Lediga jobb som Skolassistent i Kristinehamn

Se lediga jobb som Skolassistent i Kristinehamn. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kristinehamn som finns hos arbetsgivaren.

Skoladministratör

Vill du arbeta som skoladministratör? Nu finns chansen att söka tjänsten som skoladministratör på Södermalmsskolan i Kristinehamn. Södermalmsskolan ligger i centrala Kristinehamn och har cirka 850 elever från förskoleklass till årskurs 9. Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till vuxna i utbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola och familjedaghem, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särs... Visa mer
Vill du arbeta som skoladministratör? Nu finns chansen att söka tjänsten som skoladministratör på Södermalmsskolan i Kristinehamn.

Södermalmsskolan ligger i centrala Kristinehamn och har cirka 850 elever från förskoleklass till årskurs 9.

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till vuxna i utbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola och familjedaghem, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särskola och vuxenutbildning samt musik och kulturskola.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en skoladministratör till vår verksamhet på Södermalmsskolan. Anställningen är på heltid tillsvidare.

Skoladministratör är en bred tjänst där du kommer att vara våra rektorers och verksamhetens stöd i alla administrativa frågor och fungera som en expertanvändare av skolans datasystem.

Som skoladministratör är du ofta den som personal, elever och leverantörer vänder sig till i första hand och du har en viktig roll som ett av skolans ansikte utåt. Du kommer även att inbjudas till regelbundna träffar med grundskolans övriga administratörer och förvaltningsledningen.

Arbetsuppgifterna är varierade men består bland annat av:
* kvalificerat administrativt stöd till skolledningen
* elevadministration
* personaladministration
* övriga administrativa uppgifter


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och erfarenhet av administrativt arbete. Goda datakunskaper är en förutsättning och tidigare erfarenhet av skoladministrativt arbete är meriterande.

Vi ser att du är serviceinriktad, stresstålig, strukturerad, noggrann, flexibel och utåtriktad. Andra viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, ansvarskänsla och initiativförmåga. Du måste vara beredd att vara en god ambassadör för verksamheten och ha en hög social kompetens.


ÖVRIGT
Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss.

Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet.

Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Skoladministratör

Vill du arbeta som skoladministratör? Nu finns chansen att söka tjänsten som skoladministratör på vuxenutbildningen hos oss i Kristinehamns kommun. Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till vuxna i utbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola och familjedaghem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola och vuxenutbildning samt musik- och kulturskola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en skoladmin... Visa mer
Vill du arbeta som skoladministratör? Nu finns chansen att söka tjänsten som skoladministratör på vuxenutbildningen hos oss i Kristinehamns kommun.

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till vuxna i utbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola och familjedaghem, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola och vuxenutbildning samt musik- och kulturskola.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en skoladministratör till vår verksamhet inom vuxenutbildningen. Anställningen är på heltid tillsvidare och placeringen är på Brogårdsgymnasiet.

Skoladministratör är en bred tjänst där du kommer att vara våra rektorers och verksamhetens stöd i alla administrativa frågor och fungera som en expertanvändare av skolans datasystem. Du kommer att ha ansvar för all administration som rör utbildning av vuxenstuderande inom skolförvaltningen.

Som skoladministratör ingår du i ett administrativt team. Du är ofta den som personal, elever och leverantörer vänder sig till i första hand och du har en viktig roll som ett av skolans ansikte utåt.

Arbetsuppgifterna är varierade men består bland annat av:
* kvalificerat administrativt stöd till skolledningen
* elevadministration
* personaladministration
* övriga administrativa uppgifter


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och erfarenhet av administrativt arbete. Goda datakunskaper är önskvärt och tidigare erfarenhet av skoladministrativt arbete är meriterande.

Vi ser att du är serviceinriktad, stresstålig, strukturerad, noggrann, flexibel och utåtriktad. Andra viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, ansvarskänsla och initiativförmåga. Du måste vara beredd att vara en god ambassadör för verksamheten och ha en hög social kompetens.


ÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Här finns många spännande och utvecklande arbeten inom vitt skilda områden.

Tillsammans med våra cirka 2 000 medarbetare gör vi varje dag vårt bästa för Kristinehamns invånare. Som medarbetare ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt dagliga arbete på ett bra sätt.

Här är några exempel på våra förmåner:
• Föräldrapenningtillägg
• Kostnadsfri medarbetarservice
• Kompetensutveckling
• Möjlighet till semesterväxling
• och mycket, mycket mer!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre

Skoladministratör/biblioteksansvarig

Ansök    Aug 22    Kristinehamns kommun    Skolassistent
Vill du arbeta som skoladministratör med biblioteksansvar? Nu har du möjlighet att söka en sådan tjänst på Stenstalidskolan i Kristinehamn. Stenstalidskolan F-9 finns organiserad inom norra rektorsområdet som även består av Strandskolan F-3, Ölmeskolan F-6, anpassad grundskola och träningsskola. Tillsammans så arbetar vi för elevers rätt till bra utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Som administratör med biblioteksansvar bidrar d... Visa mer
Vill du arbeta som skoladministratör med biblioteksansvar? Nu har du möjlighet att söka en sådan tjänst på Stenstalidskolan i Kristinehamn.

Stenstalidskolan F-9 finns organiserad inom norra rektorsområdet som även består av Strandskolan F-3, Ölmeskolan F-6, anpassad grundskola och träningsskola.

Tillsammans så arbetar vi för elevers rätt till bra utbildning och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Som administratör med biblioteksansvar bidrar du till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och du ger våra elever goda förutsättningar att växa och att utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till gymnasieutbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola, grundskola, anpassad grundskola samt kulturskola.


ARBETSUPPGIFTER
Skoladministratör är en bred tjänst där du kommer att vara våra rektorers och verksamhetens stöd i administrativa frågor. Du kommer också att ha en viktig roll som ett av skolans ansikten utåt.
Arbetet innehåller allt från att ta emot och registrera sjukanmälningar via telefon, arkivering, posthantering till att hantera och använda skolans digitala system för bl.a. elevregistrering, schemaläggning och rapportering av löneunderlag. Tjänsten kommer också att innehålla visst ansvar för skolans bibliotek.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är serviceinriktad, noggrann och tycker om att ha många olika bollar i luften.
Meriterande:
- Kunskap om och erfarenhet av Grundskolans organisation
- Kunskap om schemaläggning.
- Kännedom om lärplattformen UNIKUM.
- God datorvana
- Erfarenhet av administrativt arbeteÖVRIGT
Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss kan du förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes. Visa mindre