Lediga jobb Framtiden i Sverige AB i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Framtiden i Sverige AB i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

Junior El/Automationsingenjör

Är du nyutbildad automationsingenjör som motiveras av att arbeta för en bättre värld? Hos vårt kundföretag ges du nu chansen att utvecklas i ett mindre företag med stort syfte. Här får du vara en del av kedjan från produktion till leverans över hela världen. Ansök idag, missa inte chansen! Om jobbet Företaget du kommer vara en del av utvecklar och producerar anläggningar för destruktion av ammunition över stora delar av världen. Du kommer ges möjlighet ... Visa mer
Är du nyutbildad automationsingenjör som motiveras av att arbeta för en bättre värld? Hos vårt kundföretag ges du nu chansen att utvecklas i ett mindre företag med stort syfte. Här får du vara en del av kedjan från produktion till leverans över hela världen. Ansök idag, missa inte chansen!


Om jobbet
Företaget du kommer vara en del av utvecklar och producerar anläggningar för destruktion av ammunition över stora delar av världen. Du kommer ges möjlighet att vara en del av hela kedjan, från utveckling till leverans. I en grupp med god senior kunskap kommer du nu ges goda möjligheter att utvecklas och växa i rollen. Några av de uppgifter du kommer stöta på i rollen är:

- Programmera anläggningen
- Ta fram direktiv och underlag för programmering
- Utcheckning av produkt och test av anläggning
- Besöka kund onsite

Mer information om företag och arbetsuppgifter ges under intervjutillfället.


Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning på minst YH-nivå, företrädningsvis inom automation/elektronik/programmering. Du behärskar engelska i så väl tal som skrift, kan du dessutom svenska är detta ett plus. I tjänsten förekommer resor därav krävs det att du har b-körkort samt att du är öppen för att resa i tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i Siemens TIA-portal. Har du också arbetat med teknisk dokumentation är det meriterande.

Vi tror att du som söker är en engagerad och frågvis person som gärna driver dina projekt framåt. Som med hunger vill ta dig an nya uppgifter och som på ett moget sätt bemöter arbetsrelaterade problem. Du tar stort ansvar i dina åtaganden och ser gärna en framtid som projektledare.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår samarbetskund.


Rekryteringsprocess
CV-urval
Intervju (Framtiden)
Tester + referenser (Framtiden)
Intervju med kund
Beslut


Villkor
Startdatum: Oktober eller enligt överenskommelse
Ort: Kristinehamn
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16 / 8-17 Visa mindre

Driven och erfaren mekanikingenjör till Dynasafe!

Är du en driven, engagerad och erfaren mekanikingenjör som söker nya utmaningar? Motiveras du dessutom av att arbeta för en bättre värld med innovativa lösningar? Hos vårt kundföretag Dynasafe ges du nu chansen att utvecklas i ett mindre företag med stort syfte. Här får du vara en del av hela kedjan - från produktion till leverans - över hela världen. Ansök idag, missa inte chansen! Om jobbet Dynasafe utvecklar och producerar anläggningar för destruktio... Visa mer
Är du en driven, engagerad och erfaren mekanikingenjör som söker nya utmaningar? Motiveras du dessutom av att arbeta för en bättre värld med innovativa lösningar? Hos vårt kundföretag Dynasafe ges du nu chansen att utvecklas i ett mindre företag med stort syfte. Här får du vara en del av hela kedjan - från produktion till leverans - över hela världen. Ansök idag, missa inte chansen!


Om jobbet
Dynasafe utvecklar och producerar anläggningar för destruktion av ammunition över stora delar av världen. Du kommer ges möjlighet att vara en del av hela kedjan, från utveckling till leverans. I en grupp med en bra blandning av senior och junior kunskap kommer du nu ges goda möjligheter att fortsätta utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får dela med dig av befintlig kunskap. Några av de uppgifter du kommer stöta på i rollen är:
•Övergripande tekniskt ansvar i projekt
•Ansvara för möten med projektledning, inköp, leverantörskontrakt samt kundkontakt
•Ansvara för att få fram rätt teknisk information
•Deltagande i de olika projekten
•Resor till de olika siterna

Mer information om företag och arbetsuppgifter ges under intervjutillfället.


Om dig
Vi söker dig med relevant utbildning inom maskinteknik/mekanik. Du har minst två års erfarenhet av konstruktionsarbete samt dokumenterad arbetslivserfarenhet av roller som projektledare och/eller projektkoordinator.
Du har grundläggande kunskaper i CREO. I tjänsten förekommer resor därav krävs det att du har b-körkort samt att du är öppen för att resa i tjänsten.

Du behärskar engelska i så väl tal som skrift, kan du dessutom svenska är detta ett plus.
Har du kunskaper inom el/automation, hydraulik eller dylikt är det meriterande.

Vi tror att du som söker är en engagerad och prestigelös person som gärna driver dina projekt framåt. Som med hunger vill ta dig an nya uppgifter och som på ett moget sätt bemöter arbetsrelaterade problem. Du tar stort ansvar i dina åtaganden och ser gärna en framtid som projektledare.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos Dynasafe.


Rekryteringsprocess
•CV-urval
•Intervju (Framtiden)
•Referenser (Framtiden)
•Intervju med kund
•Beslut

Villkor
Startdatum: Augusti 2024
Ort: Kristinehamn
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16 / 8-17 Visa mindre

Teknisk projektledare inom vattenkraft!

Söker du nästa utmaning i arbetslivet? Har du en bakgrund inom projektledning eller som tekniker inom vattenkraft? Ta då chansen att läsa mer om denna roll på ett familjärt, marknadsledande företag inom Hydro. Om tjänsten Som projektledare hos vår samarbetskund kommer du att ansvara för projekt inom vattenkraft. Företaget är leverantörer av turbiner, motorer och propellers till olika eldistribitörer runt om i landet. Konkreta arbetsuppgifter i denna roll... Visa mer
Söker du nästa utmaning i arbetslivet? Har du en bakgrund inom projektledning eller som tekniker inom vattenkraft? Ta då chansen att läsa mer om denna roll på ett familjärt, marknadsledande företag inom Hydro.


Om tjänsten
Som projektledare hos vår samarbetskund kommer du att ansvara för projekt inom vattenkraft. Företaget är leverantörer av turbiner, motorer och propellers till olika eldistribitörer runt om i landet. Konkreta arbetsuppgifter i denna roll är:
•Tillståndskontroller, Genomgång av utrustningen och analysera om utrustningen håller den standard som efterfrågas. Om den inte gör det så planera för renovering/uppdatering av utrustning.

•Gäller ofta löphjul, diverse hydrualik och övriga slitagedelar

•Uppgradera/byta ut magneteringsskåp som innehåller växel/likriktare, generatorer, dioder och övrig elektronik
Ditt arbete blir att identifiera, räkna på, planera och projektleda dessa jobb hos kunder. Du tar fram tidsplaner, resursplanerar, följer budget och kravspecifikation.


Om dig som söker
Vi söker dig som sedan tidigare har någon form av erfarenhet inom vattenkraft av något slag. Gärna mot turbiner och den tunga elektronik/maskinteknik som finns i vattenkraftsdistribution. Kanske har du tidigare varit tekniker och vill ta nästa kliv i karriären? Eller är du redan projektledare och vill komma till en ny arbetsplats för att utmanas vidare?

Skallkrav för tjänsten:
•Erfarenhet av vattenkraft
•Behärska Svenska på en god nivå i tal och skrift
•Körkort B*

Som person ser vi att du tycker om att vara spindeln i nätet, du har en god struktur, nästa för affärer och trivs i en kravställande roll. Du kommer att ha många kontaktytor med kunder, intern personal och underentreprenörer.


Om företaget
Kundföretaget är verksamma inom flera olika branscher men har ett stort ben inom energisektorn. Man vill vara den kompletta leverantören av utrustning och service av sina produkter till elkraftsdistrubitörer. Trots att man är en del av en större koncern så värdesätter man att skapa en familjär känsla utan hierarkier. Alla får vara med att tycka till och bidra till förändring.


Om Framtiden AB
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du inledningsvis vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Rekryteringsprocess
CV granskning
Kandidaturval
Telefonintervju
Fysisk/digital intervju med Framtiden
Referenstagning
Slutintervju med kundföretaget


Villkor
Omfattning, Heltid, 100%
Ort, Kristinehamn
Start, enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum inträffat. Visa mindre

Lokreparatör med elkompetens till Kristinehamn

Ansök    Jan 12    Framtiden i Sverige AB    Lokreparatör
Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör som kanske passar dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden och jobba med flera projekt parallellt, samtidigt som du kan komma att få rycka ut på diverse akuta ärenden. Exempelvis om något hänt ett lok som är stående ute på en järnväg och behöver åtgärdas snabbt. Du kommer arbeta själ... Visa mer
Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör som kanske passar dig!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden och jobba med flera projekt parallellt, samtidigt som du kan komma att få rycka ut på diverse akuta ärenden. Exempelvis om något hänt ett lok som är stående ute på en järnväg och behöver åtgärdas snabbt. Du kommer arbeta självständigt men i närhet till dina kollegor på verkstaden. Du kommer bli tilldelad arbetsuppgifter av din arbetsledare som alltid finns nära till hands.
Tjänsten innefattar bland annat:


-Bygga elsystem
-Felsöka
-Serva
-Skruva i loket
-El/Schemaläsning

Om företaget
Vår kund är ett komplett järnvägsföretag placerat i Kristinehamn. Med sina ca150 anställda reparerar, servar och sköter de underhållet av både interna och externa lok. De har även egna lokförare men hyr också ut både lok och förare till andra trafikutövare. Innan en anställning hos företaget har du förmånen att göra en hälsoundersökning för att säkerställa att allt står rätt till.
Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för branschen och är en praktisk lagd person. Då du kommer jobba med flera olika projekt parallellt så krävs det att du har ett öga för vad som skall göras och i vilken ordning, att du är noggrann och har en ansvarskänsla eftersom din huvudsakliga arbetsuppgift blir att reparera lok. Arbetsdagarna kan se väldigt olika ut så du bör gilla variation i arbetet.
Skallkrav:
-El-utbildning
-Svenska i tal och skrift
-Engelska i tal och skrift
-Körkort

Meriterande om du har:
-Erfarenhet som lastbilsmekaniker/bilmekaniker


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: KristinehamnStart: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Teknisk Projektledare inom Industriservice - Blue Future

Om du är en person som säger ”kan jag göra såhär?” och inte ”hur ska jag göra?” bör du fortsätta att läsa den här arbetsannonsen! ? ArbetsuppgifterI rollen blir du är ansvarig för att samordna externa och interna resurser i olika projekt. Du kommer att arbeta mycket i Excel för att hantera tidsplanering, faktureringsunderlag, ekonomisk uppföljning och inköp. Du driver ovanstående utan systemstöd vilket gör det viktigt att du är duktig på att skapa egna st... Visa mer
Om du är en person som säger ”kan jag göra såhär?” och inte ”hur ska jag göra?” bör du fortsätta att läsa den här arbetsannonsen!
?

ArbetsuppgifterI rollen blir du är ansvarig för att samordna externa och interna resurser i olika projekt. Du kommer att arbeta mycket i Excel för att hantera tidsplanering, faktureringsunderlag, ekonomisk uppföljning och inköp. Du driver ovanstående utan systemstöd vilket gör det viktigt att du är duktig på att skapa egna strukturer och arbetssätt i dina projekt och uppgifter.

I rollen som teknisk projektledare arbetar du också mycket med direkt kundkontakt och du har ett nära samarbete med din chef, anställda och inte minst verkstadsansvarig. Du förväntas att på ett lättförståeligt, proaktivt, sätt förmedla, inhämta samt följa upp mellan de olika produktionsenheterna, såväl som med externa parter.

Du önskas kunna bidra med kundens perspektiv gentemot verksamheten för att säkerställa kontinuerlig progress i projekten, samt ett sinne för att se både kortsiktigt och långsiktigt.


I rollen som teknisk projektledare söker vi dig som har..
...praktisk vana från industri. Helst från tung industri. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller alternativt motsvarande yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är inget krav att du har varit projektledare tidigare, men det är en absolut fördel om du har haft en roll med något slags koordinerande ansvar.

Kanske har du arbetat inom industriell tillverkning eller processindustri med serviceprojekt, eller så är du helt enkelt ”rätt person” med relevant utbildningsbakgrund.

Blue Future har en prestigelös hierarki och du som projektledare behöver vara ödmjuk, inkännande och strukturerad. Här är det ofta snabba ryck och man bör därför vara stresstålig och flexibel.

Kompetenskrav
•Erfarenhet av industriarbete
•Ritningsläsning – det är viktigt att du förstår och kan tolka industriella ritningar
•Office-paketet – du är datavan och känner dig trygg i Excel
•Svenska och Engelska – företaget hälsar att det är en fördel att förstå Värmländskan också
•Körkort B

Meriterande
•Erfarenhet som projektledare
•Teknisk eftergymnasial utbildning

Du erbjuds
Du blir en väsentlig del och grundpelare i ett företag som aktivt arbetar för att skapa arbetsglädje. Här är ett gott arbetsklimat a och o.
Här delas kunskapen mellan och inuti teamen, och samtliga anställda både delger och tar åt sig av varandras erfarenheter och kompetenser. Tankesättet ”Starkare Tillsammans” genomsyrar hela koncernen, vilket innebär att alla team hjälps åt för att på bästa sätt prioritera och tillgodose deras kunders behov.
Resdagar kan förekomma, men din utgångspunkt är förlagd till Blue Future’s verkstad i Kristinehamn.
Du erbjuds varierande dagar med mycket ansvar under frihet. Du arbetar på förtroendetid och framförallt erbjuds du en unik bransch, i unika lokaler.


Om arbetsplatsen
Motala Verkstad Group (MVG) är en av Sveriges äldsta verkstadskoncerner med rötter som sträcker sig så långt tillbaka som 1822. De har en tydlig vision – att de kommer bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktions- och servicepartner inom tung och medeltung industri tillsammans med deras kunder, leverantörer och medarbetare.
MVG har en kärnkompetens för bearbetning, tillverkning, avancerad svetsning och kvalificerat montage av tunga och medeltunga industriella system och produkter.
Anläggningen i Kristinehamn heter Blue Future och är ansvariga för service. Här servas det både i sin egna verkstad men även ute på site.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du att bli direktanställd hos Blue Future.


Rekryteringsprocess
CV-granskning
Intervju med Framtiden
Intervju med Blue Future

Villkor
Startdatum: Omgående
Ort: Kristinehamn
Arbetstider: 07-16 (förtroendetid)
Omfattning: 100% Visa mindre

Junior automationsingenjör

Är du nyutbildad automationsingenjör som motiveras av att arbeta för en bättre värld? Hos vårt kundföretag ges du nu chansen att utvecklas i ett mindre företag med stort syfte. Här får du vara en del av kedjan från produktion till leverans över hela världen. Ansök idag, missa inte chansen! Om jobbet Företaget du kommer vara en del av utvecklar och producerar anläggningar för destruktion av ammunition över stora delar av världen. Du kommer ges möjlighet ... Visa mer
Är du nyutbildad automationsingenjör som motiveras av att arbeta för en bättre värld? Hos vårt kundföretag ges du nu chansen att utvecklas i ett mindre företag med stort syfte. Här får du vara en del av kedjan från produktion till leverans över hela världen. Ansök idag, missa inte chansen!


Om jobbet
Företaget du kommer vara en del av utvecklar och producerar anläggningar för destruktion av ammunition över stora delar av världen. Du kommer ges möjlighet att vara en del av hela kedjan, från utveckling till leverans. I en grupp med god senior kunskap kommer du nu ges goda möjligheter att utvecklas och växa i rollen. Några av de uppgifter du kommer stöta på i rollen är:

- Programmera anläggningen
- Ta fram direktiv och underlag för programmering
- Utcheckning av produkt och test av anläggning
- Besöka kund onsite

Mer information om företag och arbetsuppgifter ges under intervjutillfället.


Om digVi söker dig med relevant utbildning på minst YH-nivå, företrädningsvis inom automation/elektronik/programmering. Du behärskar engelska i så väl tal som skrift, kan du dessutom svenska är detta ett plus. I tjänsten förekommer resor därav krävs det att du har b-körkort samt att du är öppen för att resa i tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i Siemens TIA-portal. Har du också arbetat med teknisk dokumentation är det meriterande.
Vi tror att du som söker är en engagerad och frågvis person som gärna driver dina projekt framåt. Som med hunger vill ta dig an nya uppgifter och som på ett moget sätt bemöter arbetsrelaterade problem. Du tar stort ansvar i dina åtaganden och ser gärna en framtid som projektledare.


Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan ha möjlighet att gå över och bli anställd direkt hos vår samarbetskund.


Rekryteringsprocess
CV-urval
Intervju (Framtiden)
Tester + referenser (Framtiden)
Intervju med kund
Beslut


Villkor
Startdatum: September eller enligt överenskommelse
Ort: Kristinehamn
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16 / 8-17 Visa mindre

Lokreparatör till Kristinehamn

Ansök    Nov 1    Framtiden i Sverige AB    Lokreparatör
Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör som kanske passar dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden och jobba med flera projekt parallellt, samtidigt som du kan komma att få rycka ut på diverse akuta ärenden. Exempelvis om något hänt ett lok som är ståendes ute på en järnväg och behöver åtgärdas snabbt. Du kommer arbeta sj... Visa mer
Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor
variation i ditt arbete? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör som
kanske passar dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden och jobba med
flera projekt parallellt, samtidigt som du kan komma att få rycka ut på diverse
akuta ärenden. Exempelvis om något hänt ett lok som är ståendes ute på en
järnväg och behöver åtgärdas snabbt. Du kommer arbeta självständigt men i
närhet till dina kollegor på verkstaden. Du kommer bli tilldelad
arbetsuppgifter av din arbetsledare som alltid finns nära till hands.
Tjänsten innefattar bland annat:
-Bygga elsystem
-Felsöka
-Serva
-Skruva i loket
-El/Schemaläsning

Om företaget
Vår kund är ett komplett järnvägsföretag placerat i Kristinehamn. Med sina ca150
anställda reparerar, servar och sköter de underhållet av både interna och
externa lok. De har även egna lokförare men hyr också ut både lok och förare
till andra trafikutövare. Innan en anställning hos företaget har du förmånen
att göra en hälsoundersökning för att säkerställa att allt står rätt till.
Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för branschen och
är en praktisk lagd person. Då du kommer jobba med flera olika projekt
parallellt så krävs det att du har ett öga för vad som skall göras och i vilken
ordning, att du är noggrann och har en ansvarskänsla eftersom din huvudsakliga
arbetsuppgift blir att reparera lok. Arbetsdagarna kan se väldigt olika ut så
du bör gilla variation i arbetet.
Skallkrav:
-El-utbildning
-Svenska i tal och skrift
-Engelska i tal och skrift
-Körkort

Meriterande om du har:
-Erfarenhet som lastbilsmekaniker/bilmekaniker


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster
omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande
semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig
som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift
är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du
trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra
företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till
människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi
är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av
sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är
ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både
bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen
och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre
framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under
en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå
över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Kristinehamn Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Lokreparatör

Ansök    Sep 14    Framtiden i Sverige AB    Lokreparatör
Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör som kanske passar dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden och jobba med flera projekt parallellt, samtidigt som du kan komma att få rycka ut på diverse akuta ärenden. Exempelvis om något hänt ett lok som är ståendes ute på en järnväg och behöver åtgärdas snabbt. Du kommer arbeta sj... Visa mer
Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor
variation i ditt arbete? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör som
kanske passar dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden och jobba med
flera projekt parallellt, samtidigt som du kan komma att få rycka ut på diverse
akuta ärenden. Exempelvis om något hänt ett lok som är ståendes ute på en
järnväg och behöver åtgärdas snabbt. Du kommer arbeta självständigt men i
närhet till dina kollegor på verkstaden. Du kommer bli tilldelad
arbetsuppgifter av din arbetsledare som alltid finns nära till hands.
Tjänsten innefattar bland annat:
-Bygga elsystem
-Felsöka
-Serva
-Skruva i loket
-El/Schemaläsning

Om företaget
Vår kund är ett komplett järnvägsföretag placerat i Kristinehamn. Med sina ca150
anställda reparerar, servar och sköter de underhållet av både interna och
externa lok. De har även egna lokförare men hyr också ut både lok och förare
till andra trafikutövare. Innan en anställning hos företaget har du förmånen
att göra en hälsoundersökning för att säkerställa att allt står rätt till.
Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för branschen och
är en praktisk lagd person. Då du kommer jobba med flera olika projekt
parallellt så krävs det att du har ett öga för vad som skall göras och i vilken
ordning, att du är noggrann och har en ansvarskänsla eftersom din huvudsakliga
arbetsuppgift blir att reparera lok. Arbetsdagarna kan se väldigt olika ut så
du bör gilla variation i arbetet.
Skallkrav:
-El-utbildning
-Svenska i tal och skrift
-Engelska i tal och skrift
-Körkort

Meriterande om du har:
-Erfarenhet som lastbilsmekaniker/bilmekaniker


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster
omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande
semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig
som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift
är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du
trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra
företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till
människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi
är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av
sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är
ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både
bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen
och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre
framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under
en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå
över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Kristinehamn Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Industrielektriker till Tågab i Kristinehamn

Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör till dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer som industrielektriker vara stationerad på verkstaden och jobba med flera projekt parallellt. När du kommit in i tjänsten och arbetsuppgifterna kommer du arbeta självständigt men i närhet till dina kollegor på verkstaden. Du kommer bli tilldelad arbetsuppgifter av din arbetsledare som a... Visa mer
Är du el-utbildad, gillar fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete?
Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör till dig!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer som industrielektriker vara stationerad på verkstaden och jobba med flera projekt parallellt. När du kommit in i tjänsten och arbetsuppgifterna kommer du arbeta självständigt men i närhet till dina kollegor på verkstaden. Du kommer bli tilldelad arbetsuppgifter av din arbetsledare som alltid finns nära till hands.

Tjänsten innefattar bland annat:
• Bygga elsystem
• Felsöka
• Serva
• Skruva i loket
• Schemaläsning/elläsning


Om företaget
Tågab ett komplett järnvägsföretag placerat i Kristinehamn.
Med sina 170st anställda reparerar, servar och sköter de underhållet av både interna och externa lok. De har även egna lokförare men hyr också ut både lok och förare till andra trafikutövare.

Innan en anställning hos företaget har du förmånen att göra en hälsoundersökning för att säkerställa att allt står rätt till.


Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för branschen och är en praktisk lagd person. Du är inte rädd för utmaningar och du fungerar väl i grupp.
Då du kommer jobba med flera projekt parallellt så krävs det att du är stresstålig, noggrann och kan vara flexibel i ditt arbete då du kan komma att behöva byta fokus snabbt i de olika projekten.
Arbetsdagarna kan se väldigt olika ut så du bör gilla variation i arbetet.

Skallkrav:

- El-utbildning
- Svenska i tal och skrift
- Engelska i tal och skrift
- Du skall kunna läsa och förstå elscheman
- Körkort


Meriterande är om du har:

-Erfarenhet som lastbilsmekaniker/bilmekaniker
-Heta arbeten
-Liftkort
-Travers och truckkort
-Höghöjdsarbeten


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Kristinehamn
Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
Omfattning: Heltid 7-16:45

Känner du att tjänsten passar dig? Sök direkt, ansökningarna hanteras omgående och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Visa mindre

Markavtalsledare sökes för projekt i Kristinehamn!

Är du en ansvarstagande och kommunikativ person? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt kopplade till fiberutbyggnad? Då har vi den perfekt tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som markavtalsledare leder du insamlingen av markavtal och tillstånd för utbyggnad av kundens fibernät. Du kommer att leda personer i regionen samt hantera dialogen med projektörer och regionbyggledare samt med externa bolag som på fält samlar in markavtal. Rollen inn... Visa mer
Är du en ansvarstagande och kommunikativ person? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt kopplade till fiberutbyggnad? Då har vi den perfekt tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som markavtalsledare leder du insamlingen av markavtal och tillstånd för utbyggnad av kundens fibernät. Du kommer att leda personer i regionen samt hantera dialogen med projektörer och regionbyggledare samt med externa bolag som på fält samlar in markavtal. Rollen innebär mycker koordinering och du kommer agera spindeln i nätet där du kommer hålla ihop många olika delar för att ta projektet framåt.Om företaget
Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. Företaget har idag 16 000 personer anställda nationellt.

Din profil
Skallkrav:
• Som lägst gymnasieutbildning med en teknisk inriktning
• 5 års allmän arbetslivserfarenhet
• God vana att arbeta med IT-stödsystem, samt god administrativ förmåga
• Körkort B och tillgång till egen bil

Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av att arbeta som leveransprojektledare inom telekom branchen
• Tidigare erfarenhet av att arbetsleda andra

Vi söker dig som är kommunikativ, ansvarstagande och drivande. Tjänsten är en projektanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Projektanställning 6 månader med möjlighet till förlängning
Start:1 september 2020
Ort: Kristinehamn eller Västerås (om du bor i Västerås bör du kunna resa till Kristinehamn 2ggr/v)

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Kyltekniker till växande bolag i Kristinehamn

Ansök    Nov 5    Framtiden i Sverige AB    VVS-tekniker
Har du kylcertifikat och är sugen på en ny spännande tjänst, där variationen är stor och du dagligen möter nya människor? Då tror jag att den här tjänsten kan vara något för dig! Sök idag! Ansökningarna tas emot löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden går ut. Dina arbetsuppgifter Du kommer att installera, reparera samt serva värmepumpar ute hos kunder, det kan vara hos både privatpersoner och företag som arbetena utförs. Väl... Visa mer
Har du kylcertifikat och är sugen på en ny spännande tjänst, där variationen är stor och du dagligen möter nya människor? Då tror jag att den här tjänsten kan vara något för dig! Sök idag! Ansökningarna tas emot löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden går ut.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att installera, reparera samt serva värmepumpar ute hos kunder, det kan vara hos både privatpersoner och företag som arbetena utförs. Väl hos kund skall du vara både rådgivande men du kommer även att ha en säljande roll, därav är din sociala kompetens en viktig pusselbit för att passa in i denna roll. Du startar dagen på kontoret i Kristinehamn och därefter tar du firmabilen ut på uppdragen, de flesta uppdragen har du själv men kan också utföras med en kollega.

Om företaget
Vår kund verkar och har en bred kunskap inom klimat, kyla, värme och VVS, därmed har de möjlighet att hjälpa sina kunder med kompletta helhetslösningar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Nu söker vi dig som har viljan att komma framåt, är uppmärksam och har en förmåga att arbeta proaktivt för att effektivisera arbetsdagen. Vi ser att du som person är trygg i dig själv, och gillar att knyta kontakter, detta är viktigt då du hela tiden möter nya kunder och att du mot dem kan vara rådgivande, och ge förslag på lösningar samt se kundernas olika behov. Du är inte rädd för att ta i utan gillar att få hugga i där det behövs.

Skallkrav:

-Kylteknisk utbildning YH (Minst kategori 2)
-Körkort B
-Svenska och engelska i tal och skrift
-Minst 1 års erfarenhet av liknande jobb
-Frisk och ha en bra fysik då tjänsten innefattar en del tunga lyft

+ i kanten

-Liftkort
-Heta arbeten
-Jobbat med el
-Jobbat med styrreglage
-Kylcertifikat nivå 1Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Ort: Kristinehamn
Arbetstid: Mån-Fre 07:00-16:00
Lön: Enl. överenskommelse Visa mindre

Lokreparatör med elkompetens till Kristinehamn

Gillar du fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete? Har du elkompetens, är noggrann och gillar att skruva på stora fordon? Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör till dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden i en grupp om ca. 20 personer, och jobba med flera projekt parallellt, samtidigt som du kommer få rycka ut på diverse akuta ärenden i närområdet. Exempelvis om något hänt ett lok som ... Visa mer
Gillar du fordonsmekanik och vill ha stor variation i ditt arbete? Har du elkompetens, är noggrann och gillar att skruva på stora fordon?
Då har vi en spännande tjänst som lokreparatör till dig!


Dina arbetsuppgifter
Du kommer som lokreparatör vara stationerad på verkstaden i en grupp om ca. 20 personer, och jobba med flera projekt parallellt, samtidigt som du kommer få rycka ut på diverse akuta ärenden i närområdet. Exempelvis om något hänt ett lok som är ståendes ute på en järnväg och behöver åtgärdas snabbt.

Du kommer arbeta självständigt men i närhet till dina kollegor på verkstaden. Du kommer bli tilldelad arbetsuppgifter av din arbetsledare som alltid finns nära till hands.

Tjänsten innefattar bland annat:

• Felsöka
• Serva
• Skruva i loket
• Schemaläsning/elläsning


Om företaget
Vår kund Tågåkeriet i Bergslagen (TÅGAB) är ett komplett järnvägsföretag placerat i Kristinehamn.
Med sina 170st anställda reparerar, servar och sköter de underhållet av både interna och externa lok. De har även egna lokförare men hyr också ut både lok och förare till andra trafikutövare.

Innan en anställning hos företaget har du förmånen att göra en hälsoundersökning för att säkerställa att allt står rätt till.


Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten har ett gediget intresse för branschen och är en praktisk lagd person.
Då du kommer jobba med flera olika projekt parallellt så krävs det att du är stresstålig, noggrann och har en ansvarskänsla eftersom din huvudsakliga arbetsuppgift blir att reparera lok.
Arbetsdagarna kan se väldigt olika ut så du bör gilla variation i arbetet, samt att arbeta med el då det förekommer då och då.

Skallkrav:

- Gymnasial utbildning, exempelvis lastbilsmekaniker, fordon etc.
- Svenska i tal och skrift
- Engelska i tal och skrift
- Körkort B


Meriterande är om du har:

- Erfarenhet som lastbilsmekaniker/bilmekaniker
- Heta arbeten
- Travers och truckkort
- Elkompetens


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Ort: Kristinehamn
Start: Omgående. Ansökningarna behandlas löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut
Omfattning: Heltid 7-16:45 Visa mindre

Bilskadereparatör sökes till spännande företag!

Har du ett genuint teknikintresse och tycker om att arbeta med olika fordon? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som bilskadereparatör på vårt kundföretag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att demontera och montera plåtdelar till bilar. Du kommer även arbeta med att rikta och laga skadade ytor i plåten på olika fordon samt göra dessa fina igen inför leverans till kund. Om företaget Vårt ku... Visa mer
Har du ett genuint teknikintresse och tycker om att arbeta med olika fordon? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!Dina arbetsuppgifter
Som bilskadereparatör på vårt kundföretag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att demontera och montera plåtdelar till bilar. Du kommer även arbeta med att rikta och laga skadade ytor i plåten på olika fordon samt göra dessa fina igen inför leverans till kund.

Om företaget
Vårt kundföretag startade … och arbetar främst med bilskador, industrimålning och lackering av tunga fordon. På företaget arbetar idag 21 personer med att demontera skadade fordon, laga det som är trasigt, behandla, lackera och sedan montera tillbaka innan leverans till kund.

Din profil
Skallkrav för tjänsten:
* Godkänd gymnasieutbildning inom fordon
* B-körkort
* Svenska i tal och skrift
* Genuint intresse för fordon


Meriterande:
* Tidigare erfarenhet av lackering eller bilplåtsslageri
* Gymnasieutbildning med inriktning mot lackering eller bilskador
* Boende i närområdet runt Kristinehamn

Till den här tjänsten söker vi dig som även är mycket noggrann, samarbetsvillig och engagerad.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Kristinehamn
Arbetstider: 6.45-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Bilplåtslagare sökes till spännande företag!

Är du utbildad bilplåtslagare och har ett genuint tekniskt intresse? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som bilplåtslagare på vårt kundföretag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att demontera och montera plåtdelar till bilar. Du kommer även arbeta med att rikta och laga skadade ytor i plåten på olika fordon samt göra dessa fina igen inför leverans till kund. Om företaget Vårt kundföretag h... Visa mer
Är du utbildad bilplåtslagare och har ett genuint tekniskt intresse? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!Dina arbetsuppgifter
Som bilplåtslagare på vårt kundföretag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att demontera och montera plåtdelar till bilar. Du kommer även arbeta med att rikta och laga skadade ytor i plåten på olika fordon samt göra dessa fina igen inför leverans till kund.

Om företaget
Vårt kundföretag har lång erfarenhet inom bilbranschen arbetar främst med bilskador, industrimålning och lackering av tunga fordon. På företaget arbetar idag 21 personer med att demontera skadade fordon, laga det som är trasigt, behandla, lackera och sedan montera tillbaka innan leverans till kund.

Din profil
Skallkrav för tjänsten:
* Godkänd gymnasieutbildning inom fordon
* B-körkort
* Svenska i tal och skrift
* Genuint intresse för fordon
* Tidigare erfarenhet av lackering eller bilskador

Meriterande:
* Gymnasieutbildning med inriktning mot lackering eller bilskador
* Boende i närområdet runt Kristinehamn

Till den här tjänsten söker vi dig som även är mycket noggrann, samarbetsvillig och engagerad.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Omgående
Lön: 152 kr/h
Ort: Kristinehamn
Arbetstider: 6.45-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre

Billackerare sökes till spännande företag!

Ansök    Maj 14    Framtiden i Sverige AB    Lackerare
Har du ett genuint fordonsintresse och tycker om att arbeta kreativt? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som billackerare på vårt kundföretag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att förbereda för lackering. Du kommer arbeta med att täcka in och maskera de delar som ska lackeras, grunda de reparerade ytorna samt polera delarna efter lackering. Om företaget Vårt kundföretag har lång erfarenhet ... Visa mer
Har du ett genuint fordonsintresse och tycker om att arbeta kreativt? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som billackerare på vårt kundföretag kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att förbereda för lackering. Du kommer arbeta med att täcka in och maskera de delar som ska lackeras, grunda de reparerade ytorna samt polera delarna efter lackering.

Om företaget
Vårt kundföretag har lång erfarenhet inom bilbranschen och arbetar främst med bilskador, industrimålning och lackering av tunga fordon. På företaget arbetar idag 21 personer med att demontera skadade fordon, laga det som är trasigt, behandla, lackera och sedan montera tillbaka innan leverans till kund.Din profil
Skallkrav för tjänsten:
* Godkänd gymnasieutbildning inom fordon
* B-körkort
* Svenska i tal och skrift
* Genuint intresse för fordon


Meriterande:
* Tidigare erfarenhet av lackering eller bilplåtsslageri
* Gymnasieutbildning med inriktning mot lackering eller bilskador
* Boende i närområdet runt Kristinehamn

Till den här tjänsten söker vi dig som även är mycket noggrann, samarbetsvillig och engagerad.


Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.


Villkor
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Kristinehamn
Arbetstider: 6.45-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande. Visa mindre