Lediga jobb Cupkoncept Sverige AB i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Cupkoncept Sverige AB i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

Försäljningschef

IDROTT! Nu söker vi dig med ett brinnande intresse för ungdomars idrott och rörelse. Du är en erfaren ledare, med dokumenterad erfarenhet inom sälj och marknad. Du kommer arbeta med att ta fram sponsorpaket för allt från våra huvudsponsorer till det lilla lokala företaget. Marknadsföringsmaterial och utformning av detsamma kommer du i stor utsträckning kunna vara med och utveckla. Vi förväntar oss ett driv utöver det vanliga, stort idrottsintresse och ... Visa mer
IDROTT!

Nu söker vi dig med ett brinnande intresse för ungdomars idrott och rörelse. Du är en erfaren ledare, med dokumenterad erfarenhet inom sälj och marknad. Du kommer arbeta med att ta fram sponsorpaket för allt från våra huvudsponsorer till det lilla lokala företaget.

Marknadsföringsmaterial och utformning av detsamma kommer du i stor utsträckning kunna vara med och utveckla.

Vi förväntar oss ett driv utöver det vanliga, stort idrottsintresse och kunskap om föreningskulturen i Sverige. Du har ett stort kontaktnät, och säljer relationsbevarande och långsiktigt, har erfarenhet från sponsorförsäljning mot framförallt storföretag och då rikstäckande. Har kunskap som du gärna delar med dina framtida kollegor och att jobba målbaserat och strukturerat sitter i ryggmärgen på dig.

Tillsammans med ledningen, vilken du också kommer bli en del av ska vi forma framtidens koncept och bli marknadsledande avseende cuper inom alla lagidrotter, alla sporter för barn och ungdomar.

Vissa resor kommer krävas, inom Sverige. Ersättning utgår givetvis liksom logi.

Vi ser fram att få möta vår framtida kollega. Visa mindre

Innesäljare

Ansök    Sep 23    Cupkoncept Sverige AB    Innesäljare
Idrott! Nu söker vi en självständig idrottsintresserad försäljare som är driven, tävlingsinriktad och har dokumenterad erfarenhet från sälj via telefon! Du kommer arbeta som hemifrån med uppsökande försäljning mot små och medelstora företag i första hand. Tillsammans med teamet kommer du ha stort inflytande över framtagning och utveckling av de sponsorpaket som kommer marknadsföras. Du har ett driv utöver det vanliga, och vill tjäna pengar! Provis... Visa mer
Idrott!
Nu söker vi en självständig idrottsintresserad försäljare som är driven, tävlingsinriktad och har dokumenterad erfarenhet från sälj via telefon!

Du kommer arbeta som hemifrån med uppsökande försäljning mot små och medelstora företag i första hand.
Tillsammans med teamet kommer du ha stort inflytande över framtagning och utveckling av de sponsorpaket som kommer marknadsföras.

Du har ett driv utöver det vanliga, och vill tjäna pengar!

Provisionslön enligt överenskommelse, men rätt person kommer vid uppnådd budget fakturera 30-40000 per månad med möjlighet till mycket mer!
Du fakturerar med egen F-skattsedel eller via ex Gigger/Frilans Finans utan F-skattsedel.

Cupkoncept Sverige AB är ett nyetablerat företag, som kommer skapa framtidens cuper för ungdomar. Inom alla lagidrotter, alla åldrar - över hela landet.
Vi kommer under 2022 nå ett antal om minst 300 cuper i 22 av Sveriges län. Tillsammans med dig och ca 120 personer till runtom i Sverige kommer vi nå mer än 45000 barn och unga i landet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor eller funderingar ring gärna Visa mindre