Lediga jobb Varnumhälsan AB i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Varnumhälsan AB i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

Företagshälsovård

Ansök    Sep 3    Varnumhälsan AB    Psykoterapeut
Vi söker dig som kan tänka dig att jobba deltid/heltid hos oss. Du är legitimerad psykolog eller psykoterapeut, med fördel utbildad inom KBT. Du har erfarenhet av arbetspsykologins utredning och arbetsförmågebedömning samt arbete på individ, grupp och organisationsnivå. Som psykolog/psykoterapeut hos oss arbetar du förebyggande med arbetsmiljöfrågor i nära samverkan med våra kunder. Uppdragen innebär framförallt samtal och utredningar på individnivå men ka... Visa mer
Vi söker dig som kan tänka dig att jobba deltid/heltid hos oss.
Du är legitimerad psykolog eller psykoterapeut, med fördel utbildad inom KBT. Du har erfarenhet av arbetspsykologins utredning och arbetsförmågebedömning samt arbete på individ, grupp och organisationsnivå.
Som psykolog/psykoterapeut hos oss arbetar du förebyggande med arbetsmiljöfrågor i nära samverkan med våra kunder.
Uppdragen innebär framförallt samtal och utredningar på individnivå men kan också röra sig om grupphandledning, rådgivning till chefer, utbildningar samt akuta arbetsmiljöinsatser som kris- och konflikthantering.
Du har ett konsultativt förhållningssätt, du är kundorienterad och trivs bra i det självständiga arbetet. Du tycker om att arbeta med andra professioner och ser värdet av att arbeta i team för att uppnå bästa möjliga resultat hos våra kunder. Du bidrar också till ett gott arbetsklimat.
Du har goda IT kunskaper och körkort. Visa mindre

Arbetsmiljöingenjör till VarnumHälsan Företagshälsa

Ansök    Maj 16    Varnumhälsan AB    Arbetsmiljöingenjör
Som arbetsmiljöingenjör hos VarnumHälsan har du en mycket viktig roll i samarbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar med att stötta och samarbeta våra kundföretag i att utveckla sin verksamhet gällande arbetsmiljöfrågor och synliggöra systematiskt arbetsmiljöarbete som ett effektivt chefsverktyg för verksamhetsledning. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisation... Visa mer
Som arbetsmiljöingenjör hos VarnumHälsan har du en mycket viktig roll i samarbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder.
Du arbetar med att stötta och samarbeta våra kundföretag i att utveckla sin verksamhet gällande arbetsmiljöfrågor och synliggöra systematiskt arbetsmiljöarbete som ett effektivt chefsverktyg för verksamhetsledning. Du är också en viktig länk i våra kundteam som består av kompetens inom teknik, beteendevetenskap, organisationsutveckling, medicin, ergonomi och hälsoutveckling.
Du kommer bl.a. att arbeta med:
Kundkontakter, utbildningar samt rådgivning
Stöd till kundföretag gällande uppfyllandet av myndighetskrav, lagar och förordningar
Tekniska mätningar, kartläggning och riskbedömning inom t.ex. buller, belysning, inneklimat, vibrationer och kemikalier
Utvärdera resultat och ta fram åtgärdsförslag tillsammans med kund
Att vara en aktiv samarbetspartner i det systematiska arbetsmiljöarbetet hos kundVi söker dig som har en arbetsmiljöingenjörsutbildning, högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller motsvarande relevant utbildning. Du skall inneha ingenjörsmässig kompetens att utreda och analysera den fysiska arbetsmiljön, utvärdera föreslagna lösningar eller bistå med förslag på åtgärder. Du har en förmåga och intresse av att leverera i digitala verktyg. Du behärskar svenska i tal och skrift.
Som person är du är erfaren och drivande, med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra. Du har en pedagogisk förmåga och är tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Visa mindre

VarnumHälsan söker Företagsläkare/Specialistläkare i arbetsmedicin

Ansök    Maj 12    Varnumhälsan AB    Specialistläkare
VarnumHälsan AB söker Företagsläkare/Specialistläkare i arbetsmedicin VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga. Vi söker nu dig som har en god samarbetsförmåga, är relationsskapande, serviceinriktad och strukturerad företagsläkare/specialistläkare i arbets- och miljömedicin! Vill du bli en i vårt team, skicka in din ansökan redan idag. Arbetsbeskrivning: Som Företagsläkare på VarnumHälsan Företagshälsa så ser v... Visa mer
VarnumHälsan AB söker Företagsläkare/Specialistläkare i arbetsmedicin
VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga.
Vi söker nu dig som har en god samarbetsförmåga, är relationsskapande, serviceinriktad och strukturerad företagsläkare/specialistläkare i arbets- och miljömedicin! Vill du bli en i vårt team, skicka in din ansökan redan idag.
Arbetsbeskrivning:
Som Företagsläkare på VarnumHälsan Företagshälsa så ser vi att Du skall kunna vara en expertresurs i samarbete med våra kunder och kundanställda. Kunna stödja chefer och HR i rehabilitering-, hälsa-, arbetsmiljöärenden. Du skall vara bekväm i din yrkesroll och kunna undersöka och bedöma om medicinska hinder finns för ett arbete.
Du skall även ha erfarenhet av att kunna utföra körkort för högre behörighet, vaccinationer samt Transportstyrelsen ärenden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handhavande av alkohol och droger i arbetslivet.
Du har ett konsultativt förhållningssätt är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå kundnytta för våra kunder.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med tilläggsspecialitet inom företagshälsovård eller specialistläkare i arbetsmedicin.
Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten i din roll som medicinskt ansvarig.
Du är självständig och social, då arbetet innebär mycket kundkontakter! Vidare är du är affärsmässig, konsultativ och bra på att hantera komplexa situationer.
Du skall kunna utföra samtliga medicinska kontroller i arbetslivet. Om du har erfarenhet att arbeta med att tolka arbets-EKG samt utfört Medicinsk Kontroll av rök- och kemdyk är det meriterande. Visa mindre