Lediga jobb Novare Bemanning AB i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Novare Bemanning AB i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

HR-generalist till Elsäkerhetsverket i Kristinehamn

Elsäkerhetsverket har som mål att göra elen trygg och störningsfri. Myndigheten arbetar för att elanläggningar och elprodukter ska vara säkra, att branschen och elyrkespersoner har rätt kompetens och för att allmänheten ska vara medvetna om farorna med el. Elsäkerhetsverket är en liten, modern och samarbetsinriktad myndighet som har täta kontakter med branschen. Nytänkande och öppenhet för att prova nya lösningar ser myndigheten som viktiga förutsättningar... Visa mer
Elsäkerhetsverket har som mål att göra elen trygg och störningsfri. Myndigheten arbetar för att elanläggningar och elprodukter ska vara säkra, att branschen och elyrkespersoner har rätt kompetens och för att allmänheten ska vara medvetna om farorna med el. Elsäkerhetsverket är en liten, modern och samarbetsinriktad myndighet som har täta kontakter med branschen. Nytänkande och öppenhet för att prova nya lösningar ser myndigheten som viktiga förutsättningar för framgång. Elsäkerhetsverkets engagerade och kompetenta medarbetare utför uppdraget med kvalitet, rättssäkerhet och hög servicegrad. Arbetsgivare: Novare Bemanning

Har du bred kunskap inom HR? Vill du hjälpa en samhällsviktig myndighet med utvecklande av processer inom bland annat jämställdhet? Toppen! Då har vi rätt möjlighet för dig! Elsäkerhetsverket i Kristinehamn söker nu en HR-generalist.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu! 

Om uppdraget 

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör inom offentlig sektor i Sverige. Nu söker vi en HR-generalist till Elsäkerhetsverket i Kristinehamn. Myndigheten är nu i behov av en HR-generalist som kan hjälpa dem med att vidare utveckla processer, metoder och verktyg. Elsäkerhetsverket är en myndighet som verkar för hög elsäkerhet och för att elektriska utrustningar inte ska störa varandra. De arbetar i en växlande och dynamisk miljö där alla medarbetare arbetar tillsammans för att uppnå myndighetens mål.

Här söker vi dig som är bra på att samarbeta, serviceinriktad, lyhörd och mån om att skapa relationer. Som person är du driven och kan ta egna initiativ. Du arbetar strukturerat och effektivt med fokus på myndighetens bästa.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter? 

utveckla processer, metoder och verktyg
vara med och utveckla myndighetens arbetsgivarstrategi
stötta chefer och medarbetare i HR-relaterade frågor
uppdatera intranät gällande HR-relaterade frågor


Krav för tjänsten 

högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis personalvetarprogrammet
erfarenhet av operativt HR-stöd som till exempel arbetsmiljöarbete, rekrytering, rehabilitering, lönebildning etc.
kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skift
möjlighet att starta senast den 15 februrari


Meriterande krav för tjänsten

Två års erfarenhet av rekrytering
Erfarenhet av arbete med rehabilitering


Uppdragsperiod och omfattning? 

Uppdraget är på heltid med start senast den 15 februari med en uppdragslängd på ca 6 månader, möjlighet till förlängning finns. Placeringsort är i Kristinehamn. Möjlighet till distansarbete finns.

Ansökan? 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-01-17. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Miranda Nilsson på [email protected].

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss 

Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som du träffar regelbundet. Du får även karriärsamtal samt tips och tankar för din utveckling. Vi har en aktiv feedback kultur med fokus på positiv utveckling, intervjuträning inför nya möjliga uppdrag och tillgång till möjliga uppdrag inom Novare koncernen.  

Novare Bemanning erbjuder bemanningstjänster till offentlig och privat sektor. Vi vill bygga ett nytänkande bolag med fokus på att få kandidater, kunder och konsulter att förstå, utveckla och formulera sina behov. Genom oss ska man få relevant och tydlig guidning oavsett om du är arbetssökande, redan anställd konsult eller uppdragsgivare.  

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen. Visa mindre

Administratör till statlig myndighet i Kristinehamn

Är du en initiativtagande administratör med en god känsla för service? Trivs du att arbeta tillsammans med andra och nå uppsatta mål? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Just nu söker en av våra statliga myndigheter, verksamma i Kristinehamn, en noggrann administratör. För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbet... Visa mer
Är du en initiativtagande administratör med en god känsla för service? Trivs du att arbeta tillsammans med andra och nå uppsatta mål? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Just nu söker en av våra statliga myndigheter, verksamma i Kristinehamn, en noggrann administratör.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu!   

Om uppdraget 

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Nu söker vi en administratör till en myndighet i Kristinehamn. Myndigheten behöver under en begränsad tid en extra resurs för att hantera deras processer med att registrera och behandla inkommande ansökningar om auktorisation som elinstallatör samt hantera inkommande företagsregistreringar.

I rollen som administratör hos myndigheten kommer du att arbeta med administrativa uppgifter samt enklare handläggning. Du kommer att tillhöra myndighetens avdelning för analys men stötta avdelningen för verksamhetsstöd.

Vi vill gärna berätta mer om uppdraget under nästa steg i rekryteringsprocessen. Vi har även då möjlighet att gå ut med myndighetens namn och beskriva organisationens specifika uppdrag. Tillsammans skapar vi värde för samhället i stort.   

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

inregistrering av inkommande ansökningar i ärendehanteringssystemet Platina
kontroll av inkommande betalningar i banksystem
manuell registrering av elinstallationsföretag i ärendehanteringssystemet Platina
besvara skriftliga och muntliga frågor om registrering av elinstallationsföretag
handläggning av enklare ärenden om ansökan om auktorisation.


Krav för tjänsten 

gymnasium eller likvärdig utbildning
mycket goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör/assistent
minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som handläggare
kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift
kan lämna en referens på ett liknande uppdrag.


Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid med planerad start den 2 oktober och pågår tom 31 mars 2024. Placeringsort för uppdraget är hos myndigheten i Kristinehamn. Viss möjlighet till distansarbete finns.

Ansökan 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-09-11. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Miranda Nilsson på [email protected]

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss  

Novare Bemanning bygger karriärer och stöttar organisationer. Vi är ett personligt och samhällsengagerat bolag som erbjuder interims och bemanningstjänster till både den offentliga och privata sektorn. Tillsammans med oss bidrar du till ett hållbart arbetsliv. Vi tar personlig utveckling till en helt ny nivå och är en unik arbetsgivare i branschen.   

När du arbetar som konsult ute på uppdrag hos våra kunder kommer du att ha ett nära samarbete med din konsultchef. Du kommer att ha regelbundna avstämningar utifrån en aktiv feedback-kultur där du utvecklar ditt självledarskap och de verktyg som du behöver för att nå ditt önskade mål. Det finns även möjlighet för dig som interimskonsult som har eget bolag att vara underkonsult och fakturera oss för arbetad tid. 

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen. Visa mindre

Interimschef till statlig myndighet i Kristinehamn

Är du en strukturerad, självständig och trygg ledare med förmåga att engagera, utveckla och inspirera medarbetare? Är du handlingskraftig, initiativtagande och ansvarstagande i ditt arbete? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Just nu söker en av våra statliga myndigheter, verksamma i Kristinehamn, en engagerad interimschef till sin avdelning för verksamhetsstöd. För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på No... Visa mer
Är du en strukturerad, självständig och trygg ledare med förmåga att engagera, utveckla och inspirera medarbetare? Är du handlingskraftig, initiativtagande och ansvarstagande i ditt arbete? Då har vi ett spännande uppdrag för dig! Just nu söker en av våra statliga myndigheter, verksamma i Kristinehamn, en engagerad interimschef till sin avdelning för verksamhetsstöd.

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu!   

Om uppdraget 

Vi på Novare är en stolt och godkänd leverantör av det statliga ramavtalet i Sverige. Nu söker vi en interimschef till rollen som Avdelningschef för Verksamhetsstöd hos myndigheten i fråga, som hanterar ekonomi, HR, kommunikation, IT, registratur och säkerhet. Du kommer arbeta i nära samspel med myndighetens övriga avdelningar, ingå i myndighetens ledningsgrupp och rapportera till myndighetens generaldirektör. Som medlem i ledningsgruppen behöver du ha ett strategiskt helhetstänkande och ett engagemang för hela myndigheten och dess uppdrag. Du kommer ansvara för samverkan med andra myndigheter som exempelvis Arbetsgivarverket, Statens servicecenter, Ekonomistyrningsverket med flera.

Vi vill gärna berätta mer om uppdraget under nästa steg i rekryteringsprocessen. Vi har även då möjlighet att gå ut med myndighetens namn och beskriva organisationens specifika uppdrag. Tillsammans skapar vi värde för samhället i stort.   

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

Arbeta strategiskt och operativt med frågor kopplade till bland annat verksamhetsplanering, kompetensförsörjning, IT, säkerhet, ekonomi, kommunikation, registratur och lokaler.
Ingå i myndighetens ledningsgrupp där du bidrar till ett strategiskt helhetstänkande och engagemang för hela myndigheten och dess uppdrag.
Ansvara för samverkan med andra myndigheter som Arbetsgivarverket, Statens servicecenter, Ekonomistyrningsverket m.fl.
Leda en avdelning med elva medarbetare samt skapa goda förutsättningar för dem i det dagliga arbetet som leder och entusiasmerar dem.


Krav för tjänsten 

Möjlighet att starta uppdraget senast 2023-03-20
Minst 5 års chefs- och ledarerfarenhet och god kunskap om att driva en verksamhet med personal- och budgetansvar
Erfarenhet av att leda personal inom stödfunktioner som HR, kommunikation, ekonomi, ekonomi, IT och registratur.


Meriterande krav 

Universitets- eller högskoleexamen med för tjänsten relevant inriktning.
Minst två års erfarenhet från budgetering och ekonomisk uppföljning.
Minst ett års erfarenhet av arbete i offentlig sektor.


Vi söker dig som har förmåga att

Engagera, utveckla och inspirera medarbetare
Vara handlingskraft, initiativtagande och ansvarstagande i arbetet
Ha engagemang i avdelningens verksamhetsområde samt förmåga att bidra till ett gott samarbetsklimat och arbetsmiljö
Ha en god struktur och självständighet
Ha en god kommunikativ förmåga
Hålla en hög yrkesmässig integritet


Uppdragsperiod och omfattning? 

Uppdraget är på heltid under perioden 2023-03-20 - 2023-05-31 med förlängningsmöjlighet upp till 3 månader.

Ansökan? 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2023-02-09. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Sofia Åhlin på [email protected].

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss 

Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som du träffar regelbundet. Du får även karriärsamtal samt tips och tankar för din utveckling. Vi har en aktiv feedback kultur med fokus på positiv utveckling, intervjuträning inför nya möjliga uppdrag och tillgång till möjliga uppdrag inom Novare koncernen.  

Novare Bemanning erbjuder bemanningstjänster till offentlig och privat sektor. Vi vill bygga ett nytänkande bolag med fokus på att få kandidater, kunder och konsulter att förstå, utveckla och formulera sina behov. Genom oss ska man få relevant och tydlig guidning oavsett om du är arbetssökande, redan anställd konsult eller uppdragsgivare.  

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Serviceföretag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2014 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen. Visa mindre

Interim verksamhetscontroller till Elsäkerhetsverket i Kristinehamn

Ansök    Apr 22    Novare Bemanning AB    Controller
Elsäkerhetsverket har som mål att göra elen trygg och störningsfri. Myndigheten arbetar för att elanläggningar och elprodukter ska vara säkra, att branschen och elyrkespersoner har rätt kompetens och för att allmänheten ska vara medvetna om farorna med el. Elsäkerhetsverket är en liten, modern och samarbetsinriktad myndighet som har täta kontakter med branschen. Nytänkande och öppenhet för att prova nya lösningar ser myndigheten som viktiga förutsättningar... Visa mer
Elsäkerhetsverket har som mål att göra elen trygg och störningsfri. Myndigheten arbetar för att elanläggningar och elprodukter ska vara säkra, att branschen och elyrkespersoner har rätt kompetens och för att allmänheten ska vara medvetna om farorna med el. Elsäkerhetsverket är en liten, modern och samarbetsinriktad myndighet som har täta kontakter med branschen. Nytänkande och öppenhet för att prova nya lösningar ser myndigheten som viktiga förutsättningar för framgång. Elsäkerhetsverkets engagerade och kompetenta medarbetare utför uppdraget med kvalitet, rättssäkerhet och hög servicegrad.

Vi söker nu en engagerad och utvecklingsorienterad verksamhetscontroller till Elsäkerhetsverkets huvudkontor i Kristinehamn. Vill du arbeta med att utveckla och förvalta metoder och strukturer för myndighetens interna styrning och kontroll? Känner du dig trygg i din roll som controller och vill arbeta på en modern myndighet som präglas av samarbete och nytänkande? Då är detta uppdraget för dig!

För att lyckas med just din ansökan, tror vi på ett starkt samarbete som gör att vi på Novare Bemanning bland annat erbjuder dig värde genom karriärsamtal, intervjuträning och välarbetad marknadsföring av din profil under processens gång. Låter detta som en möjlighet för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan nu! 

Om uppdraget

I ditt huvudansvar ingår att utveckla och förvalta metoder och strukturer för myndighetens interna styrning och kontroll. Du förväntas samordna arbetet med framtagande av verksamhetsplan, budget och årsredovisning. Du stöttar och utbildar i mål- och resultatuppföljning samt analys. I ditt uppdrag ingår också att ta fram kvartals- och tertialrapporter samt sammanställa verksamhetsstatistik. Du kommer att arbeta med varierande utredningsuppdrag och förväntas driva utvecklingsprojekt.

Exempel på övergripande arbetsuppgifter 

genomföra ekonomiska utredningar, uppföljningar och analyser
analys av verksamhetsinformation och ekonomiska resultat
sammanställa rapporter
ta fram prognoser kopplade till verksamheten
ta fram riktlinjer för budgetarbete
genomföra budgetarbete och budgetuppföljning
servicefunktion med en till ledningen stödjande och rådgivande funktion
arbete i förekommande ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.).


Krav för tjänsten

du har en universitets- eller högskoleutbildning med relevant inriktning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara motsvarande
minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som controller
goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
kunskaper i analysverktyg (exempelvis QlikView och Insikt)
kunskaper i ekonomisystem (exempelvis U4 Agresso, Raindance, Visma m.fl.)
du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt är en god pedagog och kommunikatör.
vara tillgänglig för start senast 2022-06-13


Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ men trivs också med att samarbeta med andra. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att arbeta i olika system och är en person som jobbar för digitalisering och nytänkande. För att trivas i rollen tror vi att du är analytiskt lagd och har en förmåga att bygga helhetsperspektiv från detaljer. Vi tror också att du är nyfiken och en problemlösare som är trygg i din kompetens. Då rollen innebär många kontakter internt och externt behöver du vara flexibel, van vid att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Meriterande krav

Det är meriterande om du har kännedom om den statliga resultatredovisningen och har kunskap inom verksamhetslogik.

Uppdragsperiod och omfattning 

Uppdraget är på heltid under kontorstider och pågår från och med så snart som möjligt med ca 8 månaders uppdragslängd med möjlighet till förlängning. Möjlighet till distansarbete erbjuds enligt överenskommelse.Ansökan 

Då urval sker löpande kan tjänsten komma till att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Var därför beredd med din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag är 2022-05-09. Du är varmt välkommen! 

Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via mail med anledning av GDPR. Om du däremot har frågor eller funderingar kring tjänsten så får du gärna kontakta Louise Ericson på [email protected]

Hoppas vi ses! 

Som konsult hos oss

Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som du träffar regelbundet. Du får även karriärsamtal samt tips och tankar för din utveckling. Vi har en aktiv feedback kultur med fokus på positiv utveckling, intervjuträning inför nya möjliga uppdrag och tillgång till möjliga uppdrag inom Novare koncernen.

Novare Bemanning erbjuder bemanningstjänster till offentlig och privat sektor. Vi vill bygga ett nytänkande bolag med fokus på att få kandidater, kunder och konsulter att förstå, utveckla och formulera sina behov av efterfrågan. Genom oss ska man få relevant och tydlig guidning oavsett om du är arbetssökande, redan anställd konsult eller uppdragsgivare.

Novare Koncernen är ett av Sveriges ledande HR Service företag som årligen genomför ca 600 rekryteringar samt många bemannings och interimsuppdrag. Novare har funnits i 20 år och startades av Investor. 2015 köpte personalen ut företaget från Investor och ägs idag av nyckelpersoner inom personalen. Visa mindre