Lediga jobb Tandcentrum Karlstad AB i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Tandcentrum Karlstad AB i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

Tandläkare Kristinehamn

Ansök    Maj 2    Tandcentrum Karlstad AB    Tandläkare
Tandläkare till Krisitnehamn Kliniken blir fullutrustad med helt ny utrustning och vi har även ha tillgång till digitala avtryck, mikroskop samt OPG. Vi arbetar endast med vuxentandvård. Om dig Vi ser gärna att du har erfarenhet och att du är intresserad av all form av vuxentandvård. Du skall vara självgående och arbeta med hög kvalité och ge patienterna bra service. Vi vill att du känner dig bekväm med att terapiplanera stora, som små fall och att du ka... Visa mer
Tandläkare till Krisitnehamn
Kliniken blir fullutrustad med helt ny utrustning och vi har även ha tillgång till digitala avtryck, mikroskop samt OPG. Vi arbetar endast med vuxentandvård.

Om dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet och att du är intresserad av all form av vuxentandvård. Du skall vara självgående och arbeta med hög kvalité och ge patienterna bra service. Vi vill att du känner dig bekväm med att terapiplanera stora, som små fall och att du kan utföra arbetet självständigt.

Hos oss är variationen stor, allt ifrån enklare till mer komplicerade fall förekommer, därför ser vi gärna att du har intresse för förebyggande tandvård, som bettrehabiliteringar.

Vi söker någon som är driven och ambitiös och som brinner för tandvård. Att du är lösningsorienterad, stresstålig och kan ha många bollar i luften. Vi ser också gärna fram emot att du delar våra värderingar: service, kvalitet, professionalism, omtanke och omvårdnad. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare tar du hand om alla typer av patienter och behandlingar. Hos oss arbetar du i en nybyggd klinik med ny utrustning. Lokalerna är nyrenoverade och rummen är stora och trevliga att arbeta i. Du arbetar givetvis tillsammans med en sköterska.

Hos oss får du:

- tillsvidareanställning
- friskvårdsersättning vid anställning. Vid anställning möjlighet till rörlig ersättning genom vår generösa lönemodell.
- arbeta med modern teknik. Tillgång till digitala avtryck, OPG och mikroskop.
- möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.
- bli en del av organisationen med nära till beslut och till ledningen.
- gedigen odontologisk utveckling
- trivsel och god gemenskap. Visa mindre