Lediga jobb Egeryds Fastighetsförvaltning AB i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Egeryds Fastighetsförvaltning AB i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

Fastighetsskötare med uthyrningsansvar i Kristinehamn

Fastighetsskötare med uthyrningsansvar i Kristinehamn Jobba hos oss! Egeryds Fastighetsförvaltning söker en ny person till vårt satelitkontor i Kristiehamn. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Vi söker en person med hög social kompetens och god lokal kännedom. Det är av stor vikt att du bor på orten. ”Vill du vara med och utvecklas med oss?” Om tjänsten Trivs du med varierande och praktiskt arbete, d... Visa mer
Fastighetsskötare med uthyrningsansvar i Kristinehamn
Jobba hos oss!
Egeryds Fastighetsförvaltning söker en ny person till vårt satelitkontor i Kristiehamn. Du behöver gilla att vara med och påverka din vardag, dessutom älskar du mötet med kunderna. Vi söker en person med hög social kompetens och god lokal kännedom. Det är av stor vikt att du bor på orten.
”Vill du vara med och utvecklas med oss?”
Om tjänsten
Trivs du med varierande och praktiskt arbete, där du får arbeta både inomhus och utomhus? Den personen som passar för detta jobb, behöver vara självgående. Man jobbar med kollegor som utgår från Karlstad, utom på sommaren då det finns Sommarpersonal på plats som man handleder.
Arbetsbeskrivning i korthet
Uthyrning av kundens lägenheter
Besiktningar av lägenheter
Utföra skötsel och underhåll i kunders fastigheter.
Handha kontakt, samarbete och avstämning med Kundansvarig förvaltare.
Vara hyresgästens kontaktperson
Åtgärda fel och problem som uppstår i lägenheter, lokaler eller i allmänna utrymmen i kunders fastigheter.
Utföra enklare VVS-arbeten.
Utföra enklare el-arbeten.
Utföra enklare snickeri- och målningsarbeten.
Utföra service och underhåll av fastighetsteknik såsom lås, larm, ventilation, värme, kyla, styr och regler och brandsäkerhet.
Ha överblick över fastigheter du arbetar med och rapporterar in andra fel, brister eller utvecklingsområden till berörd kundansvarig.
Daglig tillsyn av våra kunders utomhusmiljö
Handleda sommarpersonal

Kvalifikationer
För att kunna axla rollen som Fastighetsskötare/uthyrare på ett bra sätt ska du ha fastighetskötarutbildning eller erfarenhet av fastighetsskötsel minst 2 år samt ha enklare datakunskaper.
Du ska ha genomförd gymnasieutbildning, vara noggrann och ha en positiv attityd och vara lyhörd mot våra kunder. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och ha förmågan att arbeta och fatta beslut självständigt. Meriterade är om du har erfarenhet eller är utbildad som snickare, El eller VVS. B-körkort är ett krav (B96 eller BE är meriterande.)
För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar, bäst beskriven som ”Vi Bryr Oss!”
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt dock senast 28 feb 2024
Personliga egenskaper
För oss på Egeryds är dina personliga egenskaper viktiga och kommer värderas högt i rekryteringen. Hos oss trivs personer som gillar att jobba hårt, tar ansvar och lever efter våra värderingar i Egeryds medarbetarskap:
Hårt arbete lönar sig – Här finns inga genvägar. Vi jobbar hårt för att vi gillar det.
Hushåll med resurser – Vi är kostnadsmedvetna och noggranna med att inte slösa med företagets eller våra kunders resurser. Vi har högt fokus på det vi är bra på.
Vårda kunden – Vi har förmånen att vara en del av dess vardag och vi gillar att sticka in huvudet och fråga hur läget är.
Del av en helhet – Vi är ödmjuka och prestigelösa inför vår uppgift och lagandan är viktig. Alla måste bidra för att göra helheten bra och vi berättar för varandra när vi gör bra och dåliga saker. Vi ser feedback som utbildande och utvecklande.
Entusiasm smittar – Ha kul på jobbet, det är alltid de positiva människorna som vinner. De är alltid till glädje för sin omgivning och sig själva. Utan entusiasm på jobbet försvinner 1/3 av ens liv.
Inte som alla andra – Det är kul när det händer lite. Vi är nyfikna och gillar utmaningar och att hitta nya vägar och lösningar. Varför är en bra fråga.
Ansvar är en förmån – Att ta ansvar har ingenting med arbetsrollen att göra utan alla måste ta ansvar. Fatta beslut, ibland tar man fel beslut men det är ok.

Eller bäst beskrivet som
”Vi Bryr Oss!”
Kontaktperson Annette Felixson
Anställningsvillkor:
Lön enligt kollektivavtal.
Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning 100%
Frågor, skicka mejl till: [email protected]
054-131331
Placeringsort: Kristinehamn Visa mindre

Säsongsarbete Fastighetsskötare yttre

Vill du bli säsongsarbetare hos oss? Vi söker 1 säsongsarbetare till Egeryds i Värmland, 1 st person placerad i Kristinehamn Arbetet innebär till största del av yttre skötsel av fastigheter med gräsklippning, trimning, häckklippning, skräp plockning och enklare reparationer inne och ute i fastigheterna Vi kommer att lägg stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och tycker om att lösa problem. Du har lätt för att både samarb... Visa mer
Vill du bli säsongsarbetare hos oss?
Vi söker 1 säsongsarbetare till Egeryds i Värmland,
1 st person placerad i Kristinehamn
Arbetet innebär till största del av yttre skötsel av fastigheter med gräsklippning, trimning, häckklippning, skräp plockning och enklare reparationer inne och ute i fastigheterna
Vi kommer att lägg stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och tycker om att lösa problem. Du har lätt för att både samarbeta och jobba självständigt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning då arbetet innebär kontakt med hyresgäster och kunder.
B-körkort krävs! Tidigare erfarenhet inom grön skötsel är meriterande.
Våra maskiner fraktas på släp. så det är av stor vikt att du kan köra med släp.
Stämmer detta in på dig så kan Egeryds erbjuda dig ett jobb i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Vi bry oss Visa mindre