Lediga jobb Kristinehamnsbostäder i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Kristinehamnsbostäder i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

Kristinehamnsbostäder söker Fastighetsreparatör

Om Kristinehamnsbostäder Kristinehamnsbostäder är ett kommunalt bolag som verkar på marknadens villkor. Bolagets verksamhet styrs ytterst av lagen om allmännyttiga kommunala bostadsaktiebolag. Bolaget bildades 1995 och äger och förvaltar idag drygt 1 300 bostäder, ett mindre antal lokaler, samt ett företagshotell. Sedan maj 2017 är Kristinehamnsbostäder kvalitets och miljöcertifierade. Kristinehamns kommuns vision är "Den vänliga och nyskapande skärgårds... Visa mer
Om Kristinehamnsbostäder

Kristinehamnsbostäder är ett kommunalt bolag som verkar på marknadens villkor. Bolagets verksamhet styrs ytterst av lagen om allmännyttiga kommunala bostadsaktiebolag. Bolaget bildades 1995 och äger och förvaltar idag drygt 1 300 bostäder, ett mindre antal lokaler, samt ett företagshotell. Sedan maj 2017 är Kristinehamnsbostäder kvalitets och miljöcertifierade.

Kristinehamns kommuns vision är "Den vänliga och nyskapande skärgårdskommunen" och i den andan är vår vision att vara "Det goda bostadsbolaget". Det betyder att vi är professionella men också att vi tänker med hjärtat.

Nu letar vi efter en lösningsorienterad och organiserad fastighetsreparatör till vårt team i Kristinehamn. Du behöver ha bra analysförmåga, god känsla för service och en bra inställning till jobbet. Är du hjälpsam, social och trevlig och gillar att jobba med reparationer och underhåll? Då kan det vara dig vi söker!

Hur ser en arbetsdag ut?

Som fastighetsreparatör på Kristinehamnsbostäder kommer du huvudsakligen att arbeta med reparationer, underhåll och skötsel av fastigheter.

Du kommer bland annat att:

* genomföra underhållsarbete och reparationer
* arbeta med arbetsorder i dator och surfplatta
* arbeta i hyresgästers hemmiljö
* hjälpa kollegor i teamet
* förebyggande underhåll av fastigheter

Vem är det vi söker?

Du har förmodligen erfarenhet från liknande roller - men viktigast är att du är hjälpsam, social och trevlig och att du drivs av att få jobba med omväxlande arbetsuppgifter, tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i det du gör. Du behöver dessutom vara lösningsorienterad, organiserad och självgående i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som:

* har B-körkort
* har goda kunskaper i svenska och engelska
* har erfarenhet av underhållsarbete
* har erfarenhet av reparationsarbete

Sök tjänsten i dag!

I den här rekryteringen samarbetar Kristinehamnsbostäder med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marcus Fast, 054-22 18 88.
OBSERVERA att vi endast tar emot ansökningar via länken i annons - manpower.se (EJ via e-post)

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående dock senast 1/12.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre