Lediga jobb Testhuset Urval & Utveckling AB i Kristinehamn

Se alla lediga jobb från Testhuset Urval & Utveckling AB i Kristinehamn. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kristinehamn som finns inom det yrket.

Redovisningsekonom - Combi wear Parts

Här är tjänsten för dig som vill arbeta med löpande redovisning och med tiden växa in i ett större ansvar. Som redovisningsekonom hos oss har du alla möjligheter att utvecklas i ”den lilla organisationen” med stor omsättning! Om tjänsten I den här rollen kommer du att jobba med löpande redovisning och ha redovisningsansvaret för vårt dotterbolag Combi Casting. Du förväntas vara närvarande med en förmåga att föra en aktiv dialog i organisationen om resulta... Visa mer
Här är tjänsten för dig som vill arbeta med löpande redovisning och med tiden växa in i ett större ansvar. Som redovisningsekonom hos oss har du alla möjligheter att utvecklas i ”den lilla organisationen” med stor omsättning!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att jobba med löpande redovisning och ha redovisningsansvaret för vårt dotterbolag Combi Casting. Du förväntas vara närvarande med en förmåga att föra en aktiv dialog i organisationen om resultat, budget, vart vi är på väg och vad vi har uppnått.

Du kommer att vara delaktig i budgetarbete samt års- och månadsbokslut där du har ett tätt samarbete med vår ekonomichef. Vi är en liten och tight ekonomiavdelning vilket gör att vi alla täcker upp för varandra och har en varierad vardag.

Hos oss kommer du att få ett stort ägandeskap i ditt arbete och det finns stora möjligheter till utveckling där du får växa i rollen. Trivs du med att jobba i en organisation där du får bidra på riktigt och där det händer mycket är vi arbetsplatsen för dig! Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kristinehamn. Du förväntas även att resa åtminstone någon gång i månaden till vår produktionsanläggning i Ljungby.

Om dig
Du har erfarenhet av liknande arbete där du självständigt drivit ditt arbete framåt. Då vi är en producerande verksamhet är det viktigt för oss att du har en god förståelse för produktion och ekonomin kopplat till den. Vi ser även att du har en eftergymnasial examen inom ekonomi. Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då vi har flertalet internationella partners och kollegor.

Som person drivs du av att se resultat och att få ta ett stort ansvar över ditt arbete. Du är analytiskt lagd vilket gör att du förstår resultatet och vill bidra till förbättring och effektivisering. Tack vare din kommunikativa sida och din prestigelöshet inför uppdraget har du förmågan att skapa förståelse och förmedla resultatet av ditt arbete till övriga organisationen.

Om oss
Combi Wear Parts är specialiserade på utveckling, tillverkning, marknadsföring och distribution av patenterade slitdelskoncept och produkter samt utveckling och produktion av kundspecifika detaljer i stålgjutgods.

Sedan 2003 finns vårt egna gjuteri i Ljungby där alla våra produkter produceras. Tillverkningsanläggningen är ett av de bästa gjuterierna i världen, både vad gäller säkerhet och miljöpåverkan. Genom att enbart använda högkvalitativa stålkvaliteter, optimerade för slitdelar, vill vi utmana dagens standarder och erbjuda ett bättre, starkare och mer långvarigt val för en ständigt föränderlig industri.

I organisationen finns totalt ca 110 medarbetare och vi omsätter ca 270 miljoner per år.

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Josefine Appel på 076 017 40 25.

Välkommen med din ansökan senast 29 maj. Visa mindre