Lediga jobb Manpower AB i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Manpower AB i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

Kundtjänstmedarbetare till Finnfoam | Kristinehamn

Ansök    Mar 19    Manpower AB    Kontorist
Nu har du chansen att bli del av vårt team i Kristinehamn! Finnfoam, en expansiv, ledande tillverkare av värmeisoleringsprodukter, söker nu en kundtjänstmedarbetare. Finnfoam AB har sedan vi startade 2018 stadigt ökat försäljningen. Våra kunder är återförsäljare, byggvaruhandlare och de byggfirmor som monterar våra produkter. Som anställd hos oss blir du del av en växande verksamhet med snart 35 anställda vid vår fabrik i Kristinehamn. Om rollen: Vi sök... Visa mer
Nu har du chansen att bli del av vårt team i Kristinehamn! Finnfoam, en expansiv, ledande tillverkare av värmeisoleringsprodukter, söker nu en kundtjänstmedarbetare.

Finnfoam AB har sedan vi startade 2018 stadigt ökat försäljningen. Våra kunder är återförsäljare, byggvaruhandlare och de byggfirmor som monterar våra produkter. Som anställd hos oss blir du del av en växande verksamhet med snart 35 anställda vid vår fabrik i Kristinehamn.

Om rollen:

Vi söker en engagerad individ för rollen som Kundtjänst- och Logistikkoordinator. Denna roll innefattar en bred skala av uppgifter inom kundtjänst, kundservice och logistik. Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera mottagning och hantering av beställningar, säkerställande av lagermaterial, kommunikation med produktionsenheten bokning av transporter samt transportplanering. Ett viktigt inslag är att kunna ta affärsmässiga beslut kring val av kostnadseffektiva transportlösningar.

Du kommer att ha en helhetssyn över orderprocessen från beställning till leverans. Rollen innebär även att svara på telefonfrågor och tillhandahålla konsultativ service samt att bevaka leveranser. Vid tekniska frågor kommer du att ha tillgång till vårt sälj- och produktteam. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd som konsult av Manpower och blir uthyrd till kund, det finns goda möjligheter till anställning hos kund efter uppdragets slut.

Kvalifikationer:

* Stark datavana.
* B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lättlärd, självgående och driven med en stark förmåga att ta egna initiativ. Du har ett helhetstänk och är lagspelare som trivs i samspelet med såväl kollegor som kunder.

Meriterande:

* Kunskaper in Microsoft Navision och/eller Business Central
* Erfarenhet inom ekonomi, inklusive löpande bokföring och fakturering.
* Bakgrund inom byggteknik eller logistik.

Om du har någon av ovanstående meriter betraktar vi det som en fördel.

Om Finnfoam AB

Under sin snart 40-åriga historia har Finnfoam vuxit till en ledande tillverkare av plastbaserade värmeisoleringsprodukter. Finnfoam-koncernen förknippas med kvalitet, produktutveckling och pålitlighet. Tillverkningen i Sverige startade 2018 och har sedan dess ökat stadigt i takt med efterfrågan på våra produkter.

Vi utvecklar ständigt vår produktionskapacitet och i dag tillverkar vi isoleringsprodukter i Sverige, men också i Finland, Estland, Litauen och Spanien.

Hållbar och ansvarsfull affärsverksamhet är viktigt för oss. Vi är en pålitlig arbetsgivare, en expert inom branschen och en samarbetspartner.

Läs mer på www.finnfoam.se

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Sjödahl på telefonnummer 054-22 18 84 eller e-post [email protected].

Vi ser fram emot att välkomna en ny medlem till vårt team och tillsammans fortsätta att leverera högkvalitativ service till våra kunder.

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Administratör | Myndighet | Kristinehamn

Ansök    Aug 29    Manpower AB    Servicehandläggare
Har du tidigare erfarenhet av administration och är på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar? Ser du dig själv som en lösningsfokuserad person med en god förmåga att ta egna initiativ? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower en administratör till ett uppdrag hos en myndighet i Kristinehamn. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på ... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av administration och är på jakt efter ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar? Ser du dig själv som en lösningsfokuserad person med en god förmåga att ta egna initiativ? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower en administratör till ett uppdrag hos en myndighet i Kristinehamn. Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Det här uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbetar på plats hos vår kund som är en myndighet i Kristinehamn. Uppdraget är på heltid med start måndagen den 2 oktober och pågår till den 31 mars 2024 med möjlighet till förlängning.

Om jobbet som administratör

Som administratör kommer du att arbeta med administrativa uppgifter med inslag av enklare handläggning. Som administratör kommer du att delta i processen med att registrera och behandla inkommande ansökningar till myndigheten om auktorisation som elinstallatör. Tjänsten är fördelad på 75% som administratör och 25% som handläggare.

Mer specifikt innebär det att

* Inregistrering av inkommande ansökningar i ärendesystemet Platina
* Kontroll av inkommande betalningar i banksystem
* Manuell registrering av företag i ärendehanteringssystemet Platina
* Besvara skriftliga och muntliga frågor om registrering av företag
* Handläggning av enklare ärende om ansökan om auktorisation

Arbetet sker i myndighetens lokaler i Kristinehamn. Efter genomgången introduktion finns möjlighet till distansarbete upp till 49% av arbetstiden.

Är du rätt för rollen?

För att passa för det här uppdraget krävs att du har minst tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som administratör/assistent. Du har avslutad gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning som bedöms likvärdig. Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Office och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du strukturerad, initiativtagande och noggrann. Du är lösningsorienterad och har lätt för att samarbeta med andra.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals populära arbetsgivare som våra kunder. På manpower.se hittar du mängder av lediga jobb över hela landet. Du kan söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Oavsett vilket får du en trygg och flexibel anställning med stora möjligheter att bygga nya erfarenheter.

Sök tjänsten idag!

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Victoria Lennartsson via e-post: [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Kort om uppdraget

Uppdragslängd: 2 oktober 2023 till 31 mars 2024
Placeringsort: Kristinehamn
Tillsättning: omgående Visa mindre

Elektriker till Kristinehamn

Ansök    Jan 8    Manpower AB    Installationselektriker
Elektriker på jakt efter nytt jobb? Vår kund i Kristinehamn behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att man ständigt ställs inför nya, spännande utmaningar och att få jobba med olika typer av material. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele, så välkommen med din ansökan till oss! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som... Visa mer
Elektriker på jakt efter nytt jobb? Vår kund i Kristinehamn behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar att man ständigt ställs inför nya, spännande utmaningar och att få jobba med olika typer av material. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele, så välkommen med din ansökan till oss!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!ArbetsuppgifterSom Elektriker kommer du att arbeta på ett svenskt, medelstort och modernt företag i Kristinehamn som är verksamt inom hantverkarbranschen. I rollen kommer du framför allt att utföra elmontage och installationer, dra ledningar i nya bostäder, kontor, köpcentra och liknande och arbeta med ombyggnation och renovering av byggnader. Utöver det kommer du att göra mindre kompletterande installationer. Att arbeta som konsult via Manpower El & Tele innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker, arbete med antingen installation, service eller industri och arbete som installations- och serviceelektriker.Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josephine Nilsson på e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Kort om Manpower El & Tele AB

Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

| elotele | Visa mindre

Elektriker till Kristinehamn

Ansök    Okt 28    Manpower AB    Installationselektriker
Vi på Manpower söker just nu nya stjärnor till jobb hos vår uppdragsgivare inom elbranschen. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett kreativt och hungrigt team. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele, så välkommen med din ansökan till oss! Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta g... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu nya stjärnor till jobb hos vår uppdragsgivare inom elbranschen. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta i ett kreativt och hungrigt team. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower El & Tele, så välkommen med din ansökan till oss!

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult hos vår kund. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!ArbetsuppgifterSom Elektriker kommer du att arbeta på ett svenskt, medelstort och modernt företag i Kristinehamn som är verksamt inom hantverkarbranschen. I rollen kommer du framför allt att utföra elmontage och installationer, dra ledningar i nya bostäder, kontor, köpcentra och liknande och arbeta med ombyggnation och renovering av byggnader. Utöver det kommer du att göra mindre kompletterande installationer. Att arbeta som konsult via Manpower El & Tele innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.Är du rätt person för jobbet?Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med installationer, montering och underhåll. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker, arbete med antingen installation, service eller industri och arbete som installations- och serviceelektriker.Kontaktuppgifter och ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josephine Nilsson på e-post: [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!Kort om Manpower El & Tele AB

Manpower El & Tele AB är ett dotterbolag till Manpower AB där vi förser våra kunder med kompetenser inom el, tele, data och larm, med affärsidé att hjälpa våra kunder att växa. Vi kan förse dig med kompetens inom exempelvis el, tele, data och larm. Vi erbjuder våra kunder ger dig snabba och flexibla bemanningslösningar genom vårt unika samarbete med Svenska Elektrikerförbundet. Manpower El & Tele och arbetar enligt ett kvalitetssystem, som säkerställer att vi matchar rätt kompetens efter ditt behov. Vi kan erbjuda montörer, ledande montörer, teletekniker, larmtekniker, kommunikationstekniker, servicetekniker med mera. har ett brett kandidatnätverk och samarbete med många utbildningsinstanser i Sverige för att erbjuda våra kunder välutbildade och motiverade medarbetare. Våra konsulter erbjuds kontinuerlig fortbildning under sin anställning hos oss för att bygga på sin kompetens ytterligare.

| elotele | Visa mindre