Lediga jobb som Specialistläkare i Kristinehamn

Se lediga jobb som Specialistläkare i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Överläkare i psykiatri/rättspsykiatri

Ansök    Mar 22    REGION VÄRMLAND    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Vi är en lagom stor rättspsykiatrisk klinik med 32 vårdplatser varav 10 i säkerhetsklass 2.

Vi har mellan 5-10 patienter i rättspsykiatrisk öppenvård. Här finns korta beslutsvägar, multiprofessionella team och ett mycket spännande arbete. Där du har möjlighet att följa dina patienter under lång tid. Många medarbetare har lång erfarenhet av psykiatri och rättspsykiatri. På kliniken är vi ca 90 medarbetare.

Vi är ett litet läkarteam 2,8 tjänster och kan jobba nära varandra men också att vi har självständigt ansvar för 1-2 avdelningar/öppen vård. Vi samverkar på många olika sätt och delar på arbetsuppgifter. Det finns möjligheter till distansarbete och individuellt schema. Vi, ihop med några extra psykiater i länet och i nuläget även hyrläkare, delar på en beredskapsjour på vardagar och helger. Vi ingår också i länsläkarnätverket där vi har utbyte med kollegor i länet.

Kristinehamn ligger nära Vänern med stora möjligheter till bad, båtliv och annan rekreation. Här finns många möjligheter till shopping, restaurangbesök, cafébesök med mera. Vi har goda pendlingsmöjligheter till både Karlstad och Örebro. 

Arbetsbeskrivning
Vi är på väg mot ännu bättre rättspsykiatrisk vård! Vi utökar behandlingsmöjligheterna och jobbar med individuella lösningar för våra patienter. Vi har bland annat vårdhundar, IMR (Illness Management Recovery) och många olika aktiviteter för patienterna, just nu dans och musik. För oss är det mycket viktigt att patientens åsikter om sin vård kan både uttryckas och förändra vården så vi hela tiden blir bättre. Ständiga förbättringar är viktiga såväl i det lilla teamet nära patienten som på hela kliniken. Vi har tillsammans stor frihet att delta och leda utvecklingsarbete ihop med våra arbetskamrater. Du får lära känna dina patienter och ihop med teamet kring patienten jobba nära patienten och gemensamt planera i hop med patienten för dessa fortsatta vård.

I beredskapsjouren är det få störningar och det finns möjligheter till att i stor grad få det schema du önskar när det gäller helger. Eftersom det finns möjlighet till distansarbete kan du på många sätt ha en flexibel arbetssituation. Samtidigt får du ett spännande kliniskt arbete ihop med ditt kliniska team och kollegor inom olika professioner .

Du jobbar dels med patienter i slutenvård som är överlämnade av domstol till vård och även med patienter som är från Kriminalvården och behöver en tids vård. Du är med i Förvaltningsrätten och föredrar dina ärenden.  Du har även möjlighet att på deltid jobba i vårt öppenvårdsteam som består av sjuksköterska och skötare från en av våra enheter. Det finns många andra spännande arbetsuppgifter, där vårdplaneringar är en viktig del i arbetet. Vi har nära och gott samarbete med våra värmländska kommuner. Du får också samverka med andra kommuner då flera patienter är från andra län.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialist i psykiatri och har erfarenhet av arbete med tvångsvård LPT och gärna LRV. Är du ny som specialist så får du mera inskolning och stöd av erfaren specialist. Dina första beredskapsjourer anpassas också efter din erfarenhet.

Du är välkommen med din ansökan om du är erfaren eller precis är klar specialist. Du kanske längtar efter nya arbetsuppgifter i psykiatrin och vill hinna lära känna dina patienter bättre? Då är detta jobbet för dig. Är du intresserad av att bli subspecialist i rättspsykiatrin finns det möjligheter att lösa det framöver.

Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du ser helheter, tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Har du jobbat inom psykiatri/rättspsykiatri ses det som meriterande. Det är meriterande om du även är specialist i rättspsykiatri, alternativt har du lång erfarenhet av akut slutenvård med tvångsvård eller jobbat inom rättspsykiatrisk vård någon annanstans i landet. Det är bra om du också har god erfarenhet av beroendevård.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Läkare till privata Vårdcentraler i Värmland

Ansök    Apr 7    Randstad AB    Specialistläkare
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta som läkare inom bemanning och själv kunna bestämma över dina arbetstider? Vi söker just nu Läkare till  privata Vårdcentral i Värmland under vissa veckor i maj-juli. Ansvarsområden Sedvanliga arbetsuppgifter för uppdrag inom Primärvård Kvalifikationer Datasystem Cosmic Ansökan Sista ansökningsdag 2022-04-30 Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök d... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta som läkare inom bemanning och själv kunna bestämma över dina arbetstider? Vi söker just nu Läkare till  privata Vårdcentral i Värmland under vissa veckor i maj-juli.

Ansvarsområden
Sedvanliga arbetsuppgifter för uppdrag inom Primärvård

Kvalifikationer
Datasystem Cosmic

Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-04-30
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information vänligen kontakta:
Eva Sandström, Konsultchef
[email protected]Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

VarnumHälsan söker Företagsläkare/Specialistläkare i arbetsmedicin

Ansök    Maj 12    Varnumhälsan AB    Specialistläkare
VarnumHälsan AB söker Företagsläkare/Specialistläkare i arbetsmedicin VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga. Vi söker nu dig som har en god samarbetsförmåga, är relationsskapande, serviceinriktad och strukturerad företagsläkare/specialistläkare i arbets- och miljömedicin! Vill du bli en i vårt team, skicka in din ansökan redan idag. Arbetsbeskrivning: Som Företagsläkare på VarnumHälsan Företagshälsa så ser v... Visa mer
VarnumHälsan AB söker Företagsläkare/Specialistläkare i arbetsmedicin
VarnumHälsan är en etablerad företagshälsa som finns i både Kristinehamn och Karlskoga.
Vi söker nu dig som har en god samarbetsförmåga, är relationsskapande, serviceinriktad och strukturerad företagsläkare/specialistläkare i arbets- och miljömedicin! Vill du bli en i vårt team, skicka in din ansökan redan idag.
Arbetsbeskrivning:
Som Företagsläkare på VarnumHälsan Företagshälsa så ser vi att Du skall kunna vara en expertresurs i samarbete med våra kunder och kundanställda. Kunna stödja chefer och HR i rehabilitering-, hälsa-, arbetsmiljöärenden. Du skall vara bekväm i din yrkesroll och kunna undersöka och bedöma om medicinska hinder finns för ett arbete.
Du skall även ha erfarenhet av att kunna utföra körkort för högre behörighet, vaccinationer samt Transportstyrelsen ärenden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handhavande av alkohol och droger i arbetslivet.
Du har ett konsultativt förhållningssätt är kundorienterad och trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå kundnytta för våra kunder.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad läkare med tilläggsspecialitet inom företagshälsovård eller specialistläkare i arbetsmedicin.
Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och främjande sätt. Du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten i din roll som medicinskt ansvarig.
Du är självständig och social, då arbetet innebär mycket kundkontakter! Vidare är du är affärsmässig, konsultativ och bra på att hantera komplexa situationer.
Du skall kunna utföra samtliga medicinska kontroller i arbetslivet. Om du har erfarenhet att arbeta med att tolka arbets-EKG samt utfört Medicinsk Kontroll av rök- och kemdyk är det meriterande. Visa mindre

Bemanning allmänspecialist till geriatrisk avdelning i Värmland

Ansök    Jan 25    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på geriatrisk avdelning i Kristinehamn.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-02-21 och pågår till 2022-03-06. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på geriatrisk avdelning.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Almia söker specialistläkare inom allmänmedicin i Kristinehamn

Ansök    Feb 19    Almia AB    Specialistläkare
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare inom allmänmedicin för uppdrag i Kristinehamn. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom allmänmedicin. Uppdraget omfattar bland annat utrednings- och sjukskrivningsärenden samt akutpatienter. Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin och som har förmågan att utföra alla delar av allmänspecialistuppdraget... Visa mer
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare inom allmänmedicin för uppdrag i Kristinehamn.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom allmänmedicin. Uppdraget omfattar bland annat utrednings- och sjukskrivningsärenden samt akutpatienter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare inom allmänmedicin och som har förmågan att utföra alla delar av allmänspecialistuppdraget så som gyn- och ögonundersökningar. Tidigare vana av arbete i journalsystem Cambio Cosmic är önskvärt!
Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 
Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning
Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. 
Sista svarsdag:
2022-02-26- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. 
https://almiabemanning.se/ Visa mindre

Bemanning allmänspecialist till vårdcentral i Värmland

Ansök    Feb 21    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på vårdcentral i Kristinehamn.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-02-28 och pågår till 2022-04-17. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Bemanning allmänspecialist till avdelning i Värmland

Ansök    Jan 13    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på avdelning i Kristinehamn.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-02-21 och pågår till 2022-04-24. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på avdelning.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Bemanning allmänspecialist till avdelning i Värmland

Ansök    Jan 17    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på avdelning i Kristinehamn.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-01-18 och pågår till 2022-01-24. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på avdelning.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Bemanning allmänspecialist till avdelning i Värmland

Ansök    Jan 20    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på avdelning i Kristinehamn.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-02-21 och pågår till 2022-04-17. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på avdelning.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Bemanning allmänspecialist till vårdcentral i Värmland

Ansök    Dec 22    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på vårdcentral i Kristinehamn.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2022-02-21 och pågår till 2022-03-06. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Bemanning allmänspecialist till vårdcentral i Värmland

Ansök    Dec 9    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på vårdcentral i Kristinehamn.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2021-12-13 och pågår till 2022-01-09. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Bemanning allmänspecialist till vårdcentral i Värmland

Ansök    Dec 7    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem. Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta det perfekta bemanningsföretaget för dem.

Ett bemanningsföretag söker en allmänspecialist till ett uppdrag på vårdcentral i Kristinehamn.
Period och uppdrag

Uppdraget startar 2021-12-13 och pågår till 2022-01-09. Tjänstgöring som allmänspecialist med sedvanliga uppgifter på vårdcentral.

Varför Bemlo?

Visste du att samma uppdrag kan finnas hos flera olika bemanningsbolag? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten

Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Läkare internmedicin till mobilt närvårds- team/avdelning östra Värmland

Ansök    Nov 16    REGION VÄRMLAND    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmla... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Hälso- och sjukvården är Region Värmlands största verksamhet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Vi driver 30 vårdcentraler med mödra- och barnhälsovård och många andra specialistmottagningar. I Värmland finns akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.Om verksamheten
Vi utvecklar ett mobilt närvårdsteam som är en satsning på nära vård med patienten i fokus i, samarbete med kommunerna.

Vi vill skapa en individanpassad vård i ordinarie boendemiljö för patientgrupper med komplex sjuklighet och i stort behov av samordning. Vi vet att ökad samverkan mellan vårdgivare bidrar till ökad trygghet och tillgänglighet för patienten och närstående. Det finns sedan tidigare mobila närsjukvårdsteam i länet och vi planerar att starta upp verksamheten hos oss i början av nästa år.

I Kristinehamn finns också närvårdsavdelning 85. Till närvårdsavdelningen kan patienter komma som behöver vårdas inneliggande under en begränsad tid. Vi ger ett behovsstyrt omhändertagande av de mest sjuka äldre på rätt vårdnivå.
Vi söker nu två läkare som vill vara med och utveckla den nära vården tillsammans med oss i östra Värmland. Som anställd hos oss erbjuder vi flera uppskattade förmåner, som möjlighet till fysisk aktivitet på arbetstid. https://www.regionvarmland.se/regionvarmland/jobb-utbildning--forskning/jobba-med-oss/vara-formaner. Om du är intresserad av att flytta till Värmland så hjälper vi dig med det genom https://nyivarmland.se/.

Arbetsbeskrivning
Närvårdsavdelning 85 och mobilt närvårdsteam riktar sig till patienter över 65 år. På närvårdavdelningen arbetar du i team tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor, kompetent, erfaren och självständig personal. Avdelningen har 16 vårdplatser.
Närvården finns i Säffle och Kristinehamn. Målet är ett behovsstyrt omhändertagande för de mest sjuka äldre. Närvården riktar sig till personer över 65 år med undantag palliativa patienter inskrivna i palliativt team. Verksamheten är avsedd för patienter som behöver vårdas inneliggande med ett medicinskt behov som inte kräver akutsjukhusets resurser. 
Teamet ansvarar för hela patientens vård. Vi gör hembesök, undersökningar, bedömningar, ordinationer, samtal, vårdplaner tillsammans med teamsjuksköterska och alla inblandade. Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Du har möjlighet till kollegial samverkan med läkare på vårdcentralerna i Kristinehamn, Storfors och Filipstad. Du har också möjlighet till forskning, kanske vill du vara drivande i forskningen för en nära vård? Den tekniska utvecklingen ökar möjligheten till digitala möten och hemmonitorering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist inom intermedicin eller annan lämplig specialitet och som har ett genuint intresse för att jobba med och utveckla nära vård.

B-körkort är ett krav.

För att du ska trivas hos oss är du en lagspelare som värnar om god patientsäkerhet och personcentrerad vård. Du arbetar bra tillsammans med andra människor. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller
tidsramar.

https://www.regionvarmland.se/berattelser


Övrigt

I samband med eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister. Inför anställning inom psykiatrisk vård, vård av funktionshindrade, vård av barn eller ungdomar gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Allmänspecialist inom bemanning (välbetalt!)

Ansök    Sep 16    BEMALONG AB    Specialistläkare
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb. Vad är Bemlo? Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta sin perfekta matchning till ett bemanningsföretag. Varför Bemlo? Med hjälp av Bemlo kan få förslag från f... Visa mer
Sök bemanningsuppdrag via Bemlo! Med hjälp av oss får du kontakt med flera bemanningsföretag samtidigt så att du enkelt kan jämföra olika avtal och maximera dina möjligheter att landa ditt drömjobb.

Vad är Bemlo?

Bemlo är Sveriges största jämförelsesajt av vårdbemanningsbolag. Varje månad hjälper vi fler än 500 sjuksköterskor och läkare att hitta sin perfekta matchning till ett bemanningsföretag.

Varför Bemlo?

Med hjälp av Bemlo kan få förslag från flera olika aktörer samtidigt och kan enkelt välja det som passar just dig bäst!

- Maximera din ersättning
- Få de bästa villkoren
- Ge dig själv den största möjliga flexibiliteten


Du måste ha erfarenhet och utbildning enligt rollbeskrivningen. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Ansök    Nov 8    Capio Sverige AB    Specialistläkare
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi oc... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Vintergatan. Vi är en fullvärdig vårdcentral med ca 11 500 listade patienter. Vårdcentralen ligger centralt i Kristinehamn. Vi är en fullbemannad vårdcentral som kontinuerligt arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagningar, provtagning, samtalsmottagning och fotvårdsmottagning.

Välkommen in med din ansökan och bli en del av vårt team!

Capio Vårdcentral Vintergatan i Kristinehamn söker kontakt med Läkare, specialist i allmänmedicin.

Vi vågar påstå att vi kan erbjuda ett ovanligt attraktivt arbete i en ovanligt god arbetsmiljö.

Hos oss finns:

- Stora möjligheter till varierande och stimulerande arbetsuppgifter där mottagningsarbete kan varieras med uppdrag på särskilda boenden, MVC eller BVC
- Kompetenta och erfarna sköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer som underlättar ditt arbete.
- Sköterskeledda mottagningar inom diabetes, astma-kol och demens.
- En tydlig struktur för sjukskrivningar där bl a rehabiliteringskoordinator och kurator samarbetar med och avlastar dig som läkare.
- Goda möjligheter till kompetensutveckling inom Capio Acadamy.
- Närvarande och engagerade chefer och korta beslutsvägar.
- Sist men inte minst, en mycket god stämning som präglas av prestigelöshet, humor, engagemang och omtanke om varandra.

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!


Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i sex länder. För mer information, besök https://capio.se/.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Allmänspecialister till stabil och nytänkande vårdcentral

Ansök    Aug 19    REGION VÄRMLAND    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Kristinehamn! Vårdcentralen Kristinehamn Nybble har ca 12 500 listade patienter. Här arbetar drygt 35 personer med en bredd av professioner: läkare, distrikts- och sjuksköterskor,... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Kristinehamn! Vårdcentralen Kristinehamn Nybble har ca 12 500 listade patienter. Här arbetar drygt 35 personer med en bredd av professioner: läkare, distrikts- och sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, vårdadministratörer, fotterapeuter och dietister. Under hösten -21 räknar vi med att även anställa en psykolog. Vi har våra rymliga lokaler i det som tidigare varit Kristinehamns sjukhus och ett stort antal verksamheter såsom labb, röntgen, fysioterapi, arbetsterapi, närvårdsavdelning, apotek, barnmedicin och folktandvård finns i samma byggnad.
Vill du ha nära till jobbet, frisk luft och både skog och sjö runt knuten? Vill du ha en lugn och trygg miljö för dig och din familj, med välkomnande grannar och lättillgängliga nätverk? Då ska du bo och arbeta här hos oss i Kristinehamn. Här hittar du ett boende som ger mycket för pengarna, en charmig stadskärna och den lilla stadens alla fördelar. Kristinehamns kommun ligger längs Vänerns vackra kust, med stränder, skärgård och småbåtshamn. Det är lika långt till Göteborg, Stockholm och Oslo och du tar dig enkelt dit du vill med buss, tåg eller bil. Vid Kristinehamns anrika tågstation börjar Inlandsbanan och från Karlstad flygplats kommer du snabbt ut i världen.
Vårdcentralen Kristinehamn Nybble är en stabil och välfungerande arbetsplats, där vi uppmuntrar vidareutbildning och personlig utveckling. Vi har roligt både på och utanför arbetstid och ställer upp för våra kollegor och patienter. De vikarier vi har inne stortrivs och återkommer gärna. Det ser vi som ett gott betyg! Vi tar regelbundet emot studenter från olika professioner och har både AT-, ST- och underläkare anställda. Här välkomnas både nytänkande, erfarenhet och kreativitet.


Allmänspecialister till stabil och nytänkande vårdcentral

Arbetsuppgifter

På grund av pensionsavgång söker vi nu ytterligare två allmänspecialister att komplettera vår härliga personalgrupp med. Vi har idag elva anställda läkare varav fem är allmänspecialister och vi är inte hyrläkarberoende. Arbetsmiljön är högsta prioritet och vi vill vara så välbemannade vi kan. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga för vårdcentral, med planerade och oplanerade besök, nära samarbete med övriga professioner och ett eller flera särskilda ansvarsområden där du kan fördjupa dig utifrån intresse. Exempel på ansvarsområden är diabetes, astma/KOL, särskilda boenden, barnmorskemottagning, BVC och ungdomsmottagning. Handledning av våra duktiga studenter och utbildningsläkare är också ett uppskattat uppdrag. Vi vill minska avståndet mellan forskning och praktik och vi stöttar dig gärna om du vill forska på deltid.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdig specialist inom allmänmedicin. Du har ett genuint intresse för vårdcentralens uppdrag och att följa patienterna genom livsspannets utmaningar. Du är ansvarstagande och mån om arbetsgruppens bästa, samtidigt som du kan tydliggöra dina egna gränser och behov. Vi önskar att du, precis som vi, arbetar långsiktigt och inte är rädd för att prova nytt. Är du en eftertänksam person som bromsar när det går för fort? Eller en som entusiasmerar och sätter igång förändring? Vi uppskattar ditt bidrag till verksamheten utifrån den du är! Det är viktigt att du passar ihop med övriga arbetsgruppen och trivs med vårt flexibla arbetssätt. Här finns utrymme att lätta sitt hjärta med kollegorna, men du behöver kunna fokusera på det goda och hitta lösningar när det blir svårt. Respekt för individen oavsett kön, etnicitet, sexualitet eller funktionsvariation är en förutsättning för att arbeta hos oss.
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden och vi eftersträvar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via Region Värmlands växel 010-831 50 00 Visa mindre

Almia söker specialistläkare i allmänmedicin till Kristinehamn

Ansök    Aug 13    Almia AB    Specialistläkare
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare i allmänmedicin för uppdrag i Kristinehamn. Om uppdraget: Tjänsten är på deltid och omfattar arbete inom allmänmedicin. Möjlighet finns till arbete på heltid. Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i allmänmedicin. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och posi... Visa mer
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare i allmänmedicin för uppdrag i Kristinehamn.

Om uppdraget:
Tjänsten är på deltid och omfattar arbete inom allmänmedicin.
Möjlighet finns till arbete på heltid.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i allmänmedicin.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.

Sista svarsdag:
2021-08-18- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

https://almiabemanning.se/ Visa mindre

Specialister, geriatrik/internmedicin, närvårdsavd och närsjukvårdsteam

Ansök    Aug 6    REGION VÄRMLAND    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Specialister inom geriatrik, internmedicin eller annan lämplig specialitet, närvårdsavdelning 85, Kristinehamn och mobilt närsjukvårdsteam östra Värmland  Vi vill hälsa dig varmt välkommen till närsjukvården i östra Vä... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Specialister inom geriatrik, internmedicin eller annan lämplig specialitet, närvårdsavdelning 85, Kristinehamn och mobilt närsjukvårdsteam östra Värmland 
Vi vill hälsa dig varmt välkommen till närsjukvården i östra Värmland och till Kristinehamn!
Vill du ha nära till jobbet, frisk luft och närhet till skog och sjö? Vill du ha en lugn och trygg miljö för dig och din familj? Då skall du bo och arbeta här hos oss i Kristinehamn på Närvårdsavdelning 85 eller i det mobila närsjukvårdsteamet där du har allt detta nära dig samt goda boendemöjligheter. Med buss eller tåg tar du dig snabbt till Karlstad och med 45 minuter till Karlstad flygplats har du möjligt att behålla kontakten med storstadslivet om du så önskar. Från Kristinehamn har du lika långt till Göteborg, Oslo och Stockholm bilvägen. Du har nära till fjällen med skidanläggningar vintertid och fjällvandring sommartid. Vänern med alla dess möjligheter ligger bara minuter bort. Förenings- och friluftsliv är aktivt. Universitetet finns i Karlstad och Örebro.
Under hösten 2021 arbetar vi med att lägga grunden för det mobila närsjukvårdsteamet som startar upp sin verksamhet under januari 2022. Kanske är du den läkare vi söker. 
Närvårdsavdelning 85 finns i byggnaden som tidigare var sjukhus. Ett sjukhusområde med gamla anor. Idag finns, förutom närvårdsavdelningen, palliativt team, vårdcentral, folktandvård med mera. Avdelningen har 16 sängplatser. Här arbetar cirka 25 personer så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdadministratör, fysioterapeut, arbetsterapeut, nära service och dietist. Patienterna kommer nu från Vårdcentral, Palliativa teamet eller ambulans samt Centralsjukhuset i Karlstad. På avdelningen analyserar vi CRP, Hb och glukos. Vissa prover analyseras på det lokala laboratoriet dagtid vardagar. De flesta proverna går till Centralsjukhuset i Karlstad. Slätröntgen och ultraljud finns på den lokala röntgenavdelningen dagtid vardagar. 


Specialister, geriatrik/internmedicin, närvårdsavd och närsjukvårdsteam

Arbetsuppgifter

Uppdragen som läkare på närvårdsavdelning 85 och i mobilt närsjukvårdsteam riktar sig till patienter över 65 år. Du arbetar måndag till fredag 8-17, tillsammans med kompetent, erfaren och självständig personal. Hur läkaruppgifterna fördelas arbetar ni själva fram. Samverkan sker mellan läkare på närvårdsavdelningen, i det mobila teamet och med läkare på vårdcentralerna i Kristinehamn, Storfors och Filipstad.
Uppdraget som mobil närsjukvårdsläkare sker i samverkan med den kommunala hemsjukvården och vårdcentralerna i vårdscentralsområde östra. Vi tror att ökad samverkan mellan vårdgivarna bidrar till ökad trygghet och tillgänglighet för patienten och närstående. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och undersköterska. Den tekniska utvecklingen ökar möjligheten till digitala möten och hemmonitorering.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba med och utveckla Nära vård. Du tycker om att samverka med andra. Vi har och arbetar för en god arbetsmiljö och goda relationer mellan medarbetarna samt ett mycket gott bemötandet av våra patienter. Vi är måna om en personcentrerad vård.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdig specialist inom intermedicin, geriatrik eller annan lämplig specialitet. Du har möjlighet att bibehålla eller utveckla intresseområden kopplat till uppdragen. Du behöver ha en vilja att bedriva en god vård med hög kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Du ska också vara intresserad av förbättringsarbete och utveckling av nya arbetssätt med bland annat digitala lösningar. Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi uppskattar att du är en öppen, positiv och engagerad person. Andra egenskaper som värderas högt är att du är flexibel och har lätt för att samarbeta. B-körkort är ett plus.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Almia söker specialistläkare i allmän/ internmedicin till Kristinehamn i...

Ansök    Maj 14    Almia AB    Specialistläkare
Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin och/ eller internmedicin. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom allmänmedicin och/ eller internmedicin. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du... Visa mer
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin och/ eller internmedicin.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare inom allmänmedicin och/ eller internmedicin.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig!
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Utbildningsbidrag
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.Sista svarsdag:
2021-05-18- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. Visa mindre

Almia söker specialistläkare till närvårdsavdelningen i Kristinehamn

Ansök    Jul 15    Almia AB    Specialistläkare
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag under sommaren? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare i allmänmedicin, internmedicin och/ eller geriatrik för uppdrag i Kristinehamn. Om uppdraget: Tjänsten är på deltid och omfattar arbete på en närvårdsavdelning. På avdelningen arbetar en läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, samordnande vårdadministratör, nära service och avdelningschef. Ingen jour/beredskap ingår.... Visa mer
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag under sommaren? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare i allmänmedicin, internmedicin och/ eller geriatrik för uppdrag i Kristinehamn.

Om uppdraget:
Tjänsten är på deltid och omfattar arbete på en närvårdsavdelning. På avdelningen arbetar en läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, samordnande vårdadministratör, nära service och avdelningschef. Ingen jour/beredskap ingår. Avdelningen har 16 vårdplatser och under pandemin 14 vårdplatser. Läkaren är sällan inblandad i dagvårdspatienterna mer än vid in och utskrivning. De sköts av sjuksköterska, undersköterska och administratör.
Möjlighet finns till arbete på heltid.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin, internmedicin och/ eller geriatrik. Vana av att arbeta i journalsystemet Cosmic är önskvärt.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i allmänmedicin, internmedicin och/ eller geriatrik.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.

Sista svarsdag:
2021-07-25- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

https://almiabemanning.se/ Visa mindre

Almia söker specialistläkare i rättspsykiatri till Kristinehamn i höst

Ansök    Jul 2    Almia AB    Specialistläkare
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare i rättspsykiatri för uppdrag i Kristinehamn. Om uppdraget: Tjänsten är på deltid och omfattar arbete inom rättspsykiatri. Möjlighet finns till arbete på heltid. Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistläkare i rättspsykiatri. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i rättspsykiatri. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och ... Visa mer
Är du intresserad av nytt jobbuppdrag? I skrivande stund söker vi dig som är specialistläkare i rättspsykiatri för uppdrag i Kristinehamn.

Om uppdraget:
Tjänsten är på deltid och omfattar arbete inom rättspsykiatri.
Möjlighet finns till arbete på heltid.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i rättspsykiatri.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare i rättspsykiatri.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig:
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro, bland annat flexibel schemaläggning

Om Almia Vårdbemanning - Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.

Sista svarsdag:
2021-07-08- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

https://almiabemanning.se/ Visa mindre

Psykiatriker Rättspsykiatri Kristinehamn

Ansök    Apr 7    Direktkliniken AB    Specialistläkare
VI SÖKER En erfaren Specialistläkare i Psykiatri till ett uppdrag som hyrläkare hos en kund i Kristinehamn. Uppdraget innebär sedvanligt avdelningsarbete inom rättspsykiatrisk slutenvård, företrädesvis bedömning, behandling, inskrivning, utskrivning, dokumentation, vårdplanering, SIP-möten. Vi söker dig som kan arbeta under perioden v 26-39. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med ... Visa mer
VI SÖKER

En erfaren Specialistläkare i Psykiatri till ett uppdrag som hyrläkare hos en kund i Kristinehamn. Uppdraget innebär sedvanligt avdelningsarbete inom rättspsykiatrisk slutenvård, företrädesvis bedömning, behandling, inskrivning, utskrivning, dokumentation, vårdplanering, SIP-möten.

Vi söker dig som kan arbeta under perioden v 26-39. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan.

DIN PROFIL

Legitimerad läkare och specialist i Psykiatri. Gärna specialist i Rättspsykiatri men det är inte ett krav.

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov.

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare.

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. Visa mindre

Almia söker specialistläkare i psykiatri till Kristinehamn under sommaren

Ansök    Apr 7    Almia AB    Specialistläkare
Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på rättspsykiatrin. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i... Visa mer
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på rättspsykiatrin.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig!
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Utbildningsbidrag
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Sista svarsdag:
2021-04-21- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Visa mindre

Almia söker specialistläkare i allmänmedicin till Kristinehamn i sommar

Ansök    Apr 30    Almia AB    Specialistläkare
Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på vårdcentral. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i... Visa mer
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på vårdcentral.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig!
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Utbildningsbidrag
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Sista svarsdag:
2021-05-05- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Visa mindre

Almia söker specialistläkare i psykiatri till Kristinehamn under sommaren

Ansök    Mar 24    Almia AB    Specialistläkare
Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är o... Visa mer
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i psykiatri.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig!
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Utbildningsbidrag
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Sista svarsdag:
2021-03-29- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Visa mindre

Specialistläkare, psykiatrisk mottagning

Ansök    Mar 24    REGION VÄRMLAND    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Psykiatrisk öppenvård Värmland ingår i område öppenvård och har ansvar för psykiatrisk vård för länets medborgare över 18 år. Psykiatriska öppenvården består av psykiatriska mottagningarna i Torsby, Hagfors, Arvika, Sä... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Psykiatrisk öppenvård Värmland ingår i område öppenvård och har ansvar för psykiatrisk vård för länets medborgare över 18 år. Psykiatriska öppenvården består av psykiatriska mottagningarna i Torsby, Hagfors, Arvika, Säffle/Grums, Karlstad och Kristinehamn samt de subspecialiserade länsövergripande enheterna centrum för ätstörning (CFÄ), centrum för traumatiska stress (CTS), LARO, individuell läkemedelsnedtrappning (ILN) och neuropsykiatrisk mottagning. Inom psykiatriska öppenvården finns även enheten för ST läkarutbildning där alla ST läkare i Värmland är anställda. Vi strävar efter att vidareutveckla vårt samarbete med allmänmedicin, rättspsykiatrin, psykiatriska slutenvården och andra vårdgrannar. 
Vår mottagning finns centralt belägen i Kristinehamn med kort pendlingsavstånd från både Karlstad och Karlskoga. På samma område finns regionens rättspsykiatri. Vi bedriver vår verksamhet i tätt tvärprofessionellt samarbete och med fasta specialistläkare och är hyrläkaroberoende. Vi är en stabil och välfungerande mottagning med låg personalomsättning inom alla yrkeskategorier. Du kommer verka på en mottagning med ett gott och stöttande arbetsklimat, med tydliga och etablerade rutiner.
På mottagningen i Kristinehamn arbetar förutom specialistläkare och utbildningsläkare även psykologer, kuratorer, vårdadministratörer, sjuksköterskor och arbetsterapeuter. Vi söker nu en specialistläkare för att utöka vår läkargrupp. 


Specialistläkare, psykiatrisk mottagning

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för dig som överläkare innefattar psykiatrisk bedömning, utredning, behandling och uppföljning både självständigt och i team. Handledning av utbildningsläkare, både AT och ST läkare är en viktig del i verksamheten. Jourtjänstgöring ingår som en del i arbetet, antingen inom rättspsykiatrin i Kristinehamn eller inom psykiatrisk slutenvård i Karlstad. Vi är en liten allmänpsykiatrisk mottagning, men uppmuntrar under dessa premisser individuella intressen och inriktningar gentemot särskilda patientgrupper. Goda möjligheter finns för intern och extern fortbildning. Det finns en strävan att hela tiden förbättra verksamheten och som läkare har du en viktig roll i att utveckla vården tillsammans med övriga medarbetare och enhetschef. 
Som anställd inom Region Värmland har du tillgång till en mängd förmåner. Rabatter på fritids-och kulturaktiviteter via vår förmånsklubb, löneväxling och semesterväxling är ett axplock av Region Värmlands förmåner. 
Vad vet du om Värmland? Värmland bjuder på ett skönare liv, fyllt av berättelser och brusande skog. Här finns nya tankar, ett internationellt näringsliv, utmanande kultur och ett betydelsefullt universitet. Naturen är både vild och vacker och inbjuder till ett rikt friluftsliv året om. Den värmländska kreativiteten skapar allt från nya företag till ett spännande uteliv. Är du intresserad av att flytta till Värmland? Hör av dig så hjälper vi till.

Övrig information

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom psykiatri. Vi ser gärna att du är intresserad av handledning av underläkare. Du ska ha stort patientfokus med en samarbetsinriktad och lösningsfokuserad inställning till arbetet. Tillsammans med övriga i teamet tar du ansvar för patientsäkerhet och kvalitet i vården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt förmåga till kommunikation och samverkan med patienter, närstående, personal och vårdgrannar. 
Om du är en person som är tydlig och strukturerad, har ett gott pedagogiskt förhållningssätt och dessutom har erfarenhet av vuxenpsykiatriskt arbete är du förmodligen den vi söker!

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Fackliga företrädare för Läkarförbundet i Värmland nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Distriktsläkare/ST-läkare, vårdcentralen Kristinehamn Nybble

Ansök    Mar 23    REGION VÄRMLAND    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vi har patienten i fokus. Din delaktighet och ditt inflytande är viktigt liksom din arbetsglädje och din yrkesstolthet. Välkommen att arbeta på Vårdcentralen Kristinehamn Nybble. Samarbete är vår ledstjärna. Vi tar han... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi har patienten i fokus. Din delaktighet och ditt inflytande är viktigt liksom din arbetsglädje och din yrkesstolthet. Välkommen att arbeta på Vårdcentralen Kristinehamn Nybble. Samarbete är vår ledstjärna. Vi tar hand om våra patienter och varandra på allra bästa sätt.Distriktsläkare/ST-läkare, vårdcentralen Kristinehamn Nybble

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Här får du arbeta tillsammans med erfarna specialistläkare, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, fysioterapeuter, dietist, fotterapeuter och vårdadminstratörer. I arbetsuppgifterna ingår akut och planerad mottagningsverksamhet samt arbeta med patienter i särskilt boende. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga, att du trivs bra med att arbeta tvärprofessionellt i team och att du kan arbeta självständigt.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin. Du har ansvarskänsla, god förmåga att lyssna in och bedöma patientens behov.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs. B-körkort krävs.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några medarbetare om sitt arbete

https;//www.regionvarmand.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Psykiatriker till Rättspsykiatri

Ansök    Feb 4    Direktkliniken AB    Specialistläkare
VI SÖKER En erfaren specialistläkare i Psykiatri till ett uppdrag som hyrläkare hos en kund i Kristinehamn. Uppdraget innebär sedvanliga avdelningsarbete inom rättspsykiatrisk slutenvård. Ronder, vårdplanering och akuta bedömningar. Arbete på tre avdelningar kan förekomma bland annat en intagnings och kartläggningsavdelning med säkerhetsklass 2. Arbetstid: Dagtid och beredskapsjour (bakjoursnivå) kvällar/helger Vi söker dig som finns tillgänglig och kan... Visa mer
VI SÖKER

En erfaren specialistläkare i Psykiatri till ett uppdrag som hyrläkare hos en kund i Kristinehamn. Uppdraget innebär sedvanliga avdelningsarbete inom rättspsykiatrisk slutenvård. Ronder, vårdplanering och akuta bedömningar. Arbete på tre avdelningar kan förekomma bland annat en intagnings och kartläggningsavdelning med säkerhetsklass 2.

Arbetstid: Dagtid och beredskapsjour (bakjoursnivå) kvällar/helger

Vi söker dig som finns tillgänglig och kan jobba under perioden v15-30. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan.

DIN PROFIL

Legitimerad läkare och specialist i Psykiatri. Specialist i rättspsykiatri är meriterande men ej krav. Erfarenhet av tvångsvård är ett krav och erfarenhet av LRV vård är en viktig merit.

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov.

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare.

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. Visa mindre

Distriktsläkare, vårdcentralen Kristinehamn Nybble

Ansök    Feb 9    REGION VÄRMLAND    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vi har patienten i fokus. Din delaktighet och ditt inflytande är viktigt liksom din arbetsglädje och din yrkesstolthet. Välkommen att arbeta på Vårdcentralen Kristinehamn Nybble. Samarbete är vår ledstjärna. Vi tar han... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vi har patienten i fokus. Din delaktighet och ditt inflytande är viktigt liksom din arbetsglädje och din yrkesstolthet. Välkommen att arbeta på Vårdcentralen Kristinehamn Nybble. Samarbete är vår ledstjärna. Vi tar hand om våra patienter och varandra på allra bästa sätt.Distriktsläkare, vårdcentralen Kristinehamn Nybble

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Här får du arbeta tillsammans med erfarna specialistläkare, ST- och AT-läkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, fysioterapeuter, dietist, fotterapeuter och vårdadminstratörer. I arbetsuppgifterna ingår akut och planerad mottagningsverksamhet samt arbeta med patienter i särskilt boende. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga, att du trivs bra med att arbeta tvärprofessionellt i team och att du kan arbeta självständigt.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och specialist i allmänmedicin. Du har ansvarskänsla, god förmåga att lyssna in och bedöma patientens behov.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs. B-körkort krävs.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några medarbetare om sitt arbete

https;//www.regionvarmand.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 010-831 50 00 Visa mindre

Almia söker specialistläkare i allmänmedicin omgående till Kristinehamn

Ansök    Feb 26    Almia AB    Specialistläkare
Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på vårdcentral. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i... Visa mer
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är specialistläkare i allmänmedicin.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistläkare på vårdcentral.

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig!
Din egen personliga konsultchef
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Utbildningsbidrag
Friskvårdsbidrag
Kostnadsfri coaching via Bluecall
Mingelträffar
Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket
Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro

Sista svarsdag:
2021-03-02- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag.

Familjära, engagerade, professionella
Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra. Visa mindre

Psykiatriker Rättspsykiatri

Ansök    Okt 26    Direktkliniken AB    Specialistläkare
VI SÖKER En erfaren specialistläkare inom psykiatri till ett uppdrag som hyrläkare hos en kund i Värmland. Uppdraget innebär arbete med rättspsykiatri. Vi söker dig om kan jobba 75% under perioden v45-1. Arbetstid dagtid med beredskap, kvällar, nätter och helger. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. DIN PROFIL Legitimerad läkare specialist inom psykiatri. Erfaren... Visa mer
VI SÖKER

En erfaren specialistläkare inom psykiatri till ett uppdrag som hyrläkare hos en kund i Värmland. Uppdraget innebär arbete med rättspsykiatri.

Vi söker dig om kan jobba 75% under perioden v45-1. Arbetstid dagtid med beredskap, kvällar, nätter och helger. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan.

DIN PROFIL

Legitimerad läkare specialist inom psykiatri. Erfarenhet och kunskap om LRV.

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov.

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare.

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. Visa mindre

Psykiatriker 50% Rättspsykiatri v2-14

Ansök    Dec 10    Direktkliniken AB    Specialistläkare
VI SÖKER En erfaren Psykiatriker till ett uppdrag som bemanningsläkare inom Rättspsykiatri i Kristinehamn. Uppdraget sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer inom rättspsykiatri. Vara behjälplig till befintliga läkare. Göra akuta psykiatriska bedömningar om inte befintlig läkare är på plats. Du kommer att arbeta i en trevlig och stabil verksamhet med två fasta läkare. Vi söker dig som kan jobba 50% under perioden v 2-14. Beredskap ca 1-2 helger i månade... Visa mer
VI SÖKER

En erfaren Psykiatriker till ett uppdrag som bemanningsläkare inom Rättspsykiatri i Kristinehamn. Uppdraget sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer inom rättspsykiatri. Vara behjälplig till befintliga läkare. Göra akuta psykiatriska bedömningar om inte befintlig läkare är på plats. Du kommer att arbeta i en trevlig och stabil verksamhet med två fasta läkare.

Vi söker dig som kan jobba 50% under perioden v 2-14. Beredskap ca 1-2 helger i månaden och några vardagar. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan.

DIN PROFIL

Legitimerad läkare och specialist i Psykiatri. Erfarenhet och kunskap om LRV.

ATT JOBBA SOM HYRLÄKARE

Som hyrläkare på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos olika kunder runt om i hela landet. Du väljer själv om du vill arbeta någon vecka ibland, eller ta dig an ett längre eller återkommande uppdrag. Hos oss kan du arbeta som visstidsanställd med timlön eller som underkonsult och fakturera via eget bolag. Planerar du att starta eget kan vi hjälpa dig att komma igång. Vi hjälper till att ordna med resa och boende vid behov.

Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att arbeta som läkare.

DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI?

Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som hyrläkare.

Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt. Visa mindre

Överläkare, rättspsykiatrin

Ansök    Dec 18    REGION VÄRMLAND    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Det här är vi Den rättspsykiatriska vården utgörs av cirka 100 medarbetare med olika yrkesprofessioner så som skötare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, psykolog, kurator och läkare. Tillsammans ger vi vård och behand... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Det här är vi

Den rättspsykiatriska vården utgörs av cirka 100 medarbetare med olika yrkesprofessioner så som skötare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, psykolog, kurator och läkare. Tillsammans ger vi vård och behandling till personer som är i behov av rättspsykiatrisk vård, dygnet runt. Vi har en beredskapslinje med få störningar per dygn.

Rättspsykiatrin i Kristinehamn har tre vårdavdelningar med sammanlagt 32 platser, varav en med godkända häktesplatser. Verksamheten är förlagd i moderna och verksamhetsanpassade lokaler.Vi söker nu en överläkare som vill komplettera vår klinik där vi har en fast chefsöverläkare.    

Vill du bli vår överläkare och vara med och utveckla framtidens rättspsykiatriska vård i Värmland? Bo tryggt och bra, och leva nära en fantastisk natur. Vi erbjuder startpaket där du får hjälp med bostad, fritidssysselsättning och andra sociala aktiviteter utifrån dina intressen. Du blir presenterad för andra inflyttade talanger.


Överläkare, rättspsykiatrin

Arbetsuppgifter

Som överläkare inom rättspsykiatrin ansvarar du för patientvården vid klinikens slutenvårdsavdelningar samt patienter i eftervårdsverksamhet. Du bidrar med din medicinska kompetens och deltar i klinikens utvecklingsarbete. Läkargruppen arbetar i nära samverkan med personal på de olika avdelningarna och i team tillsammans med andra yrkesgrupper. 

Övrig information

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Kvalifikationer

Det här är duVi söker dig som är specialistläkare i allmänpsykiatri. Det är bra om du även skulle ha erfarenhet av rättspsykiatrisk vård. Det är inget krav utan du kommer att lära dig hos oss. Är du nybliven specialist erbjuder vi dig motsvarande ”bakjoursskola” för att komma in i bakjour/beredskapsarbetet. ”Bakjoursskolan” är också en del i att överhuvudtaget komma in i sin nya yrkesroll som överläkare på ett bra sätt.

Skulle du vilja subspecialisera dig i rättspsykiatri kan detta vara en god början, vill du även formellt bli rättspsykiater så kan vi också göra en plan för detta. Du är engagerad och lyhörd och ser vikten av att samarbeta med andra yrkesgrupper. Lika viktigt är ditt intresse för utvecklingsarbete eftersom vi är inne i en intensiv utveckling av den rättspsykiatriska vården i Värmland. Erfarenhet krävs.

 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare nås via växeln 0108315000 Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Ansök    Sep 18    Capio Närsjukvård    Specialistläkare
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi oc... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Vintergatan. Vi är en fullvärdig vårdcentral med 11 700 listade patienter. Vårdcentralen ligger centralt i Kristinehamn. Vi är en fullbemannad vårdcentral som kontinuerligt arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagningar, lättakut, provtagning, samtalsmottagning och fotvårdsmottagning.
Välkommen in med din ansökan och bli en del av vårt team!Capio Vårdcentral Vintergatan i Kristinehamn söker kontakt med Läkare, specialist i allmänmedicin.

Vi vågar påstå att vi kan erbjuda ett ovanligt attraktivt arbete i en ovanligt god arbetsmiljö.

Hos oss finns:

- Stora möjligheter till varierande och stimulerande arbetsuppgifter där mottagningsarbete varieras med vårt succékoncept ”Lättakuten”. Vi har även uppdrag på särskilda boenden och familjecentral.
- Kompetenta och erfarna sköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer som underlättar ditt arbete.
- Välfungerande och Certifierade sköterskeledda mottagningar inom diabetes, astma-kol och demens.
- En tydlig struktur för sjukskrivningar där bl a rehabiliteringskoordinator och kurator samarbetar med och avlastar dig som läkare.
- Goda möjligheter till kompetensutveckling inom Capio Acadamy.
- Närvarande och engagerade chefer och korta beslutsvägar.
- Sist men inte minst, en mycket god stämning som präglas av prestigelöshet, humor, engagemang och omtanke om varandra.

Kontakta verksamhetschef Anton Alfredsson på 076-644 36 68 eller [email protected]

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Skolläkare till deltidsuppdrag på grundskola!

Ansök    Jan 10    Addus Care    Specialistläkare
Vi erbjuder: - Du får en engagerad konsultchef som arbetar nära dig - Stabila och trevliga uppdragsgivare - Möjlighet att påverka ditt schema - Trevligt boende ordnas vid behov - En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper till med att rekrytera nya konsulter. Tveka inte med att kontakta oss! Vi har gott om uppdrag och utgår från dina önskemål. Du kan välja att arbeta enstaka veckor eller heltid hos oss, vi har uppdrag och du ... Visa mer
Vi erbjuder:


- Du får en engagerad konsultchef som arbetar nära dig
- Stabila och trevliga uppdragsgivare
- Möjlighet att påverka ditt schema
- Trevligt boende ordnas vid behov
- En generös rekryteringsbonus till dig som jobbar för oss och hjälper till med att rekrytera nya konsulter.


Tveka inte med att kontakta oss! Vi har gott om uppdrag och utgår från dina önskemål.
Du kan välja att arbeta enstaka veckor eller heltid hos oss, vi har uppdrag och du bestämmer själv omfattningen!


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för skolläkare på grundskola, F-9.Erfarenhet av arbete som skolläkare är ett krav.


Personliga egenskaper
Du värdesätter omväxling och ser tjusningen i olika arbetsplatser. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Addus Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig. Visa mindre

Överläkare, rättspsykiatrin

Ansök    Dec 5    Region Värmland    Specialistläkare
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Överläkare, rättspsykiatrin Det här är vi Den rättspsykiatriska vården utgörs av cirka 100 medarbetare med olika yrkesprofessioner så som skötare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, psykolog, kurator och läkare... Visa mer
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.


Överläkare, rättspsykiatrin

Det här är viDen rättspsykiatriska vården utgörs av cirka 100 medarbetare med olika yrkesprofessioner så som skötare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, psykolog, kurator och läkare. Tillsammans ger vi vård och behandling till personer som är i behov av rättspsykiatrisk vård, dygnet runt.Rättspsykiatrin i Kristinehamn har tre vårdavdelningar, varav en med godkända häktesplatser. Verksamheten är förlagd i moderna och verksamhetsanpassade lokaler.Vi söker nu två överläkare som vill komplettera vår klinik. En av tjänsterna innebär även möjlighet att vara chefsöverläkare och medicinskt ledningsansvarig samt ingå i verksamhetens ledningsgrupp.

 

Det här är duVi söker dig som är specialistläkare i allmänpsykiatri.Som överläkare inom rättspsykiatrin ansvarar du för patientvården vid klinikens slutenvårdsavdelningar samt patienter i eftervårdsverksamhet. Du bidrar med din medicinska kompetens och deltar i klinikens utvecklingsarbete. Läkargruppen arbetar i nära samverkan med personal på de olika avdelningarna och i team tillsammans med andra yrkesgrupper.Du är engagerad och lyhörd och ser vikten av att samarbeta med andra yrkesgrupper. Lika viktigt är ditt intresse för utvecklingsarbete eftersom vi är inne i en intensiv utveckling av den rättspsykiatriska vården i Värmland. Visa mindre

Specialist i allmänmedicin

Ansök    Maj 29    Capio Närsjukvård    Specialistläkare
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och or... Visa mer
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner, på mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Välkommen till Capio Vårdcentral Vintergatan. Vi är en fullvärdig vårdcentral med 11 700 listade patienter. Vårdcentralen ligger centralt i Kristinehamn. Vi är en fullbemannad vårdcentral som kontinuerligt arbetar med att vidareutveckla och förbättra verksamheten för att ge en god vård med hög kvalitet. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagningar, lättakut, provtagning, samtalsmottagning och fotvårdsmottagning.
Välkommen in med din ansökan och bli en del av vårt team!Capio Vårdcentral Vintergatan i Kristinehamn söker kontakt med Läkare, specialist i allmänmedicin.

Vi vågar påstå att vi kan erbjuda ett ovanligt attraktivt arbete i en ovanligt god arbetsmiljö.

Hos oss finns:

- Stora möjligheter till varierande och stimulerande arbetsuppgifter där mottagningsarbete varieras med vårt succékoncept ”Lättakuten”. Vi har även uppdrag på särskilda boenden och familjecentral.
- Kompetenta och erfarna sköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer som underlättar ditt arbete.
- Välfungerande och Certifierade sköterskeledda mottagningar inom diabetes, astma-kol och demens.
- En tydlig struktur för sjukskrivningar där bl a rehabiliteringskoordinator och kurator samarbetar med och avlastar dig som läkare.
- Goda möjligheter till kompetensutveckling inom Capio Acadamy.
- Närvarande och engagerade chefer och korta beslutsvägar.
- Sist men inte minst, en mycket god stämning som präglas av prestigelöshet, humor, engagemang och omtanke om varandra.

Kontakta verksamhetschef Anton Alfredsson på 076-644 36 68 eller [email protected]

Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.


Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Överläkare , radiologin , Kristinehamn

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Läkarenheten radiologin till... Visa mer
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland.
Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Läkarenheten radiologin tillhör organisatoriskt område slutenvård och är en enhet under bild- och funktionsdiagnostik. Vi söker nu allmänradiolog för att förstärka vår röntgenenhet i Kristinehamn som är placerad på vårdcentralen där.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna varierar något då vi framförallt jobbar med ultraljud och konventionell röntgen samt mindre del genomlysningsundersökningar. Som läkare i Kristinehamn granskar man även en del DT-undersökningar utförda på övriga orter i länet. I Kristinehamn finns endast dagverksamhet, inga jourer, men man kan gärna efter överenskommelse ingå i jouruppdraget inom länet som länsjour, eller ingå i dygnet runt jourverksamhet på röntgenmottagningen i Karlstad. Nattetid på våra akutsjukhus (Karlstad, Arvika och Torsby) nyttjas TMC men vi har lokal beredskap i Karlstad för nefrostomier, invaginationslösning med mera.

Vi använder Sectra RIS/PACS och nyttjar distansgranskning av undersökningar till viss del.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha specialistkompetens som radiolog och vi ser gärna att du har arbetat i några år som allmänradiolog eller subspecialist med intresse för allmänradiologi.

Som yrkesperson söker vi dig som är professionell, kommunikativ och med bra samarbetsförmåga.
Personliga egenskaper som värderas högt är en positiv livssyn, empati och lyhördhet. Är du dessutom en person som trivs på en mindre avdelning och uppskattar möjligheten till att påverka för att utveckla verksamheten, är vi övertygade om att du kommer du att trivas hos oss.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister .
Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre