- lastbils- och lastväxlartransporter.

HEAB:s affärsområde Markentreprenad är en viktig del i bolaget. Därför söker de nu en arbetsledare som kan vara med och ta hand om projekt och tillsammans med kollegorna bidra till god leverans mot kund.

Arbetsledare
I tjänsten som arbetsledare hos HEAB är du en viktig kugge i teamet. Du rapporterar till Entreprenadchefen och är med och planerar projekten. Som arbetsledare är du den som drar i gång projekten och leder arbetat på plats.

I rollen ingår det bland annat:

• På fältet leda och fördela arbete till personalen.
• Se till att projekten går enligt plan och tidsplan.
• Ansvar för arbetsmiljö och riskbedömningar.
• Utföra egenkontroller.
• För dagbok över arbetet.
• På fältet ha kontakt med kunder.

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten så tror vi att du har hunnit med ett par år inom Mark och Anläggning, och är van vid att arbeta i olika typer av anläggningsprojekt. Du kanske redan idag jobbar som arbetsledare eller är redo att ta nästa steg. Viktigt är att du är trygg som person och ledare, och att du kan få dina kollegor att trivas och lyckas i sitt arbete. Du är socialt duktig och mån om att leverans mot kunden blir bra.

Om tjänsten

• Placeringsort är Kristinehamn.
• Tjänsten är heltid.
• Lön enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten kontakta Erik Ramström, [email protected] , 054-14 18 00. Din ansökan vill vi ha senast 2022-05-01. Intervjuer sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökningar tas endast emot via ansökningsknappen nedan. Visa mindre

Arbetsledare Banteknik

Ansök    Mar 18    Infranord AB    Arbetsledare, anläggning
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Är du en engagerad och självgående ledare med ett int... Visa mer
Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt.


Är du en engagerad och självgående ledare med ett intresse för järnväg? Då är du Infranords framtida Arbetsledare inom Banteknik på Region Syd, Kristinehamn.

Bli en av oss!

Till Infranords kompetenta och goa gäng i Kristinehamn söker vi nu en kollega som vill bidra med välutvecklade ledaregenskaper och trivs i ett varierat arbete med högt tempo. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med andra arbetsledare och teknikgrenar.  Arbetet är förlagt till basunderhåll Värmland/Dalsland samt övriga projekt i närområdet. 

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. Du jobbar nära Platschefen och når resultat genom god planering och uppföljning. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett starkt intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

På uppdrag av Platschef;

Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
Bokar och planerar du resurser för att säkerställa effektivitet
Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
Ansvarar du för uppföljning enligt kontrakterade villkor
Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett kompetent, tryggt och modernt ledarskap
Håller du och följer upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
Säkerställer samsyn och enighet i din grupp gällande företagets visioner och mål
Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning med teknisk inriktning och erfarenhet från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare samt god IT-vana. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus.

Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder.  Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och ett personlighetstest är en del av urvalsprocessen.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. B-körkort är ett krav. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

 

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. 

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se Visa mindre

Lokalplanerare - Infrahandläggare

Ansök    Mar 17    Försvarsmakten    Fastighetsingenjör
Lokalplanerare Kristinehamn Vill du jobba med fastigheter och är fastighets- och högskoleutbildad då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Lokalplanerare med placering i Kristinehamn.  Arbetsuppgifter Du ska verka som lokalsamordnare (benämns inom Försvarsmakten - handläggare infrastruktur) avseende infrastruktur inom garnisonen och vara Försvarsmaktens beställarrepresentant och hyresgästföreträdare under förvaltnings... Visa mer
Lokalplanerare Kristinehamn
Vill du jobba med fastigheter och är fastighets- och högskoleutbildad då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Lokalplanerare med placering i Kristinehamn. 

Arbetsuppgifter

Du ska verka som lokalsamordnare (benämns inom Försvarsmakten - handläggare infrastruktur) avseende infrastruktur inom garnisonen och vara Försvarsmaktens beställarrepresentant och hyresgästföreträdare under förvaltningsskedet.

Som lokalplanerare är du länken mellan den militära verksamheten och fastighetsägaren, och ska vara den naturliga samverkanspartnern när det gäller allt från vardagliga lokalfrågor till mer långsiktig planering. I arbetsuppgiften ingår bland annat lokal- och hyresfördelning, planering, granskning av avtal samt beställning och uppföljning av fastighetsnära tjänster och anpassningar. Du kommer också att medverka vid anskaffning och avveckling av mark och lokaler samt Försvarsmaktens tekniska installationer. Arbetet innebär bland annat ledning av projektgrupper vilket medför omfattande personkontakter och även vissa resor (inkl övernattning).

Kvalifikationer


• Bygg- eller fastighetsinriktad högskole- eller yrkeshögskoleutbildning, alternativt har du förvärvat vad arbetsgivaren bedömer likvärdig relevant kunskap på annat sätt
• Relevant erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen
• B-körkort
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift

 Meriterande kvalifikationer


• Erfarenhet av lokalplanering, ekonomi, miljö- och arbetsmiljökrav
• Kännedom om fastighets- och byggprocesser
• Tidigare erfarenhet av arbete inom Försvarsmakten

 Personliga egenskaper

Du har många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat men är också van att arbeta i förändring och att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Övrigt

Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du har nära kontakt med garnisoner och förband och får arbeta med lokaler för mycket varierande ändamål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Kristinehamn
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Förfrågningar om befattningen kan ställas till avdelningschef Berhima Hamza på telefon vxl 031 - 69 20 00.

Fackliga företrädare

Försvarsförbundet: Helena Astanius (P 4, Skövde garnison, 0500-46 50 00)
SEKO: Ronny Sagmo
SACO: Anders Jonsson
Officersförbundet: Jonas Rynner

Fackliga företrädare nås via växel 031 - 69 20 00.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan senast 2022-04-17. Din ansökan ska innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

LplE Väst är Försvarsmaktens beställare gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Vi hanterar på uppdrag från Högkvarteret lokalförsörjningen för de militära förbanden i västra Sverige avseende effektivt lokalnyttjande samt anskaffning och avveckling av lokaler/anläggningar.


Sökord:

Lokalplanering, lokalsamordning, fastighetsplanering, lokalnyttjande, infrastruktur, fastighetsförvaltare, facility management,


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Älvsborgs Amfibieregemente (Amf4) är ett nyetablerat förband beläget i Göteborg och ingår som en del i Göteborgs Garnison. Amf4 verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Projektledare Infrastruktur

Ansök    Mar 17    Försvarsmakten    Byggnadsingenjör
PROJEKTLEDARE KRISTINEHAMN FM tillväxer nu med nya regementen där infrastrukturen är en grundläggande faktor med stort fokus. Detta innebär såväl nyproduktion som vidmakthållande av befintligt fastighetsbestånd. Vill du jobba med fastigheter och har bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller bakgrund som bedöms likvärdig då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Projektledare med placering i Kristinehamn. ... Visa mer
PROJEKTLEDARE KRISTINEHAMN
FM tillväxer nu med nya regementen där infrastrukturen är en grundläggande faktor med stort fokus. Detta innebär såväl nyproduktion som vidmakthållande av befintligt fastighetsbestånd.

Vill du jobba med fastigheter och har bygg- eller fastighetsinriktad högskoleutbildning eller bakgrund som bedöms likvärdig då är du välkommen till Lokalplaneringsenhet Väst (LplE Väst) där vi nu söker Projektledare med placering i Kristinehamn.

Arbetsuppgifter

Du ska verka som Försvarsmaktens projektledare (benämns inom Försvarsmakten - objektledare) och under byggprocessens tidiga skeden ansvara för utarbetande av behovsanalyser och beställningsunderlag som grund för investeringar i mark och lokaler.

Du ska vara beställarens representant vid ny-, till- och ombyggnader och sammanhålla kontakter med berörda externa myndigheter och enheter inom Försvarsmakten. Arbetet innebär bland annat ledning av projektgrupper vilket medför omfattande personkontakter och även vissa resor (inkl övernattning).

 Kvalifikationer


• Bygg- eller fastighetsinriktad ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper
• Några års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen
• B-körkort
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

 Meriterande kvalifikationer


• Tidigare arbete inom byggproduktion, lokalförsörjning eller projektledning.
• Tidigare erfarenhet från arbete inom Försvarsmakten.

 Personliga egenskaper

Du har många kontakter både internt och externt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du är ansvarstagande och självständig med god förmåga att arbeta strukturerat men är också van att arbeta i förändring och att vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 Övrigt

Vi erbjuder ett spännande, mångfacetterat och utvecklande arbete, ett aktivt friskvårdsarbete och flexibla arbetstider. Våra medarbetare är viktiga för oss och här kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du har nära kontakt med garnisoner och förband och får arbeta med lokaler för mycket varierande ändamål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Kristinehamn.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

 Förfrågningar om befattningen kan göras till avdelningschef David Hallespjut på telefon vxl 031 - 69 20 00.

Fackliga företrädare

Försvarsförbundet: Helena Astanius (P 4, Skövde garnison, 0500-46 50 00)
SEKO: Ronny Sagmo
SACO: Anders Jonsson
Officersförbundet: Jonas Rynner

Fackliga företrädare nås via växel 031 - 69 20 00.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-04-17. Din ansökan ska innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

 LplE Väst är Försvarsmaktens beställare gentemot Fortifikationsverket som är statens ägarrepresentant för försvarsfastigheter. Vi hanterar på uppdrag från högkvarteret lokalförsörjningen för de militära förbanden i västra Sverige avseende effektivt lokalnyttjande samt anskaffning och avveckling av lokaler/anläggningar.


 

Sökord:

Projektledning, objektledning, infrastruktur,


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Älvsborgs Amfibieregemente (Amf4) är ett nyetablerat förband beläget i Göteborg och ingår som en del i Göteborgs Garnison. Amf4 verkar där vatten möter land och fungerar som länken mellan sjö- och arméstridskrafter.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen.
Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Snickare sökes

Söker en snickare med erfarenhet. Gärna sökande inom närområdet. Körkort / ett krav. Lämna gärna referenser från tidigare arbetsplatser. Ansökan endast på e-post. Visa mer
Söker en snickare med erfarenhet.
Gärna sökande inom närområdet.
Körkort / ett krav.
Lämna gärna referenser från tidigare arbetsplatser.
Ansökan endast på e-post. Visa mindre

Bröderna Perssons Rör i Gullspång söker personal till VVS-avdelningen!

Bröderna Perssons Rör är ett företag med erfarenhet av VVS-branschen sedan 1932. Det som ursprungligen var ett renodlat rörföretag med rötterna i Gullspång, har med åren utvecklats till att även erbjuda tjänster inom till exempel byggservice och byggvaruförsäljning och är numera etablerade på flera orter. Våra kunder återfinns bland privatpersoner, företag såväl som offentliga verksamheter.  Företaget står inför en spännande framtid där man ser ett behov ... Visa mer
Bröderna Perssons Rör är ett företag med erfarenhet av VVS-branschen sedan 1932. Det som ursprungligen var ett renodlat rörföretag med rötterna i Gullspång, har med åren utvecklats till att även erbjuda tjänster inom till exempel byggservice och byggvaruförsäljning och är numera etablerade på flera orter. Våra kunder återfinns bland privatpersoner, företag såväl som offentliga verksamheter. 

Företaget står inför en spännande framtid där man ser ett behov av att rekrytera personal i olika roller till VVS-sidan av verksamheten. Kanske är det dig vi är ute efter?

Dina arbetsuppgifter
VVS-montör: I rollen som VVS-montör arbetar du mycket med servicearbeten i befintliga fastigheter, till exempel försäkringsarbeten, värmepumpsinstallationer, badrumsmontage samt vattenpumpar och vattenreningar. Även om- och tillbyggnation samt olika industriarbeten förekommer. Du har kontinuerlig kundkontakt och har som målsättning att förverkliga kundernas idéer på bästa sätt, samt vara delaktig i att utveckla och förbättra verksamheten inom ditt kompetensområde. 

Industrirörmontör: Som industrirörmontör har du ett varierande arbete som består av bland annat reparationer, utbyte av rörledningar och ventiler, nydragning av rör samt rörsvetsning på olika industrier. Du kommer även att få vara delaktig i andra förekommande VVS-arbeten tillsammans med dina kollegor.

Servicetekniker: I denna tjänsten kommer du att få hjälpa företagets kunder med felsökning och reparationer av olika värmepumpar och pannor samt medverka vid nyinstallationer av värmepumpar. Då företaget bedriver en bred verksamhet söker vi dig som även är öppen för att medverka och bidra inom andra arbetsområden. 


Din profil
VVS-montör: Vi tror att en VVS-utbildning i kombination med några års praktisk erfarenhet är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du en vana av att arbeta med varierande servicearbeten och värmepumpsinstallation är detta givetvis meriterande. 

Industrirörmontör: Har du en VVS-utbildning i grunden är det meriterande, i kombination med erfarenheten av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter så som beskrivet ovan. Du har kunskap inom svets och vi ser positivt på om du har en förmåga av att räkna på arbeten vad gäller material- och tidsåtgång för att företaget sedan kan lämna prisuppgifter.

Servicetekniker: Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kyla och servicearbeten. VVS-utbildning är inget krav och företaget kan även tänka sig andra utbildningsbakgrunder, till exempel elektriker eller annan typ av tekniskt arbete. Vi ser det som något positivt om du har en administrativ kunskap, till exempel vad gäller fakturering av utförda arbeten och fördelning av arbete. Tidigare erfarenhet vad gäller service av Thermia värmepumpar och andra fabrikat av luftvärmepumpar är också intressant. 

Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och positivt inställd. Du är nyfiken, har ett gott ordningssinne samt drivs av att göra det lilla extra för kunden och företaget. Vidare arbetar du på ett förtroendeingivande och relationsbyggande sätt både internt och externt, där du agerar prestigelöst och är öppen för feedback för att på så sätt utveckla dig ytterligare i rollen.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!


Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Ventilationsmontörer till Bravida!

Inledning: Vill du bli del av ett väletablerat företag med en familjär stämning? Har du erfarenhet av ventilation och jobbar för att skapa goda kundrelationer? Ta då chansen att bli ventilationsmontör hos vårt kundföretag i Kristinehamn!   Information om tjänsten Professionals Nord söker för vår kunds räkning ventilationsmontörer i Kristinehamn. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som ... Visa mer
Inledning:
Vill du bli del av ett väletablerat företag med en familjär stämning? Har du erfarenhet av ventilation och jobbar för att skapa goda kundrelationer? Ta då chansen att bli ventilationsmontör hos vårt kundföretag i Kristinehamn!

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning ventilationsmontörer i Kristinehamn. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord. Alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

 

Arbetsuppgifter

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Som ventilationsmontör hos vår kund arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt olika kunder. Arbetet sker främst ute på projekt runt om i Sverige så du som söker bör trivas med resor i tjänsten.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av

• Installation och montering av anläggningar inom ventilation
• Att vara delaktig i förbättringsarbeten 

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På ventilationsavdelningen hos vår kund arbetar flera medarbetare som alla är proffs på just ventilation. De är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vi söker dig som:

Hos vår kund får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. B-körkort och flytande engelska är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

 

För att trivas och lyckas hos vår kund behöver du:

• Vara en ventilationsmontör och lagspelare. Hos vår kund arbetar de gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och de hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör vår kund till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Din högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

 

Hos vår kund får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. B-körkort och flytande engelska är ett krav.

 

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Värmland 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Projektledare

MVG Motala Verkstad Group är en koncern inom verkstadsindustrin med fokusering mot tillverkning och service av produkter som kräver tung kvalificerad maskinbearbetning, svetsning och montering. Kunderna består främst av välkända storföretag med basen i Skandinavien. MVG består av moderbolaget Motala Verkstad Group och dotterbolagen tillika produktionsenheterna Motala Verkstad, Blue Future Norra Verken, Blue Future i Jokkmokk, Sjölanders i Västerås samt Lid... Visa mer
MVG Motala Verkstad Group är en koncern inom verkstadsindustrin med fokusering mot tillverkning och service av produkter som kräver tung kvalificerad maskinbearbetning, svetsning och montering. Kunderna består främst av välkända storföretag med basen i Skandinavien. MVG består av moderbolaget Motala Verkstad Group och dotterbolagen tillika produktionsenheterna Motala Verkstad, Blue Future Norra Verken, Blue Future i Jokkmokk, Sjölanders i Västerås samt Lidköpings Mekaniska Verkstads AB. Alla har ett långt förflutet inom svensk industri och är i dag ledande marknadsaktörer inom sina respektive områden. Tillväxt sker både organiskt och genom förvärv. MVG har cirka 240 anställda och en omsättning på cirka 400 MSEK. Läs mer på www.mvg.se

Om du är en person som säger ”kan jag göra såhär?” och inte ”hur ska jag göra?” så hoppas vi att du vill fortsätta läsa vår annonstext!

Motala Verkstad Group (MVG) är en av Sveriges äldsta verkstadskoncerner med rötter som sträcker sig så långt tillbaka som 1822. Vi har en tydlig vision – att vi kommer bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktions- och servicepartner inom tung och medeltung industri genom vår övertygelse om att vi är Starkare Tillsammans med våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Vill du ha ett jobb där du är ansvarig för att samordna externa och interna resurser i olika projekt? Tycker du att det är inspirerande att ha direkt kundkontakt? Kanske är det oss du letat efter! Vi söker nu en tillsvidareanställd projektledare som har ett gott öga för teknik och industri. Kom och jobba med oss i Kristinehamn på Blue Future Norra AB!

Vi välkomnar alla oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Vi tycker att mångfald berikar.

Du behöver ha en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt motsvarande yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är inget krav att du har arbetat med att leda projekt tidigare, men det är en fördel om du har haft en roll med något slags koordinerande ansvar. Kanske har du arbetat inom industriell tillverkning eller processindustri med serviceprojekt, eller så är du helt enkelt ”rätt person” med relevant utbildningsbakgrund.

Eftersom du kommer att arbeta mycket i Excel så finns inte utrymme att vara rädd för kalkylprogram. Tidsplanering, faktureringsunderlag, ekonomisk uppföljning och inköp är alla exempel på uppgifter du behöver driva utan systemstöd, och det är då särskilt viktigt att du kan skapa egna strukturer och arbetssätt på ett tillfredsställande sätt.

Inom koncernen förväntas att du på ett lättförståeligt, proaktivt, sätt förmedlar, inhämtar samt följer upp mellan de olika produktionsenheterna, såväl som med externa parter. Du ser såväl lång- som kortsiktigt och bidrar med kundens perspektiv gentemot verksamheten, vilket säkerställer progress i projekt. Praktiska saker som du behöver ha koll på sedan tidigare är ritningsläsning och övriga Office-paketet. Du kommunicerar i såväl tal som skrift på både svenska och engelska utan problem. Det är meriterande om du har förståelse för värmländska.

Tillsammans tänker vi att vi kommer att kunna skapa arbetsglädje och bidra till ett gott arbetsklimat; någonting som är viktigt för oss. Du kommer att vara en viktig pusselbit i våra team där medlemmarna är duktiga på och tycker om att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vår målsättning är att tankesättet Starkare Tillsammans ska genomsyra hela vår koncern, vilket inom reseserviceteamet innebär att vi hjälps åt för att på bästa sätt prioritera och tillgodose våra kunders behov.

Övrig information:

Resdagar varierar beroende på projekt men är företrädesvis förlagd till vår verkstad i Krisitnehamn.

Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Mikael Johansson (VD)

070–261 84 51 eller [email protected] Visa mindre

Snickare sökes

SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected] eller Adam Fransson Mörk via 073-8617253 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniska projektledare

I Kristinehamns kommun bor drygt 24 000 människor. Variation i boendealternativ, goda pendlingsmöjligheter, närhet till naturen och ett expansivt näringsliv gör Kristinehamn till en mycket attraktiv etablerings- och bostadsort. Den tekniska förvaltningen ansvarar för områdena Fastigheter, Gata/Park/Fritid, VA, Renhållning samt Service. Centralt inom tekniska förvaltningen återfinns projektenheten. Enheten ansvarar för merparten av kommunens fysiska invest... Visa mer
I Kristinehamns kommun bor drygt 24 000 människor. Variation i boendealternativ, goda pendlingsmöjligheter, närhet till naturen och ett expansivt näringsliv gör Kristinehamn till en mycket attraktiv etablerings- och bostadsort.

Den tekniska förvaltningen ansvarar för områdena Fastigheter, Gata/Park/Fritid, VA, Renhållning samt Service. Centralt inom tekniska förvaltningen återfinns projektenheten. Enheten ansvarar för merparten av kommunens fysiska investeringsprojekt inom fastigheter, infrastruktur, teknisk infrastruktur och samhällsbyggande.

De kommande åren kommer förvaltningen driva en rad spännande projekt kopplat till bland annat nya bostadsområden, industriområden, idrottsanläggningar och etableringen av ett nytt regemente. Här får du möjlighet att ta stort ansvar och påverka i en organisation med framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som projektledare får du möjligheten att driva varierande investerings- och utvecklingsprojekt. Du är med genom projektens alla faser, från planering till slutförande och överlämning. I ditt arbeta har du tät kontakt med entreprenörer för att säkerställa leverans enligt krav-, tids- och budgetramar. Merparten av projekten genomförs i nära samarbete med entreprenörer, framtida hyresgäster och verksamheter, varför du kommer att jobba gränsöverskridande med flera olika förvaltningar och avdelningar inom kommunen.

En stor del av arbetet utgörs av kontakter med entreprenörer som utför arbeten på uppdrag av kommunen. Projektledaren leder projekten, både stora som små, genom hela processen från upphandling till slutbesiktning och överlämning. Kommun arbetar med en nyligen framtagen projektmodell för att kvalitetssäkra projekten och säkerställa att leverans sker i enlighet med givet uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område, alternativt en erfarenhetsbakgrund som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du kommer från en bakgrund inom antingen fastighetsbranschen, vatten- och avlopp, bygg, anläggning, väg och gatan eller offentliga miljöer som lekparker och grönområden. Du har även en gedigen erfarenhet av att leda större projekt inom området.

Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Det är också en fördel om du har erfarenhet av upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt upphandlingar enligt LOU.

Du är en lyhörd person vars ledarskap präglas av prestigelöshet och engagemang. Genom din kommunikativa förmåga bidrar du till ett gott samarbete och en team-anda. Du har tålamod och en förståelse för de beslutsprocesser som äger rum i den offentliga sektorn.

ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering genomförs i samarbete
med AxÖ Consulting. Visa mindre

CONTRACT MANAGER

At Kongsberg, we believe in tackling challenging problems and delivering extreme performance for extreme conditions. We do that through excellent products and services developed for delivering the greatest benefits to our customers. We believe that we can achieve world class solutions through dedicated people and continuous improvement of or our technology. Kongsberg Maritime has a commitment in Sustainable Development Goals and for us, the oceans and mari... Visa mer
At Kongsberg, we believe in tackling challenging problems and delivering extreme performance for extreme conditions. We do that through excellent products and services developed for delivering the greatest benefits to our customers. We believe that we can achieve world class solutions through dedicated people and continuous improvement of or our technology.
Kongsberg Maritime has a commitment in Sustainable Development Goals and for us, the oceans and marine resources are important. We therefore strive to develop products that help reduce emissions and damage to life below water. We believe in a workplace characterized by diversity and together we can create a work environment that brings the best out of everyone. We are very positive that you want to contribute to our development, and that you want to develop within Kongsberg.
An exciting opportunity has arisen as Contract Manager at Kongsberg Maritime. You will be part of a team located in two places, Kristinehamn in Sweden and Kokkola in Finland, that works together to sell, design, manufacture and deliver waterjets of world class performance. To coordinate this process, a Contract Manager is needed who can lead projects and take high independent responsibility. To succeed in this position, we are looking for you who has a background, education or will to learn and develop within project management, economy and technology in a global company.
As a Contract Manager you will get
A value creating and challenging role where you are right in the centre of driving our projects from end to end. You will get a good mix of business management, technology and networking with customers and colleagues in the global arena. You will get the possibility to travel and handle unforeseen situations. As an employee in Kongsberg, you will be part of a global company that delivers world class marine products and work in close collaboration in a highly competent waterjet team.
Qualifications and experience
As Contract Manager you will be our representative towards the customer and responsible for all activities involved in the delivery of the contract until end of warranty. All conducted with professionalism, flexibility and in a customer-oriented way. You will have close cooperation and support from your colleagues in the waterjet team and delegate responsibilities along the project’s timeframe. Teamwork is therefore crucial, but you also need to have the ability to lead others when needed.
Since you will adhere to Kongsberg’s contracting processes, it is positive if you have a project management background with good organizing skills. Flexibility is key to be able to handle changes along the way, and the ability to see obstacles as challenges will be vital to thrive as a Contract Manager. An open mind with a focus on what the customer need is important, but also to make sure that budget and scope is within the agreed contract. It is a plus to have experience from financial follow ups or budget responsibility, and ability to speak and write high level of English.
As Contract Manager you will have to understand the waterjet system on a higher level. It is therefore an advantage if you have a technical background or experience from the marine industry. However, focus for this role is to have the right personal skills to coordinate and lead the projects and the ability to quickly learn and adapt to the various needs of our customer.
You are able to
• act on own initiative, make things happen and accept responsibility for the results
• identify commercial opportunities and you have a strong positive impact on business growth and profitability
• provide your team with a clear direction, inspire and coordinate others and keep them focused on set goals
• communicate in a clear, precise and structured way
• co-operate well with others, share knowledge, experience, information and support others in the pursuit of team goals
Work location
Kristinehamn
Last day to apply 2022-02-06
For this position we work with personality and ability tests, which may be sent to you if you proceed in the process.
Kongsberg Maritime, a subsidiary of KONGSBERG, is a global marine technology company, providing innovative and reliable technology solutions for all marine industry sectors including: merchant, offshore, subsea and naval. Headquartered in Kongsberg, Norway, the company has manufacturing, sales and service facilities in 34 countries. Kongsberg Maritime is part of KONGSBERG, an international, knowledge-based group delivering high-technology systems and solutions to clients within the oil and gas industry, merchant marine, defence and aerospace. Kongsberg Maritime has a commitment in Sustainable Development Goals and for us, the oceans and marine resources are important. We therefore strive to develop products that help reduce emissions and damage to life below water.
Kongsberg Maritime in Kristinehamn consists of 265 engaged people and upholds product management for various types of propulsion for all types of marine vessels, sales and marketing and product assembly. Our Hydrodynamic Research Centre provides world leading CFD and Testing capabilities in support for our Product centres and customers.
Our Propulsion and Engines business covers the strategic, operational and engineering activities for propulsion and engine products. Today our product range is one of the broadest in the world and our accountability as a team include all aspects of the product range including market requirements, product strategies; development, product costs and profitability throughout the life cycle. Visa mindre

Snickare sökes

SNICKARE SÖKES DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning.  Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.   PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är ... Visa mer
SNICKARE SÖKES
DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som snickare kommer du att arbeta på olika stationer inomhus och använda dig av dina kunskaper inom ritningsläsning och arbeta med spikpistol, skruvning och traverskörning. 
Du arbetar i team och bidrar till en härlig teamkänsla.  

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Meriterande för dig som söker är att du arbetat inom industri och med liknande arbetsuppgifter tidigare. Då du jobbar nära dina kollegor är det viktigt med samarbete och flexibilitet. Vi vill att du är har lätt för att lära och tycker att det är kul att lösa problem. Vi ser gärna att du som söker är utåtriktad lagspelare, samtidigt vill vi att du är strukturerad och kan driva ditt eget arbete.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Anders Andersson på via 0738-617254 eller [email protected] eller Adam Fransson Mörk via 073-8617253 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tekniska projektledare till Kristinehamns kommun

Vill du vara med och utveckla Kristinehamn och bidra till en trivsam och växande kommun? Är du en strukturerad och kommunikativ projektledare som tycker om att vara med genom alla projektets faser? Då kanske rollen som teknisk projektledare är något för dig!   Om Kristinehamn kommun I Kristinehamns kommun bor drygt 24 000 människor. Variation i boendealternativ, goda pendlingsmöjligheter, närhet till naturen och ett expansivt näringsliv gör Kristine... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Kristinehamn och bidra till en trivsam och växande kommun? Är du en strukturerad och kommunikativ projektledare som tycker om att vara med genom alla projektets faser? Då kanske rollen som teknisk projektledare är något för dig!

 

Om Kristinehamn kommun

I Kristinehamns kommun bor drygt 24 000 människor.

Variation i boendealternativ, goda pendlingsmöjligheter, närhet till naturen och ett expansivt näringsliv gör Kristinehamn till en mycket attraktiv etablerings- och bostadsort.

Den tekniska förvaltningen ansvarar för områdena Fastigheter, Gata/Park/Fritid, VA, Renhållning samt Service. Centralt inom tekniska förvaltningen återfinns projektenheten. Enheten ansvarar för merparten av kommunens fysiska investeringsprojekt inom fastigheter, infrastruktur, teknisk infrastruktur och samhällsbyggande.

De kommande åren kommer förvaltningen driva en rad spännande projekt kopplat till bland annat nya bostadsområden, industriområden, idrottsanläggningar och etableringen av ett nytt regemente. Här får du möjlighet att ta stort ansvar och påverka i en organisation med framåtanda.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som projektledare får du möjligheten att driva varierande investerings- och utvecklingsprojekt. Du är med genom projektens alla faser, från planering till slutförande och överlämning. I ditt arbeta har du tät kontakt med entreprenörer för att säkerställa leverans enligt krav-, tids- och budgetramar. Merparten av projekten genomförs i nära samarbete med entreprenörer, framtida hyresgäster och verksamheter, varför du kommer att jobba gränsöverskridande med flera olika förvaltningar och avdelningar inom kommunen.

En stor del av arbetet utgörs av kontakter med entreprenörer som utför arbeten på uppdrag av kommunen. Projektledaren leder projekten, både stora som små, genom hela processen från upphandling till slutbesiktning och överlämning. Kommun arbetar med en nyligen framtagen projektmodell för att kvalitetssäkra projekten och säkerställa att leverans sker i enlighet med givet uppdrag.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom relevant område, alternativt en erfarenhetsbakgrund som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du kommer från en bakgrund inom antingen fastighetsbranschen, vatten- och avlopp, bygg, anläggning, väg och gatan eller offentliga miljöer som lekparker och grönområden. Du har även en gedigen erfarenhet av att leda större projekt inom området.

Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Det är också en fördel om du har erfarenhet av upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt upphandlingar enligt LOU.

Du är en lyhörd person vars ledarskap präglas av prestigelöshet och engagemang. Genom din kommunikativa förmåga bidrar du till ett gott samarbete och en team-anda. Du har tålamod och en förståelse för de beslutsprocesser som äger rum i den offentliga sektorn.

 

Information och ansökan

Låter det här intressant? Ansökan innan 16 januari.

I den här rekryteringen har Kristinehamn kommun valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakt ansvarig rekryteringskonsult Anna-Lena Rydelius på telefonnummer 073-033 51 80 eller mejl [email protected] I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Montör av modulhus i Kristinehamn

Ansök    Dec 15    Uniflex Sverige AB    Husmontör
Jobbeskrivning Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m. Arbetstiderna är dagtid 07-16. Personliga egenskaper För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbe... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn.
Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer.
I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m.

Arbetstiderna är dagtid 07-16.


Personliga egenskaper
För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbetsvillig. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med människor i din omgivning, då arbetet sker i team.
Du är en allmänt händig person med vana av högt tempo.
Du bör ha vana av luftrycksverktyg som exempelvis spikpistol och vara kunnig i att skriva samt kunna läsa ritningarDu skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

FU-ingenjör

Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan 1800-talet. Vi har fyra pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors och Säffle samt i norska Greåker. Huvudkontoret finns i Karlstad. Vid våra bruk i Bäckhammar och Åmotfors tillverkar vi kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar. I Säffle och Greåker tillverkar greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars använ... Visa mer
Nordic Paper är en skandinavisk specialpappersproducent som tillverkat högkvalitativt papper sedan 1800-talet. Vi har fyra pappersbruk belägna i Bäckhammar, Åmotfors och Säffle samt i norska Greåker. Huvudkontoret finns i Karlstad. Vid våra bruk i Bäckhammar och Åmotfors tillverkar vi kraftpapper som bland annat används till bärkassar, säckar och förpackningar. I Säffle och Greåker tillverkar greaseproofpapper, vilket är ett fettresistent papper vars användningsområden främst är inom livsmedelssektorn, exempelvis som bakplåtspapper.
Efterfrågan på pappersbaserade produkter ökar ständigt och vårt högkvalitativa papper är ett hållbart och miljövänligt alternativ. Som ett av de ledande bolagen i branschen levererar vi hållbara produkter till kunder i över 80 länder. Sedan hösten 2020 är Nordic Paper noterat på Nasdaq Stockholm.
Vi söker en FU-ingenjör för att stärka vårt härliga team
Vårt team på avdelningen består av sex medarbetare. Tillsammans fokuserar vi på att underhålla, optimera och förbättra vår produktionsprocess för att öka tillgänglighet, livslängd och prestanda på våra maskiner.
I rollen som FU-Ingenjör ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
Att både operativt och strategisk hjälpa till att driva, utveckla, representera och säkerställa FU-tekniken, arbetsprocesser och metoder.
Att utföra och utveckla analys och mätmetoder inom området vibrationsteknik.
Samt utveckla och stötta avdelningen i tillståndskontroller och vibrationsanalyser.
Att kunna göra djupgående statusbedömning och analys på utrustningen i våra anläggningar. Utifrån detta kunna skriva klar och tydlig rapport på fel som upptäckts och dokumentera det i vårt UH system.
Att kunna leda och fördela arbeten för intern och extern arbetskraft.
Att vara den kommunicerande länken mellan FU, de olika UH-avdelningar och driften.
Önskvärda kvalifikationer
Minst tekniskt gymnasium eller annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdig.
Flerårig erfarenhet inom området förebyggande och avhjälpande underhåll inom processindustri.
Goda datakunskaper.
Erfarenhet av att arbeta i underhållsrelaterade program/system.
Goda kunskaper i svenska och engelska

Vem är du?
Vi söker dig som är social och kommunikativ som har lätt för att hantera många kontakter, såväl internt som externt.
Vi söker en lagspelare till vårt team, vi värderar din samarbetsförmåga högt eftersom du ska arbeta i en liten och tight grupp.
Du är drivande, självständig och ansvarstagande.

Vad erbjuder vi?
Friskvårdsbidrag
Trivselpeng
Gratis gym på fabriken
Bra team och kollegor
Flera utbildningsmöjligheter

Hos oss är det viktigt med skydd & säkerhet, vi ser gärna att du känner likadant.
Sista ansökningsdag är 6e december men urval kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta [email protected] eller [email protected] Visa mindre

Projektledare sökes för längre konsultuppdrag hos AkzoNobel

Till AkzoNobel i Kristinehamn söker vi nu en projektledare för ett längre konsultuppdrag med goda förutsättningar till förlängning. AkzoNobel erbjuder Hos AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär där man tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar man aktivt för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till gru... Visa mer
Till AkzoNobel i Kristinehamn söker vi nu en projektledare för ett längre konsultuppdrag med goda förutsättningar till förlängning.

AkzoNobel erbjuder

Hos AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär där man tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar man aktivt för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att AkzoNobel blev utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Hos AkzoNobel erbjuds du en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Siten i Kristinehamn behöver nu stärka upp med ytterligare kompetens i sitt kontinuerliga arbete med att höja standarden och kvaliteten inom anläggningen.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du ansvarig för planeringen och genomförandet av större investerings- och utvecklingsprojekt. Du ansvarar för att projekten genomföras enligt tids- och budgetplaner samt organiserar och motiverar medarbetare involverade i projekten.

Vem är du?

Du som söker har en högskoleutbildning med inriktning maskiningenjör eller byggingenjör. Dessutom har du flera års erfarenhet av att leda både större investerings- och utvecklingsprojekt.

Som person är du driven, kommunikativ och resultatorienterad. Du gillar att arbeta i högt tempo och att ha många kontaktytor i organisationen. Då koncernspråket inom AkzoNobel är engelska kommunicerar du bra på engelska såväl som svenska i tal och skrift.

Information och ansökan

Detta är en annons för ett konsultuppdrag på 6 månader med goda förutsättningar till förlängning. Placeringsort är Kristinehamn och start sker enligt överenskommelse. Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta konsultchef Angelica Mäenpää på telefonnummer 076-636 61 75 eller på mejl [email protected] Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

Konsultuppdrag via AxÖ Consulting

Som konsult är du anställd av AxÖ Consulting men arbetar på uppdrag hos någon av våra kunder. Hos oss får du chansen att utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du stärker ditt CV på några av regionens, och till och med Sveriges, mest ansedda och attraktiva bolag. Att arbeta som konsult via AxÖ Consulting är tryggt, roligt och utvecklande samt ett bra sätt att få fart på karriären. För att du skall trivas erbjuder vi dig trygga anställningsvillkor och vi arrangerar regelbundet sociala aktiviteter så att vi kan lära känna varandra lite bättre.

Om AkzoNobel Adhesives AB

AkzoNobel Adhesives AB har tillverkat trälim och hartssystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. AkzoNobel Adhesives AB är en del av AkzoNobel-koncernens globalt erkända Wood Coatings leverantör. Årligen levereras cirka 120 000 ton trälim till kunder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika och Asien. På siten idag är vi 100 anställda. För mer information www.woodadhesives.akzonobel.com

 

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Karlstad: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Montör av modulhus

Jobbeskrivning Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m. Arbetstiderna är dagtid 07-16. Personliga egenskaper För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbe... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn.
Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer.
I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m.

Arbetstiderna är dagtid 07-16.


Personliga egenskaper
För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbetsvillig. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med människor i din omgivning, då arbetet sker i team.
Du är en allmänt händig person med vana av högt tempo.
Du bör ha vana av luftrycksverktyg som exempelvis spikpistol och vara kunnig i att skriva samt kunna läsa ritningarDu skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Byggprojektledare

Är du en strukturerad och kommunikativ person som trivs att arbeta med andra för att nå uppsatta mål? Då kan du vara en av våra nya projektledare på tekniska förvaltningen! Centralt inom tekniska förvaltningen återfinns projektenheten. Enheten ansvarar för merparten av kommunens fysiska investeringsprojekt inom fastigheter, infrastruktur, tekniska infrastruktur och samhällsbyggande. Några exempel på projekt som vi hanterat de senaste åren är byggnationen... Visa mer
Är du en strukturerad och kommunikativ person som trivs att arbeta med andra för att nå uppsatta mål? Då kan du vara en av våra nya projektledare på tekniska förvaltningen!

Centralt inom tekniska förvaltningen återfinns projektenheten. Enheten ansvarar för merparten av kommunens fysiska investeringsprojekt inom fastigheter, infrastruktur, tekniska infrastruktur och samhällsbyggande. Några exempel på projekt som vi hanterat de senaste åren är byggnationen av en ny gymnasieskola, en ny stadspark, broar, utbyggnad av kommunalt VA och gator inom exploateringsområden samt omvandlingsområden. Vi arbetar även med mindre projekt som reinvesteringar inom befintliga lokaler och anläggningar, takbyten, ventilationsanläggningar, rivningar etc.

Med anledning av det stora investeringsbehov som ligger framför kommunen, i framför allt befintliga anläggningar, behöver vi nu förstärka organisationen med en projektledare bygg.

Tekniska förvaltningen består av cirka 150 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi ansvarar även för att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Utöver det sköter vi också insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.


ARBETSUPPGIFTER
Som byggprojektledare kommer du att få möjligheten att arbeta med varierade projekt som genomförs huvudsakligen på uppdrag av förvaltningens avdelningar. Merparten av våra projekt genomförs i nära samarbete med framtida hyresgäster och verksamhet, varför du kommer att jobba gränsöverskridande med flera olika förvaltningar och avdelningar inom kommunen.

En stor del av arbetet utgörs av kontakter med entreprenörer som utför arbeten på uppdrag av kommunen. Projektledaren leder projekten, både stora som små, genom hela processen från upphandling till slutbesiktning och överlämning. Vi arbetar med en nyligen framtagen projektmodell för att kvalitetssäkra våra projekt och säkerställa att vi levererar enligt de uppdrag vi har fått. Du kommer dessutom att arbeta med att bidra till en ökad digitalisering av kommunens uppdrag.

Det kommunala fastighetsbeståndet har ett stort renoveringsbehov och de närmaste åren kommer projektenheten att hantera både om- och nybyggnation av skolbyggnader, idrottshallar och omsorgslokaler. Beroende på din bakgrund och intresse finns möjligheter att vara med och påverka innehållet i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har högskoleexamen, gärna med byggteknisk inriktning, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt upphandlingar enligt LOU och gärna även LUF.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, samt B-körkort, som är krav för att klara arbetet. Du är en serviceinriktad, strukturerad och kommunikativ person med kompetens att hantera information av olika slag. Uppdraget ställer stora krav på struktur, ordning och reda.

Förmågan att självständigt söka information för att hantera olika frågor, samt för den egna utvecklingen är en självklarhet. Arbetet ställer stora krav på självständighet, samarbetsförmåga, att kunna hantera stressfulla situationer, att leverera resultat i utsatt tid och vara kvalitetsmedveten. Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd verksamhet och kommunal organisation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Operativ byggledare med fokus på fiber

Har du erfarenhet av att arbeta med fiber och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara ledande i projekt och se till att de drivs framåt? Till vår kund i Kristinehamn söker vi just nu en Operativ byggledare med fokus på fiber! Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning, detta innebär att du blir anställd av Clevry och uthyrd som konsult till vår kund. Denna rekryteringsprocess sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten stä... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med fiber och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du vara ledande i projekt och se till att de drivs framåt? Till vår kund i Kristinehamn söker vi just nu en Operativ byggledare med fokus på fiber!

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning, detta innebär att du blir anställd av Clevry och uthyrd som konsult till vår kund. Denna rekryteringsprocess sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic ([email protected]). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Din roll

I din roll som operativ byggledare kommer du vara länken mellan entreprenör och projektör. Du kommer att vara den som ser över olika projekt som är igång och vara den främsta kontaktpersonen. Du kommer i din roll behöva ha en god översikt kring vad som sker i projekten och fånga upp om det behövs stöttning eller förändring.

Din profil

Vi söker dig som har studerat el- och energi på gymnasienivå. Har du utbildning inom liknande område på högskolenivå är detta meriterande men inget krav. Du har minst 1 års tidigare erfarenhet av att arbeta med fiber och du har därför goda kunskaper inom området. Svenska och engelska flytande i tal och skrift, samt körkort B är ett krav för tjänsten.

Då rollen innebär att hålla koll på olika projekt är du noggrann och strukturerad. Du trivs med att arbeta i en roll med högt tempo och där dagarna kan se olika ut. Du är trygg i din roll och kan därför arbeta självständigt och ta egna initiativ och beslut. Vidare ser vi att du är prestigelös, drivs av att driva projekt framåt och har en god kommunikativ förmåga.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 70 480 03 69. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Styr- och reglertekniker till Air4you

Air4you söker efter styr- och reglertekniker till Värmland. Har du erfarenhet inom styr och regler inom ventilation, alternativt likvärdig erfarenhet inom el passar denna tjänst dig!   Information om tjänsten Professionals Nord söker för Air4you räkning en styr- och reglertekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Air4you i 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska k... Visa mer
Air4you söker efter styr- och reglertekniker till Värmland. Har du erfarenhet inom styr och regler inom ventilation, alternativt likvärdig erfarenhet inom el passar denna tjänst dig!

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Air4you räkning en styr- och reglertekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Air4you i 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Air4you önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] 

 

Arbetsuppgifter
kontrollera anläggningar och göra förebyggande underhåll av dessa. När reparation av anläggningar utförs handlar mycket av arbetet om att försöka hitta felen hos privat och företagskunder. Du utför arbetet självständigt eller i team. Kundkontakter är en viktig del i jobbet så ett trevligt bemötande mot kunder ser vi som en självklarhet!

Vi söker dig som har:

• Några års erfarenhet som styr- och reglertekniker
• Självgående
• B-körkort
• Problemlösare


Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Air4you.
Du är...

En problemlösare som har den sociala sidan ut mot kund. Du tycker om att hantera dina projekt noggrant och med goda resultat. Du har erfarenhet av din roll sedan tidigare, även kunskap inom el är meriterande. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga/Kristinehamn
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Projektchef sökes för interimsuppdrag inom offentlig sektor

Har du erfarenhet av att driva stora projekt inom offentlig sektor? Gillar du även att leda andra människor? Nu söker vi nämligen för kunds räkning en projektchef inom avdelning teknisk förvaltning för ett konsultuppdrag om ca. 12 månader.   Arbetsbeskrivning Som projektchef kommer du ha det övergripande samordnande ansvaret för projektet med avseende på tid, ekonomi och kvalitet. I rollen ingår även ett ledarskapsansvar för en mindre grupp av proje... Visa mer
Har du erfarenhet av att driva stora projekt inom offentlig sektor? Gillar du även att leda andra människor? Nu söker vi nämligen för kunds räkning en projektchef inom avdelning teknisk förvaltning för ett konsultuppdrag om ca.

12 månader.

 

Arbetsbeskrivning

Som projektchef kommer du ha det övergripande samordnande ansvaret för projektet med avseende på tid, ekonomi och kvalitet. I rollen ingår även ett ledarskapsansvar för en mindre grupp av projektledare.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet av att driva stora, tekniska projekt inom offentlig sektor. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Som person är du kommunikativ, strukturerad och lösningsorienterad.

 

Ansökan och information

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande och uppdraget kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi svarar gärna på dina frågor, välkommen att kontakta [email protected] eller på telefonnummer: 079-3373317.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Plåtslagare till Kristinehamn med omgående anställning.

Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Vi söker en Självgående Plåtslagare för montering av plåtfasad, hängrännor och tak. Kunden är ett familjeföretag som grundades redan år 1979. Företaget genomsyras av en stark kamrat... Visa mer
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga.

Vi söker en Självgående Plåtslagare för montering av plåtfasad, hängrännor och tak.
Kunden är ett familjeföretag som grundades redan år 1979. Företaget genomsyras av en stark kamratskap och därav värdesätts flexibiltet och lagkänsla högt. Förteget åtar sig mängder av olika plåtarbeten vilket också betyder att den ena dagen sällan är den andra lik.
Gillar du omväxling och ett viss mått av självständighet så kan du vara rätt person.
 
Tjänsten startar med att du är anställd via oss dom första 6 månaderna och om allt fungerat väl finns väldigt  stor chans till vidare arbete/anställning direkt hos kundföretaget.

Du skall kunna utföra arbeten självständigt och besitta kunskap om gällande regler, normer, föreskrifter och annat.

Krav:
Svenska i tal och skrift.
Utbildning eller motsvarande erfarenhet av plåtarbete.
B-Körkort


 
 


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Processoperatör till Re:newcell

Vill du vara med på resan mot framtidens lösning inom textil- och modeindustrins resursbehov? Som Processoperatör hos Re:newcell verkar du för att produktionen löper enligt plan och bidrar till det kontinuerliga utvecklingsarbetet. Att produkten ni skapar är banbrytande i såväl miljö- som resursperspektiv gör ditt jobb ovärderligt och självförverkligande. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Re:newcell är ett världsl... Visa mer
Vill du vara med på resan mot framtidens lösning inom textil- och modeindustrins resursbehov? Som Processoperatör hos Re:newcell verkar du för att produktionen löper enligt plan och bidrar till det kontinuerliga utvecklingsarbetet. Att produkten ni skapar är banbrytande i såväl miljö- som resursperspektiv gör ditt jobb ovärderligt och självförverkligande. Vi arbetar med löpande urval, välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTENRe:newcell är ett världsledande företag inom sitt område, byggt på en svenskutvecklad och patenterad industriell process. Re:newcell omvandlar förbrukade textilier till ny råvara för modeindustrin genom att återvinna dem till en högkvaliativ cellulosamassa som i sin tur kan bli till nya till kläder. 2012 grundades företaget och redan 2014 tillverkades första plagget av det nya materialet. Re:newcells fabrik i Kristinehamn startade sin produktion under 2017 och nu är planen att växa snabbt för att till 2025 återvinna en miljard plagg om året.

Hos Re:newcell känner du och dina kollegor stor delaktighet i företagets utveckling och erbjuds möjligheten att göra verklig skillnad för textilindustrins framtida miljö- och resursfrågor.

Vi har ett starkt team av processoperatörer på plats i Kristinehamn idag, och där arbetar även fler inom konstruktion, labb & analys samt kvalitetsutveckling. Utöver daglig produktion fungerar siten i Kristinehamn som en demonstrationsanläggning som besöks av t.ex ministrar, media, beslutsfattare från världens största modevarumärken, EUs finansieringsprogram för miljöprojekt, investerare, och andra intressenter.

Visst låter det spännande? Det tycker vi! Vill du som oss veta mer kan du klicka in på Instagram, se ett inslag om re:newcell på BBC eller läsa denna artikel i Forbes.

Du erbjuds


* Tveklösa utvecklingsmöjligheter i ett snabbt växande företag med fokus på hållbarhet och resursutnyttjande där intentionen är att din anställning efter sex månader övergår i en direktanställning hos Re:newcell.
* En arbetsplats där utveckling- och förbättringsarbete sker löpande då produktionsprocessen ständigt utvecklas och utvärderas.
* En gedigen introduktion och utbildning i produktionstekniken samt goda möjligheter för dig att utvecklas personligen inom företaget i framtiden.


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
* Ansvar för daglig drift och övervakning av fabrikens olika processer från råmaterial till färdig produkt
* Övervaka processparametrar ute i produktion och från manöverrummet
* Verka för att processen körs optimalt utifrån givna kvalitet- och miljömål
* Utföra provtagning och kvalitetskontroll samt dokumentera produktionsprocessen
* Utföra daglig tillsyn, underhåll och rengöring av maskiner samt delta i utvecklingsarbetet av maskiner

VI SÖKER DIG SOM
* Har studerat en eftergymnasial utbildning till Processoperatör alternativt industriteknisk gymnasieutbildning och införskaffat dig relevant arbetslivserfarenhet.


* Är obehindrad i svenska tal och skrift.


Det är meriterande om du har grundläggande labbvana och kunskap i underhåll av maskiner alt. relevant arbetslivserfarenhet från industri som t.ex. pappers- och massaindustrin.

Som person är du:


* Självgående
* Samarbetsvillig
* Initiativtagande


Övrig information


* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, vilket motsvarar 36 h/v, 3 skift
* Placering: Kristinehamn
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Re:newcells önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs mer om Re:newcell HÄR! Visa mindre

Nu söker vi resemontörer inom ventilation!

Inledning: Vill du bli del av ett väletablerat företag med en familjär stämning? Har du erfarenhet av ventilation och jobbar för att skapa goda kundrelationer? Ta då chansen att bli ventilationsmontör hos vårt kundföretag i Kristinehamn!   Information om tjänsten Professionals Nord söker för vår kunds räkning ventilationsmontörer i Kristinehamn. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som ... Visa mer
Inledning:
Vill du bli del av ett väletablerat företag med en familjär stämning? Har du erfarenhet av ventilation och jobbar för att skapa goda kundrelationer? Ta då chansen att bli ventilationsmontör hos vårt kundföretag i Kristinehamn!

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning ventilationsmontörer i Kristinehamn. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vårt kundföretag under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord. Alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

 

Arbetsuppgifter

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Som ventilationsmontör hos vår kund arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt olika kunder. Arbetet sker främst ute på projekt runt om i Sverige så du som söker bör trivas med resor i tjänsten.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av

• Installation och montering av anläggningar inom ventilation
• Att vara delaktig i förbättringsarbeten 

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

På ventilationsavdelningen hos vår kund arbetar flera medarbetare som alla är proffs på just ventilation. De är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vi söker dig som:

Hos vår kund får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. B-körkort och flytande engelska är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

 

För att trivas och lyckas hos vår kund behöver du:

• Vara en ventilationsmontör och lagspelare. Hos vår kund arbetar de gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och de hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör vår kund till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Din högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

 

Hos vår kund får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. B-körkort och flytande engelska är ett krav.

 

START: Omgående 
OMFATTNING: Heltid
STAD: Värmland 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: [email protected]

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Infrastrukturhandläggare till Bergslagens artilleriregemente A 9

Vill du vara med och bygga upp ett av de nya regementen som Försvarsmakten har fått i uppgift att etablera? Regeringen har beslutat om att öka försvarsförmågan genom att återetablera flera regementen där Bergslagens artilleriregemente, A 9, i Kristinehamn är ett av dem. Regementet ska ansvara för utbildning av två till tre artilleribataljoner för bland annat brigaderna i södra Sverige. Skaraborgs regemente är fadderförband med ansvar för etableringsarbete... Visa mer
Vill du vara med och bygga upp ett av de nya regementen som Försvarsmakten har fått i uppgift att etablera? Regeringen har beslutat om att öka försvarsförmågan genom att återetablera flera regementen där Bergslagens artilleriregemente, A 9, i Kristinehamn är ett av dem. Regementet ska ansvara för utbildning av två till tre artilleribataljoner för bland annat brigaderna i södra Sverige.

Skaraborgs regemente är fadderförband med ansvar för etableringsarbetet och söker nu en infrastrukturhandläggare till Bergslagens artilleriregemente, A 9.

Återetableringen av Bergslagens artilleriregemente kommer att omfatta ett infrastrukturbestånd med kontorsmiljöer, kaserner, övnings- och skjutfält, skjutbanor, idrottsanläggningar, verkstäder och garage, förråd och sjukvårdslokaler med mera. Befattningen är placerad på regementsstaben vid Bergslagens Artilleriregemente.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Handlägga och stödja processen avseende nytillkommande infrastrukturbehov

Handlägga och samordna underhållsrelaterade åtgärder på fastighetsbeståndet

Handlägga och samordna avrop avseende fastighetsdrift

Handlägga och samordna anpassningsåtgärder i fastighetsbeståndet

Samverka med övriga intressenter inom infrastrukturområdet som berör garnisonen

Arbetet innebär en del inrikes tjänsteresor och ibland övernattning

Du kommer självständigt att leda möten och planeringsgrupper samt genomföra presentationer i storforum

Friskvård och fysisk träning är en naturlig del av arbetet för all personal i Försvarsmakten

 

Kvalifikationer


• Byggprojektledare med examen från yrkeshögskola alternativt kompetens införskaffad genom arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig
• B-körkort

 

Meriterande


• Erfarenhet från offentlig förvaltning
• Militär utbildning/erfarenhet som t.ex. grundutbildning, Hemvärn eller internationell tjänst
• Kunskaper om miljö-, arbetsmiljö- och elsäkerhetslagstiftning
• Goda kunskaper i Officepaketet samt att uttrycka sig i tal och skrift

 

Personliga egenskaper
Som person vill du ta ansvar och utveckla. Du vill på ett engagerat och självständigt sätt stödja processen med Försvarsmaktens tillväxt och återetableringen av Bergslagens Artilleriregemente. I Försvarsmakten arbetar vi i lag varför du måste ha god samarbetsförmåga.

Infrastrukturen är en förutsättning för att kärnverksamheten ska fungera och kärnverksamheten är att utbilda och beredskapshålla krigsförband.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att myndighetens uppdrag ska vara framgångsrikt förutsätts att alla medarbetare uppträder enligt den värdegrund som finns. Försvarsmaktens värdegrund slår vakt om alla människors lika värde, rättvisa och jämlikhet och främjar demokrati och mänskliga rättigheter (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

 

Övrigt

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetsorten är Kristinehamn. Skaraborgs regemente, P 4, är stöttande förband till återetableringen av A 9 och därav kommer en stor del av arbetet inledningsvis att ske i Skövde.

För upplysningar om befattningen kontakta utvecklingschef överstelöjtnant Sven Antonsson eller tf infrachef vid Skaraborgs Regemente Fredrik Karlsson. Båda nås via växeln på tel 0500-46 50 00.

Fackliga representanter: Officersförbundet Niclas Schöld, Försvarsförbundet Helena Astanius och SEKO-F Lola Ahlgren. Samtliga nås via växeln på tel 0500-46 50 00.

Välkommen med din ansökan senast 2021-09-19. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mot bakgrund av ett osäkert omvärldsläge har Försvarsmakten av riksdag och regering fått i uppdrag att bygga en ökad försvarsförmåga för Sverige. Som en del i detta ska den militära närvaron i landet öka med återetablering av fem regementen och en flygflottilj. Ett av regementena som ska återetableras är artilleriregementet i Kristinehamn. Skaraborgs regemente är fadderförband för detta.

Arbetet med att etablera artilleriförmåga i södra Sverige sker inledningsvis i Skövde för att i ett senare skede flytta över till Bergslagens artilleriregemente i Kristinehamn, när det är etablerat och klart. På Skaraborgs regemente finns Noraskogs kompani som ansvarar för artilleriutbildningen under etableringsskedet.

Läs gärna mer på https://www.forsvarsmakten.se/


Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Träarbetare!

Just nu söker vi träarbetare för uppdrag hos våra kunder i Kristinehamn med omnejd. Arbetet är nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv. Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har arbetat som snickare i minst 5 år, är självgående och kan kommunicera på svenska. För mer info om tjänsten kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt cv på [email protected] Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Märk... Visa mer
Just nu söker vi träarbetare för uppdrag hos våra kunder i Kristinehamn med omnejd. Arbetet är nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv.
Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har arbetat som snickare i minst 5 år, är självgående och kan kommunicera på svenska.
För mer info om tjänsten kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt cv på [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Märk din ansökan med Träarbetare till Kristinehamn Visa mindre

Snickare

Vi söker dig som älskar ditt yrke som snickare och som känner dig trygg i din yrkesroll. Du är van att arbeta med renovering, takbyten, fasadbyten, köksbyten, golvläggning och minder nybyggnationer. Du är lösningsorienterad och har förmågan att se vad som behöver prioriteras. För dig är det viktigt att leverera med högsta kvalitet och förstår vikten av nöjda kunder. Förutom att se till att du själv levererar yttersta kvalitet, ställer du alltid upp för kol... Visa mer
Vi söker dig som älskar ditt yrke som snickare och som känner dig trygg i din yrkesroll. Du är van att arbeta med renovering, takbyten, fasadbyten, köksbyten, golvläggning och minder nybyggnationer.
Du är lösningsorienterad och har förmågan att se vad som behöver prioriteras. För dig är det viktigt att leverera med högsta kvalitet och förstår vikten av nöjda kunder. Förutom att se till att du själv levererar yttersta kvalitet, ställer du alltid upp för kollegor som behöver din hjälp.
Det kan förekomma jobb på annan ort.
Egenskaper:
Du är en positiv, flexibel, noggrann, punktlig.
Kundkontakt är en daglig del av jobb.
Skall kunna ta egna initiativ.
Har ett öga för detaljer, är ansvarsfull, lyhörd och gillar att arbeta i ett högt tempo.
Vi ser att du som söker tjänsten kommunicerar väl på svenska både i tal och skrift.
Att du har körkort B. Meriterande BE. Visa mindre

Karlstad: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Målare till projekt i Kristinehamn

Ansök    Apr 21    MWR Bygg AB    Målare
Under sommaren har vi ett projekt som innebär ommålning av ett hus i Kristinehamn. Ingen större erfarenhet krävs utöver punktlighet, arbetsvilja och gott humör. Arbetsuppgifterna kommer främst att vara att avlägsna den gamla färgen från fasaden. Visa mer
Under sommaren har vi ett projekt som innebär ommålning av ett hus i Kristinehamn.
Ingen större erfarenhet krävs utöver punktlighet, arbetsvilja och gott humör.
Arbetsuppgifterna kommer främst att vara att avlägsna den gamla färgen från fasaden. Visa mindre

Kristinehamn: Projektchef inom mark och anläggning

Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att va... Visa mer
Vi söker dig som är driven och handlingskraftig Projektchef/Platschef som kan stärka upp vårt team ytterligare. Hos oss blir du en del av en väl fungerande verksamhet och har en mycket viktig och central roll i våra projekt. Du rapporterar till VD/Arbetschef. Du kommer att utgå från Karlstad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du leder och fördelar arbetet, ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen.
Du har erfarenhet av att leda andra och trivs med att vara en ledare.
Arbetar löpande med kundkontakter, räknar på mindre anbud och deltar i inköpsprocessen.
Ekonomiskt ansvar för dina projekt, uppföljning av ekonomin och prognosarbete.
Bedriver verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och eftersträvar alltid nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet, god fysisk och psykosocial arbetsmiljö samt säkerhet.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har minst fem års erfarenhet från mark och anläggningsprojekt.
Mycket meriterande om du har någon typ av ledarerfarenhet.
Du har en god förståelse för projektekonomi, deltar i kalkyl och prognosarbetet.
Du kan grunderna i entreprenadjuridik.
Du har god datorvana.
Som person tror vi att dina styrkor ligger i att vara relationsbyggande och resultatdriven.
Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Sten & Vägarbeten AB, med 70 års erfarenhet ingår i Svea H Koncernen. Vi utför heltäckande tjänster inom mark och anläggning och jobbar brett mot olika kundkategorier. Vi är ISO certifierade till Kvalitet-Miljö-Arbetsmiljö och vår ambition är att växa och ta marknadsdelar inom närområdet Värmland med intilliggande Län Visa mindre

Rörläggare

Visste du att Kristinehamns kommun förser cirka 5 500 hushåll med vatten? Vill du vara med att utveckla och underhålla vårt ledningsnät? Just nu söker vi på VA-avdelningen en rörläggare. Som rörläggare kommer du ingå i rörnätssektionen som idag har 11 stycken medarbetare. Rörnätssektionen ingår i VA-avdelningen och vi ser till att alla som bor och arbetar i Kristinehamn har tillgång till rent vatten av god kvalitet. VA-avdelningen är en del av Tekniska... Visa mer
Visste du att Kristinehamns kommun förser cirka 5 500 hushåll med vatten? Vill du vara med att utveckla och underhålla vårt ledningsnät? Just nu söker vi på VA-avdelningen en rörläggare.

Som rörläggare kommer du ingå i rörnätssektionen som idag har 11 stycken medarbetare. Rörnätssektionen ingår i VA-avdelningen och vi ser till att alla som bor och arbetar i Kristinehamn har tillgång till rent vatten av god kvalitet.

VA-avdelningen är en del av Tekniska förvaltningen som består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att våra barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall samt driver kommunens avfallsanläggning.


ARBETSUPPGIFTER
Vårt huvuduppdrag på VA-rörnät är drift och underhåll av ledningsnätet där det förekommer både planerat och akut underhåll. Arbetet som rörläggare ställer stora krav på samarbete och kvalitetsmedvetenhet samt ett flexibelt arbetssätt och helhetssyn.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har anläggningsteknisk utbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig och gärna erfarenhet av rör- och anläggningsarbeten.

Övriga meriter:
• Diplomerad rörläggare
• Säkerhet på väg
• Svetsning PE-rör
• Utmärkningsansvarig
• C-körkort
• Behörighet för hjullastare
• Läcksökningsutbildad

Du är en person som både kan och trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en utpräglad ansvars- och servicekänsla och tar gärna egna initiativ i arbetet. Arbetsuppgifterna kräver också att du är analytisk och har gott ordningssinne. Arbetet är bitvis väldigt tungt varför vi ser att du gillar ett fysiskt och rörligt arbete och ser tjusningen med att arbeta utomhus i skiftande väder. Du är dataintresserad samt innehar B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Ventilationstekniker

Om tjänsten Önskad starttid: Omgående Uppdragslängd: Tills vidare Hyrrekrytering: Ja Lokal/Rese: Lokal Arbetstider: Dagtid • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar • Mindre entreprenader • OVK-besiktningar • Driftsättning av ventilationssystem • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar • Daglig kontakt med våra kunder Du kommer att vara ansvarig för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säker... Visa mer
Om tjänsten
Önskad starttid: Omgående
Uppdragslängd: Tills vidare
Hyrrekrytering: Ja
Lokal/Rese: Lokal
Arbetstider: Dagtid

• Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
• Mindre entreprenader
• OVK-besiktningar
• Driftsättning av ventilationssystem
• Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
• Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer att vara ansvarig för att serviceuppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.
Vi söker dig som har teknisk utbildning, gärna med OVK-behörighet och goda kunskaper inom styr- och reglerteknik. Självklart är du tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. Som person är du driven, engagerad och självgående med vana att ansvara för egna projekt/arbeten. B-körkort är ett krav.


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Rörmokare till fastighetsbolag

Ansök    Feb 9    Optimisten AB    VVS-montör
Optimisten AB är ett lokalt fastighetsbolag som startades 1993. Bolaget förvaltar flera fastigheter i Kristinehamn. Fastigheterna består av mindre hyresfastigheter, belägna från Strand i väster till Järsberg i söder samt i centrum. Totalt har vi 125 lägenheter och 5 butikslokaler. Vi har en sammanlagd bostadsyta på 8630m² samt en industrilokal på 2:a Industrigatan där vi även har vårt lager. Vi har även en större industrifastighet på 8700m² på Drevsta. Vi... Visa mer
Optimisten AB är ett lokalt fastighetsbolag som startades 1993. Bolaget förvaltar flera fastigheter i Kristinehamn. Fastigheterna består av mindre hyresfastigheter, belägna från Strand i väster till Järsberg i söder samt i centrum. Totalt har vi 125 lägenheter och 5 butikslokaler. Vi har en sammanlagd bostadsyta på 8630m² samt en industrilokal på 2:a Industrigatan där vi även har vårt lager. Vi har även en större industrifastighet på 8700m² på Drevsta.
Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss som rörmokare. Du kommer ansvara för ett 20-tal bergvärmeanläggningar samt oljepannor m.m. Arbetet innebär inte bara VVS-jobb, utan också övriga arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel. Det innebär att dina arbetsuppgifter är väldigt varierande och jourarbete kan förekomma. Egen firmabil.
För rollen är det önskvärt att du har några års erfarenhet inom VVS och gärna har arbetat med värmepumpar. Du är lösningsfokuserad, arbetsvillig och händig.
Arbetet sker till stor del självständigt, vilket innebär stor frihet under ansvar. Du måste därför själv kunna prioritera och ansvara för ditt arbete på ett tillfredställande sätt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och talar svenska obehindrat, då du kommer ha kontakt med bland annat hyresgäster. Du bör även kunna göra dig förstådd på engelska.
Körkort B är ett krav. Referenser önskas. Visa mindre

Projektledare till expanderade ByggTema

ByggTema växer i Karlstad och förstärker nu sin värmländska organisation med en projektledare. Större projekt ligger i pipen och planerna för regionen är omfattande. Här finns chansen att vara med på en resa – välkommen till ett nytänkande byggföretag med gott renommé som erbjuder trygghet, engagemang och hög kvalitet i utförandet. Här finner du en arbetsplats som ligger långt fram inom branschen vad gäller byggmetoder, arbetssätt, säkerhet och medarbet... Visa mer
ByggTema växer i Karlstad och förstärker nu sin värmländska organisation med en projektledare.

Större projekt ligger i pipen och planerna för regionen är omfattande. Här finns chansen att vara med på en resa – välkommen till ett nytänkande byggföretag med gott renommé som erbjuder trygghet, engagemang och hög kvalitet i utförandet. Här finner du en arbetsplats som ligger långt fram inom branschen vad gäller byggmetoder, arbetssätt, säkerhet och medarbetarnas kompetens.

Bakgrund

Med ett 100-tal medarbetare är ByggTema Örebros största privata byggföretag. Nu har man siktet inställt på Karlstad och Värmland, där man sedan något år tillbaka har etablerat sig med flera viktiga ram-avtal inom byggservice. Inom kort kommer man påbörja större projekt i regionen och planerna för kontoret är expansiva. Därför söker man med hjälp av AxÖ Consulting efter en Projektledare med placering på Karlstadskontoret. Samarbete mellan kontoren är en självklarhet och möjlighet finns därför att även arbeta med projekt i Örebro.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom AxÖ Consulting men du kommer anställas direkt hos ByggTema.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du ytterst ansvarig från idé till färdig leverans. Du samordnar arbetet i projektet och är huvudansvarig för tidsplaner och framdrift liksom ansvarar för de andra i projektorganisationen avseende arbetsmiljö och personalplanering. Samarbetsytorna är stora såväl internt som externt – som projektledare deltar du t.ex. i byggmöten och ansvarar ofta för kundmöten, projekteringsmöten, partnering-workshops samt koordinerar underentreprenörer.

Du kommer till exempel att:

- Vara ansvarig för projektet i helhet
- Arbeta med renoveringsprojekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader, gärna i partneringform.
- Genomföra inköp och förbereda beställningar.
- Säkerställa att dokumentation och administration genomförs enligt kvalitetssystem i projektet.
- Arbeta med projekt i storleksordningen 20-100 MSEK och ansvara för projektets ekonomi med ekonomisk uppföljning i projektets alla faser.
- Driva ÄTA Arbeten

Resor inom regionen förekommer på dagsbasis och tjänstebil ingår därför i anställningsavtalet. Rollen rapporterar till Entreprenadchef.

Kvalifikationer

Du har antingen arbetat som snickare och därefter byggt på med en akademisk utbildning inom bygg-/VVS-/El, byggteknik, samhällsbyggnad etc med kortare erfarenhet efter studierna. Eller så har du snickarbakgrund, arbetat dig uppåt och finns idag i roll som tex Platschef men är redo för nästa kliv i din karriär.

Ytterligare efterfrågad kompetens:

- Förståelse för projekt är väsentligt och vi vill därför att du har följt byggprojekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämning till slutkund.
- B-körkort då dagsresor inom regionen förekommer.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i tal/skrift.
- Vidare har du vana av ekonomisk uppföljning och styrning samt god förmåga att planera och dokumentera.
- Det är meriterande om du har erfarenhet av projekteringsledning.

För att lyckas i rollen är du lyhörd med ett ödmjukt förhållningssätt till dina kollegor, allas bidrag är lika viktigt för att nå slutmålet. Vidare är du en god kommunikatör med förmåga till överblick och struktur. Ditt goda affärssinne och förmåga att driva projekt i hamn ser vi som en självklarhet.

Om ByggTema

ByggTema är entreprenörsföretaget som sedan 1990 stadigt befäst sin position på marknaden till att idag vara Örebros största byggföretag med en omsättning på ca 700 MKR. Man genomför alltifrån enkla renoveringsjobb till stora nybyggnationer i Mellansverige – ofta med Partnering som samverkansform. Arbetsglädjen och lagkänslan är stor hos de dryga 100 medarbetarna och du kan förvänta dig en företagskultur som präglas av god kommunikation och stort engagemang. ByggTema har höga ambitioner och siktet inställt på att nå 1 000 MKR i omsättning 2027 – här finns alla möjligheter att bli en del av en spännande utvecklingsresa!

Som medarbetare uppmuntras du att delta i olika aktiviteter där laganda, samarbetsförmåga och sammanhållning stärks. Bland annat har man ett eget ishockeylag och gemensam cross-fit-träning. Självklart får du friskvårdsbidrag! Hos ByggTema finner du helt enkelt en arbetsgivare som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, härliga kollegor och en trivsam arbetsmiljö.

Självklart är ByggTema kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat och har siktet inställt på ytterligare certifiering bl.a. inom samverkan i affärsrelationer.

Information och ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting; Oskar Bernling, 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Snickare sökes för att bygga modulhus

Jobbeskrivning Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m. Arbetstider kan variera från måndag - fredag dagtid kl. 07-16 till 2-skift. Personliga egenskaper För att du ska passa för tjänsten behöver d... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn.
Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer.
I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m.

Arbetstider kan variera från måndag - fredag dagtid kl. 07-16 till 2-skift.


Personliga egenskaper
För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbetsvillig. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med människor i din omgivning, då arbetet sker i team.
Du har en snickarbakgrund antingen genom utbildning eller erfarenhetsmässigt, samt vana i hantering av trämaterial.
Du ska ha arbetat med luftrycksverktyg som exempelvis spikpistol och vara kunnig i att skriva samt kunna läsa ritningar.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!
Ansökningarna sker till vårt kontor i Karlskoga via www.uniflex.se Visa mindre

Projektledare bygg, anläggning och/eller VA

Är du en strukturerad och kommunikativ person som trivs att arbeta med andra för att nå uppsatta mål? Då kan du vara en av våra nya projektledare på tekniska förvaltningen! Centralt inom tekniska förvaltningen återfinns den nyuppstartade projektenheten. Enheten ansvarar för merparten av kommunens fysiska investerings¬projekt inom fastigheter, infrastruktur, tekniska infrastruktur och samhällsbyggande. Några exempel på projekt som vi hanterat de senaste å... Visa mer
Är du en strukturerad och kommunikativ person som trivs att arbeta med andra för att nå uppsatta mål? Då kan du vara en av våra nya projektledare på tekniska förvaltningen!

Centralt inom tekniska förvaltningen återfinns den nyuppstartade projektenheten. Enheten ansvarar för merparten av kommunens fysiska investerings¬projekt inom fastigheter, infrastruktur, tekniska infrastruktur och samhällsbyggande. Några exempel på projekt som vi hanterat de senaste åren är byggnationen av en ny gymnasieskola, en ny stadspark, broar, utbyggnad av kommunalt VA och gator inom exploateringsområden samt omvandlingsområden. Vi arbetar även med mindre projekt som reinvesteringar inom befintliga lokaler och anläggningar, takbyten, ventilationsanläggningar, rivningar etc. På grund av det stora investeringsbehov som ligger framför kommunen i framför allt befintliga anläggningar så behöver vi nu förstärka organisationen med tre projektledare med olika inriktningar och kompetensområden.

Tekniska förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata-/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi ansvarar även för att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Utöver det sköter vi också insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare för VA kommer du att få möjligheten att arbeta med varierande projekt som genomförs på uppdrag av huvudsakligen VA-avdelningen.

Som projektledare för gata/anläggning hos tekniska förvaltningen kommer du att få möjligheten att arbeta med varierade projekt som genomförs på uppdrag av förvaltningens avdelningar. Merparten av våra projekt genomförs i nära samarbete med planeringsavdelningen och mark- och exploateringshandläggaren, varför du kommer att jobba gränsöverskridande med flera olika förvaltningar och avdelningar inom kommunen.

Som projektledare för bygg/fastighet kommer du att få möjligheten att arbeta med varierade projekt som genomförs huvudsakligen på uppdrag av förvaltningens fastighetsavdelning. Merparten av våra projekt genomförs i nära samarbete med framtida hyresgäster och verksamhet, varför du kommer att jobba gränsöverskridande med flera olika förvaltningar och avdelningar inom kommunen.

En stor del av arbetet utgörs av kontakter med entreprenörer som utför arbeten på uppdrag av kommunen. Projektledaren leder projekten, både stora som små, genom hela processen från upphandling till slutbesiktning och överlämning. Vi arbetar med en nyligen framtagen projektmodell för att kvalitetssäkra våra projekt och säkerställa att vi levererar enligt de uppdrag vi har fått. Du kommer dessutom att arbeta med att bidra till en ökad digitalisering av kommunens uppdrag.

Du bör ha erfarenhet inom ett (eller flera) av ovan nämnda områden. Inom VA-området är det större saneringar och reinvesteringar som kommer att genomföras de närmsta åren, men även ny-exploateringar. Inom gata/anläggning pågår flertalet större spännande projekt den närmsta tiden, bland annat ombyggnationen av stadens torg i centrum samt renovering och utbyte av flera broar. Det kommunala fastighetsbeståndet har ett stort renoveringsbehov och de närmaste åren kommer projektenheten att hantera både om- och nybyggnation av skolbyggnader, idrottshallar och omsorgslokaler. Beroende på din bakgrund och intresse finns möjligheter att vara med och påverka innehållet i tjänsten.KVALIFIKATIONER
Du som söker har högskoleexamen, gärna med teknisk inriktning, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt upphandlingar enligt LOU och gärna även LUF.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, samt B-körkort, som är krav för att klara arbetet. Du är en serviceinriktad, strukturerad och kommunikativ person med kompetens att hantera information av olika slag. Uppdraget ställer stora krav på struktur, ordning och reda.

Förmågan att självständigt söka information för att hantera olika frågor, samt för den egna utvecklingen är en självklarhet. Arbetet ställer stora krav på självständighet, samarbetsförmåga, att kunna hantera stressfulla situationer, att leverera resultat i utsatt tid och vara kvalitetsmedveten. Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd verksamhet och kommunal organisation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Projektör Telecom

Vi söker nu för kunds räkning en projektör till Kristinehamn- Karlskoga- Örebro och Stockholms-området. I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter: · Ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut. · Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering. · Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en projektör till Kristinehamn- Karlskoga- Örebro och Stockholms-området.
I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter:
· Ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut.
· Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering.
· Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara
· Förberedelser för tillstånd- och markavtalshantering
· Upprätta underlag och dokumentation till entreprenör
· Göra uppdateringar och justeringar av projektering och dimensioneringar av fibernätet
· Delta i PU-samtal och bygmöten
· Arbetsuppgifterna utförs i team och i samarbete med övriga medlemmar i teamet
· I övrigt medverka i de arbetsuppgifter avdelningen har
Krav:
· 4-10 års erfarenhet inom området
· Erfarenhet från programmen telemator och Qgis
· B-körkort
· APV nivå 2 (Steg 1.1 i nya)
· Bas-P/U
· Grundläggande kunskap i svenska och engelska
Meriter:
· Robust Fiber Anläggning
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, självständig och ansvarstagande.
Resor i uppdraget ingår.
Om oss:
Boost Technical Power är specialister på att bemanna och rekrytera till installationsbranschen. Vi arbetare rikstäckande och utgår från Stockholm, Malmö, Göteborg och Norrköping. Vi har kollektivavtal med Elektrikerna (SEF) och med Unionen. Vi är ett bra team, har alltid schyssta anställningsvillkor och jobbar med bra och reko kunder.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Arbetsledare sökes till Bröderna Perssons Rör AB

Bröderna Perssons Rör är ett företag med erfarenhet av VVS-branschen sedan 1932. Det som ursprungligen var ett renodlat rörföretag med rötterna i Gullspång, har med åren utvecklats till att även erbjuda tjänster inom till exempel byggservice och byggvaruförsäljning och är numera etablerade på flera orter. Våra kunder återfinns bland privatpersoner, företag såväl som offentliga verksamheter.  Företaget står inför en spännande framtid där man som arbetsleda... Visa mer
Bröderna Perssons Rör är ett företag med erfarenhet av VVS-branschen sedan 1932. Det som ursprungligen var ett renodlat rörföretag med rötterna i Gullspång, har med åren utvecklats till att även erbjuda tjänster inom till exempel byggservice och byggvaruförsäljning och är numera etablerade på flera orter. Våra kunder återfinns bland privatpersoner, företag såväl som offentliga verksamheter. 

Företaget står inför en spännande framtid där man som arbetsledare har stora möjligheter att få påverka och utveckla verksamheten framåt.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som arbetsledare ansvarar du för planering, arbetsfördelning, arbetsledning och uppföljning av företagets VVS-montörer. Du har övergripande ansvar för arbeten inom VVS, från ordermottagning till slutfakturering, där du räknar på arbeten och offerter samt arbetar med försäljning av företagets varor och tjänster. Rollen innebär förekommande kundkontakt via telefon, mail och möten på kontoret eller ute hos kunden. Du är även delaktig i att driva, utveckla och förbättra verksamheten inom ditt område.

Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, lojal och noggrann. Du är engagerad och ansvarstagande samt har ett tekniskt intresse. Vidare är du affärsinriktad och drivs av att skapa affärer samt generera kundnöjdhet tillsammans med dina medarbetare.
Vi tror att erfarenhet av arbetsledning, försäljning och teknik är en förutsättning för att lyckas i denna roll. Har du erfarenhet av arbetsledning och försäljning inom VVS är det meriterande men inget krav.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Rörläggare

Visste du att Kristinehamns kommun förser cirka 5 500 hushåll med vatten? Vill du vara med att utveckla och underhålla vårt ledningsnät? Just nu söker vi på VA-avdelningen två rörläggare. Som rörläggare kommer du ingå i rörnätssektionen som idag har 11 stycken medarbetare. Rörnätssektionen ingår i VA-avdelningen och vi ser till att alla som bor och arbetar i Kristinehamn har tillgång till rent vatten av god kvalitet. VA-avdelningen är en del av Teknisk... Visa mer
Visste du att Kristinehamns kommun förser cirka 5 500 hushåll med vatten? Vill du vara med att utveckla och underhålla vårt ledningsnät? Just nu söker vi på VA-avdelningen två rörläggare.

Som rörläggare kommer du ingå i rörnätssektionen som idag har 11 stycken medarbetare. Rörnätssektionen ingår i VA-avdelningen och vi ser till att alla som bor och arbetar i Kristinehamn har tillgång till rent vatten av god kvalitet.

VA-avdelningen är en del av Tekniska förvaltningen som består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att våra barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall samt driver kommunens avfallsanläggning.


ARBETSUPPGIFTER
Vårt huvuduppdrag på VA-rörnät är drift och underhåll av ledningsnätet där det förekommer både planerat och akut underhåll. Arbetet som rörläggare ställer stora krav på samarbete och kvalitetsmedvetenhet samt ett flexibelt arbetssätt och helhetssyn.
Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har anläggningsteknisk utbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig och gärna erfarenhet av rör- och anläggningsarbeten.

Övriga meriter:
• Diplomerad rörläggare
• Säkerhet på väg
• Svetsning PE-rör
• Utmärkningsansvarig
• C-körkort
• Behörighet för hjullastare
• Läcksökningsutbildad

Du är en person som både kan och trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en utpräglad ansvars- och servicekänsla och tar gärna egna initiativ i arbetet. Arbetsuppgifterna kräver också att du är analytisk och har gott ordningssinne. Arbetet är bitvis väldigt tungt varför vi ser att du gillar ett fysiskt och rörligt arbete och ser tjusningen med att arbeta utomhus i skiftande väder. Du är dataintresserad samt innehar B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Technical Project Leader

Motiveras du av att arbeta med hållbarhet, säkerhet och innovation? Vill du leda spännande projekt som hjälper oss att vara fortsatt världsledande inom färg-, lim och ytbehandling? Då är det kanske du som är vår nya projektledare! Som projektledare på AkzoNobel Adhesives kommer du, tillsammans med ingenjörsteamet ansvara för våra installationsprojekt på siten i Kristinehamn. Vi har en spännande resa framför oss där du kommer utgöra en viktig faktor och ... Visa mer
Motiveras du av att arbeta med hållbarhet, säkerhet och innovation? Vill du leda spännande projekt som hjälper oss att vara fortsatt världsledande inom färg-, lim och ytbehandling? Då är det kanske du som är vår nya projektledare!


Som projektledare på AkzoNobel Adhesives kommer du, tillsammans med ingenjörsteamet ansvara för våra installationsprojekt på siten i Kristinehamn. Vi har en spännande resa framför oss där du kommer utgöra en viktig faktor och ha direkt inverkan på AkzoNobels hållbarhetsarbete genom att driva projekt och vara med och kunna påverka effektiviseringar av processflöden kopplade till tillverkningen av våra produkter. Ditt arbete kommer resultera i mer precisa processer samtidigt som vi kan ta vårt ansvar med att ta hand om vår planet.

Lite mer om rollen och dina arbetsuppgifter...
I rollen ansvarar du för projekt av olika omfattning och dignitet från projektplanering till avslut.
Med dig som vår nya projektledare ansvarar du för kvalité, budget och tidplan så att beställarens önskemål kan förverkligas på bästa möjliga vis. Du kommer att driva projekt som utvecklar och effektiviserar processer vilket kommer resultera i att vi kan producera olika produkter på ett bra och hållbart sätt. Utöver detta kan dina arbetsuppgifter se ut på följande vis:
• Delegera projektuppgifter och arbetsleda såväl interna som externa resurser.
• Med stöd av inköpsavdelningen, göra upphandlingar av utrustning, tjänster och entreprenader till dina projekt.
• Kontinuerligt följa upp projektens utveckling för att analysera korta- och långsiktiga mål och göra anpassningar i projekten utifrån finansiella analyser.
• Identifiera möjliga scenarion som skulle kunna resultera i potentiella säkerhetsrisker.
• Samordna med andra avdelningar och projekt för att säkerställa att alla aspekter av varje projekt är kompatibla.
• Stötta teknikavdelningen med ritningar och dokumentation samt ta fram underlag för registreringar i vårt SAP-system.

Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till Engineering Manager.

Vem är du?
Du som person är varm, ödmjuk och prestigelös med en stark teamkänsla. Du är processtänkande och kan se till både detaljer som till helheten, alltid med våra höga säkerhetskrav i åtanke. Förändringar driver dig och du tar dig an alla arbetsuppgifter med ett stort engagemang som smittar av sig till dina medarbetare. Du har en god kommunikationsförmåga och kan sätta dig in i olika roller för att verkligen förstå beställares behov. Dessutom delar du mer än gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö.


För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen och ett par års erfarenhet av projektledning inom industritillverkning. Baskunskaper inom områden som mekanik, el och byggnadsteknik är till fördel. Du har en fallenhet för att sätta dig in i olika system. Vi arbetar bland annat med: SAP, SRM och Suite. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Har du arbetat med, eller har erfarenhet av, automation inom maskin eller processtyrning är det starkt meriterande.

Varför ska du välja AkzoNobel som din nya arbetsgivare?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Lars Ek, Engineering Manager, +46 703 28 77 99.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64 Visa mindre

Nu söker vi en projektör

Vi söker nu för kunds räkning en senior projektör. I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter: · Ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut. · Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering. · Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara · Förberedelser för tillstånd- och markavtals... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en senior projektör.
I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter:
· Ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut.
· Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering.
· Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara
· Förberedelser för tillstånd- och markavtalshantering
· Upprätta underlag och dokumentation till entreprenör
· Göra uppdateringar och justeringar av projektering och dimensioneringar av fibernätet
· Delta i PU-samtal och bygmöten
· Arbetsuppgifterna utförs i team och i samarbete med övriga medlemmar i teamet
· I övrigt medverka i de arbetsuppgifter avdelningen har
Krav:
· 4-10 års erfarenhet inom området
· Erfarenhet från programmen telemator och Qgis
· B-körkort
· APV nivå 2 (Steg 1.1 i nya)
· Bas-P/U
· Grundläggande kunskap i svenska och engelska
Meriter:
· Robust Fiber Anläggning
Som person ser vi att du är lösningsorienterad, självständig och ansvarstagande.
Resor i uppdraget ingår.
Om oss:
Boost Technical Power är specialister på bemanning inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen.


Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se
Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Ventilationsrengörare sökes, infoträff Kristinehamn

Vi söker personal Vi är idag ett av de marknadsledande företagen i Sverige inom ventilationsrengöring, luftflödesinjustering och Obligatorisk VentilationsKontroll (OVK). Vi är även den enda utbildningsarrangören i Sverige när det gäller ventilationsrengöring. Vi har valt att expandera de senaste åren till att idag vara ett rikstäckande företag för att kunna ge fler Kristinehamnare arbete, och söker nu 2 nya medarbetare till våra verksamheter i STOCKHOLM... Visa mer
Vi söker personal
Vi är idag ett av de marknadsledande företagen i Sverige inom ventilationsrengöring, luftflödesinjustering och Obligatorisk VentilationsKontroll (OVK). Vi är även den enda utbildningsarrangören i Sverige när det gäller ventilationsrengöring.


Vi har valt att expandera de senaste åren till att idag vara ett rikstäckande företag för att kunna ge fler Kristinehamnare arbete, och söker nu 2 nya medarbetare till våra verksamheter i
STOCKHOLM, LINKÖPING, VÄSTERÅS OCH GÖTEBORG
Företaget bekostar såväl utbildning som resor och bostad på arbetsorterna. Inga förkunskaper krävs. Vi ställer dock stora krav på social kompetens och ”stil & profil”, samt att du har minst B-körkort.


Alla intresserade bjuds in till en företagspresentation torsdag den 1 oktober kl. 17-20 i Kristinehamn,
då vi ingående kommer att berätta vad jobbet innebär.
Anmälan krävs till [email protected]
senast tisdagen den 29 september.


Onsdag den 30 september meddelar vi plats för info-träffen till de som anmält sig.
Efter vår infoträff ges du möjlighet att söka någon av tjänsterna som ska tillträdas senast 12/10.
Tjänsterna är till att börja med tidsbegränsade anställningar t.o.m. 2020-12-18.
Frågor? Ring Pelle Höij, 070 336 08 82. Visa mindre

Technical Project Leader

Motiveras du av att arbeta med hållbarhet, säkerhet och innovation? Vill du leda spännande projekt som hjälper oss att vara fortsatt världsledande inom färg-, lim och ytbehandling? Då är det kanske du som är vår nya projektledare! Som projektledare på AkzoNobel Adhesives kommer du, tillsammans med ingenjörsteamet ansvara för våra installationsprojekt på siten i Kristinehamn. Vi har en spännande resa framför oss där du kommer utgöra en viktig faktor och ... Visa mer
Motiveras du av att arbeta med hållbarhet, säkerhet och innovation? Vill du leda spännande projekt som hjälper oss att vara fortsatt världsledande inom färg-, lim och ytbehandling? Då är det kanske du som är vår nya projektledare!


Som projektledare på AkzoNobel Adhesives kommer du, tillsammans med ingenjörsteamet ansvara för våra installationsprojekt på siten i Kristinehamn. Vi har en spännande resa framför oss där du kommer utgöra en viktig faktor och ha direkt inverkan på AkzoNobels hållbarhetsarbete genom att driva projekt och vara med och kunna påverka effektiviseringar av processflöden kopplade till tillverkningen av våra produkter. Ditt arbete kommer resultera i mer precisa processer samtidigt som vi kan ta vårt ansvar med att ta hand om vår planet.

Lite mer om rollen och dina arbetsuppgifter...
I rollen ansvarar du för projekt av olika omfattning och dignitet från projektplanering till avslut.
Med dig som vår nya projektledare ansvarar du för kvalité, budget och tidplan så att beställarens önskemål kan förverkligas på bästa möjliga vis. Du kommer att driva projekt som utvecklar och effektiviserar processer vilket kommer resultera i att vi kan producera olika produkter på ett bra och hållbart sätt. Utöver detta kan dina arbetsuppgifter se ut på följande vis:
Delegera projektuppgifter och arbetsleda såväl interna som externa resurser.
• Med stöd av inköpsavdelningen, göra upphandlingar av utrustning, tjänster och entreprenader till dina projekt.
• Kontinuerligt följa upp projektens utveckling för att analysera korta- och långsiktiga mål och göra anpassningar i projekten utifrån finansiella analyser.
• Identifiera möjliga scenarion som skulle kunna resultera i potentiella säkerhetsrisker.
• Samordna med andra avdelningar och projekt för att säkerställa att alla aspekter av varje projekt är kompatibla.
• Stötta teknikavdelningen med ritningar och dokumentation samt ta fram underlag för registreringar i vårt SAP-system.

Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående. Du kommer vara placerad på vår site i Kristinehamn och rapportera till Engineering Manager.

Vem är du?
Du som person är varm, ödmjuk och prestigelös med en stark teamkänsla. Du är processtänkande och kan se till både detaljer som till helheten, alltid med våra höga säkerhetskrav i åtanke. Förändringar driver dig och du tar dig an alla arbetsuppgifter med ett stort engagemang som smittar av sig till dina medarbetare. Du har en god kommunikationsförmåga och kan sätta dig in i olika roller för att verkligen förstå beställares behov. Dessutom delar du mer än gärna med dig av dina kunskaper till dina medarbetare och arbetar aktivt för att skapa en positiv, nytänkande och engagerande arbetsmiljö.


För att du ska bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en ingenjörsexamen och ett par års erfarenhet av projektledning inom industritillverkning. Baskunskaper inom områden som mekanik, el och byggnadsteknik är till fördel. Du har en fallenhet för att sätta dig in i olika system. Vi arbetar bland annat med: SAP, SRM och Suite. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Har du arbetat med, eller har erfarenhet av, automation inom maskin eller processtyrning är det starkt meriterande.

Varför ska du välja AkzoNobel som din nya arbetsgivare?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg-, lim- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till årets Employer Branding Företag 2020. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och innovation som viktiga principer. Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Lars Ek, Engineering Manager, +46 703 28 77 99.
För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 85 64 Visa mindre

Afry söker omgående en projektör till Kristinehamn

Vill du ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut? Är du lösningsorienterad och kommunikativ? Då kan detta vara en tjänst för dig! Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Dina arbetsuppgifter I rollen som projektör kommer dina arbetsuppgifter innefatta: • Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering, utskarvningsplaner m.m.,... Visa mer
Vill du ansvara för nätprojektering av utbyggnadsområde från uppstart av projekt fram till byggslut?

Är du lösningsorienterad och kommunikativ?

Då kan detta vara en tjänst för dig!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektör kommer dina arbetsuppgifter innefatta:

• Projekteringen omfattar bl.a. anläggning/schakt-planering, kanalisations- och fiberdimensionering, utskarvningsplaner m.m., tar hänsyn till mark- och terrängförhållanden, skyddsvärda miljöer, olika anläggningsmetoder m.m. och utförs bl.a. i kartbaserade nätprojekteringssystem.
•  Driva projekteringsprocessen från uppstart fram till dess att dokumentationsunderlag är klara.
• Ta hänsyn till omständigheter i projekteringens område avseende nätplanering och vidtaga nödvändiga förberedelser för tillstånd- och markavtalshantering.
• Göra fältundersökningar rörande mark- och terrängförhållanden, anläggningstekniska detaljer i samband med finprojektering för att förbereda för tillstånd- och markvtalshantering samt säkerställa projekteringens riktighet.
•  Upprätta underlag till entreprenör rörande hur nätet ska byggas samt upprätta dokumentation av projekterat nät.
• Göra uppdateringar och justeringar av projektering och dimensioneringar av fibernätet.
• Delta i PU-samtal och löpande fortbildning inom arbetsområdet.
• Delta i byggmöten med byggledning och entreprenör vid behov.
• Arbetsuppgifterna utförs i team och i samarbete med övriga medlemmar i teamet.
• I övrigt medverka i de arbetsuppgifter avdelningen har.
• Ta hänsyn till befintlig infrastruktur i området genom att begära digital utsättning via Ledningskollen.
 
Din profil
Skall-krav: 4-10 års erfarenhet inom området
Erfarenhet från programmen telemator och Qgis
B-körkort
APV nivå 2 (Steg 1.1 i nya)
Bas-P/U
Grundläggande kunskap i svenska och engelska

Meriterande: Meriterande med erfarenhet från Duktig
Robust Fiber Anläggning

För att lyckas i rollen som projektör krävs det att du är kommunikativ, självständig, lösningsorienterad och ansvarstagande.  

Övrigt:
Start: 3 augusti
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Kristinehamn (Geografisk område för projektering enligt följande prioritering - Västerås, Kristinehamn, Stockholm),
Distansarbete: Någon dag i veckan.
Resor: Resor i uppdraget ingår. Varierar i antalet men någon dag i veckan kan det bli fältbesök. 

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup. 
.
Om kunden
AFRY är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation. 
 
Making Future. Visa mindre

Projektledare gata/VA

Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. Är du en strukturerad och kommunikativ person som trivs att arbeta med andra för att nå uppsatta mål? Då kan du vara vår nya projektledare på tekniska förvaltningen! Tekniska förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighe... Visa mer
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur.

Är du en strukturerad och kommunikativ person som trivs att arbeta med andra för att nå uppsatta mål? Då kan du vara vår nya projektledare på tekniska förvaltningen!

Tekniska förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata-/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi ansvarar även för att Kristinehamns invånare har tillgång till rent, friskt och gott vatten i kranen. Utöver det sköter vi också insamlingen av hushållsavfall och driver kommunens avfallsanläggning.

Centralt inom förvaltningen återfinns projektenheten som i dagsläget består av sex medarbetare. Enheten ansvarar för merparten av kommunens fysiska investeringsprojekt inom fastigheter, infrastruktur, tekniska infrastruktur och samhällsbyggande. Några exempel på projekt som vi hanterat de senaste åren är byggnationen av en ny gymnasieskola, en ny stadspark, broar, utbyggnad av kommunalt VA och gator inom exploateringsområden samt omvandlingsområden. Vi arbetar även med mindre projekt som reinvesteringar inom befintliga lokaler och anläggningar; takbyten, ventilationsanläggningar, rivningar etc.


ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare för gata/VA hos tekniska förvaltningen kommer du att få möjligheten att arbeta med varierade projekt som genomförs på uppdrag av förvaltningens avdelningar. Merparten av våra projekt genomförs i nära samarbete med både framtida verksamhet och fastighetsägare, varför du kommer att jobba gränsöverskridande med flera olika förvaltningar och avdelningar inom vår verksamhet. En stor del av arbetet utgörs av kontakter med entreprenörer som utför arbeten på uppdrag av kommunen.

Projektledaren leder projekten, både stora som små, genom hela processen från upphandling till slutbesiktning och överlämning. Vi arbetar med en nyligen framtagen projektmodell för att kvalitetssäkra våra projekt och säkerställa att vi levererar enligt de uppdrag vi har fått.

Den projektledare som vi nu söker kommer huvudsakligen att arbeta med projekt inom VA och gata/allmän platsmark, därför bör du ha erfarenhet av åtminstone något av dessa områden. Inom VA-området är det större saneringar och reinvesteringar som kommer att genomföras de närmsta åren, men även ny-exploateringar. Inom gata/allmän platsmark pågår flertalet större spännande projekt den närmsta tiden, bland annat ombyggnationen av två stora torg i centrum samt renovering och utbyte av flera broar. Beroende på din bakgrund och intresse så finns möjligheter att vara med och påverka innehållet i uppdragen.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har högskoleexamen, gärna med teknisk inriktning, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Det är också en fördel om du har erfarenhet av upprättande av förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt upphandlingar enligt LOU och LUF.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska språket, bra datorvana samt B-körkort, som är krav för att klara arbetet. Du är en serviceinriktad, strukturerad och kommunikativ person med kompetens att hantera information av olika slag.

Förmågan att självständigt söka information för att hantera olika frågor, samt för den egna utvecklingen är en självklarhet. Arbetet ställer stora krav på självständighet, samarbetsförmåga, att kunna hantera stressfulla situationer, ha många bollar i luften och vara kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är mycket meriterande med tidigare erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd verksamhet och kommunal organisation.


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Arbetsledare Infraservice - Östra Värmland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet. Till Infraservice i Värmland... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.

Till Infraservice i Värmland söker vi nu en

Engagerad och lösningsorienterad arbetsledare!

Vill du driva vårt kontrakt i Östra Värmland och har ett genuint intresse för drift och underhåll? Nu söker vi dig som vill ha ett varierande arbete där du leder, påverkar och får se tydliga resultat av ditt arbete.

Arbetet innebär allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder är en del av din vardag.

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i detta positiva arbetsklimat. Du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten.

Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus.


Rollens placeringsort är på vårt kontor i Kristinehamn inom vårt driftområde i östra Värmland. Beredskapstjänst ingår inom driftområdet.


Vågar du ta beslut och tänka nytt? Då är detta något för dig!

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss är en positiv och företagsam person med ett engagerat ledarskap. Du har bra social kompetens och lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna.

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs.

Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat.

Erfarenhet från liknande roll inom mark och anläggning eller närliggande områden som trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt eller liknande är meriterande.

Du har goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har YH utbildning eller liknande utbildningsbakgrund.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 9 februari!

Vi ser fram emot din ansökan senast den 9 februari 2020 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Broman på 010-448 80 33.

Välkommen till Skanska! Visa mindre

Projektingenjör Infraservice - Värmland

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet. Till infraservice i Värmlan... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.

Till infraservice i Värmland behöver vi stärka vår grupp

Vill du kickstarta din framtida karriär hos den ledande samhällsutvecklaren?

Vi söker dig som vill börja din karriär som projektingenjör hos oss på Skanska Infraservice. Du kommer jobba med fokus på vårt driftområde i Östra Värmland där du ansvarar tillsammans med produktionschef för vårt kontrakt. Ta chansen att bli en del av ett affärsteam som drivs av stor kreativitet och med fokus på möjligheter. Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna rankar sig högt med rätt förutsättningar och högt engagemang.

Du kommer under dina första år få en bred grund att stå på för att sedan växa in i en roll utifrån dina intressen. Nästa steg kan bli att arbeta som arbetsledare eller produktionschef. Vi jobbar som ett team och oavsett vilken roll vi har så delar vi ett gemensamt mål att med säkerhet, kvalitet och effektivitet göra oss och våra kunder stolta och nöjda.

I ditt arbete kommer du vara involverad i olika delar av vårt drift och underhållskontrakt. Du kommer att vara delaktig i att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för vårt arbetslag samt arbeta med ekonomistyrning och logistik.

Rollens placering är på vårt kontor i Kristinehamn.

Är du nyfiken och orädd och vill testa vart vingarna bär?

Vi söker dig som vill bidra till vår verksamhet, är nyfiken och vill lära dig mer om produktion samt vidareutveckla den kompetens och lärdom du fått från din utbildning och din arbetslivserfarenhet.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Du kommer vara en förebild som ledare och projektledare både internt och externt. Därför är viktigt att du delar Skanskas värderingar och har viljan och potentialen att utvecklas med oss.

Du har kanske en YH utbildning eller någon form av akademisk utbildningsbakgrund som högskole- eller civilingenjör samt har erfarenhet eller är nyfiken på från drift och underhåll.

Du har mycket goda IT-kunskaper samt är en van användare av Office-programmen. Du har bra språkkunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Låter detta som en utmaning som passar dig?

Välkommen med din ansökan senast den 9 februari 2020 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka! Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lars Broman på 010-448 80 33.

Välkommen till Skanska! Visa mindre

Plattsättare sökes till uppdrag i Karlskoga

Ansök    Dec 19    WorkNordic Group AB    Plattsättare
Vår kund utför entreprenadtjänster inom golv och kakel i hela Mellansverige. De jobbar med allt från små servicejobb till stora projekt. Till ett projekt inom ROT och stambyte i Karlskoga behöver de nu anställa ytterligare en Plattsättare med våtrumscertifikat med uppstart under vecka 4. Arbetet innebär främst jobb med kakel och klinker eller plattor av natursten inom kök och badrum. KVALIFIKATIONER: *Utbildad Plattsättare eller motsvarande erfarenhet... Visa mer
Vår kund utför entreprenadtjänster inom golv och kakel i hela Mellansverige. De jobbar med allt från små servicejobb till stora projekt.

Till ett projekt inom ROT och stambyte i Karlskoga behöver de nu anställa ytterligare en Plattsättare med våtrumscertifikat med uppstart under vecka 4. Arbetet innebär främst jobb med kakel och klinker eller plattor av natursten inom kök och badrum.

KVALIFIKATIONER:
*Utbildad Plattsättare eller motsvarande erfarenhet
*Du har några års relevant erfarenhet inom Plattsättning
*Du har våtrumscertifikat
*Du pratar svenska eller polska, samt engelska

VI ERBJUDER:
*Lön enligt avtal
*En stabil arbetsgivare
*Trevliga och kompetenta kollegor

ARBETSORT:
Karlskoga

ANTAL TJÄNSTER:
1

UPPSTART:
Vecka 4

OMFATTNING:
Heltid

UPPDRAGSLÄNGD:
Vecka 4 – vecka 27

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt. Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och arbetsförmånerna!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


Mer information Visa mindre

Plattsättare sökes till uppdrag i Karlskoga

Ansök    Jan 8    WorkNordic Group AB    Plattsättare
Vår kund utför entreprenadtjänster inom golv och kakel i hela Mellansverige. De jobbar med allt från små servicejobb till stora projekt. Till ett projekt inom ROT och stambyte i Karlskoga behöver de nu anställa ytterligare en Plattsättare med våtrumscertifikat med uppstart under vecka 4. Arbetet innebär främst jobb med kakel och klinker eller plattor av natursten inom kök och badrum. Du kommer att erbjudas en hög lön och gratis boende, om du bor på ann... Visa mer
Vår kund utför entreprenadtjänster inom golv och kakel i hela Mellansverige. De jobbar med allt från små servicejobb till stora projekt.

Till ett projekt inom ROT och stambyte i Karlskoga behöver de nu anställa ytterligare en Plattsättare med våtrumscertifikat med uppstart under vecka 4. Arbetet innebär främst jobb med kakel och klinker eller plattor av natursten inom kök och badrum.

Du kommer att erbjudas en hög lön och gratis boende, om du bor på annan ort.

KVALIFIKATIONER:
*Utbildad Plattsättare eller motsvarande erfarenhet
*Du har några års relevant erfarenhet inom Plattsättning
*Du har våtrumscertifikat
*Du pratar svenska eller polska, samt engelska

VI ERBJUDER:
*Hög lön enligt avtal
*Fritt boende
*En stabil arbetsgivare
*Trevliga och kompetenta kollegor

ARBETSORT:
Karlskoga

ANTAL TJÄNSTER:
1

UPPSTART:
Vecka 4

OMFATTNING:
Heltid

UPPDRAGSLÄNGD:
Vecka 4 – vecka 27

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt. Hör av dig så berättar vi mer om tjänsten och arbetsförmånerna!

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!


Mer information Visa mindre

Byggledare till växande IP-Only!

Ansök    Nov 12    Academic Work    Byggledare
IP-Only ska framtidssäkra Värmlands fibernät och söker därför dig som vill bli en del av deras växande verksamhet i regionen! De söker nu fler byggledare till kontoret i Kristinehamn genom en direktrekrytering.Ta chansen till nästa steg i karriären genom att söka idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN IP- Onlys affärsidé är att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. Det... Visa mer
IP-Only ska framtidssäkra Värmlands fibernät och söker därför dig som vill bli en del av deras växande verksamhet i regionen! De söker nu fler byggledare till kontoret i Kristinehamn genom en direktrekrytering.Ta chansen till nästa steg i karriären genom att söka idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
IP- Onlys affärsidé är att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället.

Detta innebär att de bär ett ansvar i landets tillgång till fiber i framtiden och är idag verksamma i hela vårt avlånga land. Med många projekt i sin backlogg kommer även behovet av förstärkning med stationering i Kristinehamn och östra Värmland med omnejd som arbetsyta.

Kärntruppen i Kristinehamn består idag av olika roller såsom byggledare, kommunansvarig, markavtalsledare, administratörer och projektörer. Det är ett härligt gäng som trivs i varandras sällskap men som nu behöver få in fler byggledare i teamet! Idag arbetar en byggledare på IP-Only, och en till är på väg in. Som ny byggledare kommer du att få en gedigen upplärning av ansvarig teamleader samt en mer senior kollega inom byggledning. Du kommer att få utbildning i samtliga system man arbetar i samt inom den juridik du kommer i kontakt med i arbetet.

Dina samarbetsytor intert rör bland annat projektörer, markavtalsledare samt kommunansvarig och du rapporterar till regionschefen.

Du erbjuds


* Löpande utbildningar
* Arbetsuppgifter ute i verkligheten
* Eget ansvar och en möjlighet att utvecklas professionellt
* En chans att förverkliga digitaliseringen i samhället


ARBETSUPPGIFTER
* Övergripande ansvar över projekten från att en säljare har sålt in det till kund
* Samordna avtal och tillstånd från markägare, trafikverket, länsstyrelsen mfl
* Upprätta och förhålla sig till budget under projekten
* Löpande avstämningar under processen med samtliga involverade såsom underleverantörer, besiktningansvariga, kommunen och liknande
* Leda upphandlingar av underleverantörer samt utvärdera dessa under projektens gång

VI SÖKER DIG SOM
* Har flerårig erfarenhet från arbete inom anläggning/ entreprenad
* Har god kunskap i entreprenadjuridik, AB04 och ABT 06.
* Har erfarenhet av att leda anläggningsprojekt
* Medverkat i upphandlingar kring entreprenad
* Har mycket god datorvana och kunskaper inom Officepaketet
* Innehar körkort B
* Talar och skriver mycket god svenska

Det är meriterande om du:
* Har en utbildning inom teknik/ bygg/ ekonomi/ anläggning
* Har tidigare arbetat i fiber- eller telekombranschen
* Tidigare arbetat med budgetuppföljning och tidsplaner
* Har kunskap i CAD

Som person är du:
* Orädd
* Samarbetsvillig
* Strukturerad
* Självgående

Övrig information


* Start: Omgående eller enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kristinehamn
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Onlys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
IP-Only ägs sedan sommaren 2013 av EQT. Med EQT som ägare har de förutsättningarna som krävs för att uppfylla sina två ambitiösa huvudmål: att bli nummer ett på företagsmarknaden och fortsätta att ha det bästa öppna nätet.

Läs mer om företaget på deras hemsida Här! Visa mindre

Engineering Manager

Engineering Manager AkzoNobel Adhesives AB tillhör AkzoNobel koncernen, och har tillverkat lim och hartsystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. På anläggningen finns förutom produktion även support inom områdena lab, logistik, materialhantering, reningsverk, underhåll, kundorderavdelning och administration. Antalet anställda är ca 110. Årligen levererar vi ca 110 000 to... Visa mer
Engineering Manager


AkzoNobel Adhesives AB tillhör AkzoNobel koncernen, och har tillverkat lim och hartsystem i Kristinehamn sedan 1962. Produkterna används vid tillverkning av möbler, snickerier, golv och bärande konstruktioner. På anläggningen finns förutom produktion även support inom områdena lab, logistik, materialhantering, reningsverk, underhåll, kundorderavdelning och administration. Antalet anställda är ca 110. Årligen levererar vi ca 110 000 ton till Europa, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika och Asien.


 Vad kommer du att arbeta med?


I rollen som Engineering Manager leder du vår teknikavdelning och kommer att ha personalansvar på fem medarbetare. Du kommer arbeta med att driva verksamheten framåt när det gäller teknik, projekt och underhåll. Vi sätter stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö i kombination med att vi försöker driva anläggningen så effektivt som möjligt. Du ser till anläggningens bästa och har tätt samarbete med övriga i ledningsgruppena. De största kunderna är produktionsavdelningarna samt en logistikavdelning. Ditt kontaktnät finns både inom och utanför AkzoNobel. Din avdelning är också ansvarig för att mediaförsörjningen till anläggningen fungerar optimalt. I mediansvaret ingår ångcentral, elförsörjning, vatten samt tryckluft. Vår verksamhet bedrivs 24/7. Du kommer ha ett brett och varierande arbetsfält. 


 Dina huvuduppgifter är följande:
Tillse att anläggningens utrustning för produktion och media hanteras på ett optimalt sätt vad gäller pålitlighet, säkerhet, hållbarhet och effektivitet från ett underhållsperspektiv.
Driva, koordinera, kontrollera och se till att projekt och investeringar uppfyller kvalitets- säkerhets- och kostnadsmål.
Ansvarig för investeringsportföljen och dess genomförande.
Ansvarig för projekt – och underhållsbudgeten med avseende på kostnad, kvalitet, service och HSE-aspekter.
Vara väl insatt i gällande lagstiftning och de HSM-krav som ställs från AkzoNobel för projekt och underhåll.
Personalansvarig med ansvar för lönesamtal, att personalen har rätt kompetens, att personalen utvecklas.
Driva och implementera AkzoNobels eget Lean (ALPS) på egen avdelning.
Du kommer rapportera direkt till Platschefen och vara placerad på siten i Kristinehamn.

Vem är du?                           


Du har förmågan att leda personal och skapa förutsättningar för självständighet och initiativtagande hos medarbetare. Du är en god förebild och har förmågan att skapa ett positivt arbetsklimat; du är prestigelös och har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl medarbetare, kollegor och chefer som andra funktioner och myndighetskontakter. Du trivs med ansvar och att fullfölja projekt du har påbörjat.


För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har en högskoleexamen i teknik eller motsvarande. Du har erfarenhet från processindustri och även inom teknikområdet med projekt/underhåll. Du har även flerårig erfarenhet av direktledning av personal. Det är ett krav att du talar och skriver svenska obehindrat och har mycket goda kunskaper i att kunna tala och skriva engelska. Vi använder oss av affärssystemet SAP samt Officepaketet för vårt webaserade arbete.
Vad erbjuder AkzoNobel?


Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar för att ständigt nå målet att vara världsledande inom färg- och ytbehandlingar. Med fokus på mångfald och innovation arbetar vi aktivt med våra medarbetare för att du ska trivas och utvecklas kontinuerligt. Detta ligger även till grund för att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande projekt som vidgar dina sinnen och utmanar din företagsamhet. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!


Vill du vara med på vår resa? Ansök redan idag med ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för denna tjänst! Vi tar inte emot ansökningar via email.


För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Ann Gustafsson, Site Manager, +46 550 88808


 För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Partner, +46 76 112 8564 eller [email protected] 


För fackliga frågor vänligen kontakta Unionen, Lennart Nyman, +46 70 893 7594 / Ledarna, Jan Steen, +46 70 888 7232 / IF Metall, Anders Isaksson, +46 72 450 3515 Visa mindre

Byggledare till växande IP-Only!

Ansök    Okt 3    Academic Work    Byggledare
IP-Only ska framtidssäkra Värmlands fibernät och söker därför dig som vill bli en del av deras växande verksamhet i regionen! De söker nu fler byggledare till kontoret i Kristinehamn genom en direktrekrytering.Ta chansen till nästa steg i karriären genom att söka idag, vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN IP- Onlys affärsidé är att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället. Det... Visa mer
IP-Only ska framtidssäkra Värmlands fibernät och söker därför dig som vill bli en del av deras växande verksamhet i regionen! De söker nu fler byggledare till kontoret i Kristinehamn genom en direktrekrytering.Ta chansen till nästa steg i karriären genom att söka idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
IP- Onlys affärsidé är att äga, utveckla och erbjuda den bästa infrastrukturen och närliggande tjänster för det digitala hållbara samhället.

Detta innebär att de bär ett ansvar i landets tillgång till fiber i framtiden och är idag verksamma i hela vårt avlånga land. Med många projekt i sin backlogg kommer även behovet av förstärkning med stationering i Kristinehamn och östra Värmland med omnejd som arbetsyta.

Kärntruppen i Kristinehamn består idag av olika roller såsom byggledare, kommunansvarig, markavtalsledare, administratörer och projektörer. Det är ett härligt gäng som trivs i varandras sällskap men som nu behöver få in fler byggledare i teamet! Idag arbetar en byggledare på IP-Only, och en till är på väg in. Som ny byggledare kommer du att få en gedigen upplärning av ansvarig teamleader samt en mer senior kollega inom byggledning. Du kommer att få utbildning i samtliga system man arbetar i samt inom den juridik du kommer i kontakt med i arbetet.

Dina samarbetsytor intert rör bland annat projektörer, markavtalsledare samt kommunansvarig och du rapporterar till regionschefen.

Du erbjuds


* Löpande utbildningar
* Arbetsuppgifter ute i verkligheten
* Eget ansvar och en möjlighet att utvecklas professionellt
* En chans att förverkliga digitaliseringen i samhället


ARBETSUPPGIFTER
* Övergripande ansvar över projekten från att en säljare har sålt in det till kund
* Samordna avtal och tillstånd från markägare, trafikverket, länsstyrelsen mfl
* Upprätta och förhålla sig till budget under projekten
* Löpande avstämningar under processen med samtliga involverade såsom underleverantörer, besiktningansvariga, kommunen och liknande
* Leda upphandlingar av underleverantörer samt utvärdera dessa under projektens gång

VI SÖKER DIG SOM
* Har flerårig erfarenhet från arbete inom anläggning/ entreprenad
* Har erfarenhet av att leda projekt
* Har mycket god datorvana och kunskaper inom Officepaketet
* Innehar körkort B
* Talar och skriver mycket god svenska

Det är meriterande om du:
* Har en utbildning inom teknik/ bygg/ ekonomi/ anläggning
* Har tidigare arbetat i fiber- eller telekombranschen
* Tidigare arbetet med budgetuppföljning och tidsplaner
* Kunskap inom CAD

Som person är du:
* Orädd
* Samarbetsvillig
* Strukturerad
* Självgående

Övrig information


* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Kristinehamn
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och IP-Onlys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
IP-Only ägs sedan sommaren 2013 av EQT. Med EQT som ägare de förutsättningar som krävs för att uppfylla sina två ambitiösa huvudmål:
• Bli nummer ett på företagsmarknaden.
• Fortsätta att ha det bästa öppna nätet.

Läs mer om företaget på deras hemsida Här! Visa mindre

Projektledare

Motala Verkstad Group (”MVG”) är en koncern inom verkstadsindustrin med fokusering mot tillverkning och service av produkter som kräver tung kvalificerad maskinbearbetning, svetsning och montering. Kunderna består främst av välkända storföretag med basen i Skandinavien. MVG består av moderbolaget Motala Verkstad Group och dotterbolagen tillika produktionsenheterna Motala Verkstad i Motala, Blue Future Gustavsvik, Höje och Norra Verken i Kristinehamn samt S... Visa mer
Motala Verkstad Group (”MVG”) är en koncern inom verkstadsindustrin med fokusering mot tillverkning och service av produkter som kräver tung kvalificerad maskinbearbetning, svetsning och montering. Kunderna består främst av välkända storföretag med basen i Skandinavien. MVG består av moderbolaget Motala Verkstad Group och dotterbolagen tillika produktionsenheterna Motala Verkstad i Motala, Blue Future Gustavsvik, Höje och Norra Verken i Kristinehamn samt Sjölanders Mekaniska i Västerås. Tillväxt sker både organiskt och genom förvärv. MVG har cirka 240 anställda och en omsättning på cirka 400 MSEK. Läs mer på www.mvg.se eller www.bluefuturesweden.com

Produktionsprojektledare

MVG (Motala Verkstad Group) är ett av Sveriges äldsta verkstadsföretag med rötter som sträcker sig så långt tillbaka som 1822. Vi har en tydlig vision att bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktions- och servicepartner inom tung och medeltung industri genom vår övertygelse att vi är Starkare Tillsammans med våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Som projektledare hos oss är du den som driver nytillverknings- och renoveringsprojekt genom produktionen. I den här tjänsten tar du inledningsvis huvudansvaret gentemot en specifik kund inom pappersindustrin. Vi erbjuder dig ett arbete som innehåller stora mått av självständighet och ansvar. I jobbet ingår många kontaktytor, både internt och externt. Du kommer att arbeta i tät dialog med vår kund, vilket gör att du i din roll blir en avgörande representant gentemot kunden. Och samtidigt blir du kundens representant gentemot dina kolleger.

Ditt huvudfokus är att se till att vår leverans till kunden sker på det sätt som är överenskommet, vad gäller tid, kvalitet och kostnad. För att lyckas behöver du dagligen övervaka hur flöden fortlöper och förstås ingripa med åtgärder om och när det behövs. Du litar på dina förmågor som överblick, framförhållning och struktur. Du har också förmåga – och mandat – att snabbt sätta in åtgärder när förutsättningarna ändras.

Dina arbetsuppgifter

• Koordinera interna och externa resurser för att säkerställa projektets hastighet och riktning
• Följa upp uppsatta kvalitetskrav och skyndsamt agera på eventuella avvikelser
• Korrespondera med kunden kring progress, utfall, avvikelser och åtgärder
• Följa upp kostnader i projektet, säkerställa fakturering enligt kundavtal samt delta i arbetet med efterkalkyler och förbättringsåtgärder

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning och/eller flerårig erfarenhet av produktionsnära arbete inom tillverkningsindustrin. Du har mycket god teknisk förståelse, läser ritningar och arbetar obehindrat i såväl Office-paketet som affärssystem. Du kommunicerar effektivt och tydligt i tal och skrift, både på svenska och engelska. Med vana och skicklighet driver du planering, koordinering och uppföljning, sannolikt med en vana från tidigare roller som koordinator, projektledare, arbetsledare eller liknande med motsvarande arbetsuppgifter. Erfarenhet från bearbetande industri eller processindustri samt svetskunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi ser framför oss att du är strukturerad och kommunikativ, att du har en väl utvecklad inre kompass som för projekten i rätt riktning. Du har också ett vältrimmat driv som ser till att vi håller farten. Men andra ord är du vass på att prioritera och har förmågan att fatta snabba beslut – och att lika snabbt implementera och genomdriva dem. Du får energi av att interagera med andra människor, med enkelhet och tydlighet kommunicerar och visualiserar du en tydlig målbild som entusiasmerar ditt projektteam. Du har en väl utvecklad zoom som gör att du med lätthet rör dig mellan detaljer och helikopterperspektiv

Övrig Information

Arbetet sker i huvudsak på vår produktionsenhet Blue Future på Höje i Kristinehamn, men arbete på andra produktionsenheter inom koncernen, främst på våra andra två enheter (Gustavsvik och Norra Verken) i Kristinehamn, kan också förekomma.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Kristian Lindén, chef produktionsteknik och planering

073–390 03 88 eller [email protected]

eller

Charlotte Axelsson, HR-Manager

073–920 99 50 eller [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande så varför inte ansöka redan idag? Vi ser fram emot din ansökan som senast 2019-10-15. Visa mindre

PROJEKTLEDARE TILL SPÄNNANDE KUND I KRISTINEHAMN!

Arbetsuppgifter Som projektledare hos vår kund kommer du att vara budget ansvarig för det enskilda projektet samt ansvarig för att säkerställa leverans. Som projektledare hos vår kund kommer du ha en central och koordinerande roll där du har mycket eget ansvar. Som projektledare hos vår kund kommer du att projektleda interna resurser. Vidare kommer du att utvärdera entreprenörsavtal och projektleda entreprenörer. Om oss JobBusters är ett auktoriserat per... Visa mer
Arbetsuppgifter
Som projektledare hos vår kund kommer du att vara budget ansvarig för det enskilda projektet samt ansvarig för att säkerställa leverans. Som projektledare hos vår kund kommer du ha en central och koordinerande roll där du har mycket eget ansvar. Som projektledare hos vår kund kommer du att projektleda interna resurser. Vidare kommer du att utvärdera entreprenörsavtal och projektleda entreprenörer.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
5 års arbetslivserfarenhet inom området
Erfarenhet av projektledning
Erfarenhet av entreprenörsjuridik
God erfarenhet av AB04 & ABT06 BAS/P – BAS/U
PC-körkort
B-Körkort
Van användare av officepaketet


Personliga egenskaper
Som person är du mycket driven, strukturerad och analytisk. Du är en självklar ledare med mycket god samarbetsförmåga. Du ser vad som behöver göras för stunden och du har en god planläggning och uppföljningsförmåga. Vidare är du mycket flexibel och trivs med att vara spindeln i nätet. Vi tänker att du har ett stort tekniskt intresse.

Lön
Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan
Heltid. Vår kund önskar start omgående till 2020-12-31 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: projektledare, projektkoordinator Visa mindre

Projektledare, Kongsberg Maritime Sweden AB

Vill du arbeta i en roll där du får möjligheten att ta mycket självständigt ansvar och leda våra leveransprojekt av propellerprodukter? Är du duktig på att bygga relationer både internt och externt samt stimuleras av att hantera många frågeställningar parallellt från ett projekts början till slut? Har du en bakgrund, utbildning eller vilja att utvecklas i en kombinerad roll inom projektledning och teknik? Då kan detta vara en tjänst för dig!Arbetsuppg... Visa mer
Vill du arbeta i en roll där du får möjligheten att ta mycket självständigt ansvar och leda våra leveransprojekt av propellerprodukter? Är du duktig på att bygga relationer både internt och externt samt stimuleras av att hantera många frågeställningar parallellt från ett projekts början till slut? Har du en bakgrund, utbildning eller vilja att utvecklas i en kombinerad roll inom projektledning och teknik? Då kan detta vara en tjänst för dig!Arbetsuppgifter:Som Projektledare blir du en del av teamet inom Contract Management och är företagets ansikte utåt samt kundens närmsta kontakt i leverans av propellerprodukter. Du ansvarar för att alla aktiviteter från färdigt kontrakt till garantitidens slut genomförs på ett professionellt, flexibelt och kundfokuserat sätt samt efterföljer Kongsbergs kontraktsprocesser.Vi söker dig som är driven, resultatfokuserad och vill arbeta i en roll där du är ansvarig för kontraktens lönsamhet, att vi levererar enligt överenskommelse och med en nöjd kund genom hela processen. Det innebär att du är i en central roll och tillsammans med våra nyckelfunktioner koordinerar aktiviteter så kunden får en leverans enligt förväntan i rätt tid, till rätt kostnad och med rätt kvalitet.Rollen innebär att sätta sig in i hur våra propellerprodukter fungerar på övergripande nivå, vi ser det därför som en fördel att ha en teknisk bakgrund/utbildning, produktkunskap eller erfarenhet inom marinindustrin. Men det primära för oss är att hitta rätt person med ett driv att leda, koordinera och få projektet i mål, samt förmåga att snabbt lära sig och sätta sig in i arbetet.Profil: Bakgrund inom teknik och/eller projektledningDu är resultat- och målinriktad, då rollen innebär resultatansvar med avseende på lönsamhet, leveransprecision och kundnöjdhetDu drivs av att supporta och lösa problemDu gillar att bygga relationer och arbeta i nära dialog med kunden samt interna funktionerDu trivs med ett högt tempo där den ena dagen sällan är den andra lik.Då koncernspråket är engelska och marknaden är internationell, förväntar vi oss att du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Resor samt relationsbyggande förekommer och är en naturlig del av arbetet.Låter detta som en tjänst för dig? Sök snarast då vi genomför urval och intervjuer löpande, dock senast 2019-09-30.Om oss:Kongsberg Gruppens division Kongsberg Maritime är ett globalt teknologiskt företag som skapar innovativa och pålitliga lösningar för kunder inom den marina sektorn. Tillsammans är vi 7600 anställda placerade i 34 länder och har levererat produkter till över 30 000 fartyg. Kongsberg har stort engagemang i de globala målen för hållbar utveckling och för oss är haven och marina resurser viktiga. Därför fokuserar vi på hållbar energi, innovation och infrastruktur, i kombination med god utbildning, arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt. Vi tror även på att arbete med jämställdhet, inkludering samt globalt partnerskap är något som stärker oss som företag. Kongsberg Maritime i Kristinehamn har funnits i över 170 år och 1937 började vi tillverka ställbara fartygspropellrar under namnet KAMEWA. Vår verksamhet består av 250 anställda och omfattar säljstöd, utveckling, forskning, konstruktion och service av propellrar, vattenjetsystem, POD-system samt kontrollsystem. Vi finns på den globala marina marknaden och där levererar vi produkter i världsklass.Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:Lars-Johan Mårgård, Contract ManagementTel: +4670-648 40 41. Mail: [email protected] Palmqvist, HR SpecialistTel: +4672-392 23 14. Mail: [email protected]  Visa mindre

Vaktmästare

I tjänsten ingår alla former av fastighetsskötsel, som gräsklippning, sopning av trottoarer och ogräsrensning, målning, små reparationer, trädgårdsvård m m. Du är ansvarsfull, serviceinriktad och är tekniskt intresserad. Tidigare erfarenhet från fastighetsskötsel är en fördel och att du är bosatt i Kristinehamn.KörkortB körkort fordras. Visa mer
I tjänsten ingår alla former av fastighetsskötsel, som gräsklippning, sopning av trottoarer och ogräsrensning, målning, små reparationer, trädgårdsvård m m. Du är ansvarsfull, serviceinriktad och är tekniskt intresserad. Tidigare erfarenhet från fastighetsskötsel är en fördel och att du är bosatt i Kristinehamn.KörkortB körkort fordras. Visa mindre

Snickare till fastighetsbolag

Ansök    Aug 23    Optimisten AB    Träarbetare/Snickare
Optimisten AB är ett lokalt fastighetsbolag som startades 1993. Bolaget förvaltar flera fastigheter i Kristinehamn. Fastigheterna består av mindre hyresfastigheter, belägna från Strand i väster till Järsberg i söder samt i centrum. Totalt har vi 125 lägenheter och 5 butikslokaler. Vi har en sammanlagd bostadsyta på 8630m² samt en industrilokal på 2:a Industrigatan där vi även har vårt lager och kontor.Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:Åtgärda fel... Visa mer
Optimisten AB är ett lokalt fastighetsbolag som startades 1993. Bolaget förvaltar flera fastigheter i Kristinehamn. Fastigheterna består av mindre hyresfastigheter, belägna från Strand i väster till Järsberg i söder samt i centrum. Totalt har vi 125 lägenheter och 5 butikslokaler. Vi har en sammanlagd bostadsyta på 8630m² samt en industrilokal på 2:a Industrigatan där vi även har vårt lager och kontor.Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:Åtgärda felanmälningar från hyresgästerInre och yttre skötsel samt underhåll av fastigheternaViss renovering av lägenheterJourarbete kan förekommaFör rollen krävs att du har mångårig erfarenhet av att arbeta som snickare och kan arbeta självständigt. Du ska vara lösningsfokuserad, arbetsvillig och händig.Arbetet sker till stor del självständigt, vilket innebär stor frihet under ansvar. Du måste därför själv kunna prioritera och ansvara för ditt arbete på ett tillfredställande sätt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och talar svenska obehindrat, då du kommer ha kontakt med bland annat hyresgäster. Du bör även kunna göra dig förstådd på engelska. Körkort B är ett krav. Visa mindre

Rörläggare

Visste du att Kristinehamns kommun förser cirka 5 500 hushåll med vatten? Vi söker nu en rörläggare som vill vara med att utveckla och underhålla vårt ledningsnät. Som rörläggare kommer du ingå i rörnätssektionen som idag har 11 stycken medarbetare. Rörnätssektionen ingår i VA-avdelningen och vi ser till att alla som bor och arbetar i Kristinehamn har tillgång till rent vatten av god kvalitet. VA-avdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvalt... Visa mer
Visste du att Kristinehamns kommun förser cirka 5 500 hushåll med vatten? Vi söker nu en rörläggare som vill vara med att utveckla och underhålla vårt ledningsnät.

Som rörläggare kommer du ingå i rörnätssektionen som idag har 11 stycken medarbetare. Rörnätssektionen ingår i VA-avdelningen och vi ser till att alla som bor och arbetar i Kristinehamn har tillgång till rent vatten av god kvalitet.

VA-avdelningen är en del av Tekniska förvaltningen. Förvaltningen består av cirka 200 medarbetare inom avdelningarna fastighet, gata/park- och fritid, kost, renhållning, stab och VA. Vi ansvarar bland annat för att kommunens trafikmiljö är säker och tillgänglig samt att våra barn, ungdomar och äldre får näringsriktig kost på kommunens förskolor, skolor och särskilda boenden. Vi förvaltar även kommunens fastigheter och svarar för den strategiska lokalplaneringen. Likaså sköter vi insamlingen av hushållsavfall samt driver kommunens avfallsanläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Vårt huvuduppdrag på VA rörnät är drift och underhåll av ledningsnätet, det förekommer både planerat och akut underhåll. Arbetet som rörläggare ställer stora krav på samarbete och kvalitetsmedvetenhet samt ett flexibelt arbetssätt och helhetssyn.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har anläggningsteknisk utbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig och gärna erfarenhet av rör- och anläggningsarbeten.

Övriga meriter:
• Diplomerad rörläggare
• Säkerhet på väg
• Svetsning PE-rör
• Utmärkningsansvarig
• C-körkort
• Behörighet för hjullastare
• Läcksökningsutbildad

Du är en person som både kan och trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en utpräglad ansvars- och servicekänsla och tar gärna egna initiativ i arbetet. Arbetsuppgifterna kräver också att du är analytisk och har gott ordningssinne. Arbetet är bitvis väldigt tungt varför vi ser att du gillar ett fysiskt och rörligt arbete och ser tjusningen med att arbeta utomhus i skiftande väder. Du är dataintresserad samt innehar B-körkort.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. Hos oss erbjuds du bland annat:
• Friskvårdsbidrag
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Snickare sökes för att bygga modulhus

Jobbeskrivning Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m. Arbetstider kan variera från måndag - fredag dagtid kl. 07-16 till 2-skift. Personliga egenskaper För att du ska passa för tjänsten ... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu personal för uthyrning till kund som producerar husmoduler i Kristinehamn.
Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer.
I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning m.m.

Arbetstider kan variera från måndag - fredag dagtid kl. 07-16 till 2-skift.


Personliga egenskaper
För att du ska passa för tjänsten behöver du vara driven, självgående, flexibel och arbetsvillig. Vidare bör du ha lätt för att samarbeta med människor i din omgivning, då arbetet sker i team.
Du har en snickarbakgrund antingen genom utbildning eller erfarenhetsmässigt, samt vana i hantering av trämaterial.
Du ska ha arbetat med luftrycksverktyg som exempelvis spikpistol och vara kunnig i att skriva samt kunna läsa ritningar.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande!
Ansökningarna sker till vårt kontor i Karlskoga via www.uniflex.se Visa mindre

Contract manager / Projektledare

Jobbeskrivning Vi söker nu en projektledare till Scana Subsea i Kristinehamn. Ansvarsområden: Ansvara för utvalda kontrakt från order till leverans både ekonomiskt och logistiskt. Se till att det finns en kundnöjdhet samt kommer med förslag till förbättringar. Du kommer få ta självständiga ekonomiska beslut inom ramarna för kontrakten, välja leverantörer för produkter och tjänster, se till att avtal skapas tillsammans med inköpsavdelningen inom ramarna f... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu en projektledare till Scana Subsea i Kristinehamn.
Ansvarsområden:
Ansvara för utvalda kontrakt från order till leverans både ekonomiskt och logistiskt.
Se till att det finns en kundnöjdhet samt kommer med förslag till förbättringar.
Du kommer få ta självständiga ekonomiska beslut inom ramarna för kontrakten, välja leverantörer för produkter och tjänster, se till att avtal skapas tillsammans med inköpsavdelningen inom ramarna för leverantörsstrategier och kontraktsramar.

Dina kompetenser:
Du ska ha internationell avtals- och affärserfarenhet.
Goda ekonomiska kunskaper.
Du bör också ha arbetat inom liknande verksamhet och ha en god produktkännedom.
Då både kunder och leverantörer ofta är internationella bör du ha goda språk och skrivkunskaper i engelska, samt vara beredd på att en del av arbetet kommer innebära tjänsteresor utomlands.

Scana Subsea AB är inriktat på att sälja och leverera Risers och liknande produkter som ingår i produktionsutrustning för olja och gas.
Bolaget jobbar på en internationell marknad med flera stora olja och gasproducenter som sina kunder. Bolaget är globalt en av de ledande aktörerna inom sin produktnisch
och tar ansvar för hela tillverkningskedjan från ståltillverkning till färdig produkt med hjälp av systerföretag och externa partners främst i nordeuropa

Tjänsten kommer tillsättas löpande, därför ombeds du skicka in ansökan snarast vid intresse.
Tjänsten kommer tillsättas av Uniflex kontor i Karlskoga och Karlstad. Skicka in ansökan via www.uniflex.se
Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering.
Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. Visa mindre

Murare / plattsättare

Ansök    Mar 5    Grots Murarteknik AB , Mario    Murare
Marios murteknik AB söker en Murare/plattsättare som är erfaren inom murning och plattsättning.Du måste har tillgång till körkort och erfarenhet med minst 5år inom bygget Visa mer
Marios murteknik AB söker en
Murare/plattsättare som är erfaren inom murning och plattsättning.Du måste har tillgång till körkort och erfarenhet med minst 5år inom bygget Visa mindre