Lediga jobb som Barnskötare i Kristinehamn

Se lediga jobb som Barnskötare i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Barnskötare, förskolan Solglimten i Kristinehamn

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste jobben som finns? Som barnskötare hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag! Vi söker en engagerad och positiv barnskötare till vårt personalteam. Du har en god pedagogisk insikt och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och ditt bemötande av din omgivning. Vi arbetar med barnen i små grupper på varje avdelning och du kommer vara ans... Visa mer
Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste jobben som finns? Som barnskötare hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag!
Vi söker en engagerad och positiv barnskötare till vårt personalteam. Du har en god pedagogisk insikt och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och ditt bemötande av din omgivning.
Vi arbetar med barnen i små grupper på varje avdelning och du kommer vara ansvarig för en grupp barn. På förskolan ska vi öppna en till avdelning för 20 barn vilket gör att vi totalt kommer ha 52 barn på Solglimten hösten- 21.Förskolan är byggd på en kristen värdegrund vilket innebär att vi värnar om alla människors lika värde, miljön och de kristna traditionerna. Barnen är delaktiga i vårt utbyte med vår förskola i Sierra Leone och engagerade i vårt arbete med miljön. Vi har blivit tilldelade miljöcertifikatet Grön Flagg för vårt miljöarbete.
I Kristinehamn har förskolan Solglimten funnits sedan 1988. Vi är en fristående förskola som drivs av FVBU, föreningen för Värdefulla barn och ungdomar. Förskolan flyttade i juli 2017 till nyrenoverade lokaler i Marieberg. Från vår nya förskola har vi nära till skog, sjö och trevliga utflyktsplatser. Vi har en fin utegård där vi vistas ofta tillsammans med barnen.
Vi arbetar mycket med lek, sång och utevistelse. Vi arbetar också temainriktat på våra avdelningar. Appen Tyra används för att dokumentera barnens lärande och utveckling. Här får vårdnadshavarna också en god insyn i vår verksamhet.
Varje dag äter vi hemlagad mat som vår kock tillagar i vårt godkända tillagningskök. Vår kock använder så mycket närodlade och ekologiska råvaror som möjligt i tillagningen. Som pedagog äter du pedagogisk måltid gratis tillsammans med barnen.
Som anställd på förskolan Solglimten får du tillgång till arbetskläder för både inomhus- och utomhusbruk med FVBU:s logga på.
Känner du att du kan passa in hos oss på Solglimten är du välkommen att skicka in din ansökan senast 18/4 till [email protected] Visa mindre